NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
Druze nemam ja nikakvih problema samo kazem da su mogli lijepo napisati da je posjeta u MSG porasla nekoliko procenata i da su oborili rekord u toku 5-6 utakmica i niko se nebi bunio a ne odmah On gledaniji od MJ-a
Neznam odkle ti to da vas lazem . Meni je drago da neko i van USA pokaze nesto u NBA samo je problem sto su to nesto uzeli kao da svaku noc igra kao Brayant protiv Toronta one sezone
Problem je u tebi sto ti navijas za NY i neces da cujes da neko kritikuje Lina
Neznam odkle ti to da vas lazem . Meni je drago da neko i van USA pokaze nesto u NBA samo je problem sto su to nesto uzeli kao da svaku noc igra kao Brayant protiv Toronta one sezone
Thomas Müller - Fußballgott
Ja volim čuti SVE kritike koje imaju smisla i koje su potkovane argumentima. Ne možeš ti tek tako reći da je komentator uporedio njega s Johnsonom kada je uporedio samo pet prvih startova, meni ličiš kao novinar Expressa. Koke ušao sa sestrom u hotel, a Express kaže da mu je ljubavnica... Tako ti kažeš da je komentator uporedio Lina sa Johnson, dok je istina da je STATISTIKA pokazala da je Lin bolji od Magica u prvih 5 startova - što je činjenica. Neki dan je neko rekao da Lin ima problema sa turnoverima i ja sam to prihvatio i rekao da to treba popraviti pored slobodnih bacanja. jbg, budi realan malo... Većini je ovdje krivo zbog Lina jer ne igra u njihovom timu i naravno pljuju ga zbog ničega, a to me strašno nervira, ebiga... Ja ne volim Westbrooka pa moram priznati da je igračina što je očigledno.don_burza je napisao/la:Druze nemam ja nikakvih problema samo kazem da su mogli lijepo napisati da je posjeta u MSG porasla nekoliko procenata i da su oborili rekord u toku 5-6 utakmica i niko se nebi bunio a ne odmah On gledaniji od MJ-a
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma nisam nista napisao kad su rekli da je lik imao bolje brojke u prve tri utakmice od Jamesa Brajanta i nemam pojma koga jos zato sto su naglasili PRVA TRI STARTA
Al posle utakmice sa Dallasom lik kovori kako Lin izgleda kao vodja tima kao i Magic sto je bio mozda cak i sigurnije jer vodi slabiju ekipu
Allahami ja sam se valjo od smijeha Twitter kasnije o tome brujio tri sata
P.S
o kakvim ti mojim tvojim timovima pricas
Al posle utakmice sa Dallasom lik kovori kako Lin izgleda kao vodja tima kao i Magic sto je bio mozda cak i sigurnije jer vodi slabiju ekipu

