Samo šta će nam neka desetka, dovođenje desetke mislim, ovi što su tu trebaju samo da odigraju kako treba i naravno Jupp treba da posloži ekipu kako treba. Slažem se s ovim da on ne prihvata baš lako nove ideje, ali ako ne bude malo mijenjao sistem dobit će pedalu , iako ja još uvijek vjerujem da će se s njim konsolidovat redovi i kako treba završit ova sezona. U svakom slučaju, za sad s obzirom da smo na sva 3 fronta u igri nema potrebe za otkaz treneru, ali ja sam neki dan rekao, tanka je nit da mi odemo u totalnu provaliju, još jedan kiks u Bundesligi i Dortmund pobježe, poraz u Gladbachu i ode kup i da još ne govorimo da nešto naopako krene protiv Basela....Ali u ovaj crni scenario ne vjerujem, pošto sad se u klubu upalio alarm i sad bi se trebao pronaći šalter. Meni je svejedno kako će se prešaltat, pa makar narednih 10 utakmica ciganski sa 1:0 dobivali, samo je bitno da se prešaltaju i da konačno rezultati štimaju.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
@Secko: S dosta se gore stvari slažem, a et i ti si se sad opet malo uozbiljio pa napisao ozbiljan post i kvalitetan
Samo šta će nam neka desetka, dovođenje desetke mislim, ovi što su tu trebaju samo da odigraju kako treba i naravno Jupp treba da posloži ekipu kako treba. Slažem se s ovim da on ne prihvata baš lako nove ideje, ali ako ne bude malo mijenjao sistem dobit će pedalu , iako ja još uvijek vjerujem da će se s njim konsolidovat redovi i kako treba završit ova sezona. U svakom slučaju, za sad s obzirom da smo na sva 3 fronta u igri nema potrebe za otkaz treneru, ali ja sam neki dan rekao, tanka je nit da mi odemo u totalnu provaliju, još jedan kiks u Bundesligi i Dortmund pobježe, poraz u Gladbachu i ode kup i da još ne govorimo da nešto naopako krene protiv Basela....Ali u ovaj crni scenario ne vjerujem, pošto sad se u klubu upalio alarm i sad bi se trebao pronaći šalter. Meni je svejedno kako će se prešaltat, pa makar narednih 10 utakmica ciganski sa 1:0 dobivali, samo je bitno da se prešaltaju i da konačno rezultati štimaju.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gledao sam ga nekoliko puta i ono sto se dalo vidjeti vrijedi suhog zlata.secer je napisao/la: omere, zasto mislis da je sakiri dobro pojacanje?
Sa 19 vec sada 20 godina igrati na onakvom nivou, driblati onako igrace ne moze osoba koja nije strasan talenat i koja ako nastavi u ovom ritmu moze postati jedno od najboljih krila.
Mene mnogo podsjeca na Robbena, ali onog koji je u formi.
Nijednog trenutka ne sumnjam u ovog momka, uostalom, vjerujem da ces se veceras uvjeriti kakvu smo masinu doveli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nemoj samo da se previše uvjeri....Omerbavarac je napisao/la: vjerujem da ces se veceras uvjeriti kakvu smo masinu doveli.
A Shaqiri je i zadnji put kad smo protiv njih igrali u grupnoj fazi dosta dobro protiv nas odigrao, al smo oba puta ostvarili dobar rezultat protiv Basela tada...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa dobro, nisam bas mislio da ce dominirati u tolikoj mjeri da nas izbaci.effe_sa je napisao/la:Nemoj samo da se previše uvjeri....Omerbavarac je napisao/la: vjerujem da ces se veceras uvjeriti kakvu smo masinu doveli.![]()
![]()
Ne bi valjalo po nas....
![]()
A Shaqiri je i zadnji put kad smo protiv njih igrali u grupnoj fazi dosta dobro protiv nas odigrao, al smo oba puta ostvarili dobar rezultat protiv Basela tada...
