Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
wednesday, thursday, friday, saturday, WEMBLEY.
Silva se dobro pokazao u Northamptonu tako da će tamo ostati do kraja sezone.
A Shelvey nije brz u poređenju sa Walccotom, Lennonom to je level up, nego je poenta da je brži od Hende. Hendo ne zna ni trčati kako treba ili barem ne ko muškarac.
Silva se dobro pokazao u Northamptonu tako da će tamo ostati do kraja sezone.
A Shelvey nije brz u poređenju sa Walccotom, Lennonom to je level up, nego je poenta da je brži od Hende. Hendo ne zna ni trčati kako treba ili barem ne ko muškarac.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je brži, ali džaba mu to kad igra ko kakva pizda. 90% lopti mu ide nazad ili kada dobije loptu odmah je vraća igraču koji mu dodao. Mora se osloboditi malo, ne znam šta mu je...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sad sam se posteno nasmijao kad sam ovo procitao....
Liverpool are one of three clubs believed to be monitoring the form of 26-year-old Hertha Berlin midfielder Raffael.
Ko je ovo izmislio , svaka mu cast.
Nema sanse da zelimo tog igraca...on ako predje proveo bi se isto kao Voronin.

Liverpool are one of three clubs believed to be monitoring the form of 26-year-old Hertha Berlin midfielder Raffael.
Ko je ovo izmislio , svaka mu cast.

Nema sanse da zelimo tog igraca...on ako predje proveo bi se isto kao Voronin.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Njegovo ime, njegova slika i tako pišeš Rizo, sram te bilo!
Evo fin klip o Hendersonu, no ne osporavam ni da će Shelvey stasati u odličnog igrača. Nasljednici Gerrarda su oni. @Carlo, i sam znaš da nisam neki ljubitelj igre Hendersona upravo zbog tog vraćanja lopte nazad, ali sve zavisi i od zadataka koje im daju Kenny. Zna i on eksplodirati.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo fin klip o Hendersonu, no ne osporavam ni da će Shelvey stasati u odličnog igrača. Nasljednici Gerrarda su oni. @Carlo, i sam znaš da nisam neki ljubitelj igre Hendersona upravo zbog tog vraćanja lopte nazad, ali sve zavisi i od zadataka koje im daju Kenny. Zna i on eksplodirati.

- the scouser
- Kontakt:
Što se rasuše engleski timovi u LP, otkad nas nema da držimo standard
.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nisam baš puno loše pričao o njemu, čak sam ga i pohvalio. Nego samo kažem da mi nije jasno otkud toliko forsiranje Hende kad je čovjek jednostavno izgubljen na terenu posljednjih mjesec i više dana.OTNYS_YNWA je napisao/la:Njegovo ime, njegova slika i tako pišeš Rizo, sram te bilo!![]()
Evo fin klip o Hendersonu, no ne osporavam ni da će Shelvey stasati u odličnog igrača. Nasljednici Gerrarda su oni. @Carlo, i sam znaš da nisam neki ljubitelj igre Hendersona upravo zbog tog vraćanja lopte nazad, ali sve zavisi i od zadataka koje im daju Kenny. Zna i on eksplodirati.![]()
Kad pogledaš ovaj klip što si postavio shvatiš da on nikad nije uletio klizeći ili ošutao punim. Sve nešta nejako.
P.S. Ima danas da Stade de Bonal odjekuje Liverpool, Liverpool, Hazzard, sportsport.ba, Carlo, Henderson, nemoj slušati Arnelinha, don't go to Arsenal, Pub ... ovo ono. Valjda će skontati šta sam mu htio reći

