FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

effe_sa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la effe_sa » 22 feb 2012, 16:14

Bekrić je odlično pojačanje i stvarno velika, velika stvar što se vratio.....A dobro mu je ovo sa brojem 90 :) I s brojevima na dresu idemo prema Evropi :) Sad uzimamo duplu krunu ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 feb 2012, 16:15

ScooTeR je napisao/la:Bekrija je najvece pojacanje za zeljeznicar,niko osim zebe i njega ne zna da iznese loptu,povuce i da da zadnji pas.
Kerla je potpisao na godinu,bice i on pojacanje,ali mislim da nece igrati u prvih 11 na pocektku.
Sve u svemu najbitnija pobjeda je ona protiv LISTICE na grbavici.
Odakle ti da je Kerla potpisao ? Amar rece da je moguce da se vrati dalje nista.
NO PYRO NO PARTY

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 22 feb 2012, 16:26

Ja komentara i miline :mrgreen: nafato sam dvojicu forumaša na pressici i mogu reci da nisu bas tolike budale koliko se predstavljaju ovdje :mrgreen: vole se ljudi zahebavat :D nepamtim da je ljepsa situacija bila u Želji od atmosfere, sampuzdanja kako navijača tako i igraca pa milina, sto se tice Kerle on se žalio Amaru kako mu je sve propalo, kako nezna sta ce sad, nije nasao klub nezna gdje ce itd. pa na kraju ga je maltene molio da mu pruži šansu da se vrati u Želju pod istim uslovima kada je i otišao :mrgreen: i sa sigurnoscu mogu reci da je Amar skoro pa prihvatio ali je zato Ćutuk na čekanju upravo zbog Kerle :? mislim da ne bi bilo fer prema Ćutuku momak prosao komplet pripreme, max. se trudio a da ispadne ovako jer se želi vratiti neko ko je vec izradio klub, mislim da ne ide ali eto, a od Dine sam čuo kako je Baotić u kombinacijama za povratak ako ne sad onda na ljeto abd i on je čuo da ga Amar želi vratiti i drago mu je zbog toga i spreman je vratiti se :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2012, 16:29

Sviđa mi se to za Baotića pravo :D Zdenko je izvrstan golman, samo nije imao sreće u karijeri.
DRUG NEBI TI PUNCA

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 22 feb 2012, 16:30

Tinta na Bekrićevom ugovoru nije se ni osušila, a Amar Osim menadžer „plavih“ već je dogovarao novo pojačanje za FK Željezničar. Naime, u Plavom salonu pojavio se Semir Kerla također bivši prvotimac Željezničara koji je nakon „Lutanja“ po Slovačkoj i Grčkoj, čini se odlučio na povratak ne Grbavicu.

Osim nije htio konkretno govoriti o planovima sa Kerlom, ali samo njegovo pojavljivanje na Grbavici aludira na to da će u proljetnom dijelu šampionata nositi plavi dres.

„Dobro izgleda, u liniji je. Nismo se dugo vidjeli. Došao je da malo popričamo“, rekao je Osim u smiješak.

Po svemu sudeći, iako to nije želio potvrditi Osim će dogovoriti saradnju sa Kerlom, što znači da će ovaj stameni stoper pomoći „plavima“ u borbi za duplu krunu.
Zadnja izmjena: Hoomer, dana/u 22 feb 2012, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 22 feb 2012, 16:30

Hoomer je napisao/la:Ja komentara i miline :mrgreen: nafato sam dvojicu forumaša na pressici i mogu reci da nisu bas tolike budale koliko se predstavljaju ovdje :mrgreen: vole se ljudi zahebavat :D nepamtim da je ljepsa situacija bila u Želji od atmosfere, sampuzdanja kako navijača tako i igraca pa milina, sto se tice Kerle on se žalio Amaru kako mu je sve propalo, kako nezna sta ce sad, nije nasao klub nezna gdje ce itd. pa na kraju ga je maltene molio da mu pruži šansu da se vrati u Želju pod istim uslovima kada je i otišao :mrgreen: i sa sigurnoscu mogu reci da je Amar skoro pa prihvatio ali je zato Ćutuk na čekanju upravo zbog Kerle :? mislim da ne bi bilo fer prema Ćutuku momak prosao komplet pripreme, max. se trudio a da ispadne ovako jer se želi vratiti neko ko je vec izradio klub, mislim da ne ide ali eto, a od Dine sam čuo kako je Baotić u kombinacijama za povratak ako ne sad onda na ljeto abd i on je čuo da ga Amar želi vratiti i drago mu je zbog toga i spreman je vratiti se :D
nek dodje Kerla i nek potpise i Cutuk to bi bilo jos bolje niko ne bi bio siguran za svoju poziciju :) :mrgreen:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 22 feb 2012, 16:35

