Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Ovi reprezentativci sto igraju su CIRINI, a ne Kodrini ili bilo koga drugog, on ih je sastavio i pozvao. Svaka cast Kodri i zao mi je sto je ISTJERAN od onih koji nemaju pojma nista o fudbalu i koji neznaju sta je KODRO ZNACIO I ZNACI U JEDNOJ SPANIJI KOJA ima ligu medju tri u evropi. Ciro je pokazao da zna spremiti igrace za utakmicu i da ih zna psihicki pripremiti, i unio je jedno bratsko postovanje medju igrace. Zar nije ljepota sto svakog igaca zagrli pri izlasku sa tetrena i sto se igraci zagrle, to znaci da vlada medju njima dobar odnos.
CIRO JE SIGURNO LEGENDA I PREPORODIO JE NASU REPREZENTACIJU, svidjelo se to nekome ili ne, ali to je istina
CIRO JE SIGURNO LEGENDA I PREPORODIO JE NASU REPREZENTACIJU, svidjelo se to nekome ili ne, ali to je istina
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
preporod nase reprezentacije se nije desio kad je ciro doso nego nekoliko mjeseci prije toga, kad su kodro i bolic zivkali igrace telefon, trazili ih kod kuce pa i cak molili da se vrate u repku! e to su za mene strucnjaci koji su cjenili sve igrace a forsirali one koje pogotovo vrijede...a ne neki kao ciro koji odmah ide u javnost sa desavanjima kao sto je bio slucaj sa nadarevicom i da ga se odrice..odrice se igraca za slijedece skupljanje ce ga opet zvati! tako ako nastavi nije samo da ce sjebati atmosferu nego ce sjebati i tu nasu repku pa onda je vise ni bog nepreporodioamir je napisao/la:Ovi reprezentativci sto igraju su CIRINI, a ne Kodrini ili bilo koga drugog, on ih je sastavio i pozvao. Svaka cast Kodri i zao mi je sto je ISTJERAN od onih koji nemaju pojma nista o fudbalu i koji neznaju sta je KODRO ZNACIO I ZNACI U JEDNOJ SPANIJI KOJA ima ligu medju tri u evropi. Ciro je pokazao da zna spremiti igrace za utakmicu i da ih zna psihicki pripremiti, i unio je jedno bratsko postovanje medju igrace. Zar nije ljepota sto svakog igaca zagrli pri izlasku sa tetrena i sto se igraci zagrle, to znaci da vlada medju njima dobar odnos.

KODRO I BOLIC SU LEGENDE I LJUDSKE I IGRACKE, ALI SVI IGRACI SU MOGLI CIRI RECI "NE", ALI ONI SU SE ODAZVALI I ZNACI DA JE OVO CIRINA REPREZENTACIJA. SLAZEM SE DA NIJE TREBAO ONAKO RECI ZA NADAREVICA, ALI VJERUJEM DA CE GA ZVATI "za belgiju". ON SA TIM HOCE DA PODIGNE NADAREVICU CIJENU, KAD KAZE DA JE ON BIO DA NEBI IZGUBILI.E.D je napisao/la:preporod nase reprezentacije se nije desio kad je ciro doso nego nekoliko mjeseci prije toga, kad su kodro i bolic zivkali igrace telefon, trazili ih kod kuce pa i cak molili da se vrate u repku! e to su za mene strucnjaci koji su cjenili sve igrace a forsirali one koje pogotovo vrijede...a ne neki kao ciro koji odmah ide u javnost sa desavanjima kao sto je bio slucaj sa nadarevicom i da ga se odrice..odrice se igraca za slijedece skupljanje ce ga opet zvati! tako ako nastavi nije samo da ce sjebati atmosferu nego ce sjebati i tu nasu repku pa onda je vise ni bog nepreporodioamir je napisao/la:Ovi reprezentativci sto igraju su CIRINI, a