FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DiNno
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DiNno » 31 avg 2009, 00:17

Devil je napisao/la:
csh je napisao/la:Legendo punili smo je vec jednom
Evu tekmu nisam bio.

p.s Koji je igrac prebacio petom loptu do Coce kod gola?

serdarevic je prebacio loptu petom :) :lol:

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 31 avg 2009, 00:31

bisrikboy je upravu zadnjih sezona nismo znali šta je bod na strani ove iz 2 četiri boda i u gradačcu ko je bio zna exstra igra ko danas ali izgubismo volim te željooooooooo

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 31 avg 2009, 00:38

ma extra je ovo...prosle godine 2 boda iz gostiju...ove vec 4 i viidi se da napredujemo...ne mozemo biti nezadovoljni...i ja kazem steta sto nismo uzeli 3 boda u lukavici, al smo isto tako mogli i izgubiti da se sudija npravio budala (kao sto se prije desavalo) i svirao penal za slaviju u 90 min....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 avg 2009, 00:49

ne možemo i ne trebamo biti zadovoljni sa ovim bodom...svi znamo da im je Šehić svojim kretenskim izlijetanjem poklonio taj gol,ali i citava ekipa je dopustila da ih igraci Slavije tuku i udaraju tokom citavog meca...to je nedopustivo!!! da bi uzeli sva 3 boda sa gostovanja u ovoj smiješnoj PL igraci moraju gristi,udarati i vracati istom mjerom...nažalost,tako je kako je.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 31 avg 2009, 00:51

Nimalo nije bila loša tekma po meni,ali samo hoću da napišem da ne znam zašto hvalite onoga Bekrića!?Možda je bio samo loš dan,ali lik veze s vezom nije imao,sem jednoga prodora...Za golmana sam i ranije znao da nije siguran...Može on odbraniti 500 lopti,ali kada onako prima golove to ne valja...Valjda se momak zanese nakon što uhvati dvije lopte,pa bi da uhvati svaku...Ostali su bili većinom dobri...Čolić je bio odličan,Cocalić isto tako...Uglavnom solidno uz dodatak da je onaj Popović jako loše odigrao...

Mislim da Željo može u Evropu ove godine... :)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 avg 2009, 00:58

Tek sad vidjeh asistenciju Serdarevića petom. Velemajstorija!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 31 avg 2009, 02:52

ma i danas je vidjeno ko ima najbolje navijace u Bosni :D naredna destinacija Travnik stadion Pirota :o

svi u Travnik
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2009, 04:33

Old tawn je napisao/la:Sve u svemu dobro je.Mogli smo uzeti glatko sva tri boda.
Mislim da su ubjedljivo najlosiji u ZELJI bili serdarevic i sehic,pa ne mogu vjerovati da se tom malom sehicu nikako ne moze da kazati da ne izlijece.Pa zar je to naka filozofija.PA u svakoj utakmici izleti u prazno bar tri cetri puta.Ne kazem da je on los golman,ali stvarno on sad za sad nije za prvog golmana momak ili je stvarno glup ili nije normalan ili je bezobrazan pa gura neki svoj stil.Znam da mu svi mi dajemo mnogo kredita,i treba da mu dajemo jer je u najtezim trenutcima zivota bio uz ZElju ali sto je previse previse je.
Bekric dobar,ali brate i sebican dva mu igraca sama stoje na drugoj strani on puca posred golmana pa daj ba.
Bar dva-tri puta ? U Zenici, jednom. Imao je momak par dobrih odbrana. Dalje, Široki, jednom. Lik nam je osvojio tri boda. U Gradačcu nisam bio, pa ne znam. Protiv Zrinjskog, opet jedna greška a isto tako je dobro branio lik. Sad je u Lukavici s.**** dva puta. Tebi to ne valja, vidim da ne valja masi likova. Halo ba, šta hoćete, da nam brani Valdez iz Barse. Ups, pa i on griješi. Bufon inače također ne griješi. Momak je pravo MLAD, ko je PRATIO Želju od kada je Ibro počeo da brani VIDIO je napredak, BLAGO REČENO! Malo je blesav i zna fuliti izletanje ali počeo je da kupi nabačene lopte. Protekle dvije sezone ih je samo gledao. Nemojte da kakite bezveze na Šehu, momak je POKAZAO KAKO SE BRANE BOJE KLUBA. Za pravog NAVIJAČA je to dovoljno.

