Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nihco

Re: Edin Džeko

Post Postao/la nihco » 22 feb 2012, 21:47

ribery je napisao/la:@anonymousHD, koliko covjek mora nisko pasti u zivotu, da tako prica o bilo kome, ne bitno sto si ti uzeo edina na zub? u svakom slucaju, postoji drugi nacini da izrazis svoje misljenje, osim da ga nazivas invalidom.

osjecaj se upozorenim, ne zato sto smatras da je dzeko los, vec zbog nacina na koji to prezentiras.
pitanje. je li upozoren i za to sto je frumase nazvao "maloumnim likovima" ili iskljucivo jer je rekao da je dzeko invalid? nekada mi se cini da je vrijedjanje forumasa i provociranje normalno.........lista ignore mi je sve veca, pojavljuju se prazne stranice.
Sent from my Commodore 64

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 22 feb 2012, 21:49

Nemoj da spamamo, ovakve stvari me pitaj preko pp. U svakom slucaju taj post nisam vidio. Nemam vremena da sve listam i gledam, samo sam vidio post koji je prijavljen. Svaki post za koji smatrate da je neprimjeren, molim da prijavite. Olaksajte i vama i nama moderatorima i administratorima. Hvala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2012, 21:58

anonymousHD je napisao/la:Aham, čulo se nakon prvog kontakta sa loptom, Buuuuuuuuu Edin Džeko... Sigurno na klupi ne sedi zato sto je dobar, zato što ima kvalitet, već sedi zato što ne zna primit, a ni dodat loptu, invalid veliki... ;)
harishp je napisao/la:Drzi se ti Zige Banderasa i Djoke Frljoke i tamo ''misljenja''prosipaj.
A o invalidu koji uzgred receno kosta k'o kompletno tvoje naselje najmanje je da se ti ''sekiras''
Hmm, pa jel ovaj forum otvoren za sve, za svakog, za svako mišljenje? Ko je Džeko da ga ti braniš? Jel ti rod? Jel ti išta? Ja kažem da je čovek invalid i to iz svake utakmice pokazuje, pa čitaj malo po twitteru šta pišu o njemu, oni koji nisu iz Bosne, vi drkate doslovno na njega, a on je invalid, da ga nema većeg... Na kraju sezone on bi mogao negde na posudbu. ;)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 22 feb 2012, 22:41

harishp je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Aham, čulo se nakon prvog kontakta sa loptom, Buuuuuuuuu Edin Džeko... Sigurno na klupi ne sedi zato sto je dobar, zato što ima kvalitet, već sedi zato što ne zna primit, a ni dodat loptu, invalid veliki... ;)
harishp je napisao/la:Drzi se ti Zige Banderasa i Djoke Frljoke i tamo ''misljenja''prosipaj.
A o invalidu koji uzgred receno kosta k'o kompletno tvoje naselje najmanje je da se ti ''sekiras''
Hmm, pa jel ovaj forum otvoren za sve, za svakog, za svako mišljenje? Ko je Džeko da ga ti braniš? Jel ti rod? Jel ti išta? Ja kažem da je čovek invalid i to iz svake utakmice pokazuje, pa čitaj malo po twitteru šta pišu o njemu, oni koji nisu iz Bosne, vi drkate doslovno na njega, a on je invalid, da ga nema većeg... Na kraju sezone on bi mogao negde na posudbu. ;)
" onclick="window.open(this.href);return false;
bolji je pantelic hahahahahah
Bosna <3

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 feb 2012, 23:01

Zasto Aguero Dzeki ne dodaje?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 22 feb 2012, 23:05

Cartman je napisao/la:Zasto Aguero Dzeki ne dodaje?
Kad mu je prošli put dodao pao nam je onaj nezapamceni snijeg, a sad ce vjerovatno poplave :D..... pa vidi i Kun nepravdu koju pravi Mancini drugim napadacima, pa odlucio da im pomogne kad dobiju ono malo šanse

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 feb 2012, 23:11

Bravo Edo majstore,znam da prolazis kroz teske trenutke,ali smeljtar vise vjeruje onim bolesnicima Tevezu,Baloteliju ,kao i Agueru.Edo ima jos i super statistiku ,kako ga frajer maltretira i psihicki ubija u pojam.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 feb 2012, 23:14

Prolazna ocjena danas ... samo sto mora jos jace i jos agresivnije bez obzira koliko minuta igrao i koliko razocaran bio i utakmica rijesena. Povukao je jedan dobar sprint u kontri gdje je pokazao da ima korak e taj korak mora da upotrebjava puno cesce pogotovo kada provede u igri samo 20 minuta .. Nema nikakvog opravdanja za netrcanje i nevrsenje pritiska tu sada mora pokazati da zeli da se bori za opstanak u ovakvom klubu i na samom vrhu.

Aguero skuzio da je napadac broj 1 i da mu Edin ne predstavja vise opasnost pa sada napokon igra nesebicno ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 feb 2012, 23:16

aleksandar_veliki je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la::lol:
Stvarno ima maloumni likova na ovom forumu. Nisam rekao da sam preuzeo, već da ima ljudi širom sveta koji imaju isto mišljenje kao i ja, a to je da je Džeko veliki invalid.
A danas svako ima svoje mišljenje, a vi jednostavno nećete da budete realni, već branite svoje. Džeko da je dobar igro bi, ha ya...

