HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Neutral
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Neutral » 30 avg 2009, 23:25

Log Out je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Prava snaga Zrinjskoga će se baš osjetiti u Banja Luci. I dalje sam ubjeđen da je Zrinjski top 4, sa Sarajevom, Borcem i Veležom.Velež je u euforiji i odlično za našu ligu, pravo osvježenje, ali samo polahko, mislim da će sve doći na svoje mjesto.Svakako utakmica Borac- Zrinjski zaslužuje epitet derbi utakmice sljedećeg kola.
A koje je to njegovo mjesto ? To ste govorili i prije Sarajeva,a i prije Leotara.Rođeni su vas demantovali dva puta,valjda su dokazali da vrijede više od ostatka lige(čast izuzecima).

Nije to demantovati ili ne brate. Ništa protiv njih. Oni su osvježenje lige. U Sarajevu bod protiv umornog Sarajeva, a u Trebinju fantastična utakmica predvođeni sjajnim RA. Jedna lasta ne čini proljeće. Mislim da će oni past u nastavku prvenstva. Priznajem , ja sam mislio prvi da će ih leotar dobiti i to radi prošle godine, očigledno da nisam bio u pravi. Lijepo je vidjeti da se Velež vraća ma stae staze. Tako je i bilo kada su tek ušli opet u 1 ligu. Sljedeće im godine otišlo pola ekipe i jedva ostali, pa sada opet. Potreban je neki kontinuitet. Sarajevo je jako do bola, pokazali su to u Europi. Ko imalo zna nešto o igračima u našoj ligi, lahko može uočiti da Borac ima strašan tim. O Zrinjskom se i ne treba pričati, u malom su padu, ali zahvaljujući upravi koja je uradila par loših poteza.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 30 avg 2009, 23:26

Rz88 je napisao/la:Prava snaga Zrinjskoga će se baš osjetiti u Banja Luci. I dalje sam ubjeđen da je Zrinjski top 4, sa Sarajevom, Borcem i Veležom. Velež je u euforiji i odlično za našu ligu, pravo osvježenje, ali samo polahko, mislim da će sve doći na svoje mjesto. Svakako utakmica Borac- Zrinjski zaslužuje epitet derbi utakmice sljedećeg kola.
nije da sad podcjenjujem zrinjski,jaka su ekipa,prvaci,ali da u Banja luci 12.tog pobjede borac pred krcatim stadionom,tesko,usudio bi se reci i nemoguce...zivi bili pa vidjeli ;)
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 30 avg 2009, 23:28

U Banjaluci 12.9.ne bi pobjedio ni ManUtd,toliko tek da se ne nadate previse,igracete u atmosferi za kakvu niste dosad ni znali da postoji,raja se uzeljela fudbala zbog ove kazne,a ove godine nismo ni igracki nista slabiji od vas,tako da sam ubjedjen da sva tri boda ostaju u BL....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 30 avg 2009, 23:36

Schlager je napisao/la:U Banjaluci 12.9.ne bi pobjedio ni ManUtd,toliko tek da se ne nadate previse,igracete u atmosferi za kakvu niste dosad ni znali da postoji,raja se uzeljela fudbala zbog ove kazne,a ove godine nismo ni igracki nista slabiji od vas,tako da sam ubjedjen da sva tri boda ostaju u BL....
upravo tako ;)
Treci put castimo

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 30 avg 2009, 23:40

Lakse malo Log Out.. pusti ti njih, bolje ti je za zdravlje. :) Neznam zasto moras opravdati jedno sjajno otvaranje sezone. Ako im je stalo do podcjenjivanja, to je do njih; a RA i Velez samo lagano, kolo po kolo pa sta bude na kraju.

Toliko o Velezu, cestitke komsije na osvojena 3 boda.. kasnite malo ali **** ga. :)
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 30 avg 2009, 23:43

tatamata je napisao/la:
Schlager je napisao/la:U Banjaluci 12.9.ne bi pobjedio ni ManUtd,toliko tek da se ne nadate previse,igracete u atmosferi za kakvu niste dosad ni znali da postoji,raja se uzeljela fudbala zbog ove kazne,a ove godine nismo ni igracki nista slabiji od vas,tako da sam ubjedjen da sva tri boda ostaju u BL....
upravo tako ;)
Bjezi kakav Borac,jes im glava za evrope!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 30 avg 2009, 23:46

Ja znam da mi gore uvjek pobjedimo ,kad nam se god ćefne :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 30 avg 2009, 23:49

antipolitikaa je napisao/la:Ja znam da mi gore uvjek pobjedimo ,kad nam se god ćefne :D
Vala drazi mi je Zrinjski od Borca barem 10 puta samo da vas sudije ne izmasakriraju.Sretno!