Serdarević je odigrao tek drugu utakmicu, treba čovjeku dati šansu. Pa nije Iniesta. Polako ba.

O Bekriću sve najgore. Majmun sebični. Igračina iz Gradine. Ne zna lopte uštopati mongoloid.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2009, 04:38

Od Zenice do Lukavice, napredak je očit. Nema dalje, FORZA ŽELJO!!!!!

Bekriću, mongoloidu retardirani dodaj loptu, ko što si dodao igraču Zrinjskog, kad imaš slobodnog igrača u gol šansi. Bekriću KLOCU svjetski nauči kako se štopa lopta. Odbije se od tebe kao od panja, kao što jesi, pa zamal da fasujemo gol. Bekriću igračino, nemoj više. KLOCU!!!!!

Oostalim igračima, sve najbolje :mrgreen:

S tim da jadovi nisu dali da se unesu palice za bubanj, navijanje je bilo solidno, mogli smo i bolje al nije loše. Napredujemo. Biće bolje u Travniku.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 31 avg 2009, 08:22

Ja sam licno zadovoljan bodom od Slavije, ali mislim da je vrijeme da u jednoj utakmici damo vise od 1 gola.

Mislim da Bekric mora poraditi na psihickom planu ( on nije zvijezda, i treba se prestati tako ponasati )...

Amar je, cini se, na dobrom putu da napravi EKIPU... :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 31 avg 2009, 09:11

nikad_izvini je napisao/la:
Old tawn je napisao/la:Sve u svemu dobro je.Mogli smo uzeti glatko sva tri boda.
Mislim da su ubjedljivo najlosiji u ZELJI bili serdarevic i sehic,pa ne mogu vjerovati da se tom malom sehicu nikako ne moze da kazati da ne izlijece.Pa zar je to naka filozofija.PA u svakoj utakmici izleti u prazno bar tri cetri puta.Ne kazem da je on los golman,ali stvarno on sad za sad nije za prvog golmana momak ili je stvarno glup ili nije normalan ili je bezobrazan pa gura neki svoj stil.Znam da mu svi mi dajemo mnogo kredita,i treba da mu dajemo jer je u najtezim trenutcima zivota bio uz ZElju ali sto je previse previse je.
Bekric dobar,ali brate i sebican dva mu igraca sama stoje na drugoj strani on puca posred golmana pa daj ba.
Bar dva-tri puta ? U Zenici, jednom. Imao je momak par dobrih odbrana. Dalje, Široki, jednom. Lik nam je osvojio tri boda. U Gradačcu nisam bio, pa ne znam. Protiv Zrinjskog, opet jedna greška a isto tako je dobro branio lik. Sad je u Lukavici s.**** dva puta. Tebi to ne valja, vidim da ne valja masi likova. Halo ba, šta hoćete, da nam brani Valdez iz Barse. Ups, pa i on griješi. Bufon inače također ne griješi. Momak je pravo MLAD, ko je PRATIO Želju od kada je Ibro počeo da brani VIDIO je napredak, BLAGO REČENO! Malo je blesav i zna fuliti izletanje ali počeo je da kupi nabačene lopte. Protekle dvije sezone ih je samo gledao. Nemojte da kakite bezveze na Šehu, momak je POKAZAO KAKO SE BRANE BOJE KLUBA. Za pravog NAVIJAČA je to dovoljno.

