Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 18 feb 2012, 13:12

enobarca je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:o cemu ti?

skines igricu, treba ti apk file, ne trebas prebacivati u odredjene foldere, pokrenes apk file, instaliras igru, ako je neka veca igrica, kad je skines, pokrenes i onda ce ti doci da skines sto je potrebno za tu igricu, tj ona sama skida
Ma pokrenem ja apk file i instaliram igru, ali ne mogu skinuti taj dodatni sadrzaj(inace zove se additional data cini mi se) potreban za igricu jer nemam wireles, a ima preko 100mb...Zato sam na internetu nasao to, ubacio gdje je pisalo da ubacim i samo je Pes 2012 krenuo, a ostale igre se ponasaju kao da nemaju taj additional data, i pocnu ga skidati, kao sto si ti vec rekao...
e ne znam onda, ja imam wifi pa mi je lako :)

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 20 feb 2012, 12:41

Zna li neko kakva je graficka karta Nvidia 9600GT i kolko su.Ja sam cuo da je u Banjaluci oko 300km i da je jeftinija nego kod nas ovdje.Zna li neko kolko se kod nas krecu cjene.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 feb 2012, 15:04

kakvih crnih 300KM. polovna 9600GT vrijedi 80KM. za 300KM možeš uzeti 6850/6870 u radnji sa garancijom, jača od te 3 puta.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 feb 2012, 15:07

BluesForever je napisao/la:Zna li neko kakva je graficka karta Nvidia 9600GT i kolko su.Ja sam cuo da je u Banjaluci oko 300km i da je jeftinija nego kod nas ovdje.Zna li neko kolko se kod nas krecu cjene.
http://****/?trazilica=Nvidia+9600GT" onclick="window.open(this.href);return false;

Za 300 KM mozes kupiti DRAMA graficku..

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 21 feb 2012, 15:41

Eh ovako, potrudit cu se da sto podrobnije objasnim problem :)

Pokrenem onaj CCleaner i po obicaju odradim ono Cleaner>Analyze>Run Cleaner Zatim kliknem na opciju ispod Issues i opet Scan for issues> fix selected issues

Nakon sto sam to odradio, kompjuter pođe da se tako izrazim, štekati. Restartujem ga, hocu da se konektujem ali kad kliknem na connect, nista se ne desava. Tek nakon par minuta pojavi se onaj prozor. Ista stvar i sa My Computer, My Documents... dok ove manje foldere otvara bez problema.

Sad, sta sam ja tu zezn'o u cemu je problem, ako ko zna a nije mu mrsko objasniti :)
Don't hate what you don't understand.

zivojinmiric

Post Postao/la zivojinmiric » 21 feb 2012, 16:05

PITANJE!!!
Imam mobilni internet na androidu(SGH Galaxy Ace) i skinuo sam program hot spot za njega, tako da dajem laptopu wireless signal. Brzina download-a mu je negdje oko 1.9 Mb/sec, a ping oko 120. Zanima me dali mogu na neki način igrati online igrice(isključivo pes6 koji ima ligu i na ovom forumu)? ima li ikakvog riješenja, jer kad sada pokušavam neće da mi se spoji na network u igrici.
Unaprijed HVALA :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 feb 2012, 18:59

xaviesta je napisao/la:Eh ovako, potrudit cu se da sto podrobnije objasnim problem :)

Pokrenem onaj CCleaner i po obicaju odradim ono Cleaner>Analyze>Run Cleaner Zatim kliknem na opciju ispod Issues i opet Scan for issues> fix selected issues

Nakon sto sam to odradio, kompjuter pođe da se tako izrazim, štekati. Restartujem ga, hocu da se konektujem ali kad kliknem na connect, nista se ne desava. Tek nakon par minuta pojavi se onaj prozor. Ista stvar i sa My Computer, My Documents... dok ove manje foldere otvara bez problema.

Sad, sta sam ja tu zezn'o u cemu je problem, ako ko zna a nije mu mrsko objasniti :)
Ma nesto ti je registri za.****.lo... odradi system restore ;)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 feb 2012, 19:10

udji opet, odaberi registry nek ti nadje problem i fixaj, i trebalo bi da radi

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 feb 2012, 14:24

Jel ima itko iskustva sa ciscenjem laptopa ?? Citam da treba koristit komprimirani zrak, pa me zanima na koju shemu da ispusen prasinu iz njega.

