SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la MaGiCa » 21 feb 2012, 23:04

Puma je napisao/la:Nesto kontam, za koga li je, u svom toplom domu, Zola navijo :D
Rekao je pred utakmicu da ne zna za koga ce navijati. :mrgreen:

http://www.football-italia.net/node/15888" onclick="window.open(this.href);return false;

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 feb 2012, 23:08

Puma je napisao/la:Nesto kontam, za koga li je, u svom toplom domu, Zola navijo :D
pa bio je sad na sky sportsu kod engleza, strucni komentator, na san paolu, rekao je da mu se tesko odluciti izmedju ove dvije ekipe, evo tacno sta je rekao:
I’m split into two,” the former Italian international told La Repubblica ahead of the first leg of the last 16 tie.

“If I said I favoured one team over another then I would feel like a creep,” continued the former West ham boss.

“I just hope that the best team wins.

Both sides have great sets of fans and I remember them with gratitude.” :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 feb 2012, 23:12

[youtube][/youtube]

Moggi ga doveo u Napoli za 30ak hiljada DEM u ono vreme iz Serie C. :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 feb 2012, 23:15

evo zole u ulozi strucnog komentatora za sky sports engleski na san paolu veceras :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 feb 2012, 23:21

Btw, Lavezzi sa ovom zurkom podsjeća na Marka Jarića. :mrgreen: :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 21 feb 2012, 23:26

e ovo je prava timska igra,gdje se igra srcem i ovaj "ludjacki" temperament koji se ne moze kupiti...
u ekipi ima par izvanrednih pojedinaca ali ocigledno da ove rezultate prave kao tim i to je ono sto krasi Napoli,meni ovo nije nikakvo iznenadjenje kad je onim placenicima ocigledno jedini cilj kako otjerat Boasa jer im izgleda ne "sjeda" i Seria A pokazuje da ima "ono nesto" sto nijedna liga nikad nece imati :!:
nadam se sutra da ce se i Inter "skupiti" pa da gledamo 3 predstavnika u 1/4 finalu a onda erotica :)
bravo Napoli 8-)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 21 feb 2012, 23:27

Da pitam nesto Magicu.

Sta mislis hoce li De Laurentis prodavati Cavanija i Lavezzija na ljeto?

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 67867.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovdje je izjavio da ceka ponude, ali ja mislim da ce Napoli pustiti samo Lavezzija. Za masne pare. To bi trebalo biti dovoljno da se nadje zamjena za Argentinca i da se pojaca ekipa na jos nekoliko pozicija. Za Matadora u ovom trenutku ne postoji zamjena, a koliko pratim Napoli, nisam siguran ni da bi navijaci bili odusevljeni tim potezom.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 feb 2012, 23:51

Vargas je doveden kao zamena za Lavezzija, iako ja mislim da je bas Lavezzi nezamenjiv. Verovatno on odlazi na leto, jer je to poslednja prilika da se uzmu masne pare za njega. Pominje se Inter kao destinacija, mada ce i Englezi zagristi nakon ovih utakmica u LS.
Cavani ce otici, ali samo za 40+ milki. Ako bi neko dao toliko, mislim da ce ADL morati da ga pusti. Zamenu za njega je gotovo nemoguce naci i to ce predstavljati veliki problem.
Hamsik najverovatnije ostaje jos godinu dana. Za njega je lakse naci zamenu, ali sve one kostaju puno novca.
Inace, u dovodjenje ovog trojca, ADL je ulozio oko 30 miliona evra. A sad samo 1 od njih vredi toliko. 8-)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 22 feb 2012, 00:00

Odlična partija. Srčanost i borbenost su nadomjestili neiskustvo igrača Napolija u velikim utakmicama Lige prvaka. Bezveze primljen pogodak, velika greška kapitena, mnoge ekipe bi se poskliznule i pale duhom ali ne i ''romantičari''.

Lavezzi igrao kao lav, kakva trka i zalaganje, pregled i gre i saradnja sa Cavanijem :shock:
Maggio - lik šparta k'o Bolt, konstantno širio Chelskijevce tamo na onoj lijevoj strani, prvo se ozlijedi Bosingwa, potom Cole meda nije mogao.
Gargano - krtica sredine terena, lik je fantastičan i dao je 110 % sebe
Cavani standardno, njegova partija par exellance
Hamsik mi se činio malo ''pogubljen'' sigurno je da on to može bolje
Zuniga - kakva trka i zalaganje
Campagnaro - ranjenik koji ne zna za ranu, ništa to nije naspram želje da se pobijedi veliki protivnik
Sanctis - sigurnost i mirnoća
Cannavaro - imao tu grešku ali svoj dio posla odradio korektno
Aronica - iskustvo vagnulo nekoliko puta na njegovu stranu, dobro omeo Drogbu u onoj prilici
Inler - doktorski odigrao, izgubio par nepotrebnih lopti koje su mogle skupo koštati u završnici, sreća pa nisu.

