Ma znam, ali neko mi rece original Macron dresovi nece biti u shopu.propuh je napisao/la:Nece bice na standu ispred stadiona i na pijaciCincinnatus je napisao/la:Pa sta je sad? Hoce biti macron dresovi u sopu?
Kakva su ti to pitanja![]()
Svaki klubski fan shop ima salove,kape,dresove,trenerke i ostale "navijacke" rekvizite.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Cincinnatus
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
- Kontakt:
ono sto sam do sada vidio na ovim slikama nije lose i nekako je kako kazes bas prikladno za poklona. ja sam sebi pikirao onaj podguzicnjakzlatandr je napisao/la:Ovo mi izgleda ko odlican poklonza_zivot_cijeli je napisao/la:a jest logo "pobjego"![]()

zao mi samo sto ce "hajmo raja, hajmo moja rajice" ostat bez posla

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
ne znam cemu toliko negativnosti oko ovog fan shopa , pa sam klub je mislim preko FB naveo da navijaci koji imaju neke sugestije sa ciljem da se poboljsa fan shop da posalju svoje primjedbe i razmisljenja haj ja ako neko misli da moze bolje ili sta vec , vidim ima dosta nekih sitnih stvari sto je pametno po meni , marka po marka ode cvaja
, klasika 

- Cincinnatus
- Kontakt:
Hoce taj shop imate international shipping ili samo u Evropi?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ima lijepih stvarcica u ovom fan shopu mogu se dobro potrosit pare 

trebao bi biti web shop sa dostavom za cijeli svijetCincinnatus je napisao/la:Hoce taj shop imate international shipping ili samo u Evropi?
odmah ode sva ušteđevinablack64 je napisao/la:Ima lijepih stvarcica u ovom fan shopu mogu se dobro potrosit pare

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
sta ces mora seanonimni je napisao/la:odmah ode sva ušteđevinablack64 je napisao/la:Ima lijepih stvarcica u ovom fan shopu mogu se dobro potrosit pare

Bravo momak.zubanovic89 je napisao/la:al i vi jedete **** samo tako. Prvo dok je seyo govorio da je fan shop super ideja svi ste govorili da je extra i svrsavali na iste artikle o kojima sada pricate i pljujete ih. Vidjeli ste dio znaci DIO ne sve, fan shop nije otvoren, dakle NE ZNAMO kakvi su artikli ako sejo kaze da ne valja neki artikal mozda se covjeku ne svidja ne morate mu se svi uvlacit u guzicu da vam vire samo pertle samo zato jer je on ovdje od pocetka **** vas on. Svi su pametni kad treba nekog kritikovat i srat. Gdje ste bili prije nego sto se pokrenula ova kampanja oko fan shopa. 70% zarade ima Gong, ako ste toliko pametni sto vi niste ponudili da radite za 60%. 200 godisnjih karata se prodalo serete ovdje o nekoj ljubavi prema klubu htjeli bi da smo ko real madrid sa posjetom od 1500 ljudi. Na koju foru molim vas? Gdje ste svi vi bili kad nas je 200 sjedilo na utakmicama na grbavici i kad smo gledali sadikovica, dudica i ostalu kompaniju? Jeste tad srali?? Nista tad vas nije zanimalo sta se desava u klubu isto ko sto sad onih 11 000 ljudi sto su dolazili na utakmice Bosne kad je igrala NLB ne zanima. Lahko je sjedit' za kompjuterom i tipkat aj jes problem napravit zapad sta je to 2-3 miliona, a **** te ovaj fan shop, joj amara levata sto mu ne igra stanceski, jesu debili ne znaju krov ocistit, ali ne postavljate pitanje od kojih para ODAKLE NAM PARE!!! pola vas sjedi ovdje i komentarise utakmice preko txt prenosa dok se igra na grbavici, onaj sere buki supak nije htio da kupi moju ideju za artikal eto on te mrzi pa namjerno nije. Zapitajte se koliko ste dali klubu pa sebi dajete za pravo da ovoliko blatite bilo koga. Ti ljudi koji sjede tamo koliko god (ne)sposobni bili su nas digli na noge. Nije amar jedini koji nesto radi, jedan covjek ne moze sve sam. Kad ste toliko pametni sto niste bili kandidat za predsjednika kluba. Mene koliko pamcenje sluzi zujo se jedini javio da cupa klub iz govana, niko drugi nije htio da se bakce a toliko ljubavi prema klubu.
