Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NedzadPD
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la NedzadPD » 28 avg 2009, 17:37

Aha u pravu si, onda svi igraci iz dijaspore nek igraju za svoje reprezentacije a za nas nek igraju ovi livadari.
To su sve djeca Bosne a to sto je bio rat i ucinio svoje nisu oni sigurno htjeli tako, i onkao je dosta rasutih talenata sad treba da ih jos i tjeramo!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2009, 18:25

NedzadPD je napisao/la:Aha u pravu si, onda svi igraci iz dijaspore nek igraju za svoje reprezentacije a za nas nek igraju ovi livadari.
To su sve djeca Bosne a to sto je bio rat i ucinio svoje nisu oni sigurno htjeli tako, i onkao je dosta rasutih talenata sad treba da ih jos i tjeramo!
Ko zeli da zaigra za svoju repku a naravno i da ima kvaliteta,zaigrace.
A ko ne, nece nikada a mozda ni tada.I tu je citava poenta,matematika i ostalo.
Milion saveza nemoze sprijeciti ili otijerati nekoga da zaigra za svoju repku ili repku koju smatra za svojom domovinom.
Kao sto rekoh ,samo u slucaju ako kvalitetom i igrom zasluzuje to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 avg 2009, 10:06

harishp je napisao/la:
NedzadPD je napisao/la:Aha u pravu si, onda svi igraci iz dijaspore nek igraju za svoje reprezentacije a za nas nek igraju ovi livadari.
Ko zeli da zaigra za svoju repku a naravno i da ima kvaliteta,zaigrace.
A ko ne, nece nikada a mozda ni tada.I tu je citava poenta,matematika i ostalo.
Milion saveza nemoze sprijeciti ili otijerati nekoga da zaigra za svoju repku ili repku koju smatra za svojom domovinom.
Kao sto rekoh ,samo u slucaju ako kvalitetom i igrom zasluzuje to.
nije vishe fazon u tome ko zheli igrat ,stvar je u tome sto su sada reprezentacije kao i klubovi -josh malo pa chesh mochi kupovat igrache da igraju za drzhavu-nekad su bili i igrachi i selektor iz svoje drzhave a danas to vishe nije tako i svi gledaju da igraju za bolje reprezentacije da bi se prodali u neki bolji klub i neigraju za druge zato shto ne vole svoju domovinu nego shto od toga mogu imati korist
pa koliko su npr. afrikanaca pobili francuzi ili portugalci pa svi crnci koji su dva dana u francuskoj bili (i to ishli u pariz da izvade lichnu kartu)kazhu za sebe da su francuzi-
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 29 avg 2009, 16:42

raja, meni trebaju dvije karte za BP protiv Turske...

ako neko sta ima, neka mi javi na PP!

pozz

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 29 avg 2009, 21:28

Ibra zabio za Hajduk,pa se vi opet nasrdite na njega!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 30 avg 2009, 00:54

Iz penala..

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 30 avg 2009, 00:59

Izgleda da jedini Ibro igra o ovom Hajduku.
Penal perfektno izveo... ala Totti nekada, ili ti ga Panenka :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

emir_

Post Postao/la emir_ » 30 avg 2009, 17:16

Begović odličan, ali ipak nemoćan

Golom Emmanuela Adebayora je Manchester City nastavio da niza prvenstvene pobjede, a u isto vrijeme je Portsmouth našega Asmira Begovića nastavio da niza poraze.
Iako igra i dalje nije na očekivanom nivou, novac uložen u Manchester City se već vraća kroz osvojene bodove, a Građani su novu pobjedu danas slavili na Fratton Parku gdje su sa minimalnih 1:0 savladali Portsmoutha. City je tako slavio treću pobjedu u isto toliko prvenstvenih utakmica, te se trenutno nalazi na vrlo dobrom četvrtom mjestu.