Sve u svemu korektna partija mada se vidi da ima mjesta za napredak ekipe. Eventualni odlazak Lavezzia a pogotovo Matadora bio bi veliki gubitak i prazna rupa, ali ako se može dobro zaraditi zašto ne.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 feb 2012, 00:08

kakvo uzivanje, svaka cast
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 22 feb 2012, 00:10

Cestitke @MaGiCa i ostalim napolitancima,ako ih ima :) Bolji ste bili,umalo nas niste i deklasirali,mada tako mogu nazvati i ovaj rezultat,na nasu zalost.Veliki ste posao odradili,mi se mozemo hvatati za slamku spasa odnosno nekih 10-15 % sanse imamo u revansu.

Mogli smo napraviti mali tramp?Torres za Cavanija,idealno :mrgreen:
Chelsea F.C.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 feb 2012, 00:25

Ja nebi dao ni slicicu Kavanija za Torresa :D

Elem fantasticna utakmica

Dobro su Englezi i prosli jer su dali gol iz bunara a i ono AC sto spasi sa gol linije ono je steta

AVB nebi mogo osvojiti EPL ni na menadzeru uz pomoc editora

U revansu su sanse 60-40 na strani Napolia . Jednostavno opasan je Chelsea da bi se vec sad pricalo o cetvrtfinalu . Ovo jeste ogromna prednos al nije nikako nedostizna (pitajte navijace Milana za Deportivo :D )

I na kraju da cestitam iako nisam ljubitelj namjestenog zabarskog :) fudbala veceras je pobjedo old school fudbal
Thomas Müller - Fußballgott

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 22 feb 2012, 00:35

don_burza je napisao/la:Ja nebi dao ni slicicu Kavanija za Torresa :D

Dobro su Englezi i prosli jer su dali gol iz bunara a i ono AC sto spasi sa gol linije ono je steta

U revansu su sanse 60-40 na strani Napolia . Jednostavno opasan je Chelsea da bi se vec sad pricalo o cetvrtfinalu . Ovo jeste ogromna prednos al nije nikako nedostizna (pitajte navijace Milana za Deportivo :D )

I na kraju da cestitam iako nisam ljubitelj namjestenog zabarskog :) fudbala veceras je pobjedo old school fudbal
:lol: :lol:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 feb 2012, 00:53

Opet ponavljam taj momak koji je u sjeni Matadora je najvazniji dio ovog tima.
Lavezzi je naprodsto fantastican igrac.Kakav rad nogu i promjene pravca uz odlicnu kontrolu lopte.

Bravo Mi - Mi !

Maggio , Inler i Zuniga su jednostavno zvjeri ;)

btw: Kako ono kazu.Englezi trkacki najjjaci ? Who ? Chelsea? United ? City ? Arsenal ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 feb 2012, 01:01

Johny je napisao/la:Opet ponavljam taj momak koji je u sjeni Matadora je najvazniji dio ovog tima.
Lavezzi je naprodsto fantastican igrac.Kakav rad nogu i promjene pravca uz odlicnu kontrolu lopte.

Bravo Mi - Mi !

btw: Kako ono kazu.Englezi trkacki najjjaci ? Who ? Chelsea? United ? City ? Arsenal ?

Dobri ste svaka cast , al jos nista nije gotovo ;) ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 feb 2012, 01:08

don_burza je napisao/la:Ja nebi dao ni slicicu Kavanija za Torresa :D

Onaj tim Deportiva ruku na srce podero bi ovaj Chelsea ko djete napolitanku !! :) reci da nebi ?

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 feb 2012, 01:46

ANTIFA ! je napisao/la:
Johny je napisao/la:Opet ponavljam taj momak koji je u sjeni Matadora je najvazniji dio ovog tima.

Bravo Mi - Mi !

Dobri ste svaka cast , al jos nista nije gotovo ;) ;)
Ne zelim nista preudicirati ali nadam se da si svjestan da kada Talijani imaju rezultat gol najcesce ostane zakljucan :mrgreen: (ne podcjenjujem Engleze ali...)

Ima Chelsea sanse , zasigurno.Medjutim Napolitanci su pokazali da su kvalitetniji tim od Plavaca uz par vanserijskih individualaca.

Veceras opet ponavljam naprosto me odusevio Maggio koji je kao raketa špartao up and down.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 feb 2012, 02:12

Naravno da nije nedostizna, pa Italijanima se to znalo desiti. Inter pobijedio Arsenala u gostima 3:0 da bi kod kuce izgubio 5:1, a i fudbal je to sve je moguce. I jos Deportivo Milana.
Celik!3,2,2.

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 22 feb 2012, 02:27

Pa nije nedostizno ali realno i prije tekme dosta ljudi im je dalo ulogu favorita za prolaz.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 feb 2012, 03:02

očekivano i rutinski, napolio uradio pola posla. s obzirom da će chelsea kući napasti od prve minute mislim da napoli može do pobjede i u gostima s obzirom da su ubitačni na kontre. nije nemoguće. šteta što nisu uvalili i onaj 4. gol ali i ovako protiv sterilnog i bezidejnog chelsea favoriti su za prolaz dalje. onaj start cahilla nad lavezzijem trebao je biti crveni btw.
bit će šteta ako rasprodaju napolitance svoje igrače. fali im nekoliko jakih pojačanja i borili bi se za scudetto.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.