ne Kodrini ili bilo koga drugog, on ih je sastavio i pozvao. Svaka cast Kodri i zao mi je sto je ISTJERAN od onih koji nemaju pojma nista o fudbalu i koji neznaju sta je KODRO ZNACIO I ZNACI U JEDNOJ SPANIJI KOJA ima ligu medju tri u evropi. Ciro je pokazao da zna spremiti igrace za utakmicu i da ih zna psihicki pripremiti, i unio je jedno bratsko postovanje medju igrace. Zar nije ljepota sto svakog igaca zagrli pri izlasku sa tetrena i sto se igraci zagrle, to znaci da vlada medju njima dobar odnos.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
ili da sebe na neki nacin stiti?amir je napisao/la:KODRO I BOLIC SU LEGENDE I LJUDSKE I IGRACKE, ALI SVI IGRACI SU MOGLI CIRI RECI "NE", ALI ONI SU SE ODAZVALI I ZNACI DA JE OVO CIRINA REPREZENTACIJA. SLAZEM SE DA NIJE TREBAO ONAKO RECI ZA NADAREVICA, ALI VJERUJEM DA CE GA ZVATI "za belgiju". ON SA TIM HOCE DA PODIGNE NADAREVICU CIJENU, KAD KAZE DA JE ON BIO DA NEBI IZGUBILI.E.D je napisao/la:preporod nase reprezentacije se nije desio kad je ciro doso nego nekoliko mjeseci prije toga, kad su kodro i bolic zivkali igrace telefon, trazili ih kod kuce pa i cak molili da se vrate u repku! e to su za mene strucnjaci koji su cjenili sve igrace a forsirali one koje pogotovo vrijede...a ne neki kao ciro koji odmah ide u javnost sa desavanjima kao sto je bio slucaj sa nadarevicom i da ga se odrice..odrice se igraca za slijedece skupljanje ce ga opet zvati! tako ako nastavi nije samo da ce sjebati atmosferu nego ce sjebati i tu nasu repku pa onda je vise ni bog nepreporodioamir je napisao/la:Ovi reprezentativci sto igraju su CIRINI, a ne Kodrini ili bilo koga drugog, on ih je sastavio i pozvao. Svaka cast Kodri i zao mi je sto je ISTJERAN od onih koji nemaju pojma nista o fudbalu i koji neznaju sta je KODRO ZNACIO I ZNACI U JEDNOJ SPANIJI KOJA ima ligu medju tri u evropi. Ciro je pokazao da zna spremiti igrace za utakmicu i da ih zna psihicki pripremiti, i unio je jedno bratsko postovanje medju igrace. Zar nije ljepota sto svakog igaca zagrli pri izlasku sa tetrena i sto se igraci zagrle, to znaci da vlada medju njima dobar odnos.

bosnia1 je napisao/la:nisam mislio samo s nasom repkom rezultati i ti to vrlo dobro znas samo se pravis gluplji nego sto jesi
Ma ako ces i to trece mjesto sa hrvatskom u francuskoj brojati do kraja zivota i samo zbog tog rezultata on biti trener svih trenera onda stvarno nemam rijeci.Nego s kim i sta je jos napravio na reprezentativnom planu osim sa hrvatima a osim hrvatske trenirao je jos neke zemlje naprimjer Iran, Svicarsku pa evo sad i nas.Sto nije iran odveo na svjetsko prvenstvo, sto ih bar nije plasirao tamo kad je tako dobar trener, sto nije sa svicarskom rezultata napravio, sto je poslije samo nekoliko utakmica dobio otkaz?????????Jel zato sto je tako dobar trener kako ga ti zelis prikazati, jel ti mislis da samo ti nesto znas a niko vise nista nezna.JARANE NEMAS TI CINJENICE S KOJIMA MOZES DOKAZATI TO JEST REZULTATE PO KOJIMA MOZES DOKAZATI DA JE CIRO ODLICAN TRENER, TO NEMAS.
