Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sasvim solidno odrađen posao u ovih 20-tak minuta na terenu. Uradio ono što se od njega i očekuje - zabio gol i to je najbitnije 

FORZA MARŠAL !!!
Cestitke Dzeki na golu ,zabio je i Portu! ucestvovao je takodjer kod naredna 2 gola Citya,i sve je to postigao za 20 minuta igre,svaka cast! takodjer cestitke Agueru na odlicnoj asistenciji,i taj igrac nas sve lijepo demantova,u zadnje vrijeme,pogadja,asistira i Aguero je uz Silvu i Y.Tourea najvazniji igrac Citya,odmah iza njih su Dzeko i Nasri! tako kaze statistika!:) ovo je 17 gol Dzeke u ovoj sezoni...a do kraja je jos puno utakmica ostalo.. u subotu ocekujem ponovo tandem Aguero-Dzeko,aBd!
Oni ti ga pu'še Edineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Edineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Edineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
E nek' ga je uvalio, samo se nesto plaho puno nije radov'o. Izgled'o mi vise ljut nego radostan. Boze sto li? 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
A da malo ukljucis mozak i pogledas zasto je Dzeko cekao onoliko da utrci. Da nije cekao ofsajd bi 100% bio.anonymousHD je napisao/la: Aguero 10 sec čeka da Edin uključi mozak i da krene trčat u sredinu...
Da je meni biti takav invalid kao Džeko...17 gol Edina ove sezone za City, sram te bilo EdineanonymousHD je napisao/la:Kakva asistencija? Ja nisam vidio asistenciju, možda sam ja gledao neku desetu tekmu... A Džeko je definitivno glup napadač, Aguero 10 sec čeka da Edin uključi mozak i da krene trčat u sredinu...
Prvi kontakt sa loptom je bio najsmešniji, samo je doda igraču Porta. Ali eto, dobra, slatka partija invalida Edina.
- anonymousHD
- Kontakt:
Aham, čulo se nakon prvog kontakta sa loptom, Buuuuuuuuu Edin Džeko... Sigurno na klupi ne sedi zato sto je dobar, zato što ima kvalitet, već sedi zato što ne zna primit, a ni dodat loptu, invalid veliki... 

Hmm, pa jel ovaj forum otvoren za sve, za svakog, za svako mišljenje? Ko je Džeko da ga ti braniš? Jel ti rod? Jel ti išta? Ja kažem da je čovek invalid i to iz svake utakmice pokazuje, pa čitaj malo po twitteru šta pišu o njemu, oni koji nisu iz Bosne, vi drkate doslovno na njega, a on je invalid, da ga nema većeg... Na kraju sezone on bi mogao negde na posudbu.harishp je napisao/la:Drzi se ti Zige Banderasa i Djoke Frljoke i tamo ''misljenja''prosipaj.
A o invalidu koji uzgred receno kosta k'o kompletno tvoje naselje najmanje je da se ti ''sekiras''

Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 22 feb 2012, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko je Aguero bolji???

Gledajuci minute Aguero je odigrao 5 utakmica više od Dzeke.

Gledajuci minute Aguero je odigrao 5 utakmica više od Dzeke.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
anonymousHD je napisao/la:Aham, čulo se nakon prvog kontakta sa loptom, Buuuuuuuuu Edin Džeko... Sigurno na klupi ne sedi zato sto je dobar, zato što ima kvalitet, već sedi zato što ne zna primit, a ni dodat loptu, invalid veliki...
samo me interesuje sta si ti steko uzivotu pa imas obraza nazvat nekog invalidom...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Anominmnost u prvom sto bi rekli iz TLN i kolege sa BiBisija.nick je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Aham, čulo se nakon prvog kontakta sa loptom, Buuuuuuuuu Edin Džeko... Sigurno na klupi ne sedi zato sto je dobar, zato što ima kvalitet, već sedi zato što ne zna primit, a ni dodat loptu, invalid veliki...
samo me interesuje sta si ti steko uzivotu pa imas obraza nazvat nekog invalidom...
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 feb 2012, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
anonymousHD je napisao/la:Aham, čulo se nakon prvog kontakta sa loptom, Buuuuuuuuu Edin Džeko... Sigurno na klupi ne sedi zato sto je dobar, zato što ima kvalitet, već sedi zato što ne zna primit, a ni dodat loptu, invalid veliki...
na ovom primjeru se vidi da nije bolest sve što boli

DRUG NEBI TI PUNCA
nick je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Aham, čulo se nakon prvog kontakta sa loptom, Buuuuuuuuu Edin Džeko... Sigurno na klupi ne sedi zato sto je dobar, zato što ima kvalitet, već sedi zato što ne zna primit, a ni dodat loptu, invalid veliki...
joj na osnovu tvitera lik formira svoje misljenje

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nisi dzabe anonimus i to anonimus za fudbalnick je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Aham, čulo se nakon prvog kontakta sa loptom, Buuuuuuuuu Edin Džeko... Sigurno na klupi ne sedi zato sto je dobar, zato što ima kvalitet, već sedi zato što ne zna primit, a ni dodat loptu, invalid veliki...

ma pusti ga vidis da je iz neke vuko*ebine !
Gori ste vi što obraćate pažnju na trola i njegove flame postove. Vidite da idiot provocira.
Mančini, razmisli ko ti igra u ligi u prvoj postavi..
4.10.2009.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Bravokoalem je napisao/la:Gori ste vi što obraćate pažnju na trola i njegove flame postove. Vidite da idiot provocira.

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- anonymousHD
- Kontakt:

Stvarno ima maloumni likova na ovom forumu. Nisam rekao da sam preuzeo, već da ima ljudi širom sveta koji imaju isto mišljenje kao i ja, a to je da je Džeko veliki invalid.
A danas svako ima svoje mišljenje, a vi jednostavno nećete da budete realni, već branite svoje. Džeko da je dobar igro bi, ha ya...
@koalem

- Goalgetter
- Kontakt:
Donedavno srvsavao na Edine golove na forumu, a sada je za njega invalid. Pustite ga, nije mu lahko 

@anonymousHD, koliko covjek mora nisko pasti u zivotu, da tako prica o bilo kome, ne bitno sto si ti uzeo edina na zub? u svakom slucaju, postoji drugi nacini da izrazis svoje misljenje, osim da ga nazivas invalidom.
osjecaj se upozorenim, ne zato sto smatras da je dzeko los, vec zbog nacina na koji to prezentiras.
osjecaj se upozorenim, ne zato sto smatras da je dzeko los, vec zbog nacina na koji to prezentiras.
kada mnogi pocnu da ga kude i blate on im zacepi usta za 20 minuta.odusevio me je za ovo malo vremena u igri dao je gol i aktivno ucestvovao kod jos dva..tito je jos da je igrao od pocetka hattrick bi puko ko maslenica 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Homelander, jasmin10, MrPink, Sheyi i 24 gosta.