FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FKKrajina
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FKKrajina » 22 feb 2012, 22:26

Jadan li mi je ovaj Bayern ccc....

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 22 feb 2012, 22:28

Kapa do poda igracima Bazela.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 22 feb 2012, 22:32

žalite li za van gaalom? :mrgreen:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 feb 2012, 22:32

Mnogo veca zelja za pobjedom kod igraca Basela.
#divovi

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 22 feb 2012, 22:36

Neka neka ,valjda ce ispasti iz lige prvaka pa mozda onda neko iz uprave ce vidjeti da badstuber ,alaba ,tymoscuk ,pranjic su igraci za 2 njemacke lige ,10 zadnjih utakmica ista prica ,iste procitane akcije ,jadno sve u svemu ,gadi mi se vise gledati klub za koji navijam 13-14 godina

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 feb 2012, 22:44

Sam mentalitet ekipe je "HAHAH" isto ko da smo zamijenili uloge ... večeras je Basel bio Bayern a Bayern je bio Basel svaka čast je*em ti sve Uli ... Bayern je "iznenađenje" u CL i tako igraju ... bez timskog duha ...

Lahm je kapiten qrca ... vođe su nam qrac isto ko i trener jadno da jadnije ne moze PA TIP IGRA NA 0:0

Pa ajd mogu razumiti da Kroos i Alaba nemaju iskustva pa igraju sa strahom i ne žele naprijed ali da čitava ekipa čuči i čeka je*enog Ribery i Robbena da urade nesto pa i oni su dno dna, izgube loptu i onda nešto mašu rukama samo uje*bu timsku igru i ono što je ima ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 feb 2012, 22:46

Ovo je odlično za revanš. Odlično za nas neutralne (dobro, draži mi je Basel) gledaoce. :mrgreen:
U prvom poluvremenu je desna strana Bayerna ispala 2-3 puta i svaki put je bilo opasno po gol Neuera. Rafinha + Boateng su se danas igrali gluhih telefona. Ku'š dalje kad ih je u 2 navrata spasio Badstuber. :mrgreen:
Meni stvarno nije jasno zašto je Ribery izašao? Da sam se ja pitao, odlučio bih se za Robbena (ako je već morao nespretni Muller ući u igru). Arjen danas nije ništa napravio. Gomez također bio kriminalan, a svojom sebičnošću je pokazao u onoj situaciji kada je išao 2 na 2 sa Robbenom. Sramotan potez je dribling i šut iz teže situacije, al' haman je Gomez čitao ovaj forum i vidio kritike kako ne zna predriblati svog čuvara i zabiti gol. :mrgreen:
Lahm, Neuer i Badstuber, pa donekle i Kroos su bili ponajbolji u redovima Bayerna. Imali su i pomoć Shaqirija, koji je već počeo igrati za Bayern. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 feb 2012, 22:48

Evo i mene :mrgreen: .

Bazel je bio bolji i borbeniji nego u dvi utakmice protiv Junajteda. Igraju fino, imaju mlade i nadahnute igrace. Bajern ocito ima problem sa motivacijom i zalaganjem. To su primjetili Efenberg, Lam i mnogi drugi. Ocito da Jup nema moc naostriti ovu ekipu.

Ocigledno da je Bajern u krizi. Roben i Riberi su totalno van forme. Miler je van forme. Od Krosa nikad vrhunskog igraca. Svajn povrijedjen. Timoscuk i Alaba (u ovom trenutku) prosjecni igraci. Odbrana losa, suplja ko 'svicarski sir' :mrgreen: . Gomez odsjecen. To su glavni razlozi ovako lose igre (malo li je :mrgreen: ). Moguce da je do Jupa. Tesko mi je procjeniti.

Bajern ce proigrati kada proigraju Roben i Riberi. To je kristalno jasno. Oni su snaga ovog tima.

Bajern je i dalje veliki favorit za prolazak dalje. Bazel mora postici gol u Minhenu ako zele proci dalje. Sigurno da mogu do gola, posebno ako odigraju hrabro i napadacki. Trebaju se zgusnuti u sredini i trcati brze kontre sa puno igraca. To je recept za Bajern. Nadam se da ce proci dalje :mrgreen: .

