Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 21 feb 2012, 10:20

delpy je napisao/la:Ko nam igra lijevog beka u primaveri? Liviero ili Belfasti?? Jer ono sto sam juce gledao, prvo poluvrijeme, u par navrata je super odigrao i uzeo nekoliko lopti ..
Belfasti je juce igrao, a inače na toj poziciji igra Liviero.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 feb 2012, 11:25

juventus 0244 je napisao/la:Skoro sam imao malo više slobodnog vremena pa sam se malo poigrao :mrgreen: , pa evo po nekoj mojoj procjeni kako bi to moglo biti na kraju, ja se nadam da će ovako završiti :), pokušao sam biti što realniji :roll: . Ukoliko neko želi da se poigrao kao ja :D , neka se javi na pp, pa cu mu poslati datoteku :D.

slika
Malo se poigram puls joj malo opipam... :mrgreen:

Dobra tabela i pretpostavke ok, ali sve to pada u vodu jarane na zelenom ''tepihu''. Moguće je da ne osvojimo ni boda u narednim gostovanjima.. kad vidim Bolognu, Genou i Fiorentinu ne mogu se oteti utisku da ako osvojimo tu 5 bodova da se trebamo šutati u pedu.
Da ne budem skeptik, uvijek od tima kakav je Juventus se očekuje da ide na pobjedu nebitno ko je takmac sa druge strane. Ritam će biti težak i ubitačan + ''napaljenost'' koja je uvijek izražena kada se igra protiv Stare Dame.
Kad bi kojim čudom npr uzeli bod od Milana, maznuli ovu domaću kući i od tri teška gostovanja donijeli 7 bodova smatrao bih da smo zreli za titulu.
Kraj februara i mart će nam odrediti smjernicu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 feb 2012, 11:41

Malo se poigram puls joj malo opipam... :mrgreen:
:lol: :lol:

Svašta je moguće, ali da vidim kakav sam prognozer :mrgreen: . Moje mišljenje je slično, ovo utakmica protiv Milana nije toliko odlučujuća, koliko ove tri zaredom u gostima, to će biti ključne utakmice sezone. Još jedna važna činjenica poslije Milana (kup) i Intera u ligi igramo po jednu utakmicu sedmicno tako da će i po tom pitanju kasnije biti lakše.

FC Ljuta Krajina

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 feb 2012, 12:12

Koliko god nam je ''prednost'' ova tekma manje zbog psihologije ''imamo šanse osvojiti sva tri i tako ih prestići'' toliko može biti i jako neugodna ako tu ne osvojimo bod(ove).
Biće kikseva, uslovno rečeno, još. Biće teško ali draže je ovako kad je neizvjesno i mrtva trka.
Rano je još da prognoziramo, volio bih da Juve bude taj kojem će šarena zastava prvom mahati na kraju (kako simbolički :mrgreen: )

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 feb 2012, 12:22

Bepe Marota ulogu favorita prepušta domaćinu.

"Milan je aktuelni šampion, mi smo ipak autsajderi u ovakvim duelima. Igramo sa timom koji je već praktično među najboljih osam u Evropi", rekao je direktor Juventusa.

"Za nas je velika stvar i ono što smo do sada napravili", dodao je Marota.

Nije želio da priča o Ibrinoj suspenziji i mogućnosti da bude pomilovan.

"Nisam vidio šta je Milan naveo u žalbi, pa ne mogu da komentarišem. A i mi u Juventusu ne obraćamo pažnju na to", zaključuje Marota.

@Bianconerac ako ovo kaže tvoj ljubimac ja se slažem ;)

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 21 feb 2012, 12:49

juventus 0244 je napisao/la:Skoro sam imao malo više slobodnog vremena pa sam se malo poigrao :mrgreen: , pa evo po nekoj mojoj procjeni kako bi to moglo biti na kraju, ja se nadam da će ovako završiti :), pokušao sam biti što realniji :roll: . Ukoliko neko želi da se poigrao kao ja :D , neka se javi na pp, pa cu mu poslati datoteku :D.

slika
Dobro si ti ovo odradio. Milan je za sada uspio da istopi nasu prednost, koju smo uslovno receno stekli u medjusobnom duelu. Slazem se sa svima da su veoma vazne 3 gostujuce utakmice i nadam se da Conte ima nesto u rukavu. Milan je u naletu, igraju odlicno, ali nadam se dobroj utakmici uz puno nadigravanja. Motiv igracima treba da budu izjave Allegria koji se malo ukakio. Nadam se da cemo ih dobit 4 puta u ovoj sezoni i otet im oba trofeja ispred nosa :mrgreen:
Kad vidim neke u rezultate ovako sve na jednom mjestu i jos i obojene dodje mi da place gdje smo bodove gubili :twisted:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 21 feb 2012, 13:57

Quagliarella je sigurno u prvih 11 protiv Milana.
Zadnja izmjena: harebianconero, dana/u 21 feb 2012, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 feb 2012, 13:59

Nakon sinocnjeg poraza Benfice, jedini smo neporazeni klub u Evropi, u ovim evropskim ligama vrijednim pomena...

GRANDE JUVE....