Vec mi se događalo par puta da se laptop pregrije a i jednom mi je gorila maticna :D nebi volia ponovo xD
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 22 feb 2012, 14:32

Jel neko zna za web browser "maxthon" :?:

Ako je neko koristio jel' moze par crtica ukratko ;)

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 22 feb 2012, 14:35

Tritolone je napisao/la:Jel ima itko iskustva sa ciscenjem laptopa ?? Citam da treba koristit komprimirani zrak, pa me zanima na koju shemu da ispusen prasinu iz njega.

Vec mi se događalo par puta da se laptop pregrije a i jednom mi je gorila maticna :D nebi volia ponovo xD
Ja sam nedavno kod vulkanizera odnio i očistio mi kompresorom.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 feb 2012, 14:36

alacious je napisao/la:Jel neko zna za web browser "maxthon" :?:

Ja sam ga koristio na linuxu,ali ja sam malo zahtijevni pa sam ga odbacio.Vidim da se od one zadnje verzije koju sam ja koristio dosta popravio.Taj ti je browser super za ljude koji ne žele komplicirane browsere,nešto jednostavno,sa njim se cilja na minimalizam.
Keep walking.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 22 feb 2012, 14:38

Cautinho je napisao/la:

Ja sam ga koristio na linuxu,ali ja sam malo zahtijevni pa sam ga odbacio.Vidim da se od one zadnje verzije koju sam ja koristio dosta popravio.Taj ti je browser super za ljude koji ne žele komplicirane browsere,nešto jednostavno,sa njim se cilja na minimalizam.

Aham,ja sam ono bas zainteresovan posto sam citao komentare da je dosta brzi od Chrome-a pa cu da ga probam..nes mogu nista izgubit' :)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 feb 2012, 14:42

alacious je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:

Aham,ja sam ono bas zainteresovan posto sam citao komentare da je dosta brzi od Chrome-a pa cu da ga probam..nes mogu nista izgubit' :)
Da,brži je,zaboravio sam.Zbog toga što ne zauzima puno prostora,ne troši puno memorije pa je ko raketa :mrgreen:
Keep walking.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 feb 2012, 14:47

Oxygen je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Jel ima itko iskustva sa ciscenjem laptopa ?? Citam da treba koristit komprimirani zrak, pa me zanima na koju shemu da ispusen prasinu iz njega.

Jel se zajebavas ili?? :mrgreen:

Neznam, cistia sam prije komp. sa fenom ali laptop me nekako strah, moga bi probat sa tim al bojin se da mu nebi nesto bilo kad bi ga vec cistia sa "vrucim zrakom".

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 22 feb 2012, 14:52

Tritolone je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:

Jel se zajebavas ili?? :mrgreen:

Neznam, cistia sam prije komp. sa fenom ali laptop me nekako strah, moga bi probat sa tim al bojin se da mu nebi nesto bilo kad bi ga vec cistia sa "vrucim zrakom".
Ozbiljan sam,pregrijavao mi se laptop i odnio ga vulkanizeru koji stanuje pored mene,očistio sve dijelove koji se mogu očistiti,sada mjerim temp redovno i sve je ok.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 feb 2012, 14:58

Hahahaha,pa normalna stvar.Jedino ako želiš potrošiti 120 KM za one specijalizirane "izbijače zraka" (tako se zovu,nisam izmislio :lol: )odeš vulkanizeru i on ti pročisti zrak,prašinu,komponente,sve što treba :D
Keep walking.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 feb 2012, 15:30

Nisam znao :D

A eto kazem, nemam iskustva sa tim, ali cu pokusat :D Srecom sam dobar sa jednim vulkanizerom pa ce valjda ucinit uslugu :D

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 feb 2012, 17:41

zivojinmiric je napisao/la:PITANJE!!!
Imam mobilni internet na androidu(SGH Galaxy Ace) i skinuo sam program hot spot za njega, tako da dajem laptopu wireless signal. Brzina download-a mu je negdje oko 1.9 Mb/sec, a ping oko 120. Zanima me dali mogu na neki način igrati online igrice(isključivo pes6 koji ima ligu i na ovom forumu)? ima li ikakvog riješenja, jer kad sada pokušavam neće da mi se spoji na network u igrici.
Unaprijed HVALA :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 22 feb 2012, 21:45

Možete li vi otvoriti multiupload ?
Meni uvijek piše: "Ta web-stranica nije dostupna" .

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.