Potpis!
Gledam sad dresove Napolija, lijepi su.
što se mora, nije teško, pogotovo za svoj klubblack64 je napisao/la:sta ces mora seanonimni je napisao/la:odmah ode sva ušteđevinablack64 je napisao/la:Ima lijepih stvarcica u ovom fan shopu mogu se dobro potrosit pare

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Cincinnatus
- Kontakt:
SamoZeljo je napisao/la:Gledam sad dresove Napolija, lijepi su.

Macron je izuzetno kvalitetna marka. Prave fine dresove.
zaboljisportuBiH je napisao/la:Prvi put pišem na ovoj temi, a inače već duže vrijeme pratim šta se piše. Naravno navijač sam Želje (blago rečeno). Uglavnom sam se slagao sa par forumaša (@boccacio i sl) tako da i nisam imao potrebe ponavljati već rečeno. Pišem na temi košarka jer je tamo rasprava mnogo kulturnija, mada mislim da je to zbog manjeg broja ljudi koji pišu. Željo je in. Izdigao se iznad svih i još uvijek se uspinje. Drago mi je i što to sve ide umjerenim tempom. I to je znak stabilnosti jer ne zavisimo od jednog sponzora nego se lagano širimo. Zarađujemo i od igrača. I cijene im postepeno rastu. Stičemo i ugled. Para još nema na bacanje te samim tim klub ne može i ne treba sebi dozvoliti luksuz da se sam brine o shopu ali trebalo je na neki način sve to pokrenuti. Pritisak je bio. Raja hoće sve odjednom, a još to donosi zaradu. Rizik prodaje je na sebe preuzela firma Gong. Taj rizik se plaća. Niko ne garantuje da će se debelo zaraditi jer realno velika prodaja se može očekivati u početku a nakon par mjeseci kad svi kupe što im se sviđa pitanje je da li će se i Gongu isplatiti sve to jer treba platiti i prostor i radnike itd itd. Klub će naravno pratiti sve to i nakon isteka ugovora sa Gongom možda i odluči promijeniti partnera. I ovo što je Sejo rekao treba cijeniti. Mi svi treba da smo kritičari jer mi želimo najbolje klubu. Najviše volim prijatelje koji mi iskreno kažu gdje griješim. Tako je Sejo i rekao. Dobronamjerno.Tako isto i mi trebamo reći i Bukiju i Dželi i svima koji su u klubu. Ovo što smo vidjeli proizvode može samo biti od koristi jer Gong može ispraviti greške prije otvaranja shopa (nadam se da su bili toliko pametni da slike iskoriste da bi vidjeli reakcije a i da budu dobar marketing jer priča se na sve strane o shopu). Nešto slično je i sa stadionom. Kotrlja se a čim je tako i bit će nešto od svega. Naravno da bi mi da sve bude perfektno ali klub treba biti dovoljno velik da ima dovoljno ljudi da sve funkcioniše perfektno. Stručnjak za marketing košta. U suštini mi ih ni nemamo u BiH (nemojte mi sada pričati o Fabrici i sl). Marketing je još u povoju u BiH a mi očekujemo od Bukija koji je do neki dan bio fudbaler da bude stručnjak. Čovjek radi i trudi se. Raja ne vjeruje bratu rođenom a ne recimo nekome od nas. Šta hoću da kažem? Evo naprimjer ja sam stručnjak za marketing i niko nikad nije čuo za mene. Sa druge strane Bukija svi znaju i neće mu zatvoriti vrata, a stručnjaci neće doći u klub koji još nije stasao da ima sigurnost u platama i sl. Treba steći povjerenje a svi mi trebamo biti savjetnici. Nije tačno da samo Amar radi nego je samo Amarovo vidljivo ili tačnije Amar najbolje radi jer je stručnjak u svom poslu. Ali njego v posao je takav isti u svakom klubu, ali stručnjak za marketing će prvo otići u banku ili u telecom nego doći u Želju.