Odoh na temu Uniteda, da se malo raspitam o ovom Pogbi... mogli bi im ga uzet :mrgreen: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 feb 2012, 14:04

ova dva crnca lice na sve samo ne na primaveru :mrgreen: haman ko onaj Eriberto lazu 2-3 godine haha

a kako god kod Kontea tesko da ce zaigrati :D

sto se tice San Sira volio bih napad Kvaljarela-Vucinic, mada i Matri odradi dosta toga protiv boljih ekipa. Borijelo i Alex nikako. Dilema je jedina na lijevom beku, tu smo najtanji.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 21 feb 2012, 14:07

De Ceglie nema lose utakmice do sada, tako da ne vidim kako smo bas tu najtanji. Caceres moze isto tu odigrati. Chielo se moze vratiti na lb, ako bude igrao Ibrahimovic ustopat ce ga Barza, kao i prosli put.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 feb 2012, 14:10

ma mislio sam ako budemo igrali 3-5-2 , ne vjerujem bas ni De Celjeu, a za Gariba da ne govorim.. Kaseres nije bio bas najbolji u defanzivi ni na desnom beku, tako da bi na lijevom bio kocka. Ako se pogleda cijeli tim kod formacije 3-5-2 tu najvise skripi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 feb 2012, 14:18

Ja mislim da ćemo igrati 4-3-3, to mislim jer Pepe "mora" početi :mrgreen: . Mogao bi Pepe zaigrati i tog lijevog krilnog u formaciji 3-5-2, svašta je moguće. Ali ja bi volio da to bude 4-3-3:

---------------Buffon
Licht--Barzaglie--Chiellini-PDC
-------Vidal-Pirlo-Marchisio--
Pepe-----Matri (Q)----Vučinić

Jer ovako smo igrali i u prvom dijelu i poigrali se sa Milanom, ali neće ovo biti ista utakmica, jer oni su puni samopouzdanja nakon pobjede nad Udinama i Arsenalom.

FC Ljuta Krajina

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 feb 2012, 14:22

Slično razmišljamo @juventus... samo izgleda da najavljuju Eta Betu mjesto Mitre...

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 21 feb 2012, 14:26

Ne znam bi li taj napad dobar bio sa Vucinicem i Quagom, ja bih prije stavio Quagliarellu na mjesto Vucinica a ostavio Matrija u prvih 11.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 feb 2012, 14:35

Glupost je napisao/la:ja bih prije stavio Quagliarellu na mjesto Vucinica a ostavio Matrija u prvih 11.
+1,Vučinić je u nikakvoj formi što već počinje da utiče na njegove živce.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 feb 2012, 14:38

Jest al' kad ne igra Vucinic mi se patimo da damo gol... Pogotovo ne bi dali gol kad bi igrali Matri i Qualja, jer nijedan od njih dvojice ne zna namjestiti gol ili gurnuti ovog drugog u sansu tj. nemaju znanja za fantaziju koju Vucko posjeduje, a ne moze vala ni Pirlo sve namjestati...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 feb 2012, 14:43

Vučnić nije još pronašao pravu formu, a i povrede su krive zbog toga, ali on je uvijek bio dobar u velikim utakmicama, sjetimo se kako je odigrao utakmicu protiv Milana u Torinu a i protiv Intera u Milanu, on je potreban, kad je on tu ostali igrači imaju više prostora (jer igrači iz odbrane više pažnje posvećuju njemu) , a zna i podvaliti loptu ;).

@ramiral

I ja čitam, vidjet ćemo, pokušat će Conte na treninzima nešto iskombinovati.

Zamislite Eliju gurne od prve :lol: :lol:

FC Ljuta Krajina

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 feb 2012, 14:52

Oxygen je napisao/la: ---------------------Giggi----------------------
--------Barza-----Bonnuci-----Chiello-----
Licht-------------------------------De Ceglie
-----------Vidal----Pirlo----Marcha-------
--------------Matri---Vučinić---------------
Neki dan sam napisao,mislim da je to to,eventualno su tu nedoumice Quaglia-Vučinić,3-5-2 je sigurno ono što ćemo igrati,pogotovo protiv jakih ekipa,ovisno od rezulata lahko je preći i na 4-3-3 npr uvođenjem Pepea umjesto De Cegliea.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 feb 2012, 14:54

juventus 0244 je napisao/la:Vučnić nije još pronašao pravu formu, a i povrede su krive zbog toga, ali on je uvijek bio dobar u velikim utakmicama, sjetimo se kako je odigrao utakmicu protiv Milana u Torinu a i protiv Intera u Milanu, on je potreban, kad je on tu ostali igrači imaju više prostora (jer igrači iz odbrane više pažnje posvećuju njemu) , a zna i podvaliti loptu ;).

@ramiral

I ja čitam, vidjet ćemo, pokušat će Conte na treninzima nešto iskombinovati.

Zamislite Eliju gurne od prve :lol: :lol:

Učini mi se da si napisao Eliji gurne od prve :lol: :lol:
U svakom slučaju ako brat zaigra @Hare će se napiti k'o mljaze 8-) :D

A neće ni @Bianconercu biti mrsko
Ja bih počeo sa Vučkom i Matrijem pa kud puklo, u slučaju nepovoljnog rezultata ubaciti Quagliarelu

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 21 feb 2012, 15:12

Arogantni je napisao/la:Jest al' kad ne igra Vucinic mi se patimo da damo gol... Pogotovo ne bi dali gol kad bi igrali Matri i Qualja, jer nijedan od njih dvojice ne zna namjestiti gol ili gurnuti ovog drugog u sansu tj. nemaju znanja za fantaziju koju Vucko posjeduje, a ne moze vala ni Pirlo sve namjestati...
Pa ne bih se bas slozio sto se tice Quagliarelle, on je opasan iz svake pozicije samo mu malo prostora treba da uputi neki sut. Vucinicu su losi sutevi skroz jedva koji dode do gola i kada sebi napravi sansu ocigledno da nije u formi dok ovaj ima tu zelju da se vrati poslije povrede. Ipak Conte odlucuje on sigurno zna bolje od nas :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.