don_burza je napisao/la:pa lik kad zabrza ko noj se ponasa
jutros pijem kafu cistam vijesti i vidim naslov "Lin gledaniji od MJ23"
Uredu ja shvatam da su napisali "Posjeta u MSG porasla 40 % od kako je Lin poceo ubacivati koseve al naslov da je gledaniji od Jordana je nopotreban
to isto da ja sad stavim status na FB da napisem ja **** trebu nije je ni Rocco Siffredi vidio
ako je gledaniji, gledaniji je zbog azije i ne vidim gdje je problem? očito da imaš nekih problema.
don_burza je napisao/la:ma ja feco
Lik nekad ko da pod sehvepom vodi loptu ko da je vrela
Gledo sam ga protiv Lakersa , Minesote , Toronta Dallasa i Netsa
Svaka njemu cast radujem se svakom njegovok kosu al isto posle tekme sa dalasom komentatori ga porede ja Magicom Jonsonom

. Posle toga sam zaradio grijeha da se preselim na Cabu necu se saprati
Momak koji igra preko 45 minuta mora imati minimum 7 turnovera. Ja sam dva puta gledao utakmicu protiv dallasa i ne znam koji komentatori i koji kanal je to bio, ali ga sigurno nisu uporedili sa Magicom.
Ako jesu onda su sigurno mislili na prvih 5 startova i DA, u komparaciji sa Magicom, Isiah Thomasom i ostalim velikanima ima mnogo bolju statistiku od njih.
Vjerovatno si na to mislio iako se praviš lud i želiš umanjiti uspjeh Lina time što govoriš da su to komentatori rekli. Ne, to nisu rekli komentatori nego je to statistika koja se pojavila pri kraju utakmice, tačno se sjećam.
Levati i laži nekog drugog.