Hendo radi veliki posao za ekipu, igrac koji je uvijek među tri igraca koja najvise pretrce na utakmici, moze se vidjeti na svakom dijelu terena, cesto je on taj koji pravi najveci pritisak na protivnciku odbranu, tom igrom bez lopte otvara prostor za Gerrarda i druge igrace, a i da od njega nema koristi zar mislite da bi igrao samo zbog toga sto je placen 16 miliona funti, pa i Carroll je placen 35 miliona pa je pravu sansu dobio kad nije bilo suareza...Henderson je napisao/la:Nisam baš puno loše pričao o njemu, čak sam ga i pohvalio. Nego samo kažem da mi nije jasno otkud toliko forsiranje Hende kad je čovjek jednostavno izgubljen na terenu posljednjih mjesec i više dana.OTNYS_YNWA je napisao/la:Njegovo ime, njegova slika i tako pišeš Rizo, sram te bilo!![]()
Evo fin klip o Hendersonu, no ne osporavam ni da će Shelvey stasati u odličnog igrača. Nasljednici Gerrarda su oni. @Carlo, i sam znaš da nisam neki ljubitelj igre Hendersona upravo zbog tog vraćanja lopte nazad, ali sve zavisi i od zadataka koje im daju Kenny. Zna i on eksplodirati.![]()
Kad pogledaš ovaj klip što si postavio shvatiš da on nikad nije uletio klizeći ili ošutao punim. Sve nešta nejako.
P.S. Ima danas da Stade de Bonal odjekuje Liverpool, Liverpool, Hazzard, sportsport.ba, Carlo, Henderson, nemoj slušati Arnelinha, don't go to Arsenal, Pub ... ovo ono. Valjda će skontati šta sam mu htio reći
zar ti ne rece prije nekoliko mjeseci da Hazzard nije za Liverpool

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ja još nigdje nisam našao podatak koliko koji igrač pretrči na terenu, tako da o tome ne mogu nikako pričati.Hendo radi veliki posao za ekipu, igrac koji je uvijek među tri igraca koja najvise pretrce na utakmici, moze se vidjeti na svakom dijelu terena
Ne znam šta bih ti rekao na ovo, osim što bih se nasmijao. Vidio sam Suareza kako vrši pritisak na štopere i ganja golmana, pogotovo Carrola u posljednje vrijeme zbog Surezove suspenzije ali Hendersonacesto je on taj koji pravi najveci pritisak na protivnciku odbranu

Možda si ga zamjenio sa nekim drugim igračem na terenu, inače Henderson je onaj igrač sa brojem 14 na leđima.
Da, on otvara prostor, uostalom kao i svaki naš igrač koji se nalazi na terenu. Ali, on otvara prostor onom igraču koji uleti naprijed a nikako da je on taj igrač koji uleti u prazan prostor pa time stvori priliku. Ili u najmanju ruku, da je on asistent igraču koji uleti u prazan prostor. 90 % njegovih lopti idu prema nazad a 99 % idu igraču koji je prvi do njega. Nema tu asistencija u prazan prostor ( sjećam se četiri: Suarezu protiv Boltona, Downingu protiv Cityija, Suarezu protiv Wigana i Bellamyiju protiv Chelsija u kupu) i on je uletio u prazan prostor protiv Stoka u okviru lige u gostima. To je ta 5 prazna prostora koja se ja sjećam. Ti mene dopuni pa reci koja sam to propustio? 5 u 32 utakmice, malo ili dovoljno?tom igrom bez lopte otvara prostor za Gerrarda i druge igrace
On ove sezone igra više spretno, nego li što to uistinu zaslužuje. Kingova formacija je takva da većinom igramo sa 3 vezna. Imao je tu sreću da je Gerard povrijeđen pa je igrao na početku sezone, a kasnije kada se Gerard vratio povrijedio se Lucas.i da od njega nema koristi zar mislite da bi igrao samo zbog toga sto je placen 16 miliona funti, pa i Carroll je placen 35 miliona pa je pravu sansu dobio kad nije bilo suareza...
Čak je i sam Hazzard bio svijestan da nije spreman bio za veliku ekipu prije ove sezone, pa je ostao u Lilli jer je znao da mu niko ne može garantovati prvih 11. Do prije nekoliko mjeseci mi smo imali sjajnog Kuyta, sada ga više nemamo. Hazzard tada nije bio u startnih 11 Belgije, valjda to dovoljno govori o njemu tada.zar ti ne rece prije nekoliko mjeseci da Hazzard nije za Liverpool
Sada je malo pametniji i ozbiljniji. Čitam francuske medije više, pa se sjećam njegovih izjava do prošle godine ja sam najlijeniji igrač Lilla na treningu. Sada je puno ozbiljniji, zreliji u igri, iskusniji za još jednu godinu, iskusniji za 6 utakmica LP, njegove izjave su počele da liče na izjave fudbalera i na kraju krajeva mi smo izgubili sva naša moguća krila, odnosno jedino je Bellamy bolji od njega.
Evo stranica koja odbrojava koliko vremena Liverpool nije osvojio trofej
: http://sinceliverpoollastwonatrophy.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako će dobro biti pred kraj meča sa Cardiffom kada se bude zatvarala stranica.