I još nešto. Molim vas malo kulturnijeg razgovora i čitajte malo šta raja piše a ne nakon pola rečenice napadate.
Mislim da će nam svima to koristiti. Pa mi smo navijači koji trebaju biti primjer svima.
Odlican post jarane.Nazalost vecina ga nece ni procitati ili nece shvatiti o cemu pricas i vjeruj sutra ces opet citati iste komentare i kritike o stvarima o kojim si pricao.
Fan shop nije se ni otvorio a kriticari zvone na sva zvona.Jedino sto bi se moglo razumjeti kao dobronamjerna kritika je Seyin post o grbu mada ni njemu nije mjesto na ovom forumu pogotovo posto se zna da je Seyo "blizu" ljudi iz kluba.A ovi njegovi "followers" samo lupaju gluposti i nesvjesno stete imidzu kluba svojim nebulozama.
Kazu sta ce meni daska za meso sa zeljinim grbom.Tebi ne treba treba drugom.Bas odlicna stvar za imati i pokloniti starijem jaranu ili osobi koja voli Zelju.
Neko rece nista do sad sto sam vidio necu kupiti jer mi se ne svidja.Kako mozes biti navijac nekog kluba i izjaviti ovako nesto?Znas sta je najsmjesnije?Sto neki forumasi koji ovdje kritikuju nece kupiti nista ma kakav god proizvod da je.
Sto se tice struke isto tako se slazem sa tobom i samo bi jos da dodam da je odlicna stvar to sto se bivsi fudbaleri "paze" i nude im se pojedine funkcije u klubu.Raja nije svjesna da bi klub da je u mogucnosti da digne sve na jedan najveci nivo to i uradio ali za to treba vremena.Treba imati strpljenja jer je napredak vise nego ocit.Isto tako me raduje cinjenica da uprava pravi napredak na svim frontovima a ne samo u igrackom smislu sto znaci da su (iako mnogi misle da je samo Amar) i drugi veoma aktivni i sto je najvaznije da je to sve znak dugorocnog razmisljanja tj. vjerovatno se misle jos dugo "baviti" nasim klubom sto nikako ne moze biti lose.
Preporucujem pojedincima da se manje brinu oko stvari za koje nisu upuceni ili nisu kvalifikovani a ovi sto jesu da svoje kritike salju na pravu adresu.