A sad cu ti reci zasto nije nista napravio ni sa iranom ni Svicarskom a tesko da ce i sa nasom biH.Pa nije napravio s njima nista zato sto nije imao kvalitetne igrace tipa Suker, prosinecki<Boban, Jarni<Boksic, Asanovic ,Stanic pa citava repka hrvata je bila kvalitetna od bbroja 1 do 11 , e zato nije s drugima nista napravio.I da je bilo ko drugi vodio takvu rpeku hrvatske napravio bi slican rezultat, e zato je ciro ****.A ti ga uzdizi do nebesa , to je tvoja stvar, okaci sliku njegovu u svojoj sobi pa mu se divi i klanjanj.On jos nije nista dokazao po meni osim jednog, a to je da zna ekipu psihcki pripremiti i da je strasan sto se tice motivacije a trener kao nekakav strucnjak, pa daj molim te hajduk je vodio 3 utakmice i korpu dobio eto ti tvog strucnjaka.Od debercina hajduk u splitu pod cirom 0-5 izgubio i to trener i to strucnjak.Ne budi smjesan majke ti.
Brzo ce utakmice odlucujuce sa belgijom i ostale pa ces vidjeti kakav je strucnjak, vec ti je strucnost i protiv turaka pokazao, umjesto sa dvije spice , ciro pocinje sa jednom i brani se a svi vide kako treba igrati samo ciro ne.
Cinjenica je da je tad Ciro imao u reprezentaciji strasne igrace, pa imali su igrace koji su igrali u Milanu, Realu, Valensiji, Celziju itd..
Al opet ja se nadam da s nama moze prelomit i uradit nesto vise, mi imamo kvalitetnu reprezentaciju, al opet ne mogu se poredit sa onom koju je hrvatska imala tad..
Al opet ja se nadam da s nama moze prelomit i uradit nesto vise, mi imamo kvalitetnu reprezentaciju, al opet ne mogu se poredit sa onom koju je hrvatska imala tad..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
tako je!!!!!!!!samko74 je napisao/la:bosnia1 je napisao/la:nisam mislio samo s nasom repkom rezultati i ti to vrlo dobro znas samo se pravis gluplji nego sto jesi
Ma ako ces i to trece mjesto sa hrvatskom u francuskoj brojati do kraja zivota i samo zbog tog rezultata on biti trener svih trenera onda stvarno nemam rijeci.Nego s kim i sta je jos napravio na reprezentativnom planu osim sa hrvatima a osim hrvatske trenirao je jos neke zemlje naprimjer Iran, Svicarsku pa evo sad i nas.Sto nije iran odveo na svjetsko prvenstvo, sto ih bar nije plasirao tamo kad je tako dobar trener, sto nije sa svicarskom rezultata napravio, sto je poslije samo nekoliko utakmica dobio otkaz?????????Jel zato sto je tako dobar trener kako ga ti zelis prikazati, jel ti mislis da samo ti nesto znas a niko vise nista nezna.JARANE NEMAS TI CINJENICE S KOJIMA MOZES DOKAZATI TO JEST REZULTATE PO KOJIMA MOZES DOKAZATI DA JE CIRO ODLICAN TRENER, TO NEMAS.
A sad cu ti reci zasto nije nista napravio ni sa iranom ni Svicarskom a tesko da ce i sa nasom biH.Pa nije napravio s njima nista zato sto nije imao kvalitetne igrace tipa Suker, prosinecki<Boban, Jarni<Boksic, Asanovic ,Stanic pa citava repka hrvata je bila kvalitetna od bbroja 1 do 11 , e zato nije s drugima nista napravio.I da je bilo ko drugi vodio takvu rpeku hrvatske napravio bi slican rezultat, e zato je ciro ****.A ti ga uzdizi do nebesa , to je tvoja stvar, okaci sliku njegovu u svojoj sobi pa mu se divi i klanjanj.On jos nije nista dokazao po meni osim jednog, a to je da zna ekipu psihcki pripremiti i da je strasan sto se tice motivacije a trener kao nekakav strucnjak, pa daj molim te hajduk je vodio 3 utakmice i korpu dobio eto ti tvog strucnjaka.Od debercina hajduk u splitu pod cirom 0-5 izgubio i to trener i to strucnjak.Ne budi smjesan majke ti.
