Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Abd na kraju ove sezone će se desiti jedna velika razmjena: Torres za Džeku. Niti jedan niti drugi se ne uklapaju u koncepciju igre svojih ekipa, Džeko bi se puno bolje uklopio u igru Chelsea a Torres u koncepciju Citya a oba kluba su velika i niti jedan igrač to ne bi doživio kao degradaciju. Mada, moguća je razmjena i RvP - Džeko.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Da bogdo da Toronju i Atletico nazad uzme.Ni nasta vise ovaj ne lici.I ovakav Edin je za njega ....DzekoNoName je napisao/la:Abd na kraju ove sezone će se desiti jedna velika razmjena: Torres za Džeku. Niti jedan niti drugi se ne uklapaju u koncepciju igre svojih ekipa, Džeko bi se puno bolje uklopio u igru Chelsea a Torres u koncepciju Citya a oba kluba su velika i niti jedan igrač to ne bi doživio kao degradaciju. Mada, moguća je razmjena i RvP - Džeko.

Celzonja mora imati pa skoro kompetan remont a za to ce trebati par godina.Znaci relativno stagniranje.
Dok svaki bolji igrac zeli titule i trofeje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Svaki igrač prvo želi da igra pa onda ostalo. A Chelsea je dobar tim po imenima samo, slično kao i City, ima dosta problema sa slaganjem tima a to je problem AVB, tačnije, mislim da od sutra to više neće biti njegov problem. A Torres i njegov kvalitet je neupitan, njemu očito treba nova sredina.harishp je napisao/la:Da bogdo da Toronju i Atletico nazad uzme.Ni nasta vise ovaj ne lici.I ovakav Edin je za njega ....DzekoNoName je napisao/la:Abd na kraju ove sezone će se desiti jedna velika razmjena: Torres za Džeku. Niti jedan niti drugi se ne uklapaju u koncepciju igre svojih ekipa, Džeko bi se puno bolje uklopio u igru Chelsea a Torres u koncepciju Citya a oba kluba su velika i niti jedan igrač to ne bi doživio kao degradaciju. Mada, moguća je razmjena i RvP - Džeko.![]()
Celzonja mora imati pa skoro kompetan remont a za to ce trebati par godina.Znaci relativno stagniranje.
Dok svaki bolji igrac zeli titule i trofeje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Van Persie je tehnicar i nije orginalni spic i ako to evo 2 god igra u Arsenalu u centru ali mislim da on nece pristati na taj neki dil i ako nije zadovoljan i govori o tome da arsenal treba ulagati da bi on ostao ali vidjecemo.NoName je napisao/la:Abd na kraju ove sezone će se desiti jedna velika razmjena: Torres za Džeku. Niti jedan niti drugi se ne uklapaju u koncepciju igre svojih ekipa, Džeko bi se puno bolje uklopio u igru Chelsea a Torres u koncepciju Citya a oba kluba su velika i niti jedan igrač to ne bi doživio kao degradaciju. Mada, moguća je razmjena i RvP - Džeko.
Za Dzeku je najbitnije igrati ali ocigledno Manchini vidi nesto drugo i eksperimentise a iskreni da smo aguero i silva mu nedaju lopte kao i Nasri.
Pa Van Persija nigdje ne bi bilo u Citiju. U Arsenalu je glavna karika, sve ide preko njega dok bi vamo uvijek bio u sjeni Aguera i Silve. **** bi imao tu slobodu i respekt u Sitiju kakvu ima u ArsenaluPolo je napisao/la:Van Persie je tehnicar i nije orginalni spic i ako to evo 2 god igra u Arsenalu u centru ali mislim da on nece pristati na taj neki dil i ako nije zadovoljan i govori o tome da arsenal treba ulagati da bi on ostao ali vidjecemo.NoName je napisao/la:Abd na kraju ove sezone će se desiti jedna velika razmjena: Torres za Džeku. Niti jedan niti drugi se ne uklapaju u koncepciju igre svojih ekipa, Džeko bi se puno bolje uklopio u igru Chelsea a Torres u koncepciju Citya a oba kluba su velika i niti jedan igrač to ne bi doživio kao degradaciju. Mada, moguća je razmjena i RvP - Džeko.
Za Dzeku je najbitnije igrati ali ocigledno Manchini vidi nesto drugo i eksperimentise a iskreni da smo aguero i silva mu nedaju lopte kao i Nasri.
- molotovljev
I ja sam misljenja da bi za Edina bolje bilo da se skrasi u Čelziu ili Arsenalu,to sam govorio dok je bio u Wolf..
O UTD-u da ne pricamo,to bi bio vrhunac karijere.
O UTD-u da ne pricamo,to bi bio vrhunac karijere.
F.K.SARAJEVO
- inacefindecko
- Kontakt:
hoće igrat ovaj večeras
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko na klupi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hart - Richards, Kompany, Lescott, Clichy - Barry, Yaya Toure, De Jong, Silva, Nasri - Aguero
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moj Dzeko nikad ti vise neces zaigrat.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
u mene jos nije nista izbacilo na city-evoj stranici, a samo tu vjerujem...
edit: evo jest, nema dzeke
edit: evo jest, nema dzeke

Zadnja izmjena: Limuntos, dana/u 22 feb 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Zvanicno je.Limuntos je napisao/la:u mene jos nije nista izbacilo na city-evoj stranici, a samo tu vjerujem...

Mancini dabogda ti se glava zarotirala malo. Koja je ovo tekma po redu da Dzeko sjedi na klupi?
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 22 feb 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Hajmo Porto, rasturi ih
- Goalgetter
- Kontakt:
A meni ne vjerujes ?Limuntos je napisao/la:u mene jos nije nista izbacilo na city-evoj stranici, a samo tu vjerujem...

Ne brini ovo je sa uefa.com

Btw. sjetim se sve i jednog zenskog clana familije onom yebenom zabaru na klupi Citya.
odigram da dzekson daje gol na kladari i sad se moram nadati da nikako nece ulaziti u igru, ako ga ubaci u 90-oj sjeticu mu se familije talijanske cijele

zalosno,,,,,,
Samo da se Manciniju sjetim familije
Vamos Porto

Edine traži novi klub, ako neceš zbog sebe, haj zbog nas koji se sad zivciramo, pa imamo mi i svojih problema, pa se još sad i zbog tebe moram ovako živcirati 

Sto je najtuznije nece opet ni ulaziti u igru danas. Ako ne bude igrao protiv Blackburna sada za vikend nesto nije uredu.
Bicu sretan samo ako City ispadne, ili ako Dzeko udje i svojim golom donese prolaz. Nijedno od ovo dvoje nije realno.
Jel ovo treca ili cetvrta utakmica da je na klupi vec ?

Jel ovo treca ili cetvrta utakmica da je na klupi vec ?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.