Pozdrav
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- zubanovic89
- Kontakt:
ne zakuhavaj opet XDHoomer je napisao/la:Što su se ušutili miševi poklopio ih zubanovic89 sve redomprvenstveno mislim na fczeljo,THC, seyu i druge standardne pljuvače da ih ne nabrajam sve sad
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Hvala ti što si napisao sve ono što sam i ja mislio. Nažalost, sve je to tako i drago mi je što ima makar jedan jedini forumaš koji to kapira... Upravo zbog idiotskih komentara o fan shopu, odlučio sam prestati pratiti ovaj forum i javljati se. Pozdrav!Aldinn1 je napisao/la:Bravo momak.zubanovic89 je napisao/la:al i vi jedete **** samo tako. Prvo dok je seyo govorio da je fan shop super ideja svi ste govorili da je extra i svrsavali na iste artikle o kojima sada pricate i pljujete ih. Vidjeli ste dio znaci DIO ne sve, fan shop nije otvoren, dakle NE ZNAMO kakvi su artikli ako sejo kaze da ne valja neki artikal mozda se covjeku ne svidja ne morate mu se svi uvlacit u guzicu da vam vire samo pertle samo zato jer je on ovdje od pocetka **** vas on. Svi su pametni kad treba nekog kritikovat i srat. Gdje ste bili prije nego sto se pokrenula ova kampanja oko fan shopa. 70% zarade ima Gong, ako ste toliko pametni sto vi niste ponudili da radite za 60%. 200 godisnjih karata se prodalo serete ovdje o nekoj ljubavi prema klubu htjeli bi da smo ko real madrid sa posjetom od 1500 ljudi. Na koju foru molim vas? Gdje ste svi vi bili kad nas je 200 sjedilo na utakmicama na grbavici i kad smo gledali sadikovica, dudica i ostalu kompaniju? Jeste tad srali?? Nista tad vas nije zanimalo sta se desava u klubu isto ko sto sad onih 11 000 ljudi sto su dolazili na utakmice Bosne kad je igrala NLB ne zanima. Lahko je sjedit' za kompjuterom i tipkat aj jes problem napravit zapad sta je to 2-3 miliona, a **** te ovaj fan shop, joj amara levata sto mu ne igra stanceski, jesu debili ne znaju krov ocistit, ali ne postavljate pitanje od kojih para ODAKLE NAM PARE!!! pola vas sjedi ovdje i komentarise utakmice preko txt prenosa dok se igra na grbavici, onaj sere buki supak nije htio da kupi moju ideju za artikal eto on te mrzi pa namjerno nije. Zapitajte se koliko ste dali klubu pa sebi dajete za pravo da ovoliko blatite bilo koga. Ti ljudi koji sjede tamo koliko god (ne)sposobni bili su nas digli na noge. Nije amar jedini koji nesto radi, jedan covjek ne moze sve sam. Kad ste toliko pametni sto niste bili kandidat za predsjednika kluba. Mene koliko pamcenje sluzi zujo se jedini javio da cupa klub iz govana, niko drugi nije htio da se bakce a toliko ljubavi prema klubu.
A šta sam ja popljuvao, među tim što si ih nabrojao ?zubanovic89 je napisao/la:ne zakuhavaj opet XDHoomer je napisao/la:Što su se ušutili miševi poklopio ih zubanovic89 sve redomprvenstveno mislim na fczeljo,THC, seyu i druge standardne pljuvače da ih ne nabrajam sve sad

Valjda ce doci i taj dan kad ces moci uci na forum i procitat nesto od koristi. Ovo je preceralo sve mjere...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Cuo sam da ce biti replika dresova iz svih sezona, i ne onako kao za rodjendan divlja marka, nego ako su bili Diadorini, bice u prodaji Diadorini i sve tako... Cijene istih ce biti skuplje, a ostali artikli ce biti pristupacni.. Ovo oko grba mislim da im treba ukazati na to, jer to je sitnica na koju treba paziti, a nema potrebe da sad dizemo frku oko necega sto nismo vidjeli, zubanovic dobro objasnio.. et pozz Manijacima, ja stalno citam forum, al mi se ne da pisati... Idemo po DUPLU!!!!!!!!

redovni pljuvač ti ima godišnjih karata punu ladicu i ne odgovara na svaki mogući post ko ti.zubanovic89 je napisao/la:ne zakuhavaj opet XDHoomer je napisao/la:Što su se ušutili miševi poklopio ih zubanovic89 sve redomprvenstveno mislim na fczeljo,THC, seyu i druge standardne pljuvače da ih ne nabrajam sve sad
zubane, dijelom se slažem ali dijelom ne sa tvojim komentarom.
slažem se da bi nas trebalo biti više na utakmici, ali isto tako bi i klub trebao da se potrudi ne malo, nego dobro više. i sad kad nas ima 200 sa godišnjim kartama se opet gužvamo ko da nas je 200.000. jbemu jel to treba neko proviđenje pa da neko skonta da treba još jedna ili dvoja vrata otvoriti? ako klub ne može omogućiti da se tih 200 redovnih osjeća ugodno na stadionu, kako misli dovesti 10.000?