Brzo ce utakmice odlucujuce sa belgijom i ostale pa ces vidjeti kakav je strucnjak, vec ti je strucnost i protiv turaka pokazao, umjesto sa dvije spice , ciro pocinje sa jednom i brani se a svi vide kako treba igrati samo ciro ne.
Hrvatska nije mnogo bolja od nase reprezentacije.
Ja, iskreno da ti kazem, neznam koji hrvatskih igraci su bolji od nasih osim onog Eduardo Da Silva.
Ja, iskreno da ti kazem, neznam koji hrvatskih igraci su bolji od nasih osim onog Eduardo Da Silva.

Dobro u ovom momentu, ja govorim onda kad su osvojili trece mjesto 98 godine u francuskoj, ali i sad ti mogu reci da imaju hrpu kvalitetnih igraca..al opet tema je skroz drukcija pa necemo o njima..Tarik14 je napisao/la:Hrvatska nije mnogo bolja od nase reprezentacije.
Tacno, ovo nije tema. HE! HE!Lovac je napisao/la:Dobro u ovom momentu, ja govorim onda kad su osvojili trece mjesto 98 godine u francuskoj, ali i sad ti mogu reci da imaju hrpu kvalitetnih igraca..al opet tema je skroz drukcija pa necemo o njima..Tarik14 je napisao/la:Hrvatska nije mnogo bolja od nase reprezentacije.

bosnia1 je napisao/la:nisam mislio samo s nasom repkom rezultati i ti to vrlo dobro znas samo se pravis gluplji nego sto jesi
A sad se takodje vidi da se ti ne pravis glu, nego to je cinjenica , TI JESI STVARNO GLUP kad ciru smatras vrhunskim trenerom zbog tog treceg mjesta sa hrvatima.
amir je napisao/la:Ovi reprezentativci sto igraju su CIRINI, a ne Kodrini ili bilo koga drugog, on ih je sastavio i pozvao. Svaka cast Kodri i zao mi je sto je ISTJERAN od onih koji nemaju pojma nista o fudbalu i koji neznaju sta je KODRO ZNACIO I ZNACI U JEDNOJ SPANIJI KOJA ima ligu medju tri u evropi. Ciro je pokazao da zna spremiti igrace za utakmicu i da ih zna psihicki pripremiti, i unio je jedno bratsko postovanje medju igrace. Zar nije ljepota sto svakog igaca zagrli pri izlasku sa tetrena i sto se igraci zagrle, to znaci da vlada medju njima dobar odnos.
Pa hajde reci cime je preporodio, jel to cirina repka nekoga pobjedila koga nismo ocekivali pobjediti????????????
Jel ?????Jel to preporod pobjeda protiv Armenije i Estonije, jel to?????I sto se tice te psihicke pripreljmenosti , tu mu zasad jedino odajem priznanje , mada i to mozes reci da mu je vazilo opet samo za utakmice sa armenijom i estonijom.STO NIJE TAKO PSIHICKI PRIPREMIO EKIPU PROTIV TURSKE PA DA ZNAJU SACUVATI PREDNOST OD 1-0
KAKVA JE TO PSIHICKA SPREMNOST DA KOD VODJSTVA 1-0 PROTIV TURAKA PANICIMO TAKO DA IGRAMO KAO DJECA IZ VRTICA I DA NEUSPJEMO ZA 20 MINUTA IZNIJETI LOPTU SA SVOJE POLOVINE TERENA I PREBACITI NA TURSKU STRANU.
GDJE TU BILA TA CIRINA PSIHICKA PRIPRLJEMNOST.
Zato kazem sacekajte ljudi, ne mozete nakon dvije uvjerljive pobjede protiv objektivno slabijih ekipa i to na domacem terenu od cire praviti BOGA, grijesite vjerujte mi.Pricekajte sljedece dvije utakmice protiv Belgije , vec tu se pokazati pravo koliko je ciro strucan i dobar trener.
Pa njega je Terim napravio budalom na utakmici s turskom, za njega je Fatih Terim profesor ljudi moji, pa sa kakvim timom i u kakvom zaostatku uspio da preokrene utakmicu i nadmudri ciru tako da nam se gace tresu od turaka u drugom poluvremmenu.I onda vi hvalite ciru , pa stvarno ali bas stvarno pojma nemate.