Nek pokaze onoliko koliko ce biti dovoljno da kriticare razuvjerimo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Večeras nam sudi Talijan Rizzoli kojeg se vrlo rado sjećamo, jer je sudio onu utakmicu u Manchesteru pretprošle sezone kada smo izgubili sa 2:3, ali je taj poraz bio ravan pobjedi, jer baš ova 2 gola su nas odvela dalje. Tada je pokazao i crveni Raffaelu (ako se ne varam)....Večeras pod pištaljkom Rizzolija do pobjede, a nadat se onda da će naš put ići dalje prema finalu, isto kao te sezone. Samo ovaj put s malom korekcijom: Pobjeda u finalu

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bavarci su do ove faze dosli i lakse nego sto se ocekivalo, iza sebe su ostavili redom Napoli, Manchester City i Villarreal. U ovu utakmicu ulaze nakon kiksa na gostovanju u Bundesligi protiv poslijednje plasiranog Freiburga gdje su odigrali 0:0. Poslije ove utakmice su celnici bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge i Karl Hopfner odrzali sastanak sa igracima i strucnim stabom u kojem su jasno porucili da se u svaku utakmicu ulazi sa istom zeljom za pobjedom. Jupp Heynckes najvjerovatnije nece odstupiti od svoje formacije i od Gomeza kojeg nema namjeru ostaviti na klupu. Vidjecemo da li ce trener Bayerna kazniti igrace Luiza Gustava, Toni Kroosa i Thomas Müllera koji su bili jedni od najlosiji na terenu protiv Freiburga, ako se odluci za Robbena neko ce od ove trojce ispasti iz prvih 11. Robbenovo igranje jos nije sigurno, dok sigurno nece igrati Diego Contetnto, Van Buyten, Breno i Bastian Schweinsteiger.
Trener Basela Vogel u ovom mecu nece moci racunati na usluge veterana Scott Chipperfield-a koji se i nije naigrao ove godine za svoju ekipu, a Philipp Degen koji je bio povrijedjen bit ce u konkurenciji za tim, ali njegove igre ove sezone nisu na nivo od prije 5-6 godina. Igraci koji bi se trebali paziti da ne propuste revans na Allianz-Arena su Huggel, Streller, Alexander Frei i Xhaka.
Ova dva kluba su do sada igrali tri medjusobna duela i u sva tri pobjednik bio je Bayern. Prva utakmica ova dva kluba je bila u Messe kupu kada je Bayern pobijedio rezultatom 3:0, a druga utakmica se nije igrala jer je Basel predao utakmicu. Zadnje dvije su bile u grupnoj fazi Lige sampiona kada je Bayern pobjedjivao rezultatima 2:1 i 3:0.
Moguce postave

Trener Basela Vogel u ovom mecu nece moci racunati na usluge veterana Scott Chipperfield-a koji se i nije naigrao ove godine za svoju ekipu, a Philipp Degen koji je bio povrijedjen bit ce u konkurenciji za tim, ali njegove igre ove sezone nisu na nivo od prije 5-6 godina. Igraci koji bi se trebali paziti da ne propuste revans na Allianz-Arena su Huggel, Streller, Alexander Frei i Xhaka.
Ova dva kluba su do sada igrali tri medjusobna duela i u sva tri pobjednik bio je Bayern. Prva utakmica ova dva kluba je bila u Messe kupu kada je Bayern pobijedio rezultatom 3:0, a druga utakmica se nije igrala jer je Basel predao utakmicu. Zadnje dvije su bile u grupnoj fazi Lige sampiona kada je Bayern pobjedjivao rezultatima 2:1 i 3:0.
Moguce postave

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nece vam biti lahko koliko vjerujete i mislite.Nije Basel zalutao do ove eliminatorne faze.
Dovoljno su iskusni i snazni ako nista da namuce Bayern koji jeste svakako favorit , ali totalni favorit zasigurno nije
Ljudi su izacili United iz daljnjeg takmicenja dovoljno je to samo uzeti u obzir.