Saciri ima potencijal, ali definitivno nije igrac za krilne pozicije. Nema predispozicije za tu poziciju. Siguran sam da moze vise pruziti na sredini terena. Tako sam mislio ranije, sada sam jos vise uvjeren. Vidjet cemo kakvu ce karijeru napraviti u Bajernu. Jos je rano bilo sta prognozirati. Potencijal sigurno ima, samo je pitanje da li ce ga iskoristiti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 feb 2012, 22:52

X puta do sad sam rek'o:Švajni je pola ekipe :!:
Sta reci za indisponiranost cijelog tima.Nisam siguran da je postojala i sekunda želje da se pobijedi vcr i to nam se obilo o glavu.K'o sto rece kolega gore 14-15 god navija za Bayern, tu smo negdje :) ,odavno nismo bili losije postavljeni,motivisani,letargicni.Valjda im je sada jasno da kloc do kloca tipa Timo,Alaba,Štrudla nemaju sta traziti u Bayernu.Ipak,onako realno,msm da cemo ih dobit 3 razlike kuci.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 feb 2012, 22:53

Tragikomicno. :lol: :lol:

Pa jbt ne vjerujem da su onoliko losi bili. Nisu kako treba napravili tri dodavanja izuzev prvih 10 minuta kad smo trebali rijesiti utakmicu.

Smijesno smo izgledali, pogotovo vezni red na celu sa Ukrajinskom ku.rvom. Pored Gustava koji je koliko toliko bolji, izmislja se topla voda, pa dokle majka mu stara? :x

Inace, nista ovo nije gotovo. Tri komada ima da im uvalimo na Fussball Areni. :mrgreen:

@Secko: jel' Sacir zadovoljio? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 feb 2012, 22:54

thulkazal je napisao/la:Sam mentalitet ekipe je "HAHAH" isto ko da smo zamijenili uloge ... večeras je Basel bio Bayern a Bayern je bio Basel svaka čast je*em ti sve Uli ... Bayern je "iznenađenje" u CL i tako igraju ... bez timskog duha ...

Lahm je kapiten qrca ... vođe su nam qrac isto ko i trener jadno da jadnije ne moze PA TIP IGRA NA 0:0

Pa ajd mogu razumiti da Kroos i Alaba nemaju iskustva pa igraju sa strahom i ne žele naprijed ali da čitava ekipa čuči i čeka je*enog Ribery i Robbena da urade nesto pa i oni su dno dna, izgube loptu i onda nešto mašu rukama samo uje*bu timsku igru i ono što je ima ...
Ima i u ovom istine. Bajern mi djeluje pomalo obezglavljeno. Nema igraca (karizmaticnog lidera) koji ce se derati na igrace i tako ih animirati da se vise zalazu i bore. Bice da je Uli jaaakoooo zazalio kada se odrekao Lusio. To je kobna greska za Bajern. Nesto slicno kao kad je MU pustio Stama u Lacio. Teska fula.

Monolog, sto se trudis biti pristojan kada se vidi da uzivas u tudjoj nesreci :mrgreen: :lol: !?
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 22 feb 2012, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 22 feb 2012, 22:57

Ajmo bre strucnjaci : Klare, Secer , Sarma Jet-Set (kako se vec zoves ) :lol: :lol: :lol: :lol: Da cujem te vase osvrte na utakmicu...

BIT CE VAMA ZERO TITULI

UZIVAM !!! 8-) 8-) 8-) 8-)

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 22 feb 2012, 22:57

Where is mr.Saurman? :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 feb 2012, 23:03

Sta da kazem, jos sam pod dojmom utakmice . Ne mogu da vjerujem da je doslo do toga da Bayern gubi od tamo nekog Basela.Igra kriminalna pogotovo u drugom poluvremenu , Ribery s.**** utakmicu na pocetku nakon promasaja 2 zicera , koliko fali Schweinsteiger to je strasno. Kroz sredinu gotovo da niti jedna lopta nije prosla, a prilikom kontrole lopte od strane Basela uvijek sam imao neki strah , jer jednostavno vezni red gotovo da nije niti pokrivao igrace , samo su Ribery Robben i Gomez vrsili presing.
Sta reci , s ovakvom igrom se ne nadam prolaskom protiv Basela, ako se primi jedan gol onda je sve s.****.
Cinjenica je da se Bayern nalazi u velikoj krizi te da igraci ne mogu da postignu jedan jedini gol , a kako ce onda zabiti 3 gola Baselu kao sto neko rece ?

Tymoschuk kriminalan , ja ne znam zasto je on igrao nakon prvog poluvremena gdje se jasno vidilo kako ne moze da odgovori zadatku. Pa majka mu stara stavi Gustava i mirna Bosna. Nazalost ukoliko se nesto drasticno ne promijeni ne ocekujem prolaz , pa cak niti na Allianz Areni .. Jednostavno ovaj Bayern je postao kriminalan.

