FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UPS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UPS » 23 feb 2012, 08:56

Da, svi bi se trebali bojati vasih krampona koji su jos jednom dokazali da nemaju kvalitet da bilo gdje drugo igraju osim kod vas... jak tim imate sto jest-jest ali, iskreno, ja se vise bojim sudija nego vas

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 23 feb 2012, 09:23

Raja sta mislite, ima li potrebe malo da se i sjeverna tribina sredi, naravno ako finasije dozvole, po meni ima i tu dosta posla. I fkt mi smetaju oni stubovi sto "drze" tribinu pa ko sjedne iza njih nista ne vidi :D ima li sasne to izmjestiti nekako.
Volim te Zeljo!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 feb 2012, 09:26

Igrači koji su igrali u Ligi Prvaka,a nastupali su i u Želji.Pomozite mi ako sam negdje pogriješio,ovo je što ja znam,je li ih bilo još?
Elvir Baljić(Real Madrid),Samir Muratović(Sturm),Mirsad Bešlija(Genk),Mario Stanić(Chelsea),Sanel Jahić(Apoel),Edin Džeko(Wolfsburg,Manchester City),Branko Grahovac(Otetul),Admir Vladavić(Žilina,Salzburg).
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 feb 2012, 10:07

U PONEDELJAK KRECE AKCIJA CISCENJA DOLINE. DODJITE SVI KO GOD MOZE, A NE ONI STANDARDNI MOMCI

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 23 feb 2012, 10:07

Aldinn1 je napisao/la:Po meni realno Kerla nije neki kvalitet kako ga neki ovdje predstavljaju. To je pokazalo od kad je otišao iz Želje da je bio neki kvalitet Bog zna šta sad bi razvaljivao po Evropi kao naprimjer Cocalić. On nije nista bolji od Vasilica, ako nije i gori, tako da mislim da nije neko strašno pojačanje. Može sjediti na klupi i da uleti ako se neko povrijedi ili možda uletiti utakmice u kupu ili tako nešto slično.

Ti si bolestan :cry:
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 feb 2012, 10:11

Da se nadovozem, Kerla je fizicki dominantiji 100 puta od Vasilica, nekako je jaci i stabilniji na terenu... on i Vasa se ne mogu poredit... Kerla zna i zabit ovako iz prekida dok je Vasa nesto poslab u tome...Uglavnom ako bi Kerla sad dao 1001% do 10. marta vjerujem da moze istisnut Vasu iz prve

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 feb 2012, 10:16

nime_tm87 je napisao/la:Da se nadovozem, Kerla je fizicki dominantiji 100 puta od Vasilica, nekako je jaci i stabilniji na terenu... on i Vasa se ne mogu poredit... Kerla zna i zabit ovako iz prekida dok je Vasa nesto poslab u tome...Uglavnom ako bi Kerla sad dao 1001% do 10. marta vjerujem da moze istisnut Vasu iz prve
Ma Kerla ima visinu, ima snagu, dobar je u prekidima i pored "pametnog" i smirenog stopera kao što je Bogičević mogao bi napredovati još više.A što se tiče Vasilića, on ima 31 godinu, i mislim da će u toku sezone Kerla preuzeti do mjesto 2 stopera.
DRUG NEBI TI PUNCA

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 23 feb 2012, 10:32

zeljosampion je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:Po meni realno Kerla nije neki kvalitet kako ga neki ovdje predstavljaju. To je pokazalo od kad je otišao iz Želje da je bio neki kvalitet Bog zna šta sad bi razvaljivao po Evropi kao naprimjer Cocalić. On nije nista bolji od Vasilica, ako nije i gori, tako da mislim da nije neko strašno pojačanje. Može sjediti na klupi i da uleti ako se neko povrijedi ili možda uletiti utakmice u kupu ili tako nešto slično.

Fkt Aldinne popusti malo! Ili si neki bot?

Kerla je em bolji od Vasilića em je mlađi. Vaso je meni super i pravo mi je drag (1000 puta draži od Kerle), al teren je jedino mjerilo. Kerla je najbolji skakač u ligi. Nadam se da je u istoj formi kao i ranije. Ako jeste i dalje će biti najdominantniji.

Teško da ću zaboraviti jedan od ključnih golova za titulu - upravo Kerlin protiv Veleža u Mostaru. Izgledalo je kao da je skočio iznad gola i zakuzao loptu nakon kornera.

