FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Fkr.87 » 22 feb 2012, 11:16

Nantess je napisao/la:http://img843.imageshack.us/img843/5021/dsc00575nn.jpg

Ako je neko zainteresovan za razmjenu ulaznica Slobode iz exyu neka se javi na pm.
Moze i kupovina.

Pozdrav
Gdje ovo iskopa jbt
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2012, 11:22

harry_90 je napisao/la: Kad se zavrsi sezona pa krenu tuzbe :mrgreen: i ovo je previse,samo ne znam kojim parama misle sve ovo isplatit ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 22 feb 2012, 11:24

bagrcavi je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Kad se zavrsi sezona pa krenu tuzbe :mrgreen: i ovo je previse,samo ne znam kojim parama misle sve ovo isplatit ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa nije smijesno to je zalosno sta rade :cry:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2012, 12:38

Biće bolje valjda ;) Bez jakih Slobode, Veleža, Čelika i ostalih neće se popraviti kvalitet lige.A kad se popravi kvalitet biće više para, i više navijača.
DRUG NEBI TI PUNCA

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 feb 2012, 12:53

bagrcavi je napisao/la:Biće bolje valjda ;) Bez jakih Slobode, Veleža, Čelika i ostalih neće se popraviti kvalitet lige.A kad se popravi kvalitet biće više para, i više navijača.

bla, bla , bla ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2012, 13:07

seven je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Biće bolje valjda ;) Bez jakih Slobode, Veleža, Čelika i ostalih neće se popraviti kvalitet lige.A kad se popravi kvalitet biće više para, i više navijača.

bla, bla , bla ...
ja samo iskreno iznosim svoje mišljenje, tebi ako je drago da sloboda za pola sata prima po 4 gola, onda OK stvarno ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 feb 2012, 13:19

ma nisi me razumio, tvoja opaska da bez određenih klubova (Slobode, Veleža, Čelika ) nema jake lige je čista šuplja, po tome Italija, NJemačka , Auastrija ... nisu jake lige jer nemaju nabrojane velikane, jaću ti reći nema jake lige dok god se gleda kroz prste klubovima u njihovim lopovlucima i finansijskim malverzacijama pa bili oni Slobaoda , Čelik, Željo ili bilo ko bez obzira na tradiciju i ime.
Nema veze ako nema npr. jakog Želje ako će biti jaki Olimpic ili Čelika ako će biti npr, neki FK Mittal

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2012, 13:22

seven je napisao/la:ma nisi me razumio, tvoja opaska da bez određenih klubova (Slobode, Veleža, Čelika ) nema jake lige je čista šuplja, po tome Italija, NJemačka , Auastrija ... nisu jake lige jer nemaju nabrojane velikane, jaću ti reći nema jake lige dok god se gleda kroz prste klubovima u njihovim lopovlucima i finansijskim malverzacijama pa bili oni Slobaoda , Čelik, Željo ili bilo ko bez obzira na tradiciju i ime.
Nema veze ako nema npr. jakog Želje ako će biti jaki Olimpic ili Čelika ako će biti npr, neki FK Mittal
nije problem neka i Olimpica i ostalih "manjih" klubova nek jačaju, drago mi je.Ali ipak mislim da ovi klubovi sa tradicijom svake sezone trebaju da ciljaju na najviše pozicije i u kupu i u ligi.
DRUG NEBI TI PUNCA

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 feb 2012, 13:24

bagrcavi je napisao/la:
seven je napisao/la:ma nisi me razumio, tvoja opaska da bez određenih klubova (Slobode, Veleža, Čelika ) nema jake lige je čista šuplja, po tome Italija, NJemačka , Auastrija ... nisu jake lige jer nemaju nabrojane velikane, jaću ti reći nema jake lige dok god se gleda kroz prste klubovima u njihovim lopovlucima i finansijskim malverzacijama pa bili oni Slobaoda , Čelik, Željo ili bilo ko bez obzira na tradiciju i ime.
nije problem neka i Olimpica i ostalih "manjih" klubova nek jačaju, drago mi je.Ali ipak mislim da ovi klubovi sa tradicijom svake sezone trebaju da ciljaju na najviše pozicije i u kupu i u ligi.

trebaju ne kažem da ne trebaju, ali ipak se to svodi na borbu za opstanak i tužbe igrača, zar ne bi bilo bolje jednom presjeći tu muku, pa onda ako uspiju ponovo dići se iz pepela a mislim da mogu jer nose potencijal super za sve

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2012, 13:59

Vezni igrac Muamer Salihbasic bio na korak do potpisa za Slobodu,ali dolazi ponuda iz Ceske i odlazi tamo. Navodno se radio o Slovanu,steta .