Na drugoj strani je Portsmouth današnjim porazom prvenstvo bez osvojenog boda u prva četiri kola prvi put otvorio nakon punih 56 godina i pred njim je definitivno teška sezona. No ono što je nama bitno je to da je umjesto Davida Jamesa danas kompletnu utakmicu na golu Pompejaca odigrao naš Asmir Begović koji se još jednom pokazao kao vrlo siguran i kvalitetan golman, te svoj tim spasio težeg poraza.

Prvih pola sata igre na Fratton Parku je donijelo vrlo malo uzbuđenja, a sve ono što su Građani tada pokušavali u napadu je dobrim istrčavanjima presijecao naš reprezentativac Asmir Begović. Najopasniju takvu situaciju je imao Craig Bellamy, a prije njega vrijedi spomenuti još i slobodan udarac koji je u 13. minuti nešto lošije izveo Carlos Tevez.

Ipak blagu terensku inicijativu je City krunisao u 31. minuti kada Gareth Barry izvodi korner sa lijeve strane, a glavom odlično reaguje Emmanuel Adebayor i sa nekih šest metara dovodi svoj tim u vodstvo. Sam gol ide na dušu poslednje linije Pompejaca jer se jedan od najboljih napadača Premier lige ne može tek tako ostaviti usamljen.

Nakon primljenog gola je Portsmouth nešto bolje zaigrao, ali se njegova mreža ipak još jednom zatresla do odlaska na odmor. No srećom po njih gol koji je u 40. minuti postigao Micah Richards je poništen zbog ofsajda mada je ponovljeni snimak pokazao da se Richards ipak nalazio u pasivnom ofsajdu, te da je linijski sudija napravio grešku.

Nastavak meča donosi nastavak dominacije Građana koji su prvi put zaprijetili već u 53. minuti kada je sve dobro odradio Adebayor koji se probio između dva igrača no njegov udarac zaustavlja Begović. Na drugoj strani su domaći počeli da prikazuju nešto bolju igru, a prvi put je opasnije golu Citya u 78. minuti zaprijetio John Utaka.

U samoj završnici meča su Pompejci bili vrlo blizu osvajanju prvog prvenstvenog boda, ali ipak sreće nisu imali. Još jednom je priliku imao Utaka, a prije njega je najbolju šansu za domaće u 88. minuti stvorio David Nugent čiji šut sa pet metara odličnom intervencijom zaustavlja Shay Given. Sve u svemu, City nastavlja da se diže ka vrhu tabele, a Portsmo
4-IN-A-ROW

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 30 avg 2009, 17:22

gledam sad zelju pa nesto kontam ovaj beslija kako igra mogao bi i dan danas igrati u repki , podsjeca me na svoje stare nastupe u dresu repke ... ako nista na klupu bi mogao sto posto kao rezerva , za dzokera dusu dao da iznenadi malo ove turke ... jest da nasa premijer liga nije nesto al eto i ova tekma me po kvalitetu pozitivno iznenadjuje haman nam se pisu bolji dani...
>>No body likes us but we dont care<<

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 avg 2009, 17:24

D€LUX je napisao/la:gledam sad zelju pa nesto kontam ovaj beslija kako igra mogao bi i dan danas igrati u repki , podsjeca me na svoje stare nastupe u dresu repke ... ako nista na klupu bi mogao sto posto kao rezerva , za dzokera dusu dao da iznenadi malo ove turke ... jest da nasa premijer liga nije nesto al eto i ova tekma me po kvalitetu pozitivno iznenadjuje haman nam se pisu bolji dani...
Beslija se vec odavno oprostio od reprezentacije.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 30 avg 2009, 17:30

Tarik14 je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:gledam sad zelju pa nesto kontam ovaj beslija kako igra mogao bi i dan danas igrati u repki , podsjeca me na svoje stare nastupe u dresu repke ... ako nista na klupu bi mogao sto posto kao rezerva , za dzokera dusu dao da iznenadi malo ove turke ... jest da nasa premijer liga nije nesto al eto i ova tekma me po kvalitetu pozitivno iznenadjuje haman nam se pisu bolji dani...
Beslija se vec odavno oprostio od reprezentacije.
nikad se beslija nije zvanicno do reprezentacije oprostio... a vracali su se i veci igraci u svoje repke tako da bi mogao i on

malo se informisi prije nego nesto napises

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 avg 2009, 17:34

Kada je potpisao ugovor s Zeljom, Beslija je rekao da ne zeli vise nikad da igra za reprezentaciju te da je to njegova odluka. Procitaj ovo ako me nevjerujes :

