Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

MaGiCa
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la MaGiCa » 22 feb 2012, 15:09

marconato je napisao/la:Kojim promasenim taktikama?! Pa nije on kriv sto Krasic i co. 'masaju' veceru vs Australije...Stani, sreca je kad mi dobijemo Svabe, a sta je onda to sto mi nadigramo Australiju, pa opet izgubimo?? Na kraju krajeva, ta Gana i Australija su svjetske respektabilne ekipe i mi pricamo o utakmicama na SP, a ne o blamazama od Estonija i Kazahstana u grupi..

Sam plasman na bilo koje veliko takmicenje je veliki uspjeh, a sve ostalo je bonus! Igracki mi imamo kvalitet za to i Antic je uveliko opravdao ocekivanja!
Cisto sumnjam da se ne bi plasirali na EP da je on ostao na klupi... ;)
Problem je sto se na Balkanu mnogo busa u prsa, dok nas realnost ne uveri u drugaciju sliku. Jos od SP u Francuskoj 98e, niti jedna reprezentacija exYu drzava nije prosla u KO fazu svetskog prvenstva. A Slovenci, Hrvati i Srbi su na istim takmicenjima ucestvovali po 2x (6x ukupno). Dakle, mega uspeh je samo otici na SP, a nas problem nastaje onda kada odemo. Tamo nema slabih, a postavlja se situacija kao da je nasa zemlja velesila i da mora da igra barem 1/4 finala SP. Ako je to tako lako, zasto su samo SFRJ 1990. (22 miliona stanovnika) i Hrvatska 1998. (igraci nastali u prethodnoj drzavi) to uspele od Cilea 1962, pa na ovamo? Dakle 2x 1/4 finala SP u 50 godina istorije fudbala na ovim prostorima (1974. je bila igra po grupama, a ne 1/4 finale, da ne bude zabune), a polazi se uvek da je neko nase merilo da budemo u vrhu. Isto je i sa Hrvatima. I oni se opasno primaju, a u sustini su mediokriteti na velikim takmicenjima. Doduse, mnogo cesce uzimaju skalpove velikanima od nas, ali je opet smesno koliko su u fazonu neke "nogometne velesile". Citav taj mit je napravljen na bazi jednog SPa i to pre skoro 15 godina.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2012, 15:38

Najjaci su mi ovi sto porede fudbal sa odbojkom ili kosarkom... :) To je neuporedivo, kao da poredis golf 2 i golf 5 :D

Lijepo je Grbic rekao u fazonu, mi ne mozemo ostvariti realan cilj u fudbalu (plasman na EP) upravo zbog sve vecih najblaze receno 'nesportskih' struktura u samom fudbalu i savezu... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 feb 2012, 15:54

Zasto ovo, zasto ono! Problem je mentalitet. Luzerski i trenera i igraca na velikim takmicenjima. Mi ne znamo da igramo fudbal na reprezentativnom nivou. Ili napadnemo na pocetku zestoko i u nervozi promasimo sve sanse ili kukavicki cekamo nesto tad obicno primamo kiks golove. Nikad da odigramo pametno. Ekipe koje su tehnicki i takticki potkovane su nam pencilin. Znamo se donekle organizovano braniti ali ne i napadati. @marconato naravno da je sreca i nemoj govoriti "mi kad dobijemo sreca", jer mi nikad ne dobijamo, bar ne velike. Zato je Njemacka sreca. Jedna lasta ne cini proljece. Npr Francuzima nismo ni prismrdili sa igracem vise. Raspalim, nikad gorim Francuzima, sa kojim su se sprdali Irci, Meksikanci, Juznoafrikanci. @magica tesko da bi se neko i plasirao u 1/4 finale kad na 3-4 prvenstva je bio drugaciji format. Uostalom ako cemo tako nisu se ni Spanci i Portugalci naigrali 1/4 finala na SP.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 feb 2012, 15:59

Covek za svoju platu jednostavno nije odradio sta je trebao i cao zdravo.Ti sa toliko platom da se vadis na sve,a da pritom nema ni 1% tvoje krivice je smesno.Bio bi i ja patriota za milion Eu.Sto mi ne daju?
Da je rekao jeo sam ****,ima i moje greske bilo bi ok majstore pici dalje.Nego su previse sujetni i Antic i Karadzic da bi se saradnja nastavila.

Novi selektor je izgleda Tumba.ja sam zadovoljan,jer je autoritet.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 feb 2012, 16:01

DANTES je napisao/la:Zasto ovo, zasto ono! Problem je mentalitet. Luzerski i trenera i igraca na velikim takmicenjima. Mi ne znamo da igramo fudbal na reprezentativnom nivou. Ili napadnemo na pocetku zestoko i u nervozi promasimo sve sanse ili kukavicki cekamo nesto tad obicno primamo kiks golove. Nikad da odigramo pametno. Ekipe koje su tehnicki i takticki potkovane su nam pencilin. Znamo se donekle organizovano braniti ali ne i napadati. @marconato naravno da je sreca i nemoj govoriti "mi kad dobijemo sreca", jer mi nikad ne dobijamo, bar ne velike. Zato je Njemacka sreca. Jedna lasta ne cini proljece. Npr Francuzima nismo ni prismrdili sa igracem vise. Raspalim, nikad gorim Francuzima, sa kojim su se sprdali Irci, Meksikanci, Juznoafrikanci. @magica tesko da bi se neko i plasirao u 1/4 finale kad na 3-4 prvenstva je bio drugaciji format. Uostalom ako cemo tako nisu se ni Spanci i Portugalci naigrali 1/4 finala na SP.
1) Ne postoji kolektivni mentalitet, vec samo mentalitet pojedinca :!:

