Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Odakle ti da je Kerla potpisao ? Amar rece da je moguce da se vrati dalje nista.ScooTeR je napisao/la:Bekrija je najvece pojacanje za zeljeznicar,niko osim zebe i njega ne zna da iznese loptu,povuce i da da zadnji pas.
Kerla je potpisao na godinu,bice i on pojacanje,ali mislim da nece igrati u prvih 11 na pocektku.
Sve u svemu najbitnija pobjeda je ona protiv LISTICE na grbavici.
nek dodje Kerla i nek potpise i Cutuk to bi bilo jos bolje niko ne bi bio siguran za svoju pozicijuHoomer je napisao/la:Ja komentara i milinenafato sam dvojicu forumaša na pressici i mogu reci da nisu bas tolike budale koliko se predstavljaju ovdje
vole se ljudi zahebavat
nepamtim da je ljepsa situacija bila u Želji od atmosfere, sampuzdanja kako navijača tako i igraca pa milina, sto se tice Kerle on se žalio Amaru kako mu je sve propalo, kako nezna sta ce sad, nije nasao klub nezna gdje ce itd. pa na kraju ga je maltene molio da mu pruži šansu da se vrati u Želju pod istim uslovima kada je i otišao
i sa sigurnoscu mogu reci da je Amar skoro pa prihvatio ali je zato Ćutuk na čekanju upravo zbog Kerle
mislim da ne bi bilo fer prema Ćutuku momak prosao komplet pripreme, max. se trudio a da ispadne ovako jer se želi vratiti neko ko je vec izradio klub, mislim da ne ide ali eto, a od Dine sam čuo kako je Baotić u kombinacijama za povratak ako ne sad onda na ljeto abd i on je čuo da ga Amar želi vratiti i drago mu je zbog toga i spreman je vratiti se
Ne mislim da će Amar gomilati igrače u rosterufanatic1991 je napisao/la:nek dodje Kerla i nek potpise i Cutuk to bi bilo jos bolje niko ne bi bio siguran za svoju pozicijuHoomer je napisao/la:Ja komentara i milinenafato sam dvojicu forumaša na pressici i mogu reci da nisu bas tolike budale koliko se predstavljaju ovdje
vole se ljudi zahebavat
nepamtim da je ljepsa situacija bila u Želji od atmosfere, sampuzdanja kako navijača tako i igraca pa milina, sto se tice Kerle on se žalio Amaru kako mu je sve propalo, kako nezna sta ce sad, nije nasao klub nezna gdje ce itd. pa na kraju ga je maltene molio da mu pruži šansu da se vrati u Želju pod istim uslovima kada je i otišao
i sa sigurnoscu mogu reci da je Amar skoro pa prihvatio ali je zato Ćutuk na čekanju upravo zbog Kerle
mislim da ne bi bilo fer prema Ćutuku momak prosao komplet pripreme, max. se trudio a da ispadne ovako jer se želi vratiti neko ko je vec izradio klub, mislim da ne ide ali eto, a od Dine sam čuo kako je Baotić u kombinacijama za povratak ako ne sad onda na ljeto abd i on je čuo da ga Amar želi vratiti i drago mu je zbog toga i spreman je vratiti se
![]()
ja se odmorio,smijem nastavit bagrcavibagrcavi je napisao/la:Sviđa mi se to za Baotića pravoZdenko je izvrstan golman, samo nije imao sreće u karijeri.
nesto i nisam siguran za baoticabagrcavi je napisao/la:Sviđa mi se to za Baotića pravoZdenko je izvrstan golman, samo nije imao sreće u karijeri.
zeljo1 je napisao/la:ja se odmorio,smijem nastavit bagrcavibagrcavi je napisao/la:Sviđa mi se to za Baotića pravoZdenko je izvrstan golman, samo nije imao sreće u karijeri.
Zdenko je imao dobrih partija, ali kao što rekoh nije imao sreće.Dok je bio u Šturmu dugo je trenirao i borio se da stane na gol, i kad je stao branio je u par utakmica odlično a onda odjednom ponovo klupa.U Otelulu takođe borio se sa Grahovcem za mjesto, nije dobio šansu i eto sada je slobodan igrač.fanatic1991 je napisao/la:nesto i nisam siguran za baoticabagrcavi je napisao/la:Sviđa mi se to za Baotića pravoZdenko je izvrstan golman, samo nije imao sreće u karijeri.