meni, a ni nikome od tih 200 se nije problem gurati. ali vidimo rezultat da jedino tih 200 i dolazi na utakmice.
jeste, mi "redovni pljuvači" ukazujemo na sitnice, al mi je se nakupilo tih sitnica pun q. te nevalja ovdje grb, te ne mogu vrata otvorit, te nema karata, te se ne zna ni kad će ih biti. pa u pm hoću li se ja ikad osjećati povlaštenim što dajem unaprijed pare za nešto što ne znam kako će izgledati? ili ću i narednih 20 godina obići pola poslovnih prostora po grbavici da nađem nekoga da mi proda kartu. i onda kad dođem na utakmicu gledam kako se razni klošari uvlače džaba na stadion - i još onda gledam kako takvi kidaju stolice i jebu mater kome stignu od naših ako nije 3:0 u prvih 20 minuta. i ti onda naravno kritikuj mene što prozivam. jbga, ja sam pljuvač, pesimista i ko zna šta. jel to treba neka pamet da se ovih par sitnica popravi? i ko je onda kriv što nas 200 kupimo godišnje karte?
da iko u klubu imalo ozbiljno razmišlja ovaj forum bi im bio svako jutro na čitanju pod radnom obavezom. evo u ovih dan-dva su ovdje imali za pročitati bruku stvari koje mogu poboljšati sa nikakvim ulaganjima. naravno da pročitati neće. pisao sam ovo zato što volim klub i što se nikad neću prestati nadati da će neko od ogovornih konačno početi taj klub shvatati zaozbiljno.
mnogima je sitnica što grb nije ispao kako treba. meni to nije sitnica jer to gledam iz dana u dan već 20 godina. to bi isto bilo i kad bi osim reko jbga sitnica je što neki igrač zakasni na trening 10 minuta. pa zakasni jednom, pa zakasni drugi put, pa zakasne još trojica. pa se onda popuši. al kako izgleda kad se stvari utegnu, vidimo na tabeli.
sitnice pokazuju mnogo.
- zubanovic89
- Kontakt:
Po meni jos jedna jako bitna stvar vezana za marketing, bukija igrace i amara. Najvise para se ulaze upravo u prvi tim zato sto je to glavni izvor prihoda i on daje najbolje rezultate za sada i opravdava te pare. Ne mozemo mi praviti dobar marketing za nesto cega nemamo. Realno nama je trenutno bolji tim neko prije 2 godine kada smo imali taj famozni "Zeljo TV" projekat. Tada nas je nosila euforija oko povratka amara, klub je bio u dubiozi ja kad se sjetim utakmice sa sirokim na grbavici, pjesme, one kise i gola najezim se. Nas jedini problem su pare. Nemamo ih dovoljno da ulazemo i u igrace i u sve ostalo, zato se sve ostalo radi preko kurca a igraci imaju najskuplje pripreme od svih timova iz lige. Uprava nije toliko troma koliko izgleda nego nece da rade nista na stadionu jer se nadaju da ce nesto konacno konkretno napravit na njemu. Ja shvatam da to sve nervira i mene nervira sto se nemam gdje popisat a platio sam kartu 80KM, sto za derbi svi imaju onaj magazin a ja ko levat gledam kud sunce hoda jer imam godisnju. Ali opet shvatite mi smo krenuli ne od nule, nego iz minusa, i treba dosta vremena da se to sve uklopi i uhoda. Kritike su naravno dobrodosle ali nemojte da se ovdje koljemo bezveze oko toga je li kupka kineska i je li grb 2 cm lijevo vise neg sto treba. Mozda je roba sa greskom sta znate 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
fczeljo je napisao/la:redovni pljuvač ti ima godišnjih karata punu ladicu i ne odgovara na svaki mogući post ko ti.zubanovic89 je napisao/la:ne zakuhavaj opet XDHoomer je napisao/la:Što su se ušutili miševi poklopio ih zubanovic89 sve redomprvenstveno mislim na fczeljo,THC, seyu i druge standardne pljuvače da ih ne nabrajam sve sad
zubane, dijelom se slažem ali dijelom ne sa tvojim komentarom.
