Log Out je napisao/la:A koje je to njegovo mjesto ? To ste govorili i prije Sarajeva,a i prije Leotara.Rođeni su vas demantovali dva puta,valjda su dokazali da vrijede više od ostatka lige(čast izuzecima).Rz88 je napisao/la:Prava snaga Zrinjskoga će se baš osjetiti u Banja Luci. I dalje sam ubjeđen da je Zrinjski top 4, sa Sarajevom, Borcem i Veležom.Velež je u euforiji i odlično za našu ligu, pravo osvježenje, ali samo polahko, mislim da će sve doći na svoje mjesto.Svakako utakmica Borac- Zrinjski zaslužuje epitet derbi utakmice sljedećeg kola.
Nije to demantovati ili ne brate. Ništa protiv njih. Oni su osvježenje lige. U Sarajevu bod protiv umornog Sarajeva, a u Trebinju fantastična utakmica predvođeni sjajnim RA. Jedna lasta ne čini proljeće. Mislim da će oni past u nastavku prvenstva. Priznajem , ja sam mislio prvi da će ih leotar dobiti i to radi prošle godine, očigledno da nisam bio u pravi. Lijepo je vidjeti da se Velež vraća ma stae staze. Tako je i bilo kada su tek ušli opet u 1 ligu. Sljedeće im godine otišlo pola ekipe i jedva ostali, pa sada opet. Potreban je neki kontinuitet. Sarajevo je jako do bola, pokazali su to u Europi. Ko imalo zna nešto o igračima u našoj ligi, lahko može uočiti da Borac ima strašan tim. O Zrinjskom se i ne treba pričati, u malom su padu, ali zahvaljujući upravi koja je uradila par loših poteza.