I na kraju da pozdravim komentatora Velida Spahu i n.ajebem mu se familije , toliki subjektivizam odavno nisam vidio :evil:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 feb 2012, 23:04

Odlična utakmica između Basela i Bayerna. Na kraju se Švicarcima isplatila borba, požrtvovanost i disciplinovana igra. Loša igra Bayerna, pogotovo na sredini terena, gdje su ih nadigrali Švicarci mora se priznati. Niti Ribery, Gomez, Robben nisu imali svoju noć. Pogotovo 2 zadnja vezna su odradili loš dio posla, a mora se priznati da je Gomez stalno bio udvojen te i nije mogao puno više. Muller kao da prvi puta igra, mogao je ubiti nekoga 2 puta, imao je sreće jer je prošao samo sa žutim kartonom.

Sa druge strane Basel igrao disciplinovano, hrabro i odlučno. Svaka im čast, vjerujem da su izmamili simpatije mnogih. I to dosta od njih su mladi igrači, koji su izašli iz njihove škole fudbala. Onaj golman Sommer je fenomenalan, napravit će on veliku karijeru, šta je samo branio. Također i onaj Stoker što je zabio gol, kao da ima 1000 utakmica u svojim nogama, i Zoua asistent, jako dobar. :mrgreen:

Ali eto sve to im se isplatilo i dobili su nagradu. Samo ne znam kako će igrati u Minhenu, i da li će moći ponoviti partiju kao večeras, ali sigurno je da imaju finu priliku za pravo iznenađenje. Pogotovo zbog toga što je Bayern u 'mini-krizi'. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 feb 2012, 23:04

Malo se osvrnuh na statistiku.

Basel 7 suteva i svih 7 u okvir gola. Fakat su poboljsali koordinaciju, gusari. :lol:
Bayern 15 od toga 10 u okvir i nista nisu mogli ugurati. Pa da se makar zakotrlja ona jedna od Riberya. :oops:

AUF GEHTS DIE ROTEN!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 22 feb 2012, 23:04

Valencia je napisao/la:
Monolog, sto se trudis biti pristojan kada se vidi da uzivas u tudjoj nesreci :mrgreen: :lol: !?
Hahahahaha, ofiran je monolog. Al' valjda nece zbog Geronima i mene da likuje ovdje hahaha. Mada mu se iz svakog slova cita kol'ko mu je godra. :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 feb 2012, 23:04

@Valencia,

Ma to je zbog uredno pogođenog keca na kladionici. :mrgreen: Dobro, slagao sam. Ipak je dvoznak u pitanju. :mrgreen: Helem, znam da ću sutra jednog svog prijatelja uljudno zayebavati na dnevnoj dozi kofeina. Valjda ćemo se vidjeti u našem "generalštabu". :mrgreen:
Još ovako ošamućen valja igrati kontra dosta dobrog Schalkea, kome se polako vraćaju povrijeđeni igrači. Mogla bi ovo biti sedmica odluke za Juppa i ostale. Moglo bi se već u subotu (nedjelju) objelodaniti da je on svoje završio u Bayernu. :mrgreen:
Muller = Torres. Samo što Torres ima nekog obzira prema protivničkim golmanima, pa ih ne udara. :mrgreen: Ovo samo glede učinkovitosti, da ne bi bilo zabune. Ipak Thomas mnogo više pretrči, al' svejedno nedostaju njegovi golovi Bayernu. Ako se već zna da ga ne ide, onda momak treba na hlađenje. Mah, kako god, nadam se da će Švicarci proći u četvrtfinale, al' bojim se da će u Minhenu fasovati neku četvorku. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 22 feb 2012, 23:13

uli i rumeninge usli u svalacionicu i ola im uletio klizeci na vratima, burno je u ovim trenucima u svalacionici bayerna.
pi.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 feb 2012, 23:15

ribery je napisao/la:
Valencia je napisao/la:
Hahahahaha, ofiran je monolog. Al' valjda nece zbog Geronima i mene da likuje ovdje hahaha. Mada mu se iz svakog slova cita kol'ko mu je godra. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

Monolog

Ja odigram na Bajern, ako pobjede imam pogodak na kladioni, ako izgube nije mi toliko krivo :mrgreen: .
Mah, kako god, nadam se da će Švicarci proći u četvrtfinale, al' bojim se da će u Minhenu fasovati neku četvorku.
Tesko mi je zamisliti da Bazel prodje dalje. Pitanje je da li imaju karakter za takav podvig. MU je pobjedio sam sebe. Cisto sumnjam da ce se isto desiti i Bajernu. Al' krene s vremena na vrijeme ove 'lijeve' ekipe... Desi se da vezu nekoliko velikih pobjeda.

I mene strah da ih Bajern ne rijesi sa par komada na pocetku meca :mrgreen: . Jes' ih lijepo gledati kad gube, posebno Ulija, Franca i Karl - Hajnca :mrgreen: 8-) .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 17 gostiju.