2) Obrni-okreni, sa Anticem smo nesto i igrali. Sad ne igramo nista. To je dokaz da je pogresio onaj koji je Antica menjao.

3) Spanci i Portugalci su redovni u zavrsnicama velikih takmicenja. Sta tu nije jasno?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 feb 2012, 16:04

sasagmp je napisao/la:Covek za svoju platu jednostavno nije odradio sta je trebao i cao zdravo.Ti sa toliko platom da se vadis na sve,a da pritom nema ni 1% tvoje krivice je smesno.Bio bi i ja patriota za milion Eu.Sto mi ne daju?
Da je rekao jeo sam ****,ima i moje greske bilo bi ok majstore pici dalje.Nego su previse sujetni i Antic i Karadzic da bi se saradnja nastavila.

Novi selektor je izgleda Tumba.ja sam zadovoljan,jer je autoritet.
Jel Antic sam sebi dao tu platu ili ne :?:
Te fore sa patriotizmom i platama su medijski spin i to bi valjda trebalo da znas. A sa Tumbakovicem cemo se usreciti i sa njegovim autoritetom sticanim u vreme Mirka Marjanovica.
Glede preuzimanja krivce od strane Antica, svi znaju da se samo to cekalo, da bi mu udelili otkaz. Jos jedna klasicna farsa udbasko-mafijaskih kadrova iz FSS.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2012, 16:33

Joj likova :) Znaci, ne mogu da vjerujem da nekom u ovom nasem 'fudbalskom zivom blatu' ne valja Antic... :D

Opste je poznato da je Tole Antica htio otjerati jos u januaru 2010 god (6 mjeseci prije SP)! On bi njega otjerao i da je dosao do polufinala SP, jer mu jednostavno ne odgovara takav autoritet i covjek sa harizmom!
Te price: ispali smo u grupi, dobio crveni vs Australije, imao veliku platu...su price za malu djecu... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 feb 2012, 16:35

Da dali su mu ti koju su ga postavili,ali ako ti se vec daju te pare ocekuje se rezultat.Da nije rezultat otici na SP u grupi gde od jacih imas samo FR?
Kad su oni **** i znas da ce ti uruciti otkaz kako god da postupio,postupi gospodski reci sta imas i zastiti igrace ne budi idiot kao i oni.Sve su to matore komunjare kojima je dinar preci od obraza.I Karadzic i Antic...

Svojim ponasanjem za i posle SP je dokazao da je isti profil coveka kao i njegovi nadredjeni.Svi su krivi samo ne ja(glavna parola fudbalske Srbije)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2012, 16:43

Antic na klupi - prvi u grupi, Rumunima 8 komada u 2 utakmice, Austrija 2x po 3 boda, 13 na fifa rang listi, prijateljske tekme skoro sve pobjede...

Bez Antica na klupi - 3. u grupi, poraz od Estonije u po Beograda, jedan bod od Slovenije, 25 na fifa rang listi, reprezentacija se raspala, blamiranje gdje god stignemo...

2+2 = ??!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 feb 2012, 16:53

marconato je napisao/la:Antic na klupi - prvi u grupi, Rumunima 8 komada u 2 utakmice, Austrija 2x po 3 boda, 13 na fifa rang listi, prijateljske tekme skoro sve pobjede...

Bez Antica na klupi - 3. u grupi, poraz od Estonije u po Beograda, jedan bod od Slovenije, 25 na fifa rang listi, reprezentacija se raspala, blamiranje gdje god stignemo...

2+2 = ??!
slika
slika
slika
slika

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 feb 2012, 17:15

Slazem se da je Antic bolje resenje od Pikija,ali ljudi nije samo to uticalo...

Kakvu atmosferu na tribinama i u javnosti je imao Antic,a kakvu Piki?(Smesno mi ispada da branim Pikija :D )
Jel se na Anticevim utakmicama zvizdalo reprezentativcima?jesu se prekidale utakmice?NE

Ponavljam Antic je najbolji sto se tice rezultata u zadnjih 10 godina,ali je kao covek ispao smrad.isto g.vno kao i Tole i tu svaka dalja rasprava za mene staje.Sta ja imam polemisati o coveku koji ima onakve izgovore i koji ima obraza da pored onoliko para trazi jos 2 miliona?Ne trazi on to od Toleta,to cemo platiti MI,poreski obaveznici Srbije.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2012, 19:09

Sve po zasluzi! Imas rezultate, imaces i podrsku i dobru atmosferu!