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 31 avg 2009, 00:08

Pa ta atmosfera može samo domaće igrače sputati. Vidjećemo. Nek se igra pošteno i bez lomljave igrača i sve je ok. Još nešto za atmosferu na stadionu. Koliko znam Borac nikad nije igrao sa ovim igračima pred punim tribinama. Više će to njima smetati nego Zrinjskom.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 31 avg 2009, 01:44

ma podijelite bodove u Banja Luci da se mi izdvojimo na vrhu :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 31 avg 2009, 12:50

Nastavljamo niz četiri utakmice bez poraza,i napokon prva pobjeda.Stanka će nam odlično doći da se stabilizuje situacija oko igračkoga kadra.Izgleda da od danas Pezo je ponovo u ZRINJSKOM,ali tako isto stižu loše informcije da i u BanjaLuci nećemo moći računati na Žižu,Đidu i Dragičevića...ŠTETA...Ostajemo i dalje na žalost samo na jednom napadaću Kreši...
Sad svi lagano skupljat pare,tražiti prijevoz i
SVI U BANJALUKU PO BODOVE

IDEMO PO NOVE POBJEDEEEE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 31 avg 2009, 14:18

mostar_mo je napisao/la:ma podijelite bodove u Banja Luci da se mi izdvojimo na vrhu :D
ovo je znak da u bih ide na bolje,cim velezovci zele uspjeh zrinjskom na gostovanju :)

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 31 avg 2009, 15:15

Klip navijanja sa utakmice
HŠK ZRINJSKI - FK Rudar 3:1

http://www.youtube.com/watch?v=tqCU3iHEa8w

IDEMO PO NOVE POBJEDEEE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 31 avg 2009, 16:10

Kako je i najavio Dragan Jović od danas će se momčadi priključiti Toni Pezo iz splitskog Hajduka. Pezo je već bio član Zrinjskog u sezoni 2007/2008 kada je trener Plemića bio Blaž Slišković. Sliškovića je naslijedio sir Dragan Jović sa kojim je Pezo osvojio Kup BiH. Nakon toga Pezo (koji igra na poziciji zadnjeg veznog) se vratio u matični Hajduk u kojem nije mogao izboriti mjesto u prvom sastavu, te ga je klub uputio na posudbu u Tiranu. Kako Pezo ni danas ne vidi sebe u prvom sastavu Hajduka odlučio se promijeniti sredinu i njegova prva opcija bila je Zrinjski za koga ga kako sam kaže vežu lijepe uspomene.

Wiliam Tabi koji je spominjan kao drugo pojačanje još nije sigurna prinova, ali Uprava radi i na dovođenju ovog igrača. Nogometaši Zrinjskog dobili su dva dana odmora, a u srijedu idu na mini pripreme na Kupres gdje će ostati do nedjelje.

Nije neki Bog zna kakav igrac al ce posluzit u defanzivi!Od defanzivaca tu su musa koji igra povucenije uvjek,anicic,markovic,prince mozda bi bilo pametnije naci zamjenu za Kresu koji je van forme !

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 31 avg 2009, 22:40

Zurzinov
Zadro

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 01 sep 2009, 00:18

Za nase komsije iz Vrapcica!
0:2

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 01 sep 2009, 00:24

Kritika kad zasluze pohvala kad zasluze,vidim i vi se digli malo,vec se liga prvaka sanja,volio bi ja da vi iziđete u evropu zajedno s nama,pa da mostar ima dva predstavnika, to malo gradova ima :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 01 sep 2009, 11:48

$ ": " '
Datum: 01.09.2009 00:10
Autor: ? &

$ - " са - гостовања у " ? " $ $ $ ? су се погнуте ?. " $ "$" " је ? " " " је у ' ? са 3:1.

- " је ? ", " је ? &, ? за $ је ", % " $ $ " &. ", ' $ $ & $ ' " јер ? се """ на ? $ $, а $ у " $ ? ? ? $ ту ? '. " се $ је ту $? ' $ се " за ? $, $ ' се & $ " - " је тренер $ $ ".

Стратег "$" је " " спорне " на $ "$ ? "":

- $ ? 1:0 $ $ $ је ? $ $ " & & хватања за врат % % ". $ ? 2:0 " $ ? ? за нас. & је " за " $ је " за нас јер је & $ &. &, " ' је " ? $ 2:0.

На & је " $ " ово:

- " " јасно $ је " & % &, а " је. ' $ у & ? $ у " $, & се $ " ", " ? $ ?. Зато " " $ % $ у ' ? & $.
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

NedzadPD
Kontakt:

Post Postao/la NedzadPD » 01 sep 2009, 12:21

Objasnio im je nestor neke stvari, kolika je ovo samo sramota za nas fudbal sve sto se dogadja, sramota!

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 01 sep 2009, 17:55

Ipak Tabi umjesto Peze,Pezo nebi mogao nastupati u prvom djelu prvenstva te je od njegova dolaska se odustalo!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.