FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam kako se ima obraza vratiti nakon svega.
Treba mu spucat ugovor na 3-4 godine, inače nek ne potpisuje.

DRUG NEBI TI PUNCA
Mislim da smo ovim potezom dokazali da smo gospoda,ako uđe u onu formu Vasilića će sigurno izbaciti iz prvih 11,ali još ništa nije sigurno,možda i ne dođe...bagrcavi je napisao/la:Ne znam kako se ima obraza vratiti nakon svega.Treba mu spucat ugovor na 3-4 godine, inače nek ne potpisuje.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
kao što kažeš ništa nije sigurno, pogotovo jer je ta informacija objavljena na onom mahalskom portalu.Ali koliki god smrad bio, Kerla je odličan stoper, baš za naše lige.ipetm je napisao/la:Mislim da smo ovim potezom dokazali da smo gospoda,ako uđe u onu formu Vasilića će sigurno izbaciti iz prvih 11,ali još ništa nije sigurno,možda i ne dođe...bagrcavi je napisao/la:Ne znam kako se ima obraza vratiti nakon svega.Treba mu spucat ugovor na 3-4 godine, inače nek ne potpisuje.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ako i potpise njemu je klupa,tu je kako bi konkurenciju pojacao u slucaju povrede ili umora a bice povreda sig tereni ce biti katastrofalni prvih mjeseci dok ne osusi. Znamo svi Osima kakav je mozda je oprostio ali nije zaboravio vratice to on sig..
Sad imamo skoro po 2 igraca na svakoj poziciji,jos samo golmana

Aj leptirici u stomaku
Bekric pa... Znaci Kerla i Bogi pa BETON i to ARMIRANI!

ako potpise..a sve su sanse da ce potpisati...sigurno ce iz ekipe izbaciti Vasilica..koji sigurno po kvalitetnu nije bolji od odbjeglogdamirfile je napisao/la:Ako i potpise njemu je klupa,tu je kako bi konkurenciju pojacao u slucaju povrede ili umora a bice povreda sig tereni ce biti katastrofalni prvih mjeseci dok ne osusi. Znamo svi Osima kakav je mozda je oprostio ali nije zaboravio vratice to on sig..![]()
![]()
Sad imamo skoro po 2 igraca na svakoj poziciji,jos samo golmana
![]()

Povratak na staze stare slave! TM 87
ko bi ovo predvidio pred pocetak sezone da vratimo bekrica i kerlu
šef šuti i radi , ne mogu da iscekam vise taj 10. mart 

21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
Ja cu se osusit do 10 marta vise 
Brojim sekunde do pocetka

Brojim sekunde do pocetka

ima li jos neko da se pozali na fan shop 

http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
NASE JE DA NAPUNIMO DOLINU I DA UZIVAMO U MAJSTORIJAMA PLAVIH 11
A sto se tice Kerlminatora, pa kad je mogo Tevez da se vrati u city moze i on kon nas
A sto se tice Kerlminatora, pa kad je mogo Tevez da se vrati u city moze i on kon nas
-
- Kontakt:
Bilo mi je sumnjivo sto Cutuk ne potpisuje kad i Bekric, a razlog je odbjegli SIN ocigledno...
Mislim da sa Kerlom svima trebamo dati gol fore... Valjda je dosao pameti i on.. Sad na svakoj poziciji imamo po dva dobra igraca.. Golmani Guso, Bukvic i Karic, desni bekovi Colic, MArkovic, lijevi Kvesic i STanic (znam da mu to nije pozicija al tu najvise igra u zadnje vrijeme), stoperi Bogi, Vasilic, Kerlla i Cutuk (jedan ce bar potpisati), defanzivni zadnji vezni Nyema i Zola, ofanzivni zadnji vezni Svraka i STanceski, prednji vezni Bekric i JAmak, lijevo ZEba, Colic, desno Smajic (treba lijevo, al ce vjerovatni igrati desno), BEslija i u napadu Adilovic i Selimovic... Tu su jos i Pehilj i Ramic... Strasni smo za nase uslove...
Sa ovom ekipom i sa Kerlom uz jedno dva pojacanja na ljeto i bez odlazaka mozemo u Evropi se nadati lijepom izletu.. Amar-Amar, Osim-Osim!!!

Raja miriše plavo, miriše plavo 

Jesu li Zeba i Nyema potpisali nove ugovore ? Znam da je bila prica da ce produziti, ali nesto se o tome ne spominje.
- the scouser
- Kontakt:
Kakva bi to perverzija bila da se Kerla vrati. Dupla kruna je već sad 99% naša, a s Kerlom bi dominirali bez konkurencije. Još da dobijemo kakvo krilo, da Zeba i Bekrić igraju u vezi, i golmana umjesto Guše sljedeću sezonu, sigurno bi prošli i koje kolo dalje u kvalifikacijama.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Najezi se čovjek kad sve ovo vidi 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
U ponedjeljak je bio u Tuborgu s Amarom, Kerla naravno. Al` ne mozes nikako cuti sta govore, nece stoka da usuti i bog.
Ugl ocekujem da i on potpise. Perverzija bi to bila za nas, dupla kruna? Imal` ba sta vise... 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ja mislim da je to odrađeno u Rovinju išao je Dželo i čini mi se da su tamo trebali potpisatiSpleeN_TM je napisao/la:Jesu li Zeba i Nyema potpisali nove ugovore ? Znam da je bila prica da ce produziti, ali nesto se o tome ne spominje.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko i 21 gost.