SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
EL MATADOOOOOOOOOOORR
Cavani
, Italijani su prejaki
!

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
sad nek ovako ostane igrao sam rezultat 2-1 na Napoli 50 eura uplata!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- legenda reala
- Kontakt:
FORZZA MAGICA !!!!!
Sjajna utakmica ,gledaj na FTV-u Kemo navija za Napoli

Sjajna utakmica ,gledaj na FTV-u Kemo navija za Napoli

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Slag'o si ovo hladnovrebac86 je napisao/la:sad nek ovako ostane igrao sam rezultat 2-1 na Napoli 50 eura uplata!!

Napoli bolja ekipa za klasu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
bravo NAPOLI
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Kako igraju momci, svaka im čast
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Strašna utakmica, malo me je nasekirala ona greška Paola i pogodak Mate ali sve dolazi na svoje... idemo još jedan gol zabijte momci... Lavezzi = mašina
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Yebi mater prokletim englezima/rusima, likovi meda ne mogu yebo ih nijhov fudbalski NBA
ako uspiju zadrzati ovaj rezultat imaju dobre sanse za prolaz, medjutim treba se paziti da se ne primi jos koji go, jer je Chelsea izuzetno iskusna ekipa, a i centralni odbrambeni Napolija igraju katastrofalno, dopustili su Banetu i Ramizu da se komotno skoro usetaju u go, vjerujem jos jedna takva greska, da ce slijediti kazna
hajde Napoli !
ako uspiju zadrzati ovaj rezultat imaju dobre sanse za prolaz, medjutim treba se paziti da se ne primi jos koji go, jer je Chelsea izuzetno iskusna ekipa, a i centralni odbrambeni Napolija igraju katastrofalno, dopustili su Banetu i Ramizu da se komotno skoro usetaju u go, vjerujem jos jedna takva greska, da ce slijediti kazna
hajde Napoli !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Šteta za onaj primljeni gol,ali ovdje bi do kraja trebalo biti barem 4:1.Razlika u kvaliteti je očigledna 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- IlPrincipino
- Kontakt:
ma vjerujem da će se Napoli povući i prepustiti Chelsea da organizira igru..a kako to rade Plavci ove godine mislim da neće prismrditi golu..a Napoli bi imao velike šanse iz kontri zapečati sudbinu Chelsea i Boasu..
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
oooj mamma mia, jos jedan i to je to, daj nam da brojimo koeficijente 

Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Ajde brojite koeficijent, šanse vam se povećavaju ako uđe Torres
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Kaze se "Forza". Kemal me odusevio. Ocekivao sam nekog engleskog tarda, a ono izgleda da je Ahmetovic old school.legenda reala je napisao/la:FORZZA MAGICA !!!!!
Sjajna utakmica ,gledaj na FTV-u Kemo navija za Napoli![]()
Jos jednom se pokazalo da Napoli ima samo jednog vrhunskog stopera - Campagnara. Aronica je truba, a mladji Cannavaro jedino dobro sto ima je prezime. Cavani u stilu Maradone, ali treba da se smiri, jer ce leteti van. Bilo bi extra da momci sacuvaju ovaj rezultat. Samo ne primiti gol u nastavku, a u napadu sta bude - bude. Chelsea je u raspadu, ali gore od ovoga ne mogu. Na ruku nam ide i izlazak Mate, jer je on jedini koji ima ideju. Ostatak "sirovina", samo mogu na nafaku ili na prekid/kontru da naprave nesto. Lampard verovatno ulazi u drugom, morace AVB da napadne malo vise.
mozes misliti sta hoces ,ali ja tako igram ,ja neigram po 3 godine ali kad igram igram glupo totalno , danas sam uplatio 2-1 za napoli i 1-2 na Inter sutra (jedan listic)!!!Soni je napisao/la:Slag'o si ovo hladnovrebac86 je napisao/la:sad nek ovako ostane igrao sam rezultat 2-1 na Napoli 50 eura uplata!!![]()
Napoli bolja ekipa za klasu
PS. postavit cu listic tamo na Kladionici! i vidjeces jos jedan kada sam za novu godinu pogodio 3 X NBA i masim 1 na LA.Lakers , dobitak 5.000 km , mislim da je bila 2008 kad poludio nisam!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Dobra i napadačka igra je urodila plodom. Lavezzi je sjajan igrač, imao je dosta lijepih poteza i prodora. Cavani dokazuje da je klasa, kako se samo snalazi u svakoj situaciji. Sve u svemu jedna odlična utakmica, lijepa za gledati.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Bravo za Napoli, ali na San Paolu postoji samo jedan favorit. U nastavku obezbijediti vecu prednost pred uzvrat, jer ce sudije koristiti svaku priliku da "pomognu" Chelsea-u na Stamford Bridge-u. 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
A sta je sa Mazzariem, da to nije kakvu kaznu dobio, ovaj rece nema ga ni u revansu
Magica dobro gura ova 343 u LP, a kad se sjetim koliko si govorio da to nece ici

Magica dobro gura ova 343 u LP, a kad se sjetim koliko si govorio da to nece ici

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
suspendovan 2 tekme, kad su protiv villareala igrali nesto se zakacio sa nilmaromHuska je napisao/la:A sta je sa Mazzariem, da to nije kakvu kaznu dobio, ovaj rece nema ga ni u revansu![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.