SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Arogantni
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la Arogantni » 22 feb 2012, 08:59

Pa jeste l' normalni... Ovo uopste nije dostizno... Da igraju protiv Barce pa hajd' al' protiv mrtvaluka.... Ma nema sanse... Napoli prolazi 10000000000000000000% kao sto ce i Inter jer su Siena i sl. ekipe jace od ovih francuskih najacih, a Inter se muci protiv ovih u Italiji nazovi slabijih....
Dakle, Chelsea ce se otvoriti sigurno, i pokusati zabiti, a nema teorije da Napoli nece napadati na kontre sto im je najjace oruzje i na taj nacin postici gol, jer usudio bi se reci da imaju trenutno uz Milan najbolju kontru u LP....
Uglavnom sanse su 100%:0%-....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 feb 2012, 10:23

Johny je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Johny je napisao/la:Opet ponavljam taj momak koji je u sjeni Matadora je najvazniji dio ovog tima.
Lavezzi je naprodsto fantastican igrac.Kakav rad nogu i promjene pravca uz odlicnu kontrolu lopte.

Bravo Mi - Mi !

Maggio , Inler i Zuniga su jednostavno zvjeri ;)

btw: Kako ono kazu.Englezi trkacki najjjaci ? Who ? Chelsea? United ? City ? Arsenal ?

Dobri ste svaka cast , al jos nista nije gotovo ;) ;)
Ne zelim nista preudicirati ali nadam se da si svjestan da kada Talijani imaju rezultat gol najcesce ostane zakljucan :mrgreen: (ne podcjenjujem Engleze ali...)

Ima Chelsea sanse , zasigurno.Medjutim Napolitanci su pokazali da su kvalitetniji tim od Plavaca uz par vanserijskih individualaca.

Veceras opet ponavljam naprosto me odusevio Maggio koji je kao raketa špartao up and down.

A znam brate na sta mislis , al eto posto ja pratim Chelsea ,ako se desi neko cudo popravi se igra , digne se forma jer ipak slijede lakse utakmice u Premiershipu i ona utakmica u FA CUPU , moze pasti Napoli sa 2gola razlike jos je + sto u uzvratu nece igrati dvije rupe Bosingwa i Meireles , a Malouda takodjer prema tome iskusni Essien i Lampard bi mogli donjeti prevagu uzvratu , ostajemo da vidimo sve u uzvratu ali napoli ima 80 % sansi za prolaz :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 feb 2012, 11:21

Arogantni je napisao/la:Chelsea ce se otvoriti sigurno, i pokusati zabiti, a nema teorije da Napoli nece napadati na kontre sto im je najjace oruzje i na taj nacin postici gol, jer usudio bi se reci da imaju trenutno uz Milan najbolju kontru u LP....
Ma tako je za očekivati da Chelsea napadne ali znajući jačinu napada Napolia ,mislim da je nemoguće da i ne prime 1-2 gola ,tako da ja Englezima ne dajem nikakve šanse za prolaz,trenutno je Napoli mnogo jača ekipa .
To za kontranapad bi se moglo diskutovati ima još jedan klub i takođe igra LP transformišu se kao i Napoli,a bolje od Milana Kalinića :mrgreen:

Za jučerašnju utakmicu nisam ni sekunde sumnjao u pobjedu Napolia(na svim tiketima sam igro keca :mrgreen: ,al Real :x ),ni kad su gubili znao sam da će preokrenuti,to se vidjelo odmah od početka utakmice da je Chelsea nikakav i da je onaj gol samo slučajnost ili puka sreća.
Ko je gledao utakmice Chelsea u Engleskoj posebno poslijednju protiv Birmingema u (FA Cupu) sve mu je moglo biti jasno i da će ih Napoli razbiti ;)

Imam jednu siguricu za nedelju Napoli-Inter 1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 22 feb 2012, 11:52

legenda reala je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Chelsea ce se otvoriti sigurno, i pokusati zabiti, a nema teorije da Napoli nece napadati na kontre sto im je najjace oruzje i na taj nacin postici gol, jer usudio bi se reci da imaju trenutno uz Milan najbolju kontru u LP....
Ma tako je za očekivati da Chelsea napadne ali znajući jačinu napada Napolia ,mislim da je nemoguće da i ne prime 1-2 gola ,tako da ja Englezima ne dajem nikakve šanse za prolaz,trenutno je Napoli mnogo jača ekipa .
To za kontranapad bi se moglo diskutovati ima još jedan klub i takođe igra LP transformišu se kao i Napoli,a bolje od Milana Kalinića :mrgreen:

Za jučerašnju utakmicu nisam ni sekunde sumnjao u pobjedu Napolia(na svim tiketima sam igro keca :mrgreen: ,al Real :x ),ni kad su gubili znao sam da će preokrenuti,to se vidjelo odmah od početka utakmice da je Chelsea nikakav i da je onaj gol samo slučajnost ili puka sreća.
Ko je gledao utakmice Chelsea u Engleskoj posebno poslijednju protiv Birmingema u (FA Cupu) sve mu je moglo biti jasno i da će ih Napoli razbiti ;)