Sad ćemo biti još opasniji iz prekida (što je naročito bitno ako ova ekipa ostane da igra evropske utakmice). Adilović, Kerla, Bogičević i Selimović su dobri skakači, a Bešlija, Zeba, Bekrić, Jamak (pa i Čolić, Marković i Kvesić) znaju dobro centrirati. To je kvalitet više u derbi utakmicama, tvrdim utakmiacama i na lošim terenima, kad nema puno igre.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 23 feb 2012, 10:35

aldinn1 i ups moraju kod istog doktora pod hitno :roll:
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 feb 2012, 10:49

hahahahaha :D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 23 feb 2012, 10:51

zna li iko ista detaljnije o akciji ciscenja , u koliko sati treba doci , treba li nosit lopatu itd... ?
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 feb 2012, 10:55

Sa Kerlom smo sigurno dobili pojacanje, ali iskreno i nije mi drago sto je dosao. 2x nas ispalio i to mozda u trenucima kad nam je najvise trebao. Mozda s vremenom mu i oprostim.
NO PYRO NO PARTY

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 23 feb 2012, 10:56

Ma joj samo se sjetite Kerlinih škarica sa linije protiv pitara i sve ce vam biti jasno

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 feb 2012, 10:57

Buu je napisao/la:Sa Kerlom smo sigurno dobili pojacanje, ali iskreno i nije mi drago sto je dosao. 2x nas ispalio i to mozda u trenucima kad nam je najvise trebao. Mozda s vremenom mu i oprostim.
ako mu je Amar oprostio, onda moramo i mi ;)
do prve greške
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 feb 2012, 11:10

arzaminjo je napisao/la:zna li iko ista detaljnije o akciji ciscenja , u koliko sati treba doci , treba li nosit lopatu itd... ?
Znat ce se u narednim danima jos

Grunf
Kontakt:

Post Postao/la Grunf » 23 feb 2012, 11:14

Pozdrav svima, ne pisem skoro nikad jer mi je malo truba natezati se sa pojedinom djecom na forumu, ja sam ona malo starija garda zeljinih navijaca...
ALi sad moram jednu musicu baciti obzirom da je iskreno i mene ponijelo kakav tim se sprema za proljece!
Znaci po svemu sudeci trebali bi pomesti sve u sljedecih pola godine, i to sve mi se cini da ce biti i pravog spektakla na terenu za nase uslove, osim bodova. Hej, u nasoj ligi imati na sredini Bekric-Zeba tandem je nezamislivo, a sve pokrieveno sa jakim defanzivcima na sredini i u odbrani. ALi hajmo razmisljati malo dalje:
veoma je realno da cemo za 10tak kola biti prilicno ispred drugih, trecih... znaci 90% sigurna titula. Eh onda kod navijaca skacu apetiti, krecu mastanja, drzava nam je pretjesna, htjeli bi se okusati sa boljima... tada logicno sva razmisljanja se okrecu ljetu i Evropi. Eh sad, scenarij je manje vise jasan sve ove godine: zavrsi se sezona, najbolji igraci imaju top cijene obzirom na rezultat tima; prva, mozda druga dobra ponuda i oni neminovno idu a da nije ni kraj juna.. zasto gospodin manager, koji za to ima muda, ne proba ponuditi sljedecu varijantu i administraciji i igracima:
uboli smo godinu, imamo odlican tim i po kolektivu i po individualcima, uigran, na vrhuncu zanosa; hajmo zadrzati isti tim jos barem mjesec i po, odigrajmo pretkola lige prvaka; cijena igraca sigurno ne moze pasti a prelazni rok traje do 31. avgusta; mozda nije utopija doci do tog treceg pretkola koje, ima 2 god nije vise bauk, sad mozes potrefiti tim s kojim se manje - vise mozes nositi koji nije iz lige 5ice (kao dinamo sa malmoem). neka se i protivnik poklopi u trecem pretkolu zamislite samo haosa na kosevu... eh sad, tu je sve moguce: ako nam se zvijezde poklope i kojom ludom srecom uspijemo dobaciti do grupne faze onda i tim istim igracima garantujes odredjene premije koje su do sada njima bile nezamislive, zadrzavas ih jos jednu godinu (barem najbolje) sa boljim platama, dobivas na sponzorima, punis stadion od 40.000 ljudi jos barem 3 puta... a klub dobiva ne manje od 5 ml Eura za nastup u ligi....
tacno je da ovo izgleda kao naucna fantastika, ali ako malo bolje razmislimo nije ni toliko obzirom na trenutno stanje i moguci scenarij!! pa stadion, zapad, istok, trava, grijanje terena, 24.000 stolica, akustika sa juga bolja..... ako nista lijepo je i ovako malo mastati! pozdrav svima mladima i starima!