Samko ja ne znam šta je sa tobom. Šta je tebi Ćiro uradio pa se ti tako izražavaš ?! Bolan, ja ni u jednom trenutku, ni u jednom postu o reprezentaciji, a evo i o Ćiri nisam vidio optimizam ?! Imaš li ti toga ?! Znaš li ti šta je optimizam ?! Pa bolan, kani se osuđivanja.. Pa kada bi samo gledali loše strane nekoga nikada nebi nigdje dospjeli, kada bi se samo loša strana gledala ove države mi nebi trebali živjeti. Kani se pesimizma. Ne kažem da nisi upravu, ali daj ohladi više od svog pesimističnog djelovanja na ostale. Pa ne znam, jesi li upoznat, ali ovo što Čiro radi za reprezentaciju BiH, za naciju, je čudo. Nikada ovako prije nismo se osjećali, ovo je novo za nas u BIH. Hvala mu na tome, bar me svoji riječima obradovao, napravio je historijski rezultat protiv Estonije, kažeš da je loša repka, pa što Belgija, Turska ili Španija nisu ih toliko nabile, čak štaviše Turska je tamo poklekla. Kažeš što nismo sačuvali rezultat u Turskoj, pa daj, vidio si i sam da su igrači bili izgubljeni, previše su se preplašili i rezultata i svega ostalog, pa skontaj kakve mi momke imamo, da su to sve tek počeli da se afirmišu... Molio bih te opet da se kaniš pesimizma, da nas malo pustiš da se radujemo. A ti ako ne želiš da se raduješ, bar da se raduješ nadi, onda nemoj nama kvariti...
Hvala !!!
Hvala !!!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma ko tebi bolan sta brani, sta je s tobom jesi ti normalan covjece.Ja sam samo odgovarao na postove onih diskutanta koji od cire sad prave nekakav mit, maltene ciro je BOG.Kazu napravio je rezultate a ja vas samo pitam pa evo i tebe de navedi mi te rezultate da bi ciru mogli bogom zvati ( osim s hrvatskom repkom naravno) , kakvi su to jos rezultati.To je cinjenica a de ti mi navedi suprotno.Hajde kad znas svakom loncu biti pokolopac daj argumente , ako se javljas na moje citate, ARGUMENTIRAJ ME BOLAN.Nemoj ,mi suplje ovdje prosipati, ja pesimista il ja ovakav il onakav,.Boli mene racku sta ti mislis kakav sam ja, de ako me citiras navedi argumente , il odgovori na pitanje koje ja vac sve "cirove" pitam?Navedi mi te uspjesne cirine rezultate.GunnerS je napisao/la:Samko ja ne znam šta je sa tobom. Šta je tebi Ćiro uradio pa se ti tako izražavaš ?! Bolan, ja ni u jednom trenutku, ni u jednom postu o reprezentaciji, a evo i o Ćiri nisam vidio optimizam ?! Imaš li ti toga ?! Znaš li ti šta je optimizam ?! Pa bolan, kani se osuđivanja.. Pa kada bi samo gledali loše strane nekoga nikada nebi nigdje dospjeli, kada bi se samo loša strana gledala ove države mi nebi trebali živjeti. Kani se pesimizma. Ne kažem da nisi upravu, ali daj ohladi više od svog pesimističnog djelovanja na ostale. Pa ne znam, jesi li upoznat, ali ovo što Čiro radi za reprezentaciju BiH, za naciju, je čudo. Nikada ovako prije nismo se osjećali, ovo je novo za nas u BIH. Hvala mu na tome, bar me svoji riječima obradovao, napravio je historijski rezultat protiv Estonije, kažeš da je loša repka, pa što Belgija, Turska ili Španija nisu ih toliko nabile, čak štaviše Turska je tamo poklekla. Kažeš što nismo sačuvali rezultat u Turskoj, pa daj, vidio si i sam da su igrači bili izgubljeni, previše su se preplašili i rezultata i svega ostalog, pa skontaj kakve mi momke imamo, da su to sve tek počeli da se afirmišu... Molio bih te opet da se kaniš pesimizma, da nas malo pustiš da se radujemo. A ti ako ne želiš da se raduješ, bar da se raduješ nadi, onda nemoj nama kvariti...