Serdarević je odigrao tek drugu utakmicu, treba čovjeku dati šansu. Pa nije Iniesta. Polako ba.

O Bekriću sve najgore. Majmun sebični. Igračina iz Gradine. Ne zna lopte uštopati mongoloid.
u gradaccu nas je kosto boda, jucer kosto pobjede, ne znam sta je izvadio protiv sirokog, ondje je trebao biti bolje postavljen, problem je u tome sto seha koristi zelju ko poligon za vjezbanje vec trecu godinu i sto za te 3 godine ponavlja uvijek jedne te iste greske, svi znamo da nema konkurencije da ce braniti bez obzira na sve sto se desava, ali njemu bi trebalo hladjenje podhitno, nikakva on zvijezda nije nego samo nafurani balavac koji je blatio ex trenere po Facebooku.
Cuva Bog Zelju svog!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2009, 09:48

Regoje je veoma bezobrazan. Treba ga adekvatno docekati na Grbavici, u to ne sumnjam. Steta za dva izgubljena boda, mogli smo ih dokucati. Ne vidim vise nikakav smisao u opravdavanju Sehica, godinama se prica isto, talenat, nase dijete, doci ce njegovo vrijeme, e ljudi moji nacekat cemo se mi da on postane dobar golman. Ja zadrhtim svaki put kada lopta ide prema njemu, jednom ce me infarkt strefiti. Kod precke Slavije, opet je zaplivao u prazno, korner iz kojeg su zabili je njegovo djelo, itd... ima toga jos, ali ne da mi se nabrajati.

Bekric tragicar utakmice, mogao je sve rijesiti, ali hoce decko da se proda (bar tako izgleda), a danas je zadnji dan prelaznog roka. Colic iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji.

Manijaci odlicni, pjevanje himne, navijanje tokom cijele utakmice, brojnost na nivou, bez obzira na direktan prenos i kisu.

i za kraj

A. C. A. B.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 31 avg 2009, 10:57

Ja stvarno ne znam kakav si ti napredank vidio u sehicevom stajanju na golu,moze on odbarniti 500 lopti ali primati onakve golove a prima ih redove svojim glupostima to moze samo on i nijedan golman.Pocinjem da zalim za onim klocinom baoticem.A zeljo losijeg,da se ispravim ne losijeg nego nesigurnijeg golmana odavno nije imao.
PONOSNO I HRABRO

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 avg 2009, 11:02

Log Out je napisao/la:Popović je katastrofa,a mladi Čolić je odličan ! :)
Popoviću je sudac svirao faul svaki put, kad se našao u duelu oko šesnaesterca...Čovjek jednostavno nije mogao da makne od Sudije...

Nevjerovatno koliko puta mu je svirao faul... nije on loš, svaki napadač bi ispao kanta u takvoj situaciji.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 avg 2009, 11:19

ne znam u cemu je problem sa Popovicem lik je bio usamljen u vrhu napadai realno nije mogao nista sam, jos kad dodamo kolko je faula napraqvljeno nad njim stvara skroz drugu sliku
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2009, 11:24

Old tawn je napisao/la: Ja stvarno ne znam kakav si ti napredank vidio u sehicevom stajanju na golu,moze on odbarniti 500 lopti ali primati onakve golove a prima ih redove svojim glupostima to moze samo on i nijedan golman.Pocinjem da zalim za onim klocinom baoticem.A zeljo losijeg,da se ispravim ne losijeg nego nesigurnijeg golmana odavno nije imao.
[/quote]

Ja ti fino nabrojah greške a ti nastavi sa generalizacijama koje prosipaju likovi(ne kažem da to jesi, tako ti likovi pričaju, znam iz iskustva) koji idu jednom godišnje na tekmu i misle da sve znaju. Ne lupaj gluposti živ bio, bolji bi ti bilo da malo više pratiš Želju. Nisi navijač ako pljuješ po svojoj ekipi, navijač si ako odeš u Travnik ili Banja Luku ;)
Haj živio