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 23 feb 2012, 11:18

Grunf je napisao/la:Pozdrav svima, ne pisem skoro nikad jer mi je malo truba natezati se sa pojedinom djecom na forumu, ja sam ona malo starija garda zeljinih navijaca...
ALi sad moram jednu musicu baciti obzirom da je iskreno i mene ponijelo kakav tim se sprema za proljece!
Znaci po svemu sudeci trebali bi pomesti sve u sljedecih pola godine, i to sve mi se cini da ce biti i pravog spektakla na terenu za nase uslove, osim bodova. Hej, u nasoj ligi imati na sredini Bekric-Zeba tandem je nezamislivo, a sve pokrieveno sa jakim defanzivcima na sredini i u odbrani. ALi hajmo razmisljati malo dalje:
veoma je realno da cemo za 10tak kola biti prilicno ispred drugih, trecih... znaci 90% sigurna titula. Eh onda kod navijaca skacu apetiti, krecu mastanja, drzava nam je pretjesna, htjeli bi se okusati sa boljima... tada logicno sva razmisljanja se okrecu ljetu i Evropi. Eh sad, scenarij je manje vise jasan sve ove godine: zavrsi se sezona, najbolji igraci imaju top cijene obzirom na rezultat tima; prva, mozda druga dobra ponuda i oni neminovno idu a da nije ni kraj juna.. zasto gospodin manager, koji za to ima muda, ne proba ponuditi sljedecu varijantu i administraciji i igracima:
uboli smo godinu, imamo odlican tim i po kolektivu i po individualcima, uigran, na vrhuncu zanosa; hajmo zadrzati isti tim jos barem mjesec i po, odigrajmo pretkola lige prvaka; cijena igraca sigurno ne moze pasti a prelazni rok traje do 31. avgusta; mozda nije utopija doci do tog treceg pretkola koje, ima 2 god nije vise bauk, sad mozes potrefiti tim s kojim se manje - vise mozes nositi koji nije iz lige 5ice (kao dinamo sa malmoem). neka se i protivnik poklopi u trecem pretkolu zamislite samo haosa na kosevu... eh sad, tu je sve moguce: ako nam se zvijezde poklope i kojom ludom srecom uspijemo dobaciti do grupne faze onda i tim istim igracima garantujes odredjene premije koje su do sada njima bile nezamislive, zadrzavas ih jos jednu godinu (barem najbolje) sa boljim platama, dobivas na sponzorima, punis stadion od 40.000 ljudi jos barem 3 puta... a klub dobiva ne manje od 5 ml Eura za nastup u ligi....
tacno je da ovo izgleda kao naucna fantastika, ali ako malo bolje razmislimo nije ni toliko obzirom na trenutno stanje i moguci scenarij!! pa stadion, zapad, istok, trava, grijanje terena, 24.000 stolica, akustika sa juga bolja..... ako nista lijepo je i ovako malo mastati! pozdrav svima mladima i starima!
evo samo na ovo tvoje skracen odgovor,Amar je dogovorio prodaju pojedinih tek nakon evrope,tj mozda ako se plasiramo u grupu da nikog do zime da ne proda ;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 23 feb 2012, 12:24

Evo jedna slika od mene :)
"desni klik -> open image in new window"

slika

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 23 feb 2012, 12:26

Znaci ekipa bi trebala biti ovakva :

----------------------------------------------Guso / Karic / Bukvic (ja sam za Bukvica)------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------Kvesic--------------------------Bogi------------------------------------------Kerla--------------------------B.Colic------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------Nyema----------------------------------------Bekric------------------------------------------
------Smajic----------------------------------------------Zeba--------------------------------------------------------Selimovic--
----------------------------------------------------------Adilovic---------------------------------------------------------------------

ili:
----------------------------------------------Guso / Karic / Bukvic (ja sam za Bukvica)------------------------------------
-------Kvesic--------------------------Bogi------------------------------------------Kerla--------------------------B.Colic------
--------------------------------------Nyema----------------------------------------Svraka------------------------------------------
------Smajic----------------------------------------------Bekric--------------------------------------------------------Zeba-----
----------------------------------------------------------Adilovic---------------------------------------------------------------------

Ja sam za ovu prvu :D
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 feb 2012, 12:27

Ljepoto Kvesic ti je lijevi bek :) Benjo je desni

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, HZSydney, legendarnadruga, ristagrad, TheTruth34 i 109 gostiju.