FK Slavija
Re: FK Slavija
sudija je bio kritican danas...ponistio cist gol...te sa svojim odlukama izazvao nerede na terenu od obje ekipe...
U KANTONALNU LIGU NA KALJENJE!!!
U KANTONALNU LIGU NA KALJENJE!!!
Mario Yepes
Čist gol??
Pa koju ti dioptriju nosiš boga ti?? 

Ne nosi nijednu, da je nosio bilo koju vidio bi ofsajdnime_tm87 je napisao/la:Čist gol??Pa koju ti dioptriju nosiš boga ti??
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Evo sad sa utakmice,Slavija solidno odigrala mogla je i bolje ali na pocetku pogrijesili i to ih je kostalo.Lucic po obicaju ponovo najbolji igrac Slavije,dobro je takodje odigrao i Arsenijevic bas kao i Simic na sredini terena.Djermanovic totalno neprimjetan danas,Radovanovic odigrao jednu od boljih partija danas mada moze on jos vise.Sudija katastrofalan danas mada po obicaju dobice prolaznu iako je svaki kontakt Slavijin igraca svirao prekrsaj.U dva navrata je morao svirati penal 1.kada je Culum ja mislim igrao rukom u prvom poluvremenu,a drugi put kada je Todorovic ulazio 1 na 1 sa golmanom a Cocalic ga polomio ko ledenicu,i jedan cist gol koji je okarakterisao kao ofsajd zbog Radovanovicevog uticanja na igru koji nije nimalo smetao golmanu ali sta je tu je.
I da ne bude da govorim da nista nije svirao Slaviji ostetio je Zelju kod dva nepostojeca ofsajda koje su samo on i pomocnik vidili a igraci su tada izlazili 1na 1 sa golmanom.
Sve u svemu dobra igra i jednih i drugih koju je pokvario sudija svojim pogresnim sudijskim odlukama i to u utakmici koja je radjena u direktnom prenosu.
I da ne bude da govorim da nista nije svirao Slaviji ostetio je Zelju kod dva nepostojeca ofsajda koje su samo on i pomocnik vidili a igraci su tada izlazili 1na 1 sa golmanom.
Sve u svemu dobra igra i jednih i drugih koju je pokvario sudija svojim pogresnim sudijskim odlukama i to u utakmici koja je radjena u direktnom prenosu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
da je to bio sudija uopste pa najmanje 3 crvena bi slavija dobila pa onaj kapiten sta je radio to nema ni u seoskim ligama stvarno sramota za nas fudbal a malo bolje pogledaj snimak i vidjeces da je bio ofsajd kod gola slavijeDevil je napisao/la:Evo sad sa utakmice,Slavija solidno odigrala mogla je i bolje ali na pocetku pogrijesili i to ih je kostalo.Lucic po obicaju ponovo najbolji igrac Slavije,dobro je takodje odigrao i Arsenijevic bas kao i Simic na sredini terena.Djermanovic totalno neprimjetan danas,Radovanovic odigrao jednu od boljih partija danas mada moze on jos vise.Sudija katastrofalan danas mada po obicaju dobice prolaznu iako je svaki kontakt Slavijin igraca svirao prekrsaj.U dva navrata je morao svirati penal 1.kada je Culum ja mislim igrao rukom u prvom poluvremenu,a drugi put kada je Todorovic ulazio 1 na 1 sa golmanom a Cocalic ga polomio ko ledenicu,i jedan cist gol koji je okarakterisao kao ofsajd zbog Radovanovicevog uticanja na igru koji nije nimalo smetao golmanu ali sta je tu je.
Samo prebroj broj prekršaja Želje i Slavije sve će ti biti jasno, ti kao da si bio na nekoj drugoj utakmici.Devil je napisao/la:Evo sad sa utakmice,Slavija solidno odigrala mogla je i bolje ali na pocetku pogrijesili i to ih je kostalo.Lucic po obicaju ponovo najbolji igrac Slavije,dobro je takodje odigrao i Arsenijevic bas kao i Simic na sredini terena.Djermanovic totalno neprimjetan danas,Radovanovic odigrao jednu od boljih partija danas mada moze on jos vise.Sudija katastrofalan danas mada po obicaju dobice prolaznu iako je svaki kontakt Slavijin igraca svirao prekrsaj.U dva navrata je morao svirati penal 1.kada je Culum ja mislim igrao rukom u prvom poluvremenu,a drugi put kada je Todorovic ulazio 1 na 1 sa golmanom a Cocalic ga polomio ko ledenicu,i jedan cist gol koji je okarakterisao kao ofsajd zbog Radovanovicevog uticanja na igru koji nije nimalo smetao golmanu ali sta je tu je.
A obzirom da imaš takvu moć zapažanja, nije mi čudno što prićaš o nekim penalima i čistim golovima...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Danas ili nije bio vas dan, ili neznate igrati
neznam kako ste uzeli bod u Sirkom i Mostaru

