Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
U reziji Ronalda, najmanje 2 razlike
iako nisam simpatizer Reala:D

Ne izgleda u ovih prvih 15/16 minuta Real baš najbolje na terenu...
Evo i Benzema se povrijedio...
Evo i Benzema se povrijedio...
Cristianooo
Al Higuain dosta posla uradio, strasan presing napravio i ukrao loptu

Al Higuain dosta posla uradio, strasan presing napravio i ukrao loptu
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- anonymousHD
- Kontakt:
Bravo Ronaldo! Teška utakmica, ali biće sve uredu...
Asistencija za Tosica
Ne treba ga spominjati,ali ja mislim da je on najveci promasaj Manchestera ikad 
A Ronaldov sut nezaustavljiv za 2 golmanaD:

A Ronaldov sut nezaustavljiv za 2 golmanaD:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel istina da ce Kaka na kraju sezone otici iz Reala, ovi sa duplog sporta tako kazu, a mozda u Chelsea
jel istina, jel istina jel istina, jao sto bi Kaku volio vidjeti u Chelsiu , DAJ BOZE
jel istina, jel istina jel istina, jao sto bi Kaku volio vidjeti u Chelsiu , DAJ BOZE
Jel ozbiljna povreda Benzeme ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Spekulacija je uvijek bilo i biceQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel istina da ce Kaka na kraju sezone otici iz Reala, ovi sa duplog sporta tako kazu, a mozda u Chelsea

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ma misic il je prepona,nije dovoljno zagrijano...mislim ne moze se zagrijati na ovom terenu.exbabilon je napisao/la:Jel ozbiljna povreda Benzeme ?
nije to previse opasno,mozda vec protiv Raya bude spreman.
tezak teren,preskace se igra ali rezultat imamo i sada mirno.
Ronaldo odlican,jako agilan.
Kaka i jos bitnije Jose je rekao da racuna na njega tako da ne vidim da ce otici.QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel istina da ce Kaka na kraju sezone otici iz Reala, ovi sa duplog sporta tako kazu, a mozda u Chelsea
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Mislim da je Benzema istegao mišić... Treba ti 10 sati da se zagriješ na ovoj temperaturi, ali mislim da će biti sve ok s njim...
Kaka igra sve bolje i bolje, ne vidim razloga zašto bi otišao.
Kaka igra sve bolje i bolje, ne vidim razloga zašto bi otišao.

Opet mi odradjujemo pos'o
Ocekujem od najboljeg igraca svih vremena da zabije jos koji, pa da u revansu igraju juniori...

Ocekujem od najboljeg igraca svih vremena da zabije jos koji, pa da u revansu igraju juniori...

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
@Raul_64
Hvala na informaciji
Hvala na informaciji

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
'ajd života ti ne ser'Raul_64 je napisao/la: Ronaldo odlican

Da nije dao onaj gol, zapitao bi se dal' je igrao ikako

Ne moze da makne. Spetlja se od hladnoce. Al' ja sam ga zaokruzio da daje golmandraX je napisao/la:'ajd života ti ne ser'Raul_64 je napisao/la: Ronaldo odlican![]()
Da nije dao onaj gol, zapitao bi se dal' je igrao ikakoBaš je i komentator na AreniSport 3 o tom govorio, znači lik se nije vidio uopšte, do gola...a nije se Bgm' ni poslije tog gola nešto baš naigrao...

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Prebaci na neki kanal koji prenosi utakmicu CSKA - Real Madrid.mandraX je napisao/la:'ajd života ti ne ser'Raul_64 je napisao/la: Ronaldo odlican![]()
Da nije dao onaj gol, zapitao bi se dal' je igrao ikakoBaš je i komentator na AreniSport 3 o tom govorio, znači lik se nije vidio uopšte, do gola...a nije se Bgm' ni poslije tog gola nešto baš naigrao...
Gospodine Pametni, ne pokušavajte ispast' smiješni.delldell je napisao/la: Prebaci na neki kanal koji prenosi utakmicu CSKA - Real Madrid.
Logično da je zbog toga, al' kako neko može (ko gleda tekmu) napisati komentar: "Ronaldo odličan"Soni je napisao/la: Ne moze da makne. Spetlja se od hladnoce. Al' ja sam ga zaokruzio da daje gol

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ni očekivao ljepšu utakmicu.
CSKA još nije poražen kod kuće od španskih klubova. Al' svakoj seriji dođe kraj. Ronalda sam vidio u 2 situacije (kod gola i kada je izborio onaj faul). Od Ozila očekujem buđenje u 2. poluvremenu.

CSKA još nije poražen kod kuće od španskih klubova. Al' svakoj seriji dođe kraj. Ronalda sam vidio u 2 situacije (kod gola i kada je izborio onaj faul). Od Ozila očekujem buđenje u 2. poluvremenu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ajd ti ne seri,jap i dalje pristaje.
Ne znam za tebe sta je odlicno..
za mene je na uzasnom terenu,na ledenoj temperaturi on koji je na svakom dijelu terena,izvlaci se po loptu,cak u sredinu i salje na stranu..
pravi visak,par puta je zavrnuo loptu u 5 metara i na kraju zabio i gol..
da odlican,vidi nije zabio het trik na -15 za prvo poluvrijeme u osmini finala lige prvaka na gostovanju,al meni je odigrao odlicno.
EDIT : sad vidi da je ti jos jedan izvor informacija bile tuđe oci i to strucnjaka s arene
Ne znam za tebe sta je odlicno..
za mene je na uzasnom terenu,na ledenoj temperaturi on koji je na svakom dijelu terena,izvlaci se po loptu,cak u sredinu i salje na stranu..
pravi visak,par puta je zavrnuo loptu u 5 metara i na kraju zabio i gol..
da odlican,vidi nije zabio het trik na -15 za prvo poluvrijeme u osmini finala lige prvaka na gostovanju,al meni je odigrao odlicno.
EDIT : sad vidi da je ti jos jedan izvor informacija bile tuđe oci i to strucnjaka s arene
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo malo slikica
real dosta bolji, imao je inicijativu, pored gola ronnya (za koji najvise krivice snosi tosic), tu je bio onaj zicer khedire iz lijepo izradjene akcije, cska prijetio iz polukontri i kontri, a najbolja prilika je bila ona od dzagoeva

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.