FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cera1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cera1 » 30 avg 2009, 20:43

Devil je napisao/la:
csh je napisao/la:Legendo punili smo je vec jednom
Evu tekmu nisam bio.

p.s Koji je igrac prebacio petom loptu do Coce kod gola?
Serdarevic

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 30 avg 2009, 20:46

Devil je napisao/la:
csh je napisao/la:Legendo punili smo je vec jednom
Evu tekmu nisam bio.

p.s Koji je igrac prebacio petom loptu do Coce kod gola?
Ja ek usao na tribinu kad je goll pao,ali kazu serdarevic,ja vidio nisam!
AMAR OSIM!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 avg 2009, 20:48

Primitivac iz Slavije je i glavnog sudiju udario šakom u prsa, nakon što je udario dvojicu svojih igrača i sudija ništa. Nisam vidio veći kukavičluk nikad! Šta bi mu to uradili da je normalno sudio?! Fakat ne kontam što se jadnik onoliko prepao. Mora ga se izbacit' iz lige! Gol Slavije savršeno pošteno poništen, a zabili su ga iz kontre koja je uslijedila nakon što je sudija ostao nijem na najočitiji faul ikad na Bekriću, na 17 metara od gola Slavije.
Najbolji igrač kojeg trenutno ŽELJO ima je Cocalić. Za Mravca i Radeljića je izmislio sport! Mali Čolić sjajan! Samo 18 godina. Amare, hvala ti što si promovis'o prejakog desnog beka ni iz čega. Drugi treneri bi ga poslali u Famos. Šehić kriv za gol, a do prve greške(prečke) je predobro branio. I još zagradi loptu da ode u korner kad je naš igrač nabio. :roll: Nevjerovatno! Bekrić bojažljiv, nije ništa uspio da odigra do noge, k'o recimo Ćulum koji je smirio dosta lopti i predobro se borio. Samo što ga nadskoči Šaban kod gola. Serdarević agonijalan, a Popović odličan. Izborio je 38 faulova, od toga su u našu korist svirana 3. Fino dijelio lopte, ukliz'o jedno 15 puta, što je za svaku pohvalu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2009, 20:52

Ja mislim da se Seha povrijedio kada je Benovic iznenada osutao loptu i on skoro prsima odbranio jer se u drugom poluvremenu stalno drzao za prsa.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 avg 2009, 20:56

Šehić se žalio na povredu prepone. Sad se sjetih, nevjerovatno za kakav je start Cocalić dobio žuti karton. Prečisto pokupio loptu i dade mu žuti. Al' zato ga Regoje ne može dobit' ni da nogom u glavu udari sudiju. Kakav kukavičluk!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 30 avg 2009, 21:45

Cestitam na bodu ,mada ste zasluzili sva tri..bili ste za tri klase bolji..
Nego jedno pitanje za sve vatrene Zeljovce:jeli kod vas na Grbavici fakat problem sa tim golmanima i ima li ih iko nauciti da kad se POCNE sa istrcavanjem da vracanja NEMA!?Isto kad pretices autom,ako si u brzini,nema vracanja vec samo po gasu!

Hasagic -meni treba saljevati kad brani za repku samo radi svog istrcavanja pa vracanja sa pola puta..Sehic je nada BH fudbala,jedan dan sigurno nas golman broj 1 ali-mora raditi na ovome..samo da ga ne uci-Hasagic:)

Onoga Bekrica treba iza usi dobro izvuci..misli da je Maradona,hoce sam akciju da zavrsi mada je DOKAZANO da bas tada adrenalin "radi" najvise i da su namjanje sanse da on koji je napravio"slalom"i pogodi...da nije bio sebican,uzeli bi danas i tri boda..
Dobra vam je bila sredina danas,Niste dali Slaviji da mrdne,da organizuje napad..dobri ste bili fakat..ali i bod je dobar...svaka cast!
Navijanje-ZA DESET PLUS!Jos malo pa ste ko i mi (RA),hehe
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Bombas105
Kontakt:

Post Postao/la Bombas105 » 30 avg 2009, 21:54

Kako te nije stid da cestitas na jednom bodu.....Da si ti neki navijac nista te nebi sprecilo da gledas derbi (Ja sam otisao ranije sa mora da bi gledao Slavija-Aalborg)........Trebalo j biti 3:1 za slaviju a ne 1:1....Ponistili su nam cist gol a ni penal nam nisu svirali ali nema veze....
Jedino na cemu cestatm Zelji jeste da cestitam njihovim navijacima....Bravo momci....Mene jos uvjek grlo boli navijao sam maksimalno ali vi ste ipak glasniji...Malo ste ispali pi*ke kada smo uleteli na teren kada se poceli da bjeziti....
C-01

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 30 avg 2009, 21:58

Sve u svemu dobro je.Mogli smo uzeti glatko sva tri boda.
Mislim da su ubjedljivo najlosiji u ZELJI bili serdarevic i sehic,pa ne mogu vjerovati da se tom malom sehicu nikako ne moze da kazati da ne izlijece.Pa zar je to naka filozofija.PA u svakoj utakmici izleti u prazno bar tri cetri puta.Ne kazem da je on los golman,ali stvarno on sad za sad nije za prvog golmana momak ili je stvarno glup ili nije normalan ili je bezobrazan pa gura neki svoj stil.Znam da mu svi mi dajemo mnogo kredita,i treba da mu dajemo jer je u najtezim trenutcima zivota bio uz ZElju ali sto je previse previse je.
Bekric dobar,ali brate i sebican dva mu igraca sama stoje na drugoj strani on puca posred golmana pa daj ba.