Kako će dobro biti pred kraj meča sa Cardiffom kada se bude zatvarala stranica.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
to je bilo vise odokativnoJa još nigdje nisam našao podatak koliko koji igrač pretrči na terenu, tako da o tome ne mogu nikako pričati.

Bolje prati tog igraca sa brojem 14, pa ces vidjeti o cemu pricam...Ne znam šta bih ti rekao na ovo, osim što bih se nasmijao. Vidio sam Suareza kako vrši pritisak na štopere i ganja golmana, pogotovo Carrola u posljednje vrijeme zbog Surezove suspenzije ali Hendersona
Možda si ga zamjenio sa nekim drugim igračem na terenu, inače Henderson je onaj igrač sa brojem 14 na leđima.
hoces reci te 4 mozes vidjeti na youtubeDa, on otvara prostor, uostalom kao i svaki naš igrač koji se nalazi na terenu. Ali, on otvara prostor onom igraču koji uleti naprijed a nikako da je on taj igrač koji uleti u prazan prostor pa time stvori priliku. Ili u najmanju ruku, da je on asistent igraču koji uleti u prazan prostor. 90 % njegovih lopti idu prema nazad a 99 % idu igraču koji je prvi do njega. Nema tu asistencija u prazan prostor ( sjećam se četiri: Suarezu protiv Boltona, Downingu protiv Cityija, Suarezu protiv Wigana i Bellamyiju protiv Chelsija u kupu) i on je uletio u prazan prostor protiv Stoka u okviru lige u gostima. To je ta 5 prazna prostora koja se ja sjećam. Ti mene dopuni pa reci koja sam to propustio? 5 u 32 utakmice, malo ili dovoljno?

to stoji, da su i Gerrard i Lukas spremni on bi daleko manje igrao, ali to ne znaci da od njega trenutno nema koristi...On ove sezone igra više spretno, nego li što to uistinu zaslužuje. Kingova formacija je takva da većinom igramo sa 3 vezna. Imao je tu sreću da je Gerard povrijeđen pa je igrao na početku sezone, a kasnije kada se Gerard vratio povrijedio se Lucas.
Da se razumijemo, ne mislim ja da je Hendo sad WC igrac ili blizu toga da to postane, iskreno smatram da to nece nikad ni biti, jer nema on drskosti...a i nisam bas toliko zadovoljan onime sto poakzuje na terenu, moze to daleko bolje, ali opet nije daleko je on od toga da nema koristi od njega, i trenutno je daleko bolje rjesenje od Shelveya...
Sarajevo i Liverpool
Kapiten Liverpoola Steven Gerrard je ubjeđen da će on u subotu podići trofej namjenjen pobjedniku Carling cupa. Njegov Liverpool u finalu se sastaje Cardiffom i svi se nadaju da će Liverpool nakon mnogo godina "suše" konačno osvojiti trofej. 
Niti jednom u ligi nismo upisali 3 uzastopne pobje, strašno a i dalje smo konkurenti za četvrto mjesto.