Sto se tice Shaqirija ja sam rekao da je to jedan od najboljih za svoje godine , ako ne i najbolji.Vidan je njegov talenat i kvalitet pri prvom dodiru.Momak posjeduje sve karakteristike kako fzicke tako i psihicke, jednog vrhunskog igraca.
Do godine u Bayernu on ce biti otkrovljenje sezone i enigma vise za protivnika
Dovoljno su iskusni i snazni ako nista da namuce Bayern koji jeste svakako favorit , ali totalni favorit zasigurno nije
Ljudi su izacili United iz daljnjeg takmicenja dovoljno je to samo uzeti u obzir.
Sto se tice Shaqirija ja sam rekao da je to jedan od najboljih za svoje godine , ako ne i najbolji.Vidan je njegov talenat i kvalitet pri prvom dodiru.Momak posjeduje sve karakteristike kako fzicke tako i psihicke, jednog vrhunskog igraca.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ovo je u potpunosti tacno. Dobro ne u potpunosti, ovo je jedan od nacina i to vjerovatno jedan od boljih.secer je napisao/la: postoje samo dva nacina na koja bayern moze pobjediti borusiju u dortmundu:
da im ´da loptu´, pa da oni kreiraju napade a bayern vreba na kontru.
Al' cinjenica je da Bayern tako ne zna igrati. Jednostavno, posjed lopte u zadnjih par godina je protiv svake ekipe na strani Baye.
Eh sad, ne bi puno trenera pokusalo uvesti tu dimenziju u Bayernovu igru.
On sigurno nije jedan od tih.venger
U svakom slucaju, tacno je to da Borussije igraju lijep fudbal, al' protiv Baye su manje od makovog zrna.
Ok, pobijede pocesto (u zadnje vrijeme), ali na nacin na koji pobijede i ekipe iz donjeg dijela tabele.
To niko i ne govori.Johny je napisao/la:Nece vam biti lahko koliko vjerujete i mislite.Nije Basel zalutao do ove eliminatorne faze.
Vidis da smo svi oprezni k'o da igramo protiv Barce, a ne protiv brace im po dresovima.
rio_Ferdy88 Lijepa najava utakmice, samo se s jednom konstatacijom ne slazem:
Ovo se ocekivalo i to je bila jedina moguca opcija. 'ta ce City i Napoli.Bavarci su do ove faze dosli i lakse nego sto se ocekivalo
Ma nemoj mi Italijana, makar da nam je sudio u finalu LP kad smo osvojili.effe_sa je napisao/la:Večeras nam sudi Talijan Rizzoli kojeg se vrlo rado sjećamo, jer je sudio onu utakmicu u Manchesteru pretprošle sezone
Jasno je da nam taj zabar zeli sve najgore, u to nema sumnje.
Shaqiri ce biti dobro, ma sta dobro - odlicno pojacanje.
I nije on debel, on je nabildan. Ma masa je keva bre!
Vidi ovog, samo ceka gresku protivnika, pa da podbode. Koji je to provokator, podmukli.Klare je napisao/la:Hantro jeste, zaslužuje karitike , ko ti je kriv kad u gluha doba pišeš.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ufff sad vidjeh da se nisam na ovo osvrnuo seckovo, na ovo Wenger......Uffff ev me neki znoj obli, samo nek mu je kuća daleko od Munchena
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Howedes : Bayern kein Thema !