Bivsi igrac Sarajeva,Zrinjskog i Olimpica Mirza Rizvanovic blizu dogovora sa Slobodom ! Posto nam je otisao Nikolic,potrebno nam je pojacanje na mjestu desnog bocnog.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 feb 2012, 15:33

vidoviti portal saznaje :Prema saznanjima do kojih je došao vidoviti portal zamjena za Nikolića bi trebao biti bivši igrač Sarajeva, Zrinjskog i Olimpica Mirza Rizvanović koji se već nalazi u dubokim pregovorima sa Slobodom.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 22 feb 2012, 16:58

harry_90 je napisao/la:Vezni igrac Muamer Salihbasic bio na korak do potpisa za Slobodu,ali dolazi ponuda iz Ceske i odlazi tamo. Navodno se radio o Slovanu,steta .
Muamer Salibašić je u Slovan otišao početkom decembra, bila je vijest o tome i na ovom portalu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 22 feb 2012, 17:09

Bgm kod vas nista labavo :D samo mi nije jasno odakle lova za takve igrace a svi znamo u kakvom je stanju FK Sloboda, mislim za vas je to i vise nego mnogo, jesu li u pitanju lažna obecanja pojedinim igracima nebi li samo došli odradili posluezonu i sacuvali PL. status ili nesto drugo ja nezz, u svakom slučaju po imenima Sloboda ima najaču ekipu u zadnjih desetak godina ...
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 22 feb 2012, 17:10

FK Sloga Doboj : FK Sloboda Tuzla 2-1

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 22 feb 2012, 17:12

po'marke je napisao/la:FK Sloga Doboj : FK Sloboda Tuzla 2-1
Moze li sastav koji je igrao ako je moguce.

Mada ovo nije nikako dobro, jer sam ja gledo prvu utakmicu ove dvije ekipe i ova mi Sloga nije izgledala ko ekipa koja nekog iole ozbiljnijeg moze pobjedit :|
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 22 feb 2012, 17:17

Nemam sastave, ako saznam postavit cu. Sloga je lose bila krenula pripreme, zaredala par poraza, sada su ponovo poceli da igraju. Znam samo da je za Slogu 2 gola dao kapiten B. Lukic, kaze da je mogao jos 2. Sloboda je igrala sa prvim timom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2012, 17:23

classic je napisao/la:

Mada ovo nije nikako dobro, jer sam ja gledo prvu utakmicu ove dvije ekipe i ova mi Sloga nije izgledala ko ekipa koja nekog iole ozbiljnijeg moze pobjedit :|
Nisu bitne pripremne utakmice,bitnije je da se ekipa uigra,pravi rezultati i oni koji ce vaziti su u ligi ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 22 feb 2012, 17:36

Dosao i Mirza Rizvanovic,svaka cast vojvodi,nikad jaci igracki kadar :D
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 feb 2012, 17:36

prijateljske utakmice nista ne znace, jer igraci ne daju maksimum, mozda 30 % snage, pobijedili smo Slogu 3-1 i moglo je bit i vise razlike tako da ovaj poraz sad nista ne znaci.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 22 feb 2012, 17:48

classic je napisao/la:

Hoćes sastav po meni? Ista situacija kao sa osjekom, 2 golmana , 8 odbrambenih , 8 veznih , 4 napadača ;) što znači da je kombinovao sastav, došlo je mnogo novih igrača treba ih provjeriti, a ne zaboraviti stare i mlađe igrače koji trebaju još da se dokazuju ;) Ne brine me puno ovaj rezultat jer mislim da čak više od 22 igrača promjenio, da niko nije igrao punih 90' min ;) Dosta juniora, dosta novajlija i stari igrači ponavljam
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.