Imam jednu siguricu za nedelju Napoli-Inter 1
Izbjegni to.... Jest Napoli bolji al' ce mrtvaluk iznenaditi i uzeti bod, nesto sto je i Roma uradila prije 2mj. u Napulju samo sto je ona pobjedila...
A sto se tice tiketa jucer Napoli, Bologna i Cleveland su bili nevidjeni pokloni... i ja sam na Realu pao jbg u 90.toj primise al' sto mi je najvise krivo sarajlija pade na sportsport ligi... Imo coja 0:1 rezultat....
Opet cemo izgubiti... Al' smo bili deficitarni zbog Bianca...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 feb 2012, 12:17

Le foto della grande notte del San Paolo :mrgreen:

slika 8-)
slika :mrgreen:
slika
slika 8-)
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 22 feb 2012, 14:48

Arogantni je napisao/la:
Munib je napisao/la:Ehhh da jos Napoli ocita bukvicu Celzikiju :mrgreen:

[youtube][/youtube] 8-)
Ne brini se hoce...
El Vibrator ce veceras sam razbiti ofucanu odbranu Celsia... Pocco i Hamsik ce ih samo dokrajciti...
Prognoziram veceras prolaz jos jednog ital. kluba nakon 1. utakmice... A i Inter iako je u ocajnoj formi msm da ce bez problema proci Marseja... znaci medju 8 najboljih 3 ital. tima... NICE :)
Dosta 3 komadica, mada je celziki dobro proso :mrgreen:

1/4, NBA dominira :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 feb 2012, 15:54

Čestitke Napoliju, sinoć odlična izvedba, iako i Chelseajeva odbrana je užasno odigrala, a i Napoli je imao par propusta u odbrani. Cavani dokazao klasu, jer zna ga zabit, zna ga namjestit, trči, bori se, ne odustaje, on je jednostavno više od običnog napadača. Napoli zasluženo slavio, dosta toga već ove godine u LP napravio. Ali ovo još nije ni gotovo, neće se Chelsea predat...Međutim ako Napoli ponovi igru protiv Manchester Cityja iz one utakmice u Engleskoj , onda ima velike šanse da prođe i dalje.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 22 feb 2012, 20:19

[youtube][/youtube]
Un genio.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 feb 2012, 23:56

JavierPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Un genio.

Meni se prvom najvise dopada Napoli iz Italije , jer je ARMANDO DIEGO MARADONA igrao za taj tim ;) ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 23 feb 2012, 00:36

trio fantastico from napoli ;)

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 23 feb 2012, 03:08

JavierPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Un genio.
Fantastičan klip. Nevjerovatna je ljubav koju su ljudi Napulja gajili prema Maradoni. Zbog toga je on najveći fudbaler ikada. On je bio više od fudbalera, on je živio fudbal. Zato su takvi igrači, kakav je npr. Del Piero, uvijek u srcima svih navijača kluba, a oni koji stvarno vole fudbal ne mogu da ih ne simpatišu. Messi možda jeste najkompletniji igrač do sada, ali nikada neće biti veći od El Diega. 8-)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 feb 2012, 04:00

A Messi igra fudbal samo zato sto voli pare previse ?

Kakvu si nam komparaciju dao to je nevjerovatno.Ako ko od savremenih fudbalera igra fudbal iz ljubavi to je upravo Messi.Gdje god bio , za koga god igrao ljudi ce mu se diviti i voliti ga osim naravno fanova Reala i klubova koje redovno terorise(oni ce mu nalaziti mane i traziti argumente i izgovore)

Gledao sam Maradonu , gledam Messija.Ovaj drugi je evolucija Maradone.

24 su mu godine a igra 6 godina na fantasticnom levelu.Koliko ce igrati jos pitanje je , jedno je sigurno da niko konstantu nije imao kao on ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 feb 2012, 05:09

Johny je napisao/la:A Messi igra fudbal samo zato sto voli pare previse ?

Kakvu si nam komparaciju dao to je nevjerovatno.Ako ko od savremenih fudbalera igra fudbal iz ljubavi to je upravo Messi.Gdje god bio , za koga god igrao ljudi ce mu se diviti i voliti ga osim naravno fanova Reala i klubova koje redovno terorise(oni ce mu nalaziti mane i traziti argumente i izgovore)

24 su mu godine a igra 6 godina na fantasticnom levelu.Koliko ce igrati jos pitanje je , jedno je sigurno da niko konstantu nije imao kao on ;)
Da, Messi razvaljuje sa Argentinom
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 feb 2012, 05:18

Maradona je razvaljivao u klupskom nogometu ?

Kako glupa konstatacija.On u reprezentaciji odigra 10 utakmica godisnje a u klubu 70.
Koji ce biti argument ako uzme sa Argentinom ?