slažem se da bi nas trebalo biti više na utakmici, ali isto tako bi i klub trebao da se potrudi ne malo, nego dobro više. i sad kad nas ima 200 sa godišnjim kartama se opet gužvamo ko da nas je 200.000. jbemu jel to treba neko proviđenje pa da neko skonta da treba još jedna ili dvoja vrata otvoriti? ako klub ne može omogućiti da se tih 200 redovnih osjeća ugodno na stadionu, kako misli dovesti 10.000?
meni, a ni nikome od tih 200 se nije problem gurati. ali vidimo rezultat da jedino tih 200 i dolazi na utakmice.
jeste, mi "redovni pljuvači" ukazujemo na sitnice, al mi je se nakupilo tih sitnica pun q. te nevalja ovdje grb, te ne mogu vrata otvorit, te nema karata, te se ne zna ni kad će ih biti. pa u pm hoću li se ja ikad osjećati povlaštenim što dajem unaprijed pare za nešto što ne znam kako će izgledati? ili ću i narednih 20 godina obići pola poslovnih prostora po grbavici da nađem nekoga da mi proda kartu. i onda kad dođem na utakmicu gledam kako se razni klošari uvlače džaba na stadion - i još onda gledam kako takvi kidaju stolice i jebu mater kome stignu od naših ako nije 3:0 u prvih 20 minuta. i ti onda naravno kritikuj mene što prozivam. jbga, ja sam pljuvač, pesimista i ko zna šta. jel to treba neka pamet da se ovih par sitnica popravi? i ko je onda kriv što nas 200 kupimo godišnje karte?
da iko u klubu imalo ozbiljno razmišlja ovaj forum bi im bio svako jutro na čitanju pod radnom obavezom. evo u ovih dan-dva su ovdje imali za pročitati bruku stvari koje mogu poboljšati sa nikakvim ulaganjima. naravno da pročitati neće. pisao sam ovo zato što volim klub i što se nikad neću prestati nadati da će neko od ogovornih konačno početi taj klub shvatati zaozbiljno.
mnogima je sitnica što grb nije ispao kako treba. meni to nije sitnica jer to gledam iz dana u dan već 20 godina. to bi isto bilo i kad bi osim reko jbga sitnica je što neki igrač zakasni na trening 10 minuta. pa zakasni jednom, pa zakasni drugi put, pa zakasne još trojica. pa se onda popuši. al kako izgleda kad se stvari utegnu, vidimo na tabeli.
sitnice pokazuju mnogo.
Jarane shvati da nekima ide na zivac (meni prvom) kada pojedinci (ne mislim sad na tebe) pocnu pisat kako nista u klubu ne valja. Pa ja se samo sjetim gdje smo bili prije ove garniture rukovodstva i Amara i kazem po milion puta hvala Bogu dobro je kada se uzme u obzir u kakvom drustvu i drzavi zivimo. O grbu se prica toliko puno pa sta je problem?? Sto uvijek nije plave boje?? Jel naopako mozda grb postavljen?? Jel ima rogove?? Pa raja treba da shvati da je to jednostavno do produkta znaci gleda se estetika znaci izgled tog produkta. Negdje ce biti plava boja negdje bijela i sta sad?? Ako pogledamo malo po Evropi da se vidjet da ekipe koriste skroz "lijeve" boje na svojim produktima npr. Barsin svijetlo plavi, pa Juventusov rozi pa Celzijev crni dres itd.. Malo se ponuda osvjezava i tjt. To u vezi stadiona pa zar se ne radi vec konkretno na tome?
Znaci da ponovim svrha ovog posta nije bila nekog uvrijedit nego jednostavno hocu da kazem da treba gledati i pozitivne stvari koje se desavaju u klubu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.