sasagmp je napisao/la:Smatram te za pametnog sagovornika,a ako to jesi nadam se da prepoznajes sarkazam u pojedinim skandiranjima.
Sta fali uslovima koje igraci imaju?Sta im treba?Jel imaju uslove za trening koje retko koja reprezentacija ima(u regionu niko bolje nema)?Pritom mislim na Kovilovo,Teleoptik,a sada i SC u Staroj Pazovi.Ko se izdrkava na njima?Izdrkavaju se oni zajedno sa Toletom and co svi po nama ljudima koji gledaju te mucne partije.Ja ti kazem kako jeste jer imam neke informacije sta se radi kad su pripreme,a licno sam neke i vidjao na mestima gde ne bi trebali da budu pred vazne utakmice.
Oni nemaju sta da se zale,da im fali nesto...ne fali im nista i nista ne daju.Sto se da videti
Sarkazam, ne sarkazam, cinjenica je da 70-80 % navijaca (grobara + simpatizera) Partizana odgovara sto je Tole predsednik saveza...
Par pitanja za tebe u vezi igraca i njihovih uslova:
1. Jesu li igraci obavezni da igraju za reprezentaciju?!
2. Kad vec igraju, jel moraju i mogu da igraju sa 100% mogucnosti u neadekvatnim uslovima (pod tim mislim sa mafijaskim savezom, nestrucnim i neautoritativnim selektorom, guranjem menadzerskih igraca, potpunom neorganizovanoscu u i oko reprezentacije...) ?!
3. Jel riba smrdi od glave ili od repa?
Ne kazem da su igraci cvjecke, ali kao i uopste u zivotu, poslu...gdje god vlada neorganizovanost i rasulo, rijetki su koji ce se ponasati disciplinovano, moralno...a igraci (kao i u ovom slucaju radnici na poslu) nisu ti koji postavljaju pravila, uvode disciplinu, nego su samo poslednja karika u tom lancu rasula... i po nespisanom pravilu, u javnosti uvijek snose najvecu kritiku i odgovornost ...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...