Hvala !!!
Sta kazes nasi se preplasili u TURSKOJ. Pa kako je moguce pored trenera takvog, koji tako perfektno psihicki sprema igrace, kako je to moguce pri vodjstvu od 1-0 da se tako preplase , da su bili izgubljeni i u prostoru i vremenu a majstor za psihu????????????HA KAKO JE TO MOGUCE, IMAS LI ODGOVOR, JEL TO TAJ SUPERMEN OD TRENERA?
Izgleda da je ciro supertrener samo kad se igra protiv repki tipa estonija, armenija,azerbejdzan,mozda cak i moldaviju dobijemo pod cirom, daj bolan ne budite smjesni.Kad pobjedimo bolje rangiranu repku od sebe, kad pobjedimo il belgiju il tursku il spaniju bilo gdje e onda cu reci svaka cast ciro.A DOTAD PRIZEMLJI SE BOLAN I TI I OSTALI SLICNI TEBI.
Ja bi se ubacio negdje izmedju vas dvojice, znaci po meni ne treba ni dizat tenzije nesto pretjerano al opet ne trebamo biti ni pesimisti uvjek..Treba ici na utakmice i podrzavat ove momke, ne zbog Cire ili saveza nego zbog ovih momaka koji se stvarno trude..
Lovac je napisao/la:Ja bi se ubacio negdje izmedju vas dvojice, znaci po meni ne treba ni dizat tenzije nesto pretjerano al opet ne trebamo biti ni pesimisti uvjek..Treba ici na utakmice i podrzavat ove momke, ne zbog Cire ili saveza nego zbog ovih momaka koji se stvarno trude..
Upravu si , ali ovdje glavna rasprava se vodi o ciri i tema je ciro zar ne?
Ja niti dizem tenzije, niti sam pesmisita, ja samo pitam ove cirine ljubimce, koji su to njegovi rezultati kojim ga dizu u nebesa , ali dzaba ih pitam jer izgleda da odgovora nemaju.I nema tih rezultata sto se tice reprezentativnog fudbala osim sa Hrvatskom a znamo vec i zasto je imao samo s njima uspjeh.A sad sto se tice klupskog fudbala ista **** sto bi se reklo.Ciro je trenirao i Dinamo, i Rijeku i Varteks i Zagreeb i hajduk i niskim nije imao nikakav uspjeh sem sa Dinamom i zna se i tu zbog cega.Kad je imao izvanredno kvalitetne igrace tad je i ostvario rezultate i to je bila jednom sa repkom i sa dinamom i to je to , eto vam vaseg strucnjaka.Sta JE napravio sa drugim klubovima i repkkama , hajde da cujem ima li odgovora?
I onda vjerujete da ce s nama nesto napraviti, gledajuci kako je vodio takticki totlano pogresno repku p[rotiv Turske , nisam siguran da ce nas plasirati igdje.A jedino je to uspjeh plasman na SP , sve drugo je po meni neuspjeh a trebalo bi biti i za ciru sve ostalo neuspjeh.
Meni CIRO ide na k...c. Kad igramo u gostima nada se dobrom uspjehu i tako napali nase igrace da mu oni povjeruju,to ce se desiti samo ako oni sami sebi daju gol kao sto je bio slucaj sa nama.I onda igramo kod kuce gdje ciro nije siguran u domacu pobjedu i misli se sa prvom postavom,umjesto da covjek proba jos nekih potencijalnih igraca iz PL.Mi nemozemo proci grupu a pogotovu baraz kad nismo pobjedili stvarno slabe TURKE.Mi cemo kiksati kod kuce sigurno i zbogom AFRIKO.Daj boze da grijesim al bi vise volio KODRU ILI MUZUROVICA NAZAD -koji je igrao najhrabrije,najhladnije i pobjedio norvesku sa B timom.Svaka cast MUZUROVICU.Mislim da je dosta raje zaboravilo da smo uvjek bolji fudbal igrali na strani i kidali bodove SPANIJI,DANSKOJ,NORVESKOJ,LITVANIJI itd.Bojim se da 'NAS' ovi sad ne pokidaju ZAHVALJUJUCI treneru svih trenera CIRI NESIGUROVICU..