Dakle Howedesa mozete zaboravit, decko je rekao da nije zainteresvan cak sta vise prije ce produzit nego prec u Bayern, ima velike ambicije sa svojim plavcima i nije papak ko Neuer ! Sto automatski znaci Dante ili Verthongen . Hmm ovo se prije nije desavalo bas ovako da vas igraci odbijaju jos sad javno isto to je uradio Sahin, Vidal, Reus, pa evo sad i Howedes , gdje je Uli da kaze Ako Bayern zeli nekog igraca onda ce ga i dovest proslost i nista vise, ta vremena su definitivno prosla hvala bogu, blizi se kraj diktaturi i monpolu ... Iskreno Drago mi je
Mnogo se tu grijesilo oko transfera zadnjih nekoliko godina, jednog Ozila i khediru je Bayern morao dovest, jednog Hummelsa nikad nije smio pustit, Lucia takodje to je mozda najveca greska i bila da ce Lucio pusti, a evo nastavlja se ta losa transfer politika, jer uz malo vise rizika i pameti znanja Bayern je sad u ovom trenutku mogao imat ekipu strasnu, a ne da s oslanjaju na Rafinhu, Badstubera, Buytena, istrosenog Olica, ili Gustava ... Mogli ste imat ekipu od koje bi svi drhtalia sto je najgore greske se i dalje ponavljaju ... Kad vidim da je Bayern spreman produzit ugovor jednom Olicu, Buytenu i onda se jos prica kako su ambicije da se osvoji liga prvaka smjesno stvarno smjesno . Ali hajde to su vase muke pa se vi sikirajte oko tog samo mnogo greski je napravljeno i zato ste sad tu gdje jeste .
Dakle Howedesa mozete zaboravit, decko je rekao da nije zainteresvan cak sta vise prije ce produzit nego prec u Bayern, ima velike ambicije sa svojim plavcima i nije papak ko Neuer ! Sto automatski znaci Dante ili Verthongen . Hmm ovo se prije nije desavalo bas ovako da vas igraci odbijaju jos sad javno isto to je uradio Sahin, Vidal, Reus, pa evo sad i Howedes , gdje je Uli da kaze Ako Bayern zeli nekog igraca onda ce ga i dovest proslost i nista vise, ta vremena su definitivno prosla hvala bogu, blizi se kraj diktaturi i monpolu ... Iskreno Drago mi je
BvB Echte Liebe !!!
Veceras se svasta moze destit . Favorit smo al opet treba igrati sa oprezom . Mislim da mozemo vec veceras osigurati prolaz samo ako pristup igri bude kao sa pocetka sezonen. VEceras moze biti i prekretnica za nastavak sezone i u BL jer ekipa veceras moze da se boostuje samopouzdanjem koje je malo i poljuljano
Moja prognoza 0-3 Gomez 2x Robben 1
Moja prognoza 0-3 Gomez 2x Robben 1
Thomas Müller - Fußballgott
ajmo reci tako da nam nece biti lako kao u dosadasnjim utakmicama,ali recimo da ocekujem pobjedu od 1:0 Bayern-a!!! Jeste taj Basel izbacio ManU,al isto tako znamo svi da taj ManU ne igra na nivou od prethodnih sezona tako da i nije to toliki bauk...sto se tice Shaqiria,nisam toliko optimistican da ce on biti pravi igrac za nasu ekipu (nadam se da grijesim).Johny je napisao/la:Nece vam biti lahko koliko vjerujete i mislite.Nije Basel zalutao do ove eliminatorne faze.
No sad jedan zanimljiv podatak koji sam malo prije saznao,a upravo i provjerio.
Prvi golman B. iz Gladbaha Marc Andre ter Stegen je pozvan za mladu reprezentaciju njemacke,sto u prevodu znaci da ce vrlo uskoro momak biti pozvan i u A team!!!
Neznam zasto ali ja sam mislio da je on Belgijski internacionalac,u svakom slucaju to je jedna vijest koja me je jako obradovala
Deff je Gladbach riznica talenata,svaka cast!!!
Sa boldanim se u potpunosti slazem!!!Damir_BvB je napisao/la:Howedes : Bayern kein Thema !