fanatic1991 je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:Ja komentara i miline :mrgreen: nafato sam dvojicu forumaša na pressici i mogu reci da nisu bas tolike budale koliko se predstavljaju ovdje :mrgreen: vole se ljudi zahebavat :D nepamtim da je ljepsa situacija bila u Želji od atmosfere, sampuzdanja kako navijača tako i igraca pa milina, sto se tice Kerle on se žalio Amaru kako mu je sve propalo, kako nezna sta ce sad, nije nasao klub nezna gdje ce itd. pa na kraju ga je maltene molio da mu pruži šansu da se vrati u Želju pod istim uslovima kada je i otišao :mrgreen: i sa sigurnoscu mogu reci da je Amar skoro pa prihvatio ali je zato Ćutuk na čekanju upravo zbog Kerle :? mislim da ne bi bilo fer prema Ćutuku momak prosao komplet pripreme, max. se trudio a da ispadne ovako jer se želi vratiti neko ko je vec izradio klub, mislim da ne ide ali eto, a od Dine sam čuo kako je Baotić u kombinacijama za povratak ako ne sad onda na ljeto abd i on je čuo da ga Amar želi vratiti i drago mu je zbog toga i spreman je vratiti se :D
nek dodje Kerla i nek potpise i Cutuk to bi bilo jos bolje niko ne bi bio siguran za svoju poziciju :) :mrgreen:
Ne mislim da će Amar gomilati igrače u rosteru :D Svejedno nek bude kako on kaže :D čovjek je bog, treba ukinut ovaj forum jer stvara nepotrebnu napetost. Danas milina uć' sportsport, prvo portal se lijepo preuredio još s lijepim vjestima, merak, svršavanje haha :D
je li ravno ovo? je li ravno?

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 22 feb 2012, 16:36

bagrcavi je napisao/la:Sviđa mi se to za Baotića pravo :D Zdenko je izvrstan golman, samo nije imao sreće u karijeri.
ja se odmorio,smijem nastavit bagrcavi :D
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 22 feb 2012, 16:41

bagrcavi je napisao/la:Sviđa mi se to za Baotića pravo :D Zdenko je izvrstan golman, samo nije imao sreće u karijeri.
nesto i nisam siguran za baotica :| da li igra?....ako igra u kakvoj je formi.... u svakom slucaju i ako dodje zna Osim sta radi ;)
Can i have yours?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2012, 16:50

zeljo1 je napisao/la:
ja se odmorio,smijem nastavit bagrcavi :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma samo ti brate :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 22 feb 2012, 16:53

mene kao navijaca Želje strah ovog tima :D dajte tu barcelonu :lol: :lol: :lol:
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2012, 16:58

fanatic1991 je napisao/la:
nesto i nisam siguran za baotica :| da li igra?....ako igra u kakvoj je formi.... u svakom slucaju i ako dodje zna Osim sta radi ;)
Zdenko je imao dobrih partija, ali kao što rekoh nije imao sreće.Dok je bio u Šturmu dugo je trenirao i borio se da stane na gol, i kad je stao branio je u par utakmica odlično a onda odjednom ponovo klupa.U Otelulu takođe borio se sa Grahovcem za mjesto, nije dobio šansu i eto sada je slobodan igrač.
DRUG NEBI TI PUNCA

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 22 feb 2012, 17:06

Zdenko Baotić je bez kluba od Januara 2011. zadnji klub mu je bio Otelul Galati a trenutačno nema ni menadzera koji bi ga zastupao, realno ako vise od godinu dana nema klub samim tim dolazi u pitanje njegova fizička sprema i općenito njegov status kao golmana, a i cijena mu je sa 600.000 eura spala na 150.000 eura :? :?