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2009, 11:30

mirzza je napisao/la:
u gradaccu nas je kosto boda, jucer kosto pobjede, ne znam sta je izvadio protiv sirokog, ondje je trebao biti bolje postavljen, problem je u tome sto seha koristi zelju ko poligon za vjezbanje vec trecu godinu i sto za te 3 godine ponavlja uvijek jedne te iste greske, svi znamo da nema konkurencije da ce braniti bez obzira na sve sto se desava, ali njemu bi trebalo hladjenje podhitno, nikakva on zvijezda nije nego samo nafurani balavac koji je blatio ex trenere po Facebooku.
Što se tiče ex trenera, ovaj, Simo Krunić i Demir H. Ne znaš koji je gori. Simo Krunić je rekao na početku prošlog prvenstva da još uvujek ne zna prvi tim. Da ga još traži. Nakon komplet priprema, meni je sve bilo jasno. Ko je lik i šta. Al nejse, ne znam jel nafurani balavac, ako jeste, treba mu neko iz bližeg okruženja šljagu opaliti, ne sporim :mrgreen:
Nerviraju me likovi koji haman da ne idu na utakmice ili sjede kod kuće i komentarišu, "jes Šeha loš"; Zato ga branim. Kloc jeste al mi je draži od tih kvazi navijača kojima smeta kiša, što je utakmica haman nakon iftara, što muhe zuje i što pjevamo "dječije pjesmice". Dok je takvih ja branim Šehu a nije mi nikakav rod :mrgreen:
Usput, ne znam koliko se mnogi sjećaju početaka Guše u Želji. Šeha je za njega Kahn. A Gušo posta reprezentativni golman.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 avg 2009, 11:36

necu da ulazim ko kolko ide na tekme ali znam za sebe da se rijetko koja propusti...Sehic po meni nije nista napredavao, ali nije nista ni nazodovo, decko ce odbraniti fakat neke nevjerovatne prilike (npr protic sirokog), ali ce na kraju opet primiti glupi go i to svojim izljetanjem za koje ne mogu da vjerujem da vise nije naucio :?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 31 avg 2009, 12:45

Old tawn je napisao/la: Ja stvarno ne znam kakav si ti napredank vidio u sehicevom stajanju na golu,moze on odbarniti 500 lopti ali primati onakve golove a prima ih redove svojim glupostima to moze samo on i nijedan golman.Pocinjem da zalim za onim klocinom baoticem.A zeljo losijeg,da se ispravim ne losijeg nego nesigurnijeg golmana odavno nije imao.
Ja ti fino nabrojah greške a ti nastavi sa generalizacijama koje prosipaju likovi(ne kažem da to jesi, tako ti likovi pričaju, znam iz iskustva) koji idu jednom godišnje na tekmu i misle da sve znaju. Ne lupaj gluposti živ bio, bolji bi ti bilo da malo više pratiš Želju. Nisi navijač ako pljuješ po svojoj ekipi, navijač si ako odeš u Travnik ili Banja Luku ;)
Haj živio[/
Ne zanm u kakvim si rodbinskim odnosima sa sehicem pa ga tako branis.Sto se tice mene kao navijaca nisi kompetetnatn da ti odredjues ko je navijac ako nije.A ako te bas interesuje nisam clan nijedne podgrupe u manijacima jer to ne zelim da budem jer ja kad sam bio na jugu toga nije bilo nego su svi bili manijaci i jedan vodja a on se zvao Keno,i imao je postovanje prema navijacima i obostrano.Nikome nije majku psovao na tribini niti je ikom prijetio da ce ga slomiti ako sal ne digne.A svi se sjecamo kakvo je tada navijanje bilo i kakva organizacija tribine.I ja svoj patriotizam prema ZElji dokazem tako sto svake godine odem i kupim do sada polugodisnje karte za SJEVER,a sada godisnje.Odem na one utakmice bani na koje mogu (Tuzla,Mostar,Lukavica;Zenica;)
A tei bih preporucio jednog sjajnog oftamologa radi u drzavnoj bolnici Abdulah NAkas.Preziva se Bico odi posjeti ga jer ako je ono golman za zelje onad ti svaka cast.
Ovim zavrsavam moju polemiku sa tobom....
PONOSNO I HRABRO