Glupa rasprava na temi Napolija koja nema apsolutno veze sa tim klubom.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 23 feb 2012, 20:25

Johny je napisao/la: Kako glupa konstatacija.On u reprezentaciji odigra 10 utakmica godisnje a u klubu 70.
Cuj glupa konstatacija, pa imao je do sada igrati prilike na dvije Cope i dva Svjetska prvenstva, naravno, oba puta bio donji.
A sto se tice klupskih uspijeha sa Maradonom, samo osvajanje dvaju Liga sa Napolijem ce sve reci. To bi bilo isto danas Mesi dodje u Sunderland i osvoji dva Premiershipa sa njima. Bez ikakve dileme, Maradona je najveci ikada, toliki delirij gdje god da dodje izazove, takav stav, takvu karizmu nikada nitko nije imao.
[youtube][/youtube]
I da, imate film o Maradoni sutra na BHT, ako koga zanima.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 feb 2012, 20:39

Italia je napisao/la:
Johny je napisao/la:A Messi igra fudbal samo zato sto voli pare previse ?

Da, Messi razvaljuje sa Argentinom
ne znam otkud vam ta ideja da moras nesto sa reprezentacijom uradit veliko pa tek onda da te smatraju najboljim svih vremena, to mora da je Pele izmislio kao uslov :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 23 feb 2012, 21:06

@ Johnny

Evo odgovorio ti je Portillo za mene:
JavierPortillo je napisao/la:Bez ikakve dileme, Maradona je najveci ikada, toliki delirij gdje god da dodje izazove, takav stav, takvu karizmu nikada nitko nije imao.
Mozda Messi nekada napusti Barcelonu pa da vidimo koliko ce uraditi. Svaka ekipa u kojoj je Diego igrao je bila gradjena oko njega. Od klupskog do internacionalnog nivoa, covjek je bio instrumentalan.

Naravno da je teze igrati u Barceloni nego li u Napoliju, ali voditi takvu ekipu do historijskog uspjeha u najjacoj ligi svijeta je ipak nesto drugo.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 feb 2012, 21:10

JavierPortillo je napisao/la:
Johny je napisao/la: Kako glupa konstatacija.On u reprezentaciji odigra 10 utakmica godisnje a u klubu 70.
Cuj glupa konstatacija, pa imao je do sada igrati prilike na dvije Cope i dva Svjetska prvenstva, naravno, oba puta bio donji.
A sto se tice klupskih uspijeha sa Maradonom, samo osvajanje dvaju Liga sa Napolijem ce sve reci. To bi bilo isto danas Mesi dodje u Sunderland i osvoji dva Premiershipa sa njima. Bez ikakve dileme, Maradona je najveci ikada, toliki delirij gdje god da dodje izazove, takav stav, takvu karizmu nikada nitko nije imao.
[youtube][/youtube]
I da, imate film o Maradoni sutra na BHT, ako koga zanima.
jest vala, u Napoliu igrala desetorica invalida i Maradona.Da je tako bilo ne bi Maradona titule nijedne vidio isto to vazi i za Argentinu.Mnogi kad spominju Maradonu govore kao da je taj lik izlazio sam na teren a pored sebe imao 10 bandera koje su mu sluzile kao karambolka a on sve sam rjesavao.Sto mi se cini da takvi ljudi koji tako pricaju o Maradoni zapravo ga nisu nikad gledali nego su slusali hvalospjeve starijih ljudi koji su tad bili mladi i sve im je mnogo bolje,ljepse i romanticnije bilo, kao svima nama kad se sjecamo mladjih vremena.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 23 feb 2012, 23:01

"čiko" je "sam" osvajo svjetsko i mnoštvo toga, kad katalonski "patuljčić" to odradi onda mogu zajedno u rečenicu do tad...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 23 feb 2012, 23:46

JuveSissoko je napisao/la: jest vala, u Napoliu igrala desetorica invalida i Maradona.Da je tako bilo ne bi Maradona titule nijedne vidio isto to vazi i za Argentinu.Mnogi kad spominju Maradonu govore kao da je taj lik izlazio sam na teren a pored sebe imao 10 bandera koje su mu sluzile kao karambolka a on sve sam rjesavao.
Tako nekako, Maradona je sve sam rjesavao i bilo mu je potrebno jos par igraca u obrani da ne prime vise nego sto on zabije. Koga ti znas jos od igraca Napolija u to vrijeme? Ja samo jos Giordana i Carecu. Koga znas iz Argentine 86'? Meni na um padaju samo Valdano i Ruggeri (jer su igrali u Realu). Messi ima peterostruko jacu reprezentaciju (suigrace) i opet na Copi i Mundijalu zabije nula golova, a gol za repku vidi jedino kad Argentina dogovori prijateljsku utakmicu sa Novom Gvinejom i tako tim drzavama :D Yebiga momcino, lako je bit najbolji sa Xavijem i Iniestom, al' kad imas Banegu i Cambiassa, kurky :D Mislim, na celu ti pise Messi, nismo ni mi coravi yebesga, al' rec' da je Messi podjednako dobar kao Maradona, ili cak bolji je da budem blag - van svake pameti.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 4 gosta.