Dakle Howedesa mozete zaboravit, decko je rekao da nije zainteresvan cak sta vise prije ce produzit nego prec u Bayern, ima velike ambicije sa svojim plavcima i nije papak ko Neuer ! Sto automatski znaci Dante ili Verthongen . Hmm ovo se prije nije desavalo bas ovako da vas igraci odbijaju jos sad javno isto to je uradio Sahin, Vidal, Reus, pa evo sad i Howedes , gdje je Uli da kaze Ako Bayern zeli nekog igraca onda ce ga i dovest proslost i nista vise, ta vremena su definitivno prosla hvala bogu, blizi se kraj diktaturi i monpolu ... Iskreno Drago mi jeMnogo se tu grijesilo oko transfera zadnjih nekoliko godina, jednog Ozila i khediru je Bayern morao dovest, jednog Hummelsa nikad nije smio pustit, Lucia takodje to je mozda najveca greska i bila da ce Lucio pusti, a evo nastavlja se ta losa transfer politika, jer uz malo vise rizika i pameti znanja Bayern je sad u ovom trenutku mogao imat ekipu strasnu, a ne da s oslanjaju na Rafinhu, Badstubera, Buytena, istrosenog Olica, ili Gustava ... Mogli ste imat ekipu od koje bi svi drhtalia sto je najgore greske se i dalje ponavljaju ...
Moram se sloziti sa ovim sto je Damir napisao,nikako se nisu smjele neke greske dopustiti tipa Lucia Hummelsa,Ozila...pa ja samo nezz gdje je nestala ona drskost i bezobraznost.... Roy Makaay kao nas najbolji napadac je naprosto protjeran iz kluba kada su pristigli Toni i Klose,bas kao sto se dogodilo Toniu,dvije sezone poslije te Kloseu slijedecu sezonu...
ne mogu da vjerujem da je jedan Breno i dalje u nekim mogucim kombinacijama u nasem timu...ma daj posalji ga ponovo na posudbu u Augsburg,Freiburg,Nurnberg ako nista rijesi ga se!!!
Zatim Buyten, posudba,prodaja whatever, zatim kupovina nekog novog stopera
Timoscuk isti scenarij kao sa ovom prehodnom dvojicom, Petersen posudba na sezonu dvije,pa vidit sta sa njim, a u medjuvremenu kupiti napadaca....
Stern des Südens
Kao prvo drago mi je da smo nakon dugo vremena nasli zajedncki jezik ovo je mozda i prvi put da se slazemo u necemuproFCB je napisao/la:
Sa boldanim se u potpunosti slazem!!!
Moram se sloziti sa ovim sto je Damir napisao,nikako se nisu smjele neke greske dopustiti tipa Lucia Hummelsa,Ozila...pa ja samo nezz gdje je nestala ona drskost i bezobraznost.... Roy Makaay kao nas najbolji napadac je naprosto protjeran iz kluba kada su pristigli Toni i Klose,bas kao sto se dogodilo Toniu,dvije sezone poslije te Kloseu slijedecu sezonu...
ne mogu da vjerujem da je jedan Breno i dalje u nekim mogucim kombinacijama u nasem timu...ma daj posalji ga ponovo na posudbu u Augsburg,Freiburg,Nurnberg ako nista rijesi ga se!!!
Zatim Buyten, posudba,prodaja whatever, zatim kupovina nekog novog stopera
Timoscuk isti scenarij kao sa ovom prehodnom dvojicom, Petersen posudba na sezonu dvije,pa vidit sta sa njim, a u medjuvremenu kupiti napadaca....
A kao drugo ovo za Makkaaya si upravu, jer isto tako se desilo i Elberu, Roy Makkaay dosao a Elbera istjerali ko siroce kakvo al bas istjerali otjerali na najgori nacin eh jos tog perioda se to tako radi eh to ti je Honnes njegova politika, to je nesto sto je i Dortmund uradio sa Dedeom nikad im ono necu ni ja ni jedan drugi navijac oprostit to je velika mrlja Watzkea Kloppa Zorca . Ali iskreno mislim da tu presudi onaj Njemacki mentalitet dok si dobar gulit cu te kad imam drugog ko te Je.be tipicno njemacki jer rijec sentimentalnst za njih ne postoji .
BvB Echte Liebe !!!
elber i makaay protjerani malo pregrubo receno,,svi se oni i dan danas sjete FC Bayerna sa puno respekta i hvale,,tako da puno pisete a malo kazete,,prebacite se negdje dr.