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-13385.htm ;)

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 30 avg 2009, 17:38

Tarik14 je napisao/la:Kada je potpisao ugovor s Zeljom, Beslija je rekao da ne zeli vise nikad da igra za reprezentaciju te da je to njegova odluka. Procitaj ovo ako me nevjerujes :

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-13385.htm ;)
al to u izjavi stoji kao nevjeruje da ce se vratit nakon svega , al ja ti kazem da nikad nije zvanicno , i to jest tako a i sve i da jest ako moze jedan nedved se vratit u repku ceske kao prije par godina ( a ima ih jos) moze i jedan beslija... ma da necu da se raspravljam samo sam rekao da to nebi bila losa solucija...
poozzz

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 30 avg 2009, 17:58

Podsjetio te Bešlija na stare dane ! :lol: :lol: :lol:

Stvarno nisi dobar...
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 30 avg 2009, 18:05

Log Out je napisao/la:Podsjetio te Bešlija na stare dane ! :lol: :lol: :lol:

Stvarno nisi dobar...
I ja msilim,mozda posti pa zato 8-)
93,4 % " !!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 avg 2009, 00:29

Sanel Jahic sutra potpisuje za AEK. Detalji ugovora jos nisu poznati...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 31 avg 2009, 00:31

Sanel Jahić novi igrač AEK-a
Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Sanel Jahić, reprezentativac Bosne i Hercegovine sutra će potpisati ugovor sa grčkim AEK-om.
Aris i AEK su se dogovorili oko obeštećenja koje za sada još uvijek nije poznato ali ono što znamo je to da naš reprezentativac sutra u 11 h leti iz Soluna za Atinu gdje će obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor sa grčkim velikanom, AEK-om na četiri godine.

Sanel Jahić zbog potpisa ugovora kasnit će na okupljanje reprezentacije pa se njegov dolazak u Sarajevo očekuje u utorak.

Iskrene čestitke našem reprezentativcu i želje da i u narednoj sezoni nastavi sa dobrim igrama, a od srca mu želimo da se sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine naredne godine plasira na svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku.
:mrgreen:
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 31 avg 2009, 00:36

evo najnovijih kvota sa bwin.com ko ce osvojit SP... pazite samo na ovu boldovanu reprezentaciju xD

2010 World Cup, World
2010 World Cup - Outright Winner - 8:00 PM
Antepost Tournament Winner (All bets stand)
Spain 5.00

Argentina 6.25

Brazil 6.25

Germany 7.00

England 9.00

Italy 10.00

Holland 13.00

France 15.00

Russia 23.00

Portugal 23.00

Ivory Coast 34.00

Denmark 51.00

Croatia 51.00

Paraguay 51.00

Nigeria 67.00

Sweden 67.00

Uruguay 67.00

USA 67.00

Bosnia Herzegovina 81.00

Serbia 81.00

Chile 81.00

Ghana 81.00

Greece 81.00

South Africa 81.00

Australia 81.00

Japan 101.00

Czech Republic 101.00

Cameroon 101.00

Korea Republic 151.00

Mexico 151.00

Slovakia 151.00

Turkey 151.00

Colombia 151.00

Switzerland 201.00

Hungary 201.00
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 avg 2009, 00:38

Znaci nista od EPL. Steta, ali AEK je izuzetno dobar tim. Jaha sve najbolje, u novom timu!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 31 avg 2009, 01:19

Ja mislim da mi mozemo zalit za Papcom i Brazzom sa takva da fudbalera jos bili bi kompletni ovako uvjek nam skripi u odbrani a tu nema Papca i Hasana koji moze tu da dobro odigra...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Proximic, Scholl, TrueBlue i 85 gostiju.