Niti jednom u ligi nismo upisali 3 uzastopne pobje, strašno a i dalje smo konkurenti za četvrto mjesto.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Bellamy: Ako zabijem u finalu Cardiffu, sigurno neću slaviti
Velški 32-godišnji nogometaš i reprezentativac Craig Bellamy, napadač Liverpoola, u nedjelju će na Wembleyju u finalu Carling Cupa igrati protiv momčadi iz njegovog rodnog grada, Cardiff Cityja...
Upravo iz tog kluba je Bellamy prošlog ljeta pristupio Liverpoolu, u kojem odrađuje svoj drugi mandat. Još nikada nije osvojio neki trofej u Engleskoj, ako ne računamo Community Shield 2006. godine, ali to je ipak ''revijalno natjecanje''.
Priliku za prvi trofej tražit će baš protiv kluba iz grada u kojem je rođen.
- Ukoliko slučajno postignem gol, sasvim sigurno ga neću slaviti. Bit će to čudna situacija. Prvi put ću igrati protiv Cardiffa. Moj otac je veliki navijač tog kluba, i ja sam išao na njihove utakmice dok sam bio klinac. Kada smo u polufinalu igrali protiv Manchester Cityja, također sam se pokušao obuzdati od proslave gola, jer je to također moj bivši klub. No, s obzirom na okolnosti, da nas je moj gol odveo u finale, teško mi je bilo ostati miran – priča Bellamy, koji se oporavio od ozljede leđa, te će konkurirati za nedjeljnu utakmicu.
Adam: Moramo biti oprezni s Cardiffom
Vezni nogometaš Liverpoola Charlie Adam u zadnjem nastupu na Wembleyju u dresu Blackpoola postigao je sjajan pogodak upravo Cardiffu s kojim u nedjelju "redsi" igraju finale Carling Cupa...
Adama za Wembley vežu vrlo lijepe uspomene. Na kultnom stadionu sa svojim nekadašnjim klubom Blackpoolom 2010. godine izborio je promociju u Premiership pobjedom nad velškim Cardiffom 3-2, a on sam bio je autor lijepog pogotka iz slobodnog udarca. No, u odnosu na taj susret sada je njegova momčad apsolutni favorit.
- Tada je Cardiff bio favorit, a sada je situacija drugačija. Međutim, svakog protivnika treba poštivati, a posebno kada se radi o ovako kvalitetnoj momčadi. Čim su stigli do finala znači da nisu loši, imaju dobrog menadžera koji ih znalački vodi, a samo nesreća ih je spriječila da u nekoliko navrata zapnu na koncu kvalifikacija za ulazak u Premiership. Uz sve to, imaju i dosta iskustva u ovakvim utakmicama na Wembleyju – smatra 26-godišnji veznjak Liverpoola.
Uistinu, u zadnjim sezonama Cardiff je u nekoliko navrata igrao na Wembleyju, češče od Liverpoola, a osim doigravanju za Premiership, 2008. su igrali finale FA Cupa. U nedjelju će momčad Kennyja Dalglisha pokušati osvojiti trofej nakon 2006. godine i zato je ovo finale od velikog značaja za slavni klub s Anfielda.
- Potpuno smo usredotočeni na finale Carling Cupa u nedjelju. Ovo je klub koji mora osvajati trofeje, a velika je privilegija osvojiti naslov na Wembleyju. Svjesni smo da nam pobjeda u Carling Cupu neće izmaći ako odigramo u skladu s našim kvalitetama – zaključio je Adam.
Velški 32-godišnji nogometaš i reprezentativac Craig Bellamy, napadač Liverpoola, u nedjelju će na Wembleyju u finalu Carling Cupa igrati protiv momčadi iz njegovog rodnog grada, Cardiff Cityja...
Upravo iz tog kluba je Bellamy prošlog ljeta pristupio Liverpoolu, u kojem odrađuje svoj drugi mandat. Još nikada nije osvojio neki trofej u Engleskoj, ako ne računamo Community Shield 2006. godine, ali to je ipak ''revijalno natjecanje''.
Priliku za prvi trofej tražit će baš protiv kluba iz grada u kojem je rođen.
- Ukoliko slučajno postignem gol, sasvim sigurno ga neću slaviti. Bit će to čudna situacija. Prvi put ću igrati protiv Cardiffa. Moj otac je veliki navijač tog kluba, i ja sam išao na njihove utakmice dok sam bio klinac. Kada smo u polufinalu igrali protiv Manchester Cityja, također sam se pokušao obuzdati od proslave gola, jer je to također moj bivši klub. No, s obzirom na okolnosti, da nas je moj gol odveo u finale, teško mi je bilo ostati miran – priča Bellamy, koji se oporavio od ozljede leđa, te će konkurirati za nedjeljnu utakmicu.
Adam: Moramo biti oprezni s Cardiffom
Vezni nogometaš Liverpoola Charlie Adam u zadnjem nastupu na Wembleyju u dresu Blackpoola postigao je sjajan pogodak upravo Cardiffu s kojim u nedjelju "redsi" igraju finale Carling Cupa...
Adama za Wembley vežu vrlo lijepe uspomene. Na kultnom stadionu sa svojim nekadašnjim klubom Blackpoolom 2010. godine izborio je promociju u Premiership pobjedom nad velškim Cardiffom 3-2, a on sam bio je autor lijepog pogotka iz slobodnog udarca. No, u odnosu na taj susret sada je njegova momčad apsolutni favorit.
- Tada je Cardiff bio favorit, a sada je situacija drugačija. Međutim, svakog protivnika treba poštivati, a posebno kada se radi o ovako kvalitetnoj momčadi. Čim su stigli do finala znači da nisu loši, imaju dobrog menadžera koji ih znalački vodi, a samo nesreća ih je spriječila da u nekoliko navrata zapnu na koncu kvalifikacija za ulazak u Premiership. Uz sve to, imaju i dosta iskustva u ovakvim utakmicama na Wembleyju – smatra 26-godišnji veznjak Liverpoola.
Uistinu, u zadnjim sezonama Cardiff je u nekoliko navrata igrao na Wembleyju, češče od Liverpoola, a osim doigravanju za Premiership, 2008. su igrali finale FA Cupa. U nedjelju će momčad Kennyja Dalglisha pokušati osvojiti trofej nakon 2006. godine i zato je ovo finale od velikog značaja za slavni klub s Anfielda.
- Potpuno smo usredotočeni na finale Carling Cupa u nedjelju. Ovo je klub koji mora osvajati trofeje, a velika je privilegija osvojiti naslov na Wembleyju. Svjesni smo da nam pobjeda u Carling Cupu neće izmaći ako odigramo u skladu s našim kvalitetama – zaključio je Adam.

