Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Tevez se pokajao i ispricao svima onima koje je povrijedio.Prvi korak je napravljen sledeci korak je taj da se vrati u optimalnu formu i da pokusa izborit mjesto u timu.S obzirom na rotacije Mancinija sigurno ce dobit priliku.Bas mi je zelja da vidim kako bi Tevez i Kun funkcionisali zajedno u napadu.Uglavnom veceras je vazna utakmica u Europa Ligi i u nju se ide sa namjerom za osvajanje trofeja.Mec protiv Porta se igra u 18.00.Prednost iz prve utakmice je mala ali znacajna i mislim da ce biti dovoljna za prolaz.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Cautinho
- Kontakt:
Dali me ti jedini razumiješ?tevezito je napisao/la:Tevez se pokajao i ispricao svima onima koje je povrijedio.Prvi korak je napravljen sledeci korak je taj da se vrati u optimalnu formu i da pokusa izborit mjesto u timu.S obzirom na rotacije Mancinija sigurno ce dobit priliku.Bas mi je zelja da vidim kako bi Tevez i Kun funkcionisali zajedno u napadu.Uglavnom veceras je vazna utakmica u Europa Ligi i u nju se ide sa namjerom za osvajanje trofeja.Mec protiv Porta se igra u 18.00.Prednost iz prve utakmice je mala ali znacajna i mislim da ce biti dovoljna za prolaz.

Keep walking.
MCFC: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, de Jong, Barry, Nasri, Yaya, Silva, Aguero
Subs: Pantilimon, Zabaleta, Milner, Pizarro, Dzeko, Savic, Balotelli
Subs: Pantilimon, Zabaleta, Milner, Pizarro, Dzeko, Savic, Balotelli
Čelik Zenica 1945
- Cautinho
- Kontakt:
Aguero ga dade u 1. minuti
" onclick="window.open(this.href);return false; Točnije,u 19 sekundi 

Keep walking.
aguero je strašan napadač, ponajbolji na svijetu. sjajan tehničar, agresivan, pokretljiv, zna zabiti gol...
Gol dobar ali asistencija Tourea je fantazija.Jednostavna a tako ucinkovita.Eh taj Africki kup.Da ga nije bilo City bi sigurno imao vecu prednost od one koja je sada u prvenstvu.
Mancini opet pogodio sa sastavom i izmjenama, zna čovjek.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Pobjeda cista kao suza i ti se nadjes kao nesto da komentarises.Imas li kakve argumente da vidimo kako je to Stark pomogao Cityju u ovoj utakmici.Veza Aguero Dzeko opet proradila.Drago mi sto se i Pizarro upisa u listu strijelaca.Uglavnom sad slijede dvije vazne utakmice u prvenstvu na domacem terenu sa Boltonom i Blackburnom.Ne bi trebalo biti problema ali fudbal je cudna igra pa tako da nista ne treba sigurno govorit.Come on you Cityyyyyyy.Ljubomorne duse ....................................belefront je napisao/la:Wofgang Stark 4 : 0 Porto
- Cautinho
- Kontakt:
Ma pusti ga,trollatevezito je napisao/la:Pobjeda cista kao suza i ti se nadjes kao nesto da komentarises.Imas li kakve argumente da vidimo kako je to Stark pomogao Cityju u ovoj utakmici.Veza Aguero Dzeko opet proradila.Drago mi sto se i Pizarro upisa u listu strijelaca.Uglavnom sad slijede dvije vazne utakmice u prvenstvu na domacem terenu sa Boltonom i Blackburnom.Ne bi trebalo biti problema ali fudbal je cudna igra pa tako da nista ne treba sigurno govorit.Come on you Cityyyyyyy.Ljubomorne duse ....................................belefront je napisao/la:Wofgang Stark 4 : 0 Porto

Keep walking.
Dobra pobjeda u 1 malo vise cuvanja ali u 2 su se otvorili pravo i sto je prozrokovalo i ovolike golove.
City je masina, samo kad krene. Steta sto se onako naivno ispalo iz LP ali mozda je i bolje. Lakse je osvojiti EL i EPL.
Za City je sada svakako prerano da naleti na Barcu ili Real, ali za godinu dana cemo da vidimo?!
Za City je sada svakako prerano da naleti na Barcu ili Real, ali za godinu dana cemo da vidimo?!

mancini izjavio da oprašta tevezu te da će na njega računati nakon još 15-tak dana treninga.
Naravno da oprasta, moraju ga dobro prodati.dzonvejn je napisao/la:mancini izjavio da oprašta tevezu te da će na njega računati nakon još 15-tak dana treninga.
Tevez je dobar i skup igrac a sada svi misle da ga mogu dobiti za male pare. Ne mogu. Ovo izvinjavanje i oprastanje je na obostranu korist. Finansijski su gubili i Tevez i City.
Inace ne mislim da ce City biti slabiji sa Tevezom nego bez njega. Ovo nije nikakav minus za City, naprotiv, plus i to veliki. Sada je valjda svima jasno da se ne mogu zaebavati ma kolike zvijezde bili!
Drago mi je da je svima jasno da City nece dati dobrog igraca za male pare.
Tevez vrijedi minimalno 40 miliona. Ni 50 nije previse za njega!
Gledo sam obje tekme protiv Porta, ali i dalje mi nije jasno kako je City uspio dati šest golova
svaka čast za dva, eventualno tri pogotka, al brate onakom mlitavom igrom neshvatljivo mi je da je Porto primi onoliko golova. Drago mi je sto ga zabi Džeko, al nije se radovo, valjda zbog minutaže, ono zabi ga i iskulira, ko sto je Alan Shearer radio u svoje vrijeme
ma njemu fakat nije mjesto u ovom pretrpanom timu, sto ja licno mislim ima najvise napadača na svijetu. Nekad nesmijem da pomislim kad bi Mourinho dosao da trenira City 

Tevez i Mancini zajedno na treningu.Lijepo za pogledati.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ining.html
Za jedno 3 sedmice se ocekuje njegov povratak u tim.
- Cautinho
- Kontakt:
Taman čitamtevezito je napisao/la:Tevez i Mancini zajedno na treningu.Lijepo za pogledati.

Keep walking.
Toliko o Cityu kao ozbiljnom klubu, Tevez koji je odbio igrati za taj isti City je nakon suspenzije odlučio bez odobrenja kluba otići u Argentinu i partijati.I pazi sad vraća se sin pokajnik i sve mu oprošteno, Mancini opet pokazao kitasti autoritet.Cautinho je napisao/la:Taman čitamtevezito je napisao/la:Tevez i Mancini zajedno na treningu.Lijepo za pogledati.
Ovo samo pokazuje razliku između plastičnih klubova i onih koji to nisu.Da je nešto slično napravio dok je igrao za Utd gospodin Ferguson bi s njim završio stvar u roku 5 min.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.