P.S
Valjda si dovoljno pametan da skontaš da nisam govorio o 'mojim tvojim timovima' nego sam govorio o forumašima koji Lina kritikuju za ništa.don_burza je napisao/la:Ma nisam nista napisao kad su rekli da je lik imao bolje brojke u prve tri utakmice od Jamesa Brajanta i nemam pojma koga jos zato sto su naglasili PRVA TRI STARTA
Al posle utakmice sa Dallasom lik kovori kako Lin izgleda kao vodja tima kao i Magic sto je bio mozda cak i sigurnije jer vodi slabiju ekipu![]()
![]()
![]()
P.S
Evo imam snimak utakmice na kompu i gledam kraj utakmice i nigdje ne vidim, nit' čujem da ga iko upoređivao s Johnsonom, nigdje... Ne znam na kojem si ti jeziku pratio tekmu...
I nisu ga upoređivali s Jamesom, Bryantom nego s Magicom, Stochtonom i Thomasom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ja volim čuti SVE kritike koje imaju smisla i koje su potkovane argumentima. Ne možeš ti tek tako reći da je komentator uporedio njega s Johnsonom kada je uporedio samo pet prvih startova, meni ličiš kao novinar Expressa. Koke ušao sa sestrom u hotel, a Express kaže da mu je ljubavnica... Tako ti kažeš da je komentator uporedio Lina sa Johnson, dok je istina da je STATISTIKA pokazala da je Lin bolji od Magica u prvih 5 startova - što je činjenica. Neki dan je neko rekao da Lin ima problema sa turnoverima i ja sam to prihvatio i rekao da to treba popraviti pored slobodnih bacanja. jbg, budi realan malo... Većini je ovdje krivo zbog Lina jer ne igra u njihovom timu i naravno pljuju ga zbog ničega, a to me strašno nervira, ebiga... Ja ne volim Westbrooka pa moram priznati da je igračina što je očigledno.[/quote]
Nebi se mogao tacno sjetit ko je izjavio,al mi je ostala izjava odnedavno idalje u mislim ..
"Ako zelite zabavu za publiku,dovedite Jamesa ,Ali ako zelite prsten Kobe je vas igrac"..
Ne zeli niko ovde reci da Lin nije dobar i koristan,ali pravi kvalitet se dokazuje tek u PO,a to nam ostaje da vidimo abd
No hard fillings,i ja sam explozivan kad je Real u pitanju ,zato te razumijem 
Nebi se mogao tacno sjetit ko je izjavio,al mi je ostala izjava odnedavno idalje u mislim ..
"Ako zelite zabavu za publiku,dovedite Jamesa ,Ali ako zelite prsten Kobe je vas igrac"..
Ne zeli niko ovde reci da Lin nije dobar i koristan,ali pravi kvalitet se dokazuje tek u PO,a to nam ostaje da vidimo abd

Posle utakmice u onom nekakvm studio
a evo pokusavam i na espn stranici naci tekst koji poredi to isto
a evo pokusavam i na espn stranici naci tekst koji poredi to isto
bostonu ce oklahoma ako se ne smiluje utrpati brat bratu 150 komada 

nema potpisa
Westbrook bez TO u prvom poluvremenu
ako nam padne snijeg hebat cu mu sve

ako nam padne snijeg hebat cu mu sve
- SheldonCooper
- Kontakt:
Polako malo sa Linom i sa uzdizanjem i sa omalovažavanjem.
Da se može poredit sa MJ,Magicom......ne može niti on niti bilo tko.
Lin nije još ni na nivou nekog prosječnog igrača jer je tek "počeo" da igra košarku i ne može se porediti, trenutnom formom i igrama je među najboljim igračima. You know what I mean
Međutim Lin da nikad više koša ne ubaci napravio je dosta za Knickse, došao je niodakle, nije ga bilo u planovima.
Donio je 4-5 pobjeda, vratio je publiku i napravio atmosferu u MSG, napravio je ogromnu reklamu za grad New York i Knickse a i za NBA jer čitav svijet bruji o njemu.
Tako da easy baby, polako vidjet ćemo šta će biti s njegovom karijerom
Da se može poredit sa MJ,Magicom......ne može niti on niti bilo tko.
Lin nije još ni na nivou nekog prosječnog igrača jer je tek "počeo" da igra košarku i ne može se porediti, trenutnom formom i igrama je među najboljim igračima. You know what I mean

Međutim Lin da nikad više koša ne ubaci napravio je dosta za Knickse, došao je niodakle, nije ga bilo u planovima.
Donio je 4-5 pobjeda, vratio je publiku i napravio atmosferu u MSG, napravio je ogromnu reklamu za grad New York i Knickse a i za NBA jer čitav svijet bruji o njemu.
Tako da easy baby, polako vidjet ćemo šta će biti s njegovom karijerom
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Pa govorim opcenito, Beasley je odigrao tri sasvim dobre sezone dosad, ovo sto si ti uzeo je prosjek karijere,pogledaj trenutne brojke Artesta (4.8 poena, 2.6 rpg FG% 0.331KK_Bosna je napisao/la:pa MWP ima bolje brojke u karijeriBalon je napisao/la:Taj "slucaj za psihijatrije" biljezi sasvim dobre brojke u svojoj karijeri, a od propalog Artesta koji od 100 trojki pogodi 3 je trenutno duplo bolji.![]()
-----------------ppg----rpg---apg---spg---bpg---to
world peace---14.4---4.7---3.0---1.9----0.6---2.0
beasley--------15.6---4.3---1.4---0.7----0.6---1.9