Antic nista nije ukrao, ne trazi tudje, nego samo profesionalno trazi svoje!

Nista slicno ovome sto se moze zakljuciti iz Toletove izjave: "Nismo prosli dobro rezultatski na turneji po Juznoj Americi, ali jesmo finansijski!" :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 feb 2012, 19:14

MaGiCa je napisao/la: A sa Tumbakovicem cemo se usreciti i sa njegovim autoritetom sticanim u vreme Mirka Marjanovica.
Potpis.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 feb 2012, 19:18

Tole,Mirko Marjanovic...ima li jos neko?

Teorije zavere vasa su glavna odlika.

Govorimo o atmosferi,a unapred se pravi losa.Tako da ta prica o rezultatima i atmosferi ne pije vodu.
Koliko se secam Pizonu je prva utakmica bila Estonija(mozda gresim),pa je na stadionu deo ljudi zvizdao od prvog minuta svom golmanu.To atmosfera?Pa onda Italija prekid,zbog cega?Frustracije licne i klubastvo nam je doslo glave u fudbalu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 feb 2012, 19:26

sasagmp je napisao/la:Tole,Mirko Marjanovic...ima li jos neko?
Ima ih jos mnogo ako krenemo auto putem Bratstva i Jedinstva ,od Zagreba ka Beogradu...ali necemo navoditi imena jer je forum ipak sportski.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 feb 2012, 19:30

Ne trebaju ti imena,politiku si dotakao samim auto putem Bratstva i Jedinstva.

Svi lopovi,samo oni posteni :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2012, 19:35

sasagmp je napisao/la:Tole,Mirko Marjanovic...ima li jos neko?

Teorije zavere vasa su glavna odlika.

Govorimo o atmosferi,a unapred se pravi losa.Tako da ta prica o rezultatima i atmosferi ne pije vodu.
Koliko se secam Pizonu je prva utakmica bila Estonija(mozda gresim),pa je na stadionu deo ljudi zvizdao od prvog minuta svom golmanu.To atmosfera?Pa onda Italija prekid,zbog cega?Frustracije licne i klubastvo nam je doslo glave u fudbalu.

Ne doslo nam je glave to sto 'vi' podrzavate grobara(e) naseg fudbala, a trazite krivce svugdje, samo ne tamo gdje ih (ga) najvise ima i sto je preocigledno...

Pizon se eto sav naivan zaletio da preuzme kormilo i naslijedi Antica, ne sluteci ni na kraj pameti da tu nesto ne stima, s druge strane opet maximalno uvjeren da ce nas odvesti na Euro... :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 feb 2012, 19:36

sasagmp je napisao/la: Svi lopovi,samo oni posteni :lol:
Koji oni? ;)
marconato je napisao/la:

Ne doslo nam je glave to sto 'vi' podrzavate grobara(e) naseg fudbala, a trazite krivce svugdje, samo ne tamo gdje ih (ga) najvise ima i sto je preocigledno...

Pizon se eto sav naivan zaletio da preuzme kormilo i naslijedi Antica, ne sluteci ni na kraj pameti da tu nesto ne stima, s druge strane opet maximalno uvjeren da ce nas odvesti na Euro... :roll:
Zna @Sasha to,nego se pravi da ne zna ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 feb 2012, 19:40

Gde sam ja to rekao da podrzavam Toleta?Koji mi?kako podrzavamo?

Pizon covek pod broj jedan psihicki nije normalan i adekvatan za funkciju selektora,naravno da on ne moze biti selektor nikad.Ali reci ti meni jesu li imali iste uslove za rad?Otkud ti znas sta bi bilo?mozda bi dobio Italiju u Djenovi slucajno...mozda bi dobio i Estoniju da je ceo stadion navijao zdusno i da kompleksi navijacki nisu ispoljavani na utakmici reprezentacije...ili i tu nisam u pravu?

Kukolja ima u celom Srpskom fudbalu,pocevsi od Toleta i komunistickog kadra koji vedri i oblaci jos od sredine proslog veka,pa do njihovih trenera a bogami i ostalih(ne vidim domace resenje da kazem da je 100% kvalitetno),pa do igraca manekena kojima pripreme reprezentacije sluze da poduvane koju,da obidju splav neki i slicno.Kad se sve to promeni mocice da pricamo o zdravim osnovama na kojima pociva reprezentacija...do tada sve je presipanje iz supljeg u prazno.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 feb 2012, 19:41

Sad sam i potpuno siguran da Tumbakovic ne treba da bude selektor :mrgreen: :lol:

"Naime, kako navodi "Blic", Đurić je dao sebi za pravo da uputi zvaničan dopis Fudbalskom savezu Srbije u kome predlaže da za novog selektora reprezentacije, FSS postavi Ljubišu Tumbakovića.

"Mislim da naslednik Vladimira Petrovića mora biti Ljubiša Tumbaković. Stojim iza svojih reči i siguran sam da bi uspeo da povrati poljuljan ugled našoj seniorskoj reprezentaciji. To kažem jer je Tumba čovek i trener sa velikim autoritetom." istakao je Đurić."

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.