FK Pjetlovi
Ko će sve bit na okupljanju u Zenici? Možda vam i ia naletim undercover. 

Ako imas Facebook, idi na grupu Liverpool FC Fan Club BIH i vidjecesBosco je napisao/la:Ko će sve bit na okupljanju u Zenici? Možda vam i ia naletim undercover.

ja necuBosco je napisao/la:Ko će sve bit na okupljanju u Zenici? Možda vam i ia naletim undercover.

You are someone else I am still right here
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Biti cu ja,bujrumBosco je napisao/la:Ko će sve bit na okupljanju u Zenici? Možda vam i ia naletim undercover.

Ocekujem odlicnu atmosferu

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja ću biti ukoliko se sve sredi oko prevoza. 

Stat of the day : Kenny Dalglish for Liverpool
Playing honours : (1977–1990)
Football League First Division
Winner: 1978/79, 1979/80, 1981/82, 1982/83, 1983/84, 1985/86
FA Cup
Winner: 1985/86
Football League Cup
Winner: 1980/81, 1981/82, 1982/83, 1983/84
Charity Shield
Winner: 1977 (Shared), 1979, 1980, 1982, 1986 (Shared)
European Cup
Winner: 1977/78, 1980/81, 1983/84
European Super Cup
Winner: 1977
Managerial honours : (1985–1991, 2011– )
Winner: 1985/86, 1987/88, 1989/90
FA Cup
Winner: 1985/86, 1988/89
Charity Shield
Winner: 1986 (Shared) 1988, 1989, 1990 (Shared)
Meni se nikako ne da na zvanična doći, ali na nezvanična sam uvijek tu
Još 45 dana i eto i mene, tamam dok ovaj snijeg otopi
Da hoće ova utakmica početi, srklet me neki hvata.
Hazzard je naš igrač
Sve je sinoć završeno.
Playing honours : (1977–1990)
Winner: 1978/79, 1979/80, 1981/82, 1982/83, 1983/84, 1985/86
FA Cup
Winner: 1985/86
Football League Cup
Winner: 1980/81, 1981/82, 1982/83, 1983/84
Charity Shield
Winner: 1977 (Shared), 1979, 1980, 1982, 1986 (Shared)
European Cup
Winner: 1977/78, 1980/81, 1983/84
European Super Cup
Winner: 1977
Managerial honours : (1985–1991, 2011– )
Winner: 1985/86, 1987/88, 1989/90
FA Cup
Winner: 1985/86, 1988/89
Charity Shield
Winner: 1986 (Shared) 1988, 1989, 1990 (Shared)
Meni se nikako ne da na zvanična doći, ali na nezvanična sam uvijek tu

Da hoće ova utakmica početi, srklet me neki hvata.
Hazzard je naš igrač

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako ti kažeš Rizo. 

Ma bice, nemoj da se brines.Emir ZENICA je napisao/la:Biti cu ja,bujrumBosco je napisao/la:Ko će sve bit na okupljanju u Zenici? Možda vam i ia naletim undercover.![]()
![]()
Ocekujem odlicnu atmosferu

Evo kako je bilo u Sarajevu

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.