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 22 feb 2012, 17:11

Hoomer je napisao/la:Zdenko Baotić je bez kluba od Januara 2011. zadnji klub mu je bio Otelul Galati a trenutačno nema ni menadzera koji bi ga zastupao, realno ako vise od godinu dana nema klub samim tim dolazi u pitanje njegova fizička sprema i općenito njegov status kao golmana, a i cijena mu je sa 600.000 eura spala na 150.000 eura :? :?
Upravo zvog toga pitam od kada nije branio nije malo godina bez utakmice :( ali opet mozda je ostalo sta od "starog" Baotica :)
Can i have yours?

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 22 feb 2012, 17:12

Hoomer je napisao/la:Zdenko Baotić je bez kluba od Januara 2011. zadnji klub mu je bio Otelul Galati a trenutačno nema ni menadzera koji bi ga zastupao, realno ako vise od godinu dana nema klub samim tim dolazi u pitanje njegova fizička sprema i općenito njegov status kao golmana, a i cijena mu je sa 600.000 eura spala na 150.000 eura :? :?
Sto se tice te fizicke spreme ja mislim da je guso bio u zivotnoj formi kad je jesenas stao na go.Bio bi on fino "pojacanje".I naravno Guso da napokon u penziju ode.
svoj ti pos'o !

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 22 feb 2012, 17:15

sve to stoji sto nema klub ali previse se nekako osvrcete na procjenu vrijednosti igraca na transfermarktu. to moze nesto znaciti za igrace koji su poznati tipa edina dzeke, nasrija, riberija itd... a za ove "nepoznate" igrace je skroz nevazno

ako lupam, stanic vrijedi po transfermarktu 500.000eura, jel stvarno mislis da postoji klub koji bi dao za njega toliko?
igrac vrijedi onoliko koliko je dobar, koliko mu ugovor traje i koliko je izvikan, a ne prema transfermarktu
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 feb 2012, 17:22

pa dobro,kad se Guso uspio vratiti iz penzije zasto i Baotic ne bi uz trud i rad mogao uci u formu!? u Sturmu je branio dobro kad bi god igrao..i isgurno ako bi usao u svoju pravu formu da bi mogli imati dobrog golmana,pogotovo sto je njegova cjena sada puno manja nego prije..uglavnom bolje i on nego Bukvic koji je totalno mlad i bez iskustva i jednom ovakvom klubu nije pametno da trpi golmaa da sazrije,jer kad imas loseg golmana to je odmah osjeti na rezultatu...

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 22 feb 2012, 17:30

bosnas_ je napisao/la:
pa dobro,kad se Guso uspio vratiti iz penzije zasto i Baotic ne bi uz trud i rad mogao uci u formu!? u Sturmu je branio dobro kad bi god igrao..i isgurno ako bi usao u svoju pravu formu da bi mogli imati dobrog golmana,pogotovo sto je njegova cjena sada puno manja nego prije..uglavnom bolje i on nego Bukvic koji je totalno mlad i bez iskustva i jednom ovakvom klubu nije pametno da trpi golmaa da sazrije,jer kad imas loseg golmana to je odmah osjeti na rezultatu...
Slažem se ja apsolutno, ali prije nego sto bi ga doveli vidjeti u kakvom je "stanju" bojim se samo da tih godinu dana nije nista radio po pitanju kondicije, treninga itd. jer ako nije djaba mu sve trebat ce mu vremena i vremena da se vrati u trenazni proces, da se navikne na treninge itd. a Gušo je druga priča bez obzira na godine sto golmanu nista neznaci moze imati 30. ili 35.g isto ti ga dodje sto vise iskustva to bolje, a Bukvić je po meni barem extra golman gledao sam ga protiv Sarajeva na TV-u tad je skidao i branio sta je prije stigao, ma ja bi Bukvića stavio na gol ali eto ... :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2012, 17:34

Amar zna ! Slažem se sa tobom oko Bukvića, i ja bih ga volio vidjeti na golu što prije pa da ga prodamo za lijepe pare za par godina.
DRUG NEBI TI PUNCA

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 22 feb 2012, 17:55

Dolazak i Ćutuka i Kerle ne bi bilo gomilanje rostera,i Vasiić i Bogi imaju po 2 žuta kartona,obojica protiv Širokog dobiju po žuti,onda u Prijedoru bi morao igrati junior Hasanhodžić ili vraćati Nyemu sa njemu mnogo bolje pozicije.Ja sam za dolazak i jednog i drugog.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, MukiBek i 43 gosta.