Rega jeste trebao dobiti crveni onde ali valjda ga se sudija prepao koliko je podivljao ali trebao je i Bekric ga dobiti kada je bez lopte laktom udario Simica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ni nosi diotriju al bi i ti trebao nositi gol nije ponisten zbog ofsajda o ofsajdu ni govoora nije bilo nego kad je igrac slavije sutao prema golu zelje ispred sehe se postavio igrac iz slavije a taj igrac nije ni dirao loptu nego je samo sehicu zasmetaoAYAN je napisao/la:Ne nosi nijednu, da je nosio bilo koju vidio bi ofsajdnime_tm87 je napisao/la:Čist gol??Pa koju ti dioptriju nosiš boga ti??
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Pa to je upravo nesto zvano pasivni ofsajd, kada igrac ne dira loptu ali joj se nadje na putu cime pasivno utice u igri ... prema tome gol je opravdano ponisten... sto se tice ostaloga LAKRDIJA od sudjenja, samo mi nije jasno zbog cega Slavija protestujeMT87TM je napisao/la:ni nosi diotriju al bi i ti trebao nositi gol nije ponisten zbog ofsajda o ofsajdu ni govoora nije bilo nego kad je igrac slavije sutao prema golu zelje ispred sehe se postavio igrac iz slavije a taj igrac nije ni dirao loptu nego je samo sehicu zasmetaoAYAN je napisao/la:Ne nosi nijednu, da je nosio bilo koju vidio bi ofsajdnime_tm87 je napisao/la:Čist gol??Pa koju ti dioptriju nosiš boga ti??
jbg jesu osteceni nije regoje dobio crveni jer su se jadnici ponadali da vukodlaka moze neko smiriti kad ni sudija nije mogao mozda na to misle
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
pa to je pasivni ofsajd!!!MT87TM je napisao/la:ni nosi diotriju al bi i ti trebao nositi gol nije ponisten zbog ofsajda o ofsajdu ni govoora nije bilo nego kad je igrac slavije sutao prema golu zelje ispred sehe se postavio igrac iz slavije a taj igrac nije ni dirao loptu nego je samo sehicu zasmetaoAYAN je napisao/la:Ne nosi nijednu, da je nosio bilo koju vidio bi ofsajdnime_tm87 je napisao/la:Čist gol??Pa koju ti dioptriju nosiš boga ti??
Igrač je stajao tik ispred Šehića, a lopta je išla pravo prema tom igraču, koji je pustio kroz noge, još je pokušao petim zahvatit... Čist ofsajdMT87TM je napisao/la:ni nosi diotriju al bi i ti trebao nositi gol nije ponisten zbog ofsajda o ofsajdu ni govoora nije bilo nego kad je igrac slavije sutao prema golu zelje ispred sehe se postavio igrac iz slavije a taj igrac nije ni dirao loptu nego je samo sehicu zasmetaoAYAN je napisao/la:Ne nosi nijednu, da je nosio bilo koju vidio bi ofsajdnime_tm87 je napisao/la:Čist gol??Pa koju ti dioptriju nosiš boga ti??
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
regoje papak trebao dobiti narandzasti za ono danas, slavija pregazena u na tribinama i na terenu, jednostavno bolji smo za klasu, zbog sebicnosti bekrica i gluposti sehica nismo uzeli 3-0
Cuva Bog Zelju svog!
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma o čemu ti pričaš svega ti? Pa danas igre nije bilo uopšte...Ko je koga pregazio?Srednja žalost i jedni i drugi.A ono što ste vi divljaci i primitivci radili po naselju starosjedelaca,ne treba ni komentarisati.Smiješni ste vi,a drotovi još smješniji.Čuj 3:0.Jesi ti bio na tekmi uopšte?mirzza je napisao/la:regoje papak trebao dobiti narandzasti za ono danas, slavija pregazena u na tribinama i na terenu, jednostavno bolji smo za klasu, zbog sebicnosti bekrica i gluposti sehica nismo uzeli 3-0
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
3-0 je malo sta smo vam trebali uraditi, bekric je 2 puta bio sam pred golmanom, bucan 1, serdarevic 1, bucanov offside nije uopste bio, prosuli smo vas ko rizu, igre nije bilo jer ste tukli nemilice, na onoj njivi koja nema drenaze ne moze ni biti igrealan_kardec je napisao/la:Ma o čemu ti pričaš svega ti? Pa danas igre nije bilo uopšte...Ko je koga pregazio?Srednja žalost i jedni i drugi.A ono što ste vi divljaci i primitivci radili po naselju starosjedelaca,ne treba ni komentarisati.Smiješni ste vi,a drotovi još smješniji.Čuj 3:0.Jesi ti bio na tekmi uopšte?mirzza je napisao/la:regoje papak trebao dobiti narandzasti za ono danas, slavija pregazena u na tribinama i na terenu, jednostavno bolji smo za klasu, zbog sebicnosti bekrica i gluposti sehica nismo uzeli 3-0
Cuva Bog Zelju svog!
Iz tabora Slavije nisu zadovoljni rezultatom. Kako kazu unistili smo Zelju, toliko prilika, imali smo 10 puta 1vs 1. Nisu nam svirali nekoliko penala pa ove sedmice necete gledati najpopularniju emisiju PENALTY u selendri zvanoj lukavica.
Takodjer bi se zeljeli zahvaliti sokolovima koji su prezivjeli pticju gripu al ne iz zeljine manijake, koji su svojim orginalnim pjesmama nadjacali malobrojne manijake, a ove u uzvratnom susretu kazu da ce ih doci cak 4000(prema nekim informacijama, citava lukavica i jos nekoliko sela). Cuvajte se svi, eto sokolova.
Takodjer bi se zeljeli zahvaliti sokolovima koji su prezivjeli pticju gripu al ne iz zeljine manijake, koji su svojim orginalnim pjesmama nadjacali malobrojne manijake, a ove u uzvratnom susretu kazu da ce ih doci cak 4000(prema nekim informacijama, citava lukavica i jos nekoliko sela). Cuvajte se svi, eto sokolova.
gledao sam utakmicu i po meni je nerijesen rezultat najrealniji s obzirom na ono sta su ekipe pokazale na terenu .. 

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
U sarajevskom derbiju Slavija je u istočnom delu prestonice igrala sa Željezničarom 1:1. Mnogo jaci uvod gradskog derbija na B92 site. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.