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kolko je Lin ubacio do sad?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
13 pts 4 ast 1 TOSarajlijc@ je napisao/la:Kolko je Lin ubacio do sad?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Durant na trojkama na all-staru
Noah triple-double 13 Pts, 13 Reb, 10 Ast, 1 Blk, first triple-double by a Bulls center in roughly 35 years
Przybilla potpisuje sa Blazers-ima
Haslem je preksinoc dospio na drugo mjesto u istoriji frasnize po broju skokova 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Haslem nije sinoć nego preksinoć
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
ja sam lud sto uopste pricam sa covjekom koji smatra da uprava i brown rade dobar posao.Balon je napisao/la:Pa govorim opcenito, Beasley je odigrao tri sasvim dobre sezone dosad, ovo sto si ti uzeo je prosjek karijere,pogledaj trenutne brojke Artesta (4.8 poena, 2.6 rpg FG% 0.331KK_Bosna je napisao/la:pa MWP ima bolje brojke u karijeriBalon je napisao/la:Taj "slucaj za psihijatrije" biljezi sasvim dobre brojke u svojoj karijeri, a od propalog Artesta koji od 100 trojki pogodi 3 je trenutno duplo bolji.![]()
beasley--------15.6---4.3---1.4---0.7----0.6---1.9) u odnosu na Beasley-a (12.6 poena, 5.5 rpg FG% 0.424). Kvotu Artesta sa "downtowna" bolje da nespominjem, nije ovo comedy central.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Bas tako, ponekad je i bolje sutiti i prihvatiti neke cinjenice.KK_Bosna je napisao/la:ja sam lud sto uopste pricam sa covjekom koji smatra da uprava i brown rade dobar posao.Balon je napisao/la:Pa govorim opcenito, Beasley je odigrao tri sasvim dobre sezone dosad, ovo sto si ti uzeo je prosjek karijere,pogledaj trenutne brojke Artesta (4.8 poena, 2.6 rpg FG% 0.331KK_Bosna je napisao/la:
pa MWP ima bolje brojke u karijeri![]()
beasley--------15.6---4.3---1.4---0.7----0.6---1.9) u odnosu na Beasley-a (12.6 poena, 5.5 rpg FG% 0.424). Kvotu Artesta sa "downtowna" bolje da nespominjem, nije ovo comedy central.
John Wall
21 pts
11 ast
9 rbd
3 stl
2 blc
Drugi put ove sezene mu za jedan skok izmice TD
21 pts
11 ast
9 rbd
3 stl
2 blc
Drugi put ove sezene mu za jedan skok izmice TD
ako svi smatraju da ove sezone uprava vuce katastrofalne poteze, a jedini ti smatras da oni super rade, zapitaj se ko je tu lud.Balon je napisao/la:Bas tako, ponekad je i bolje sutiti i prihvatiti neke cinjenice.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Haj nadji post u kojem sam rekao da ove sezone rade "super" posao.KK_Bosna je napisao/la:ako svi smatraju da ove sezone uprava vuce katastrofalne poteze, a jedini ti smatras da oni super rade, zapitaj se ko je tu lud.Balon je napisao/la:Bas tako, ponekad je i bolje sutiti i prihvatiti neke cinjenice.
Ko su "svi"? Kosarkaski "eksperti" po internetu?
A kad smo vec kod toga, dovodjenje Paula i pri tome oslobadjanje salary cap-a za jos jednu zvijezdu, zaista kriminalan potez, sreca pa Stern dodje i zajeba stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.