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Nisam na Cirinoj strani ali ako on nas odvede u afriku na cevape
ja mu skidam kapu
(I ako je to stari lopinas)
Izvrsni odbor zasjeda Ciro zakazo sastanak izgleda da on Kodri gleda u ledza i eto ga zanjim
Iljo krme debelo

Izvrsni odbor zasjeda Ciro zakazo sastanak izgleda da on Kodri gleda u ledza i eto ga zanjim

Iljo krme debelo
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Trebas da razlikujes pesimiste i realisteGunnerS je napisao/la:Samko ja ne znam šta je sa tobom. Šta je tebi Ćiro uradio pa se ti tako izražavaš ?! Bolan, ja ni u jednom trenutku, ni u jednom postu o reprezentaciji, a evo i o Ćiri nisam vidio optimizam ?! Imaš li ti toga ?! Znaš li ti šta je optimizam ?! Pa bolan, kani se osuđivanja.. Pa kada bi samo gledali loše strane nekoga nikada nebi nigdje dospjeli, kada bi se samo loša strana gledala ove države mi nebi trebali živjeti. Kani se pesimizma. Ne kažem da nisi upravu, ali daj ohladi više od svog pesimističnog djelovanja na ostale. Pa ne znam, jesi li upoznat, ali ovo što Čiro radi za reprezentaciju BiH, za naciju, je čudo. Nikada ovako prije nismo se osjećali, ovo je novo za nas u BIH. Hvala mu na tome, bar me svoji riječima obradovao, napravio je historijski rezultat protiv Estonije, kažeš da je loša repka, pa što Belgija, Turska ili Španija nisu ih toliko nabile, čak štaviše Turska je tamo poklekla. Kažeš što nismo sačuvali rezultat u Turskoj, pa daj, vidio si i sam da su igrači bili izgubljeni, previše su se preplašili i rezultata i svega ostalog, pa skontaj kakve mi momke imamo, da su to sve tek počeli da se afirmišu... Molio bih te opet da se kaniš pesimizma, da nas malo pustiš da se radujemo. A ti ako ne želiš da se raduješ, bar da se raduješ nadi, onda nemoj nama kvariti...
Hvala !!!

Iskreno receno..ja se bojim utakmica u gostima..nakon sto sam vidio ove dvije protiv spanije i turaka bojim se toga da necemo istu "taktiku" forsirati protiv belgije ili cak jos protiv jermenije i estonijeochaMO je napisao/la:Meni CIRO ide na k...c. Kad igramo u gostima nada se dobrom uspjehu i tako napali nase igrace da mu oni povjeruju,to ce se desiti samo ako oni sami sebi daju gol kao sto je bio slucaj sa nama.I onda igramo kod kuce gdje ciro nije siguran u domacu pobjedu i misli se sa prvom postavom,umjesto da covjek proba jos nekih potencijalnih igraca iz PL.Mi nemozemo proci grupu a pogotovu baraz kad nismo pobjedili stvarno slabe TURKE.Mi cemo kiksati kod kuce sigurno i zbogom AFRIKO.Daj boze da grijesim al bi vise volio KODRU ILI MUZUROVICA NAZAD -koji je igrao najhrabrije,najhladnije i pobjedio norvesku sa B timom.Svaka cast MUZUROVICU.Mislim da je dosta raje zaboravilo da smo uvjek bolji fudbal igrali na strani i kidali bodove SPANIJI,DANSKOJ,NORVESKOJ,LITVANIJI itd.Bojim se da 'NAS' ovi sad ne pokidaju ZAHVALJUJUCI treneru svih trenera CIRI NESIGUROVICU..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.