VOLIM BAYERN
A đe smo to sada?Ali hajde to su vase muke pa se vi sikirajte oko tog samo mnogo greski je napravljeno i zato ste sad tu gdje jeste .
Inače, ne znam ni sam zašto ovo citiram.
Pa čuj, ako Hejko 'vako nastavi, eto nama Gaala da taj ugovor odradi do kraja. Zašto ne?secer je napisao/la:cekaj, gaal je i dalje nas covasta ti mislis
Ama ne sviđa mi se ta politika sa pretrpavanjem mladih igrača, Bayern ne može čekati, eh kad ne bi pretjerivao, kao što trenutno radi u Arsenalu...secer je napisao/la:il´ ako venger dobije pedalu od arsenala...![]()
Svakako da je Wenger jedan odličan stručnjak, dokazan je to trener, a mislim da smo ga čak jednom prilikom i pokušali dovesti, no ništa.
Uz jake igrače, ovaj naš kadar, Wenger bi čudesa radio, ali trebam li napominjati da Hejko i dalje ima moju punu podršku. Malo ga moramo i kritikovati, ali daleko od toga da mu stolicu drmamo.
E j.ebaji ga Omćo, ovdje si njanjo, a poslije njanjanja, nema, ono biješe, kajanja.Omerbavarac je napisao/la: vjerujem da ces se veceras uvjeriti kakvu smo masinu doveli.
Nego, nek' secer večeras čupa dlake sa kose(aha, jest da ima, jest da ga vrijeme nije satralo
Inače, evo da se nekima još(dodatno)zgadimo
O iskan njutn nemoj bezze kenjat pravit se pametan . Taj isti Elber je otjeran iz kluba na najgori nacin dobro se sjecam kakvi su tad bili ne miri u klubu, dosao Makkaay i odjednom nema mjesta za najboljeg napadaca Bayerna, i Elber otjeran u Lyon. Makkaayu se ista stvar desila dosao Toni i Klose i otjerali su Makkaaya. Bezveze tu nesto pricas kad su ovo neke cinjenice ista stvar se desila i Kloseu kod njeg je doduse ispalo ipak malo blaze na kraju ali Elber je proso najgore od njih . To sto ti kazes da hvale Bayern nema nikakve veze s ovim sto smo mi napisali, Elber je scout Bayerna ako nisi znao jer da znas ne bi pisao ove gluposti koje si napisao . A mozes pricat sta hoces i kako hoces Elber je otjeran tad iz kluba jer su nasli u to vrijeme boljeg spremnijeg mladjeg napadaca a Elbera su sutnuli i nemoj bezze pricat nesto sto nije tacno ...isakovich je napisao/la:elber i makaay protjerani malo pregrubo receno,,svi se oni i dan danas sjete FC Bayerna sa puno respekta i hvale,,tako da puno pisete a malo kazete,,prebacite se negdje dr.
@ Klare ili Breno lijepa kako ti draze moj odg je sledeci
Ne spustam se na tvoj nivo znanja
BvB Echte Liebe !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Damire: da si provjerio kao sto nisi znao bi da su i Maakay i Elber bili u zadnjoj godini ugovora, stoga, islo se ciljano na njihovu prodaju.
Prinove su masno placene i na drugim igracima se zeljelo koliko toliko zaraditi, jer da su ih ostavili u klubu dogodine bi otisli za badava, jer se ugovor nije planirao produziti a vec su bili u poznim igrackim godinama i polako su ispadali iz planova trenera.
Niko nije odbacen, nego je jednostavno doslo vrijeme za njihovu prodaju. Mladost je nepovratna.
Prinove su masno placene i na drugim igracima se zeljelo koliko toliko zaraditi, jer da su ih ostavili u klubu dogodine bi otisli za badava, jer se ugovor nije planirao produziti a vec su bili u poznim igrackim godinama i polako su ispadali iz planova trenera.
Niko nije odbacen, nego je jednostavno doslo vrijeme za njihovu prodaju. Mladost je nepovratna.
