Rekao je pred utakmicu da ne zna za koga ce navijati.Puma je napisao/la:Nesto kontam, za koga li je, u svom toplom domu, Zola navijo

http://www.football-italia.net/node/15888" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Rekao je pred utakmicu da ne zna za koga ce navijati.Puma je napisao/la:Nesto kontam, za koga li je, u svom toplom domu, Zola navijo
pa bio je sad na sky sportsu kod engleza, strucni komentator, na san paolu, rekao je da mu se tesko odluciti izmedju ove dvije ekipe, evo tacno sta je rekao:Puma je napisao/la:Nesto kontam, za koga li je, u svom toplom domu, Zola navijo
don_burza je napisao/la:Ja nebi dao ni slicicu Kavanija za Torresa
Elem fantasticna utakmica
Dobro su Englezi i prosli jer su dali gol iz bunara a i ono AC sto spasi sa gol linije ono je steta
AVB nebi mogo osvojiti EPL ni na menadzeru uz pomoc editora
U revansu su sanse 60-40 na strani Napolia . Jednostavno opasan je Chelsea da bi se vec sad pricalo o cetvrtfinalu . Ovo jeste ogromna prednos al nije nikako nedostizna (pitajte navijace Milana za Deportivo)
I na kraju da cestitam iako nisam ljubitelj namjestenog zabarskogfudbala veceras je pobjedo old school fudbal
Johny je napisao/la:Opet ponavljam taj momak koji je u sjeni Matadora je najvazniji dio ovog tima.
Lavezzi je naprodsto fantastican igrac.Kakav rad nogu i promjene pravca uz odlicnu kontrolu lopte.
Bravo Mi - Mi !
Maggio , Inler i Zuniga su jednostavno zvjeri
btw: Kako ono kazu.Englezi trkacki najjjaci ? Who ? Chelsea? United ? City ? Arsenal ?
don_burza je napisao/la:Ja nebi dao ni slicicu Kavanija za Torresa
Elem fantasticna utakmica
Dobro su Englezi i prosli jer su dali gol iz bunara a i ono AC sto spasi sa gol linije ono je steta
AVB nebi mogo osvojiti EPL ni na menadzeru uz pomoc editora
U revansu su sanse 60-40 na strani Napolia . Jednostavno opasan je Chelsea da bi se vec sad pricalo o cetvrtfinalu . Ovo jeste ogromna prednos al nije nikako nedostizna (pitajte navijace Milana za Deportivo)
I na kraju da cestitam iako nisam ljubitelj namjestenog zabarskogfudbala veceras je pobjedo old school fudbal
Ne zelim nista preudicirati ali nadam se da si svjestan da kada Talijani imaju rezultat gol najcesce ostane zakljucanANTIFA ! je napisao/la:Johny je napisao/la:Opet ponavljam taj momak koji je u sjeni Matadora je najvazniji dio ovog tima.
Lavezzi je naprodsto fantastican igrac.Kakav rad nogu i promjene pravca uz odlicnu kontrolu lopte.
Bravo Mi - Mi !
Maggio , Inler i Zuniga su jednostavno zvjeri
btw: Kako ono kazu.Englezi trkacki najjjaci ? Who ? Chelsea? United ? City ? Arsenal ?
Dobri ste svaka cast , al jos nista nije gotovo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.