SUDJENJE katastroficno,ali nijedan ali nijedan faul nismo imali u blizini senaesterca,onaj majmun udara sudiju,udara popovica ,pa posamara svoje igrace,pa udari svog doktora pa rasuta one boce sa vodom i NISTA NI ZUTI.
Pa nek dodju na Grbavicu i nek vide kako se sudi,OVO JE SRAMOTA OD SUDIJE Ja ne znam sta ce klub uraditi po tom pitanu ali nesto se treba uraditi uputiti neki dopis nfsbih.
Ali sve u svemu svaka cast nama manijacima jer smo pokazali kako se navija za voljeni klub,ali treba cestitati i igracima na borbenosti.
Izvinjavam se zbog duzeg posta
PONOSNO I HRABRO

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 30 avg 2009, 22:04

ljudi coca ima dva zuta ako je sad dobio treci nema ga protiv travnika...veliki hendikep!!!!

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 30 avg 2009, 22:06

Dobio je zuti nakon sto je uletio klizeci na loptu.
PONOSNO I HRABRO

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 avg 2009, 22:13

Uhh, žao mi je što sva tri boda nisu na Grbavici, ali šta je tu je.
Utakmica sama po sebi bila puno "tvrda" sa puno faulov,prekršaja,kartona..
Šehić-danas je bio solidan imao je tu nekih "ispada", ali sve u svemu bio je ono OK..
Čolić-među najboljim danas gotovo da nije imao izgubljenih lopti..
Radovanovič-isto dobar mada uvijek može bolje..
Mešić-možda i junak tekme presjecao je mnogo lopti Slavije sve u svemu među najboljim...
Cocalić-kao i uvijek perfeknto kapitenski na nivou odigrao..
Čulum-odličan, mada se u zadnjih 30-25 min. izgubio valjda ne dovoljno fizički spreman...
Serdarevič-može on bolje...(za ove što govore da je rupa grdno se varate)
Bekrič-ponekad malo sebičan...ali dobar treba je iskoristit šanse
Bešlija-odličan brzonog je on uvijek posluži...
Bučan-onako može bolje mada ga je povreda zajebala...
Popovič-OK nije loš može bolje
Selimovič-nedovoljno igra...
ŽALIM ZA BODOVIMA!!!!!

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 30 avg 2009, 22:15

Old tawn je napisao/la:Dobio je zuti nakon sto je uletio klizeci na loptu.
e onda nam ga nema protiv travnika,umjesto njega ce mulalic predpostavljam!!!

AM.TM87
Kontakt:

Post Postao/la AM.TM87 » 30 avg 2009, 22:24

Evo da se i ja javim. PRvo sudenje katastrofa, najblji pojedinci Culic, Culum, Cocalic, Sardarevic isto mi se svidio a posebno kad je proturio u 2. minutu do Coce u stilu Ronaldinha. Sudija il nece il nesmije dat crveni onom idolu od kpitena Ragoju. Lik suta sve redom nista nije dobio. Manijaci po svemu nadmocniji. Al isti ti Manijaci koji su dosli bodrit svoj voljeni klub su kamenovani od strane "Sokolova" pa smo im uzvratili. Onda ona grupa sto je kasnila je brutalno prebijena od "hrabrih" policijskih snaga. Samo reci tuga i cemer "Sokolova" i hrabre policije koja je jednom momku kako rekose slomila rebro.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 avg 2009, 22:27

Faruk_Edin Džeko je napisao/la:
Hoće, i ja mislim nema ko drugi... :?: :P

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 30 avg 2009, 22:32

Samo da usput cestitam nasim komsijama na dobroj igri danas....krivo mi sto ih ne dobiste ..iako sam mrtvi pitar :D
Onaj Regoje je trebao dobiti cisti crveni karton...papak onaj teski...i nama prosle godine izmislise penal nad Spalevicem...bar je Zeljeznicar (ovo zeljeznicar je namjerno-necu da vam tepam :D ) u tom segmentu imao bolje sudjenje ! Onaj Bucan je kloc bio i ostao..sta fuli...Bekric imao odlican prodor samo mi malo djeluje nespreman...mozda grijesim!

Dart
Kontakt:

Post Postao/la Dart » 30 avg 2009, 22:57

ja ne mogu da vjerujem da onaj lakat bekricu u glavu nije bio ni za zutog, cini mi se da je sudija bio u blizini i nista ne svira :roll:
...every little thing gonna be all right

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 avg 2009, 23:01

Sta kukate???

Koliko smo bodova to uzeli prosle godine u gostima,a koliko ove???
Ne budite bezobrazni,polahko ima ovdje jos da se radi ali napredak je tu :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 avg 2009, 23:02

Regoje pravi sumar,ljakse..Danas je zasluzio dozivotnu zabranu igranja fudbala, a nije cak niti dobio crveni karton.Sramota stvarno, udara sudiju,svoje fudbalere,Culuma je udario krvnicki s poda (treb'o ga je za ono punim medju oci opaliti da vise nikad ne ustane), udara i ljude u svom strucnom stabu. Ma fuj,fuj,fuj..Nadam se da se u Slaviji stide svog kapitena,mada me suprotno ne bi iznenadilo. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 30 avg 2009, 23:06

nime_tm87 je napisao/la:
Faruk_Edin Džeko je napisao/la:
Hoće, i ja mislim nema ko drugi... :?: :P
ima i kerla samo sto on nece prije ce mulalic....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 avg 2009, 23:15

Gledao sam tekmu na TV-u i ono što sam mogao vidjeti je klasično za našu ligu. Gost, treba uzeti tri boda, ali sudija ni da čuje, još ga onaj Regoje udara, a on ništa. I Ovrebo bi za ono dao crveni karton. Šteta što niste uzeli sva tri boda. Joj šta su Bekrić i Serdarević promašili, vidi se da Mešanović fali u napadu. Zasad igrate veoma dobro.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B, ritam21 i 88 gostiju.