@damir_BVB
ovdje ako iko kenja i pravi se pametan si ti,,najveci pametnjakovic kojem su cinjenice ravne malenom djetetu,,ti i tovoje cinjenice ne govorite nista,samo skupljate postove,najveca baljezganja i gluposti pises ti na ovoj temi ali i na vasoj temi dortmunda,
znam ja mnogo vise nego sto ti i mnogi ovdje misle,,,elber i makkay su trebali ostati u Bayernu do 45-50 godine pa da ih starost istjera iz kluba,,ne shvatas ti to, njima dvojici hvala na svemu ali oni kad vise nisu mogli pomoci Bayernu tad su i napustili klub,,,
bash me nasmija ti i tvoje cinjenice

ovdje ako iko kenja i pravi se pametan si ti,,najveci pametnjakovic kojem su cinjenice ravne malenom djetetu,,ti i tovoje cinjenice ne govorite nista,samo skupljate postove,najveca baljezganja i gluposti pises ti na ovoj temi ali i na vasoj temi dortmunda,
znam ja mnogo vise nego sto ti i mnogi ovdje misle,,,elber i makkay su trebali ostati u Bayernu do 45-50 godine pa da ih starost istjera iz kluba,,ne shvatas ti to, njima dvojici hvala na svemu ali oni kad vise nisu mogli pomoci Bayernu tad su i napustili klub,,,
bash me nasmija ti i tvoje cinjenice
VOLIM BAYERN
Večerašnja postava izgleda vako:

i gdje ćete vi večeras gledati tekmu?

I evo dobar link za gledanje tekme:
http://www.bayern-bih.com/index.php/tv-kanali
I naravno, u Titovom stilu:"Noćas Basel mora pasti!"

i gdje ćete vi večeras gledati tekmu?

I evo dobar link za gledanje tekme:
http://www.bayern-bih.com/index.php/tv-kanali
I naravno, u Titovom stilu:"Noćas Basel mora pasti!"
Sent from my Philips Smart TV.
kada kazhesh neshto sto smatram takvim necu se praviti budala slazemo se ---> super!Damir_BvB je napisao/la:
Kao prvo drago mi je da smo nakon dugo vremena nasli zajedncki jezik ovo je mozda i prvi put da se slazemo u necemuwow napredujemo ...
A kao drugo ovo za Makkaaya si upravu, jer isto tako se desilo i Elberu, Roy Makkaay dosao a Elbera istjerali ko siroce kakvo al bas istjerali otjerali na najgori nacin eh jos tog perioda se to tako radi eh to ti je Honnes njegova politika, to je nesto sto je i Dortmund uradio sa Dedeom nikad im ono necu ni ja ni jedan drugi navijac oprostit to je velika mrlja Watzkea Kloppa Zorca . Ali iskreno mislim da tu presudi onaj Njemacki mentalitet dok si dobar gulit cu te kad imam drugog ko te Je.be tipicno njemacki jer rijec sentimentalnst za njih ne postoji .
Vidis na Elber-a sam cak i zaboravio,i on je otjeran kao PSETO...
zar nisi ti sam prije nekoliko sedmica objavio neku statistiku kicker-a ili nekog gdje je Badstuber bolji od Hummels-a?Damir_BvB je napisao/la: tebi je Badstuber bolji od Hummelsa, sta ja imam s takvim covjekom pricat ni po jednoj statistici planete nije bolji nit ce ikad bit!
pa nece ni oni vjecno pobjedjivati bas kao ni vi!Damir_BvB je napisao/la: sto se tice price o 3 fronta Gladbach vas naprasio kuci i u gostima i ti se nadas necem u kupu ?
eee ovo stvarno ne vjerujem sta citam,pa nije ni cudo kad drugi govore da smo svi u jednu ruku poremeceni koji navijamo za Bayern... pa covjece dragi o cemu ti pricas jesi li ti dobar sekundu???isakovich je napisao/la:@damir_BVB
bash me nasmija ti i tvoje cinjenice![]()
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.