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 31 avg 2009, 12:49

da i ja kažem o svakom igraču po nešta
šehić - da nije imo onu grešku kod gola čista 10, ali zbog toga jedva prolazna ocjena, ja sam puko kad se kod gola izgubio, ne zna hoćel uhvatiti ili izbiti i znao sam da će se nešta naopako desiti kod onog kornera još ga onaj igrač loboje glavom :evil: :evil:
čolić - odigro perfektno i gdje su sad oni koji mu nisu vjerovali prije početka sezone, on će završiti u nekom velikom klubu 1000%, a ja sam siguran da bi još bolje odigro na zadnjem veznom jer je to igro svo vrijeme u oml.pogonu i bio je najbolji, samo da nam ne ode
cocalić i mešić - to nam je najbolji dio ekipe dobri u skoku, spasili nekoliko puta čist go, mešić iznosi loptu ko lucio, sve u svemu najveća ocjena obojci
radovanović - čovjek je odigro skroz slabo nije imo ama baš nijedan prodor, nijedan dobar centaršut, vidi se da nema snage čovjek je zadnjih 15-20min, u odbrani solidan
svraka - uvijek sam govorio da je extra igrač i sigurno je bolji od muharemovića, juče je mene skroz zadovoljio
ćulum - to je naš gatuso, čovjek je presjeko hiljadu lopti, bori se ko lav, u ofanzivi nije bio nešta i zadnjih nekoliko minuta je izgubio snagu, pa se nešta nije vidio, ali tek se sad vidi koliko nem znači, da je igro protiv zrinskog mjesto onog muharemovića dobili bi sigurno
bešlija - to mi je jedan od dražih igrača, čovjek je igro za repku, igro je u škotskoj, belgijskoj ligi, i vrati nam se ne kao neki drugi igrači, lafo zvijezde, ne trče, ne bore se, a on gine na terenu , uletio je 20 puta klizeći, ma kako god on odigro meni bi takvi igrači kao on uvijek igrali
serdarević - po meni je odigro katastrofalno, ama baš ništa nije dobro uradio, ne znam mogu li išta dobro napisati, možda ona peta kod gola
bekrić - pa taj me čovjek iz tekme u tekmu sve više nervira, kod god se razumije u fudbal vidio je juče da je naš trenutno najslabiji igrač, skoro svaku loptu je izgubio, svaki duel izgubio jedino onaj prodar i onda ga zasra jbg ipak je on zvijezda, pa za njega je bešlija izmislio fudbal i opet gine
popović - solidan ne znam šta da kažem igro je sam u špicu, udarali su ga, sudija je svaki prekršaj sviro, ali one kontre u kojima je i on učestvovao su katastrofalne
bučan - odigro je veoma dobro, to je igrač za gostovanja i to da ulazi sa klupe koji kad se umore igrači može svakog pretrčati i samo da nauči centrirati
stanić - me pozitivno iznenadio, odigro je skoro perfekto i u napadu i u odbrani
selimović - malo je igro, ali nikako ne znam što ga osim ne stavlja više u igru, jer mislim da vrlo dobar igrač
manijaci - brojka solidna, jer kad se uzme u obzir prenos, kiša, a zna kakvih ima ljetnih i derbi navijača, navijanje je bilo navijanje za razliku od suprotne tribine, gdje su nakve ptice zavijale, a šta drugo nego vama svima poznato

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.