@koalem :D :* moraš im otkriti sve? čoveče, pa ovo je jedina tema gde svi skaču kad nešto napišeš protiv džeke, pusti me još malo.. :D
Do daljnjeg na hladjenje, koji ces klinac ovdje sa maloumnim likovima :lol:
Ovaj je istrajao u svojoj misiji - ostao je anoniman. :D
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 22 feb 2012, 23:21

Klub sastavljen preko noći od sebičnih individualaca i gdje je pojam Disciplina čista nepoznanica,
može samo upropastiti igrača,u ovom slučaju igrača kakav je Edin,bez obzira na njegovo zalaganje...
Edin je u punoj snazi i perfektnoj formi,no,to nije dovoljno bez svih 90 minuta.
Za nadati se da će Edin ostati u Manchesteru,ali da će u međuvremenu promijeniti boju dresa.
To mu ja želim,onako od srca.
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 22 feb 2012, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 feb 2012, 23:22

Edin je veceras popravio procenat ucinkovitosti.
Za 20 minuta asistencija i gol. Odlicno!

Valjda ce na toj listi opet napredovati i konacno uci u top 5 najkorisnijih igraca Evrope. :)

Aguero od kako se ucvrstio u prvih 11 mnogo je manje sebican.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 feb 2012, 23:25

SamoZeljo je napisao/la:Edin je veceras popravio procenat ucinkovitosti.
Za 20 minuta asistencija i gol. Odlicno!

Valjda ce na toj listi opet napredovati i konacno uci u top 5 najkorisnijih igraca Evrope. :)

Aguero od kako se ucvrstio u prvih 11 mnogo je manje sebican.
Mislim da on nije asistirao Pizzaru vec jedan igrac Porta.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 22 feb 2012, 23:28

OoOoO Edin Dzeko

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 feb 2012, 00:04

Dzeko veceras napravio "haos" za svega 20 minuta. Gol i "asistencija" i dao je do znanja Manciniu da zeli igrati i zabijati. Na kakvim je samo Italijan slatkim mukama. Skoro uvijek igra sa 1 spicem, a ima 3 tako dobra napadaca.

oooooooo Edin Dzeko oooooooooooo
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 23 feb 2012, 00:16

el-fighter je napisao/la:Dzeko veceras napravio "haos" za svega 20 minuta. Gol i "asistencija" i dao je do znanja Manciniu da zeli igrati i zabijati. Na kakvim je samo Italijan slatkim mukama. Skoro uvijek igra sa 1 spicem, a ima 3 tako dobra napadaca.

oooooooo Edin Dzeko oooooooooooo
Aguero i Silva su glavni igraci i da oni vise lopti daju kao veceras Dzeki bilo bi vise golova, kada god Dzeko startuje vecinom dobija nekorisne lopte od ove 2 a to vazi i za Nasrija koji je isto sebican i igra samo sa ovom dvojicom YAYA isto mnogo ide sam kada je u prilici i ako on igra defanzivnog ali ako je u prilici vecinom ide samo na svoju ruku.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 feb 2012, 00:55

...aL' mi ovaj gol dobro leže večeras :D ....znači spavao sam (jbg, gripa me uništila :mrgreen: ), i taman otvorim oči, kad Džeko u prilici, zabija ga...i onako, napola spavam i skačem: "To majstore" :mrgreen: ...gle'a stari u mene jesam li normalan, buncam li :lol: :lol: ...baš me razbudi :mrgreen:

Bravo majstore 8-)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 feb 2012, 03:50

Gol i asistencija je dobro međutim za nekih 20tak minuta igre nije pokazao požrtvovanost da otme loptu protivniku što govori da je demoralisan i sama hladna proslava gola je to pokazala..
naprimjer gledam kasnije 2utakm Olić ušao za Bayern sa klupe ma šije ko šilo nije dao ni gol ni asistenciju al rovi e to i Džeko treba da radi..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 feb 2012, 09:03

zgembo89 je napisao/la:Gol i asistencija je dobro međutim za nekih 20tak minuta igre nije pokazao požrtvovanost da otme loptu protivniku što govori da je demoralisan i sama hladna proslava gola je to pokazala..
naprimjer gledam kasnije 2utakm Olić ušao za Bayern sa klupe ma šije ko šilo nije dao ni gol ni asistenciju al rovi e to i Džeko treba da radi..
Kako će rovit' kad su dijametralno suprotni igrači. A to što kažeš da nije pokazao požrtvovanost da otme loptu protivniku nije tačno, imao je jedan nasrtaj mislim na Rolanda odmah nakon što je zabio gol, da ga je skačio povrijedio bi ga - đon.
Ne teba očekivati od čovjeka njegove visine da zaganja okolo i da lipše kao pas. On je igrač kojeg treba hraniti sa loptama na 30 metara od gola.. i tada očekivati da nešto napravi : šutira, doda, odradi dupli pas.. nije njegovo da ''leti'' okolo...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 23 feb 2012, 09:15

Ljudi malo pretjerujete sa ovim stalnim raspravamo o Dzeki, covek igra sasvim solidno u nekim tekmama i odlicno evo npr. u 32 tekme u kojima je nastupio za Man. Citiy postigao je 17 golova i imao 7 asistencija. A protiv cinjenice da je Macini fudbalski lajik nemoze ni Dzeko a ni niko od na nesto da ucini.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 feb 2012, 09:19

Što je najgore, onaj pokušaj od coacha sada ispada trenerski mag, gubi 1:0 u prvoj, zabijaju smiješan gol/autogol iz ničega i igre koja ne valja ničemu, grogiranog protivnika okreću na svoj mlin.
U drugoj tekmi u prvim sekunadama zabijaju gol i onda mirno kontrolišu tekmu. Na kraju rezultat izgleda kao poniženje, ali mislim da portugalci nisu to zaslužili u tolikoj mjeri.
Mancini ima rezultat iza sebe i opet će igrati sa jednim napadačem iduću a anaš Džeko na klupu... ne valja to nimalo a vidjelo se da je željan igre, i treba nam u formi dobroj Edin
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.