Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Evo maloprije sam slusao Marijana na radiju..kaze da nece komentarisati utakmicu sa Armenijom jer to prepusta boljim od sebe..izmedju ostalog rekao je da je sredio sa nekom poznatom srpskom tv kucom da rade reportazu o Zenici i atmosferi koja bude vladala na dan utakmice sa Turskom.takodjer je rekao da ne napusta SVOJU Bosnu ni u kom slucaju,pa nek crknu dusmani
marjan majstore 

marjane majstore
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Hajd jos dodji na BHT da mogu gledati EPL i LP smirom i bice dobro.
Majku im njihovu lopovsku, znao sam ,da če ga otjerati jer je ON za njih bog i Allah fubala
MARJANE MI TE VOLIMO I NIKOME TE NEDAMO.............
MARJANE MI TE VOLIMO I NIKOME TE NEDAMO.............
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
hajde bh zastavu ok ali ljiljane mihajlovicu prikačiti........adnan_hz je napisao/la:
[youtube][/youtube]
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
Prestiže me
Očigledno da mu ljiljani ne smetaju.

Očigledno da mu ljiljani ne smetaju.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
negdje davno napisah da će mihajlovic prenositi orlove iz jar sa sp i isto se tako radovati pogotcima stankovića i druzine kao sada dzeke, profesionalac je to koji zna svoj posao
-
- Kontakt:
Jel te nesto muci bh hrvat.bh hrvat je napisao/la:negdje davno napisah da će mihajlovic prenositi orlove iz jar sa sp i isto se tako radovati pogotcima stankovića i druzine kao sada dzeke, profesionalac je to koji zna svoj posao
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
sta fali maleni moj??? ljiljani nikog ne vrijedaju.. to su vjekovni simboli ove drzave... ako ti se ne svidja cao.. jer ipak ti si na bosanskom portalu i postuj neke norme... al previse si ti kockast da shvatis neke stvari.. ljiljani nisu bosnjacki simboli nego bh...bh hrvat je napisao/la:hajde bh zastavu ok ali ljiljane mihajlovicu prikačiti........adnan_hz je napisao/la:
a marjan se ne stidi svog porijekla i svojih simbola kao ti.....

F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
zivi bili pa vidjeli sta ce biti u markovom okruzju negdje u junu iduce godine, jeli ja spomenu negdje ljiljane u negativnome obliku, samo znam da to vise nije drzavni simbol bih
dobro ja znam sta si ti mislio.. a ti nauci kako se komentator prezivas pa pricaaj...bh hrvat je napisao/la:zivi bili pa vidjeli sta ce biti u markovom okruzju negdje u junu iduce godine, jeli ja spomenu negdje ljiljane u negativnome obliku, samo znam da to vise nije drzavni simbol bih
-
- Kontakt:
muci muci !!!bh hrvat je napisao/la:zivi bili pa vidjeli sta ce biti u markovom okruzju negdje u junu iduce godine, jeli ja spomenu negdje ljiljane u negativnome obliku, samo znam da to vise nije drzavni simbol bih
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
evo na fb sta je napisala marjanova sestra...
Jelena Kalinic Moram vam svima nesto reci - Marjan nema sta da se vraca, Marjan zeli da bude tu sa vama. Da li je to televizija X ili Y, nevazno je. Marjan ce ostati, i dok ga vi volite, on ce imati razlog da bude tu, pa gde god. Pozdrav svima i hvala vam. Marjanova sestra.
Jelena Kalinic Moram vam svima nesto reci - Marjan nema sta da se vraca, Marjan zeli da bude tu sa vama. Da li je to televizija X ili Y, nevazno je. Marjan ce ostati, i dok ga vi volite, on ce imati razlog da bude tu, pa gde god. Pozdrav svima i hvala vam. Marjanova sestra.
ima ovdje i vidovitih branki, citaju misli na daljinu. samo ih malo handri gramatikaadnan_hz je napisao/la:dobro ja znam sta si ti mislio.. a ti nauci kako se komentator prezivas pa pricaaj...bh hrvat je napisao/la:zivi bili pa vidjeli sta ce biti u markovom okruzju negdje u junu iduce godine, jeli ja spomenu negdje ljiljane u negativnome obliku, samo znam da to vise nije drzavni simbol bih
**** te ima hayat forum hajmo svi se registrovati i osuti paljbu po supcima majke mi ja vec odo odmah da ih grdim
http://hayat.ba/distribution/viewtopic.php?f=5&t=55
http://hayat.ba/distribution/viewtopic.php?f=5&t=55
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.