Joj koja mrtva komercijala ovaj SMS voting tokom citavog dunk contesta,stvarno mi Stern i kompanija pocinju ici na zivce.Iskreno sam na pocetku sezone bio za vlasnike sto se tice lockouta,amnestije,prljavi ugovori i masne plate,sto jest jest previse se novca davalo igracima,al ovi pretjeruju,uzeli su 4% meni se cini i sad naprave neki SMS hepek koji ce donijeti jos vise novca,razumijem ja pare su tu,al de malo,svi cekaju taj dunk contest,po meni najbolji dio all star vikenda i opet vidjet cemo jednu rundu i uzet ce pare.Ja bi makar stavio 6 igraca da kucaju pa da imamo sta vidjeti :@
I ovaj rising stars game mi je super,nisam prebrojao jel jednak broj rookiea i spohomorea al svejedno,sva imena koja trebaju biti su tu,barem po meni je tako.Kakav tandem ce biti Rubio i Blake uh to ce da bude zanimljivije od glavne tekme

I kad vec prave nesto novo,ja bi volio da vidim neku veteran game,za igrace recimo starije od 34 godine ili tako nesto,mozda neki old school all star na kojem bi se pojavio Carter,Kidd,Nash(mada on ima i u ovom),mozda par igraca izvesti iz penzije,bilo bi zanimljivo...
Burza objasniooo