da li igra?....ako igra u kakvoj je formi.... u svakom slucaju i ako dodje zna Osim sta radi
Upravo zvog toga pitam od kada nije branio nije malo godina bez utakmiceHoomer je napisao/la:Zdenko Baotić je bez kluba od Januara 2011. zadnji klub mu je bio Otelul Galati a trenutačno nema ni menadzera koji bi ga zastupao, realno ako vise od godinu dana nema klub samim tim dolazi u pitanje njegova fizička sprema i općenito njegov status kao golmana, a i cijena mu je sa 600.000 eura spala na 150.000 eura![]()
Sto se tice te fizicke spreme ja mislim da je guso bio u zivotnoj formi kad je jesenas stao na go.Bio bi on fino "pojacanje".I naravno Guso da napokon u penziju ode.Hoomer je napisao/la:Zdenko Baotić je bez kluba od Januara 2011. zadnji klub mu je bio Otelul Galati a trenutačno nema ni menadzera koji bi ga zastupao, realno ako vise od godinu dana nema klub samim tim dolazi u pitanje njegova fizička sprema i općenito njegov status kao golmana, a i cijena mu je sa 600.000 eura spala na 150.000 eura![]()
sve to stoji sto nema klub ali previse se nekako osvrcete na procjenu vrijednosti igraca na transfermarktu. to moze nesto znaciti za igrace koji su poznati tipa edina dzeke, nasrija, riberija itd... a za ove "nepoznate" igrace je skroz nevaznoHoomer je napisao/la:Zdenko Baotić je bez kluba od Januara 2011. zadnji klub mu je bio Otelul Galati a trenutačno nema ni menadzera koji bi ga zastupao, realno ako vise od godinu dana nema klub samim tim dolazi u pitanje njegova fizička sprema i općenito njegov status kao golmana, a i cijena mu je sa 600.000 eura spala na 150.000 eura![]()
pa dobro,kad se Guso uspio vratiti iz penzije zasto i Baotic ne bi uz trud i rad mogao uci u formu!? u Sturmu je branio dobro kad bi god igrao..i isgurno ako bi usao u svoju pravu formu da bi mogli imati dobrog golmana,pogotovo sto je njegova cjena sada puno manja nego prije..uglavnom bolje i on nego Bukvic koji je totalno mlad i bez iskustva i jednom ovakvom klubu nije pametno da trpi golmaa da sazrije,jer kad imas loseg golmana to je odmah osjeti na rezultatu...Hoomer je napisao/la:Zdenko Baotić je bez kluba od Januara 2011. zadnji klub mu je bio Otelul Galati a trenutačno nema ni menadzera koji bi ga zastupao, realno ako vise od godinu dana nema klub samim tim dolazi u pitanje njegova fizička sprema i općenito njegov status kao golmana, a i cijena mu je sa 600.000 eura spala na 150.000 eura![]()
Slažem se ja apsolutno, ali prije nego sto bi ga doveli vidjeti u kakvom je "stanju" bojim se samo da tih godinu dana nije nista radio po pitanju kondicije, treninga itd. jer ako nije djaba mu sve trebat ce mu vremena i vremena da se vrati u trenazni proces, da se navikne na treninge itd. a Gušo je druga priča bez obzira na godine sto golmanu nista neznaci moze imati 30. ili 35.g isto ti ga dodje sto vise iskustva to bolje, a Bukvić je po meni barem extra golman gledao sam ga protiv Sarajeva na TV-u tad je skidao i branio sta je prije stigao, ma ja bi Bukvića stavio na gol ali eto ...bosnas_ je napisao/la:pa dobro,kad se Guso uspio vratiti iz penzije zasto i Baotic ne bi uz trud i rad mogao uci u formu!? u Sturmu je branio dobro kad bi god igrao..i isgurno ako bi usao u svoju pravu formu da bi mogli imati dobrog golmana,pogotovo sto je njegova cjena sada puno manja nego prije..uglavnom bolje i on nego Bukvic koji je totalno mlad i bez iskustva i jednom ovakvom klubu nije pametno da trpi golmaa da sazrije,jer kad imas loseg golmana to je odmah osjeti na rezultatu...Hoomer je napisao/la:Zdenko Baotić je bez kluba od Januara 2011. zadnji klub mu je bio Otelul Galati a trenutačno nema ni menadzera koji bi ga zastupao, realno ako vise od godinu dana nema klub samim tim dolazi u pitanje njegova fizička sprema i općenito njegov status kao golmana, a i cijena mu je sa 600.000 eura spala na 150.000 eura![]()
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Alipasino, Ferroviere1987, HZSydney, knoa, Lynx, Napaceni87, ristagrad i 121 gost.