Carroll: "Sve polako dolazi na svoje"
Nakon pogotka u kupu, napadač Liverpoola Andy Carroll osvrnuo se na svoje igre te kratko najavio finale Carling kupa na Wembleyju protiv Cardiffa.
Brighton & Hove Albion preskočen je u FA kupu s velikih 6:1, a odličnu utakmicu odigrao je napadač Redsa Andy Carroll koji je doveden u siječnju protekle godine za vrtoglavih 35 milijuna funti.
"Osjećam da mi ide bolje, počeo sam zabijati i osjećam se dobro na terenu. Sve polako dolazi na svoje", izjavio je engleski nogometaš koji, barem zasada, nije opravdao uloženi novac.
"Cijela momčad je u nedjelju igrala dobro, a sretan sam zbog svog,
ali i zbog Luisovog pogotka".
U prvenstvu je iza momčadi s Anfielda uvijek težak poraz protiv rivala iz Manchestera, no pogled unaprijed navijačima stavlja ružičaste naočale. Wembley i finale Carling kupa.
"Nikad još nisam igrao finale. Vrlo je to važan susret za nas, mislim da ga svi dečki očekuju s jednakim entuzijazmom. Nadam se da ćemo pobijediti", zaključio je Carroll. Liverpoolov protivnik u finalu bit će momčad Cardiffa.
Ako King opet počne da ga stavlja na klupu onda će ga upropastiti.Carroll je počeo bolje da igra i treba ga forsirati sada jedno vrijeme pa vidjeti koliko može.