FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cole-ch
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cole-ch » 30 avg 2009, 19:24

Polako ali sigurno Zeljo (Amar) konsoliduje svoje redove. Bod nije los, mada i tri nebi bila ne zasluzena. Slavija moze i bolje. Malo ljudi na gradskom derbiju.
Manijaci odlicnii, Golubovi solidni...Sudije NULA, Br. 4 u Slaviji, lik je zesci SHABAN.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 30 avg 2009, 19:25

thunder je napisao/la:Ne mogu se oteti utisku da smo mogli kuci sa tri boda, bili smo bolji vecim dijelom susreta. Raduje me cinjenica da u napadu vise nismo bez ideje, imali smo par dobrih akcija i kontri ali realizacija je izostala. Cini mi se da sad bolje igramo na strani nego kuci. Šehić dosta dobar, osim te greske kod gola i one situacije kad su precku pogodili. Ostaje zal za neiskoristenim prilikama ali ne smijemo biti nezadovoljni. Vidi se ogroman napredak u igri, akcije pocinju liciti na nesta, jos da popravimo realizaciju i bice dobro.
A odavno nisam vidio da jedan sudija ima manje autoriteta od ovog. Psuju mu, guraju ga, pomocnog cak i udaraju i nista od crvenog. Regoje samo sto nije skocio na njega. Ali nema veze, idemo dalje, ako nastavimo da ovako igramo na strani ne treba da se brinemo.
Apsolutno mu ne zamijeram što je griješio kod gola i kod one prečke, zamjeram mu što je glup ko K.... jer loptu koja je išla prema njemu nije znao, bi li je uhvatio ili ne, i na kraju je pustio u korner...iz kojeg smo go primili...glupan.

Nemogu da vjerujem da je napravio takvu glupost, pa da je barem nogom izbio u aut, ako nije bio siguran može li je uhvatit, a mogo je uhvatit bez ikakvih problema...joj.. sve dok bude takvih glupih reakcija, nema napredka.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 30 avg 2009, 19:31

Joj ovo je zalosno bilo fkt. pa da je u bilo kojoj drugoj liga ona 4 iz slavije bi dobila crveni. Kako gura sudiju, a sudija nista. Ja reko evo sada kada mu crveni pokaze kada nista, reko zalosti hahahaha...jos nabi onog fizotarapeuta nogom hahahaha. Kakvi cikana igra u ovoj ligi zalosno

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 30 avg 2009, 19:33

Zalaganje igraca je odlicno ali realizacija katastrofa.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 30 avg 2009, 19:41

svaka cast igracima zelje trebalo je sa onim krkanima igrat pa polomili su ih trebace im mjesec sebi da dodzu ono je sramota jos tv prenos ma ovo samo ima u nasoj ligi

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 avg 2009, 19:42

jos jedno sudjenje koje stavlja ligu tamo gdje i treba da bude, na dnu...trebalo je biti 26 crvenih...
bekrica treba dobro prebit samo jer je pi.ka koja nesmije uci u duel (da vidi da nece krepat od udarca) i radi njega smo vec 2 gola primili od kojih je jedan ponisten(danas)...sramotna je njegova igra...on umjesto da je bolji, on sve gori i izgubljeniji...bio je "najbolji" a sad je bas los...
Seha solidan osim one nesigurnosti prije kornera nakon kojeg je uslijedio njihov gol...mislim da treba prestat srat sto se decka tice jer nas je kuci izvadio 2 tekme, a kod gola nije pogrijesio...
Bucanu su ja mislim zabranili da suta na gol...

Sve u svemu ovo je vise nego sam ocekivao prije tekme, al mi je opet krivo da smo bez 3 boda otisli jer smo propustili onakve prilike!

Ovaj bod puno vrijedi :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tarik_sa
Kontakt:

Post Postao/la tarik_sa » 30 avg 2009, 19:51

Sehic- bio je dobar vecim dijelom utakmice, ali je pogrijesio kod gola...
Cocalic,Mesic- stvarno su odigralo dobro i hrabro
Colic- Zeljo odavno nije imao boljeg beka, za par godina mogao bi konkurisat i za reprezentaciju :)
Radovanovic-veoma dobar, samo mi se ne svidja to sto su igraci Slavije imali puno prostora po njegovoj strani
Culum- odigrao dobro, ali mi nije jasno kako je Regoje skocio iznad njega i pogodio :?
Svraka- imao je dobrih pasova, presjekao dosta njihovih lopti
Serdarevic- mislim da je mogao on to odigrati puno bolje
Beslija- brz i prodoran, ali po ovakvom terenu se cesto desi da lopta ostane iza njega :D
Bekric- bio dobar dok ga nisu poceli udarati, tada je zamjenjen
Popovic- imao je jedan dobar napad, ali vidi se da nemoze sam
Stanic- pa nije mogao puno pokazati, vise je provocirao igrace Slavije nego sto je igrao :D
Bucan- stalno je bio u ofsajdu, kao da nemoze biti miran malo :D
Selimovic- nije igrao dovoljno da pokaze bilo sta

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 30 avg 2009, 19:53

Bravo, i bod nije los. Brojka odlicna, pravi bosnjacki tigrovi. Ovaj bod vas drzi u samom vrhu tabele, nadam se da cemo mi i vi zajedno izaci u evropu. Pokazali ste seljacinama kako se igra fudbal, stata sto sehic pogrijesi. 8-)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 avg 2009, 19:53

evo sa tekme...sta reci prije utakmice bi potpiso ovaj rezultat i bio prezadovoljan bodom, ali poslije utakmice fakat nisam bio zadovoljan...zalaganje za 10, vidi se da se i polako uigravaju, ali zavrsnica katastrofa...jos su mi ispred ociju sansa bekrica i bucana...po meni najace odigrali cola, culum i standardno coca...seha sta reci svo vrijeme dobar i onda vidjeli ste...jbg vec 4 boda sa gostovanja, sto je bila naucna fantastika u proslim godinama...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 avg 2009, 20:06

r0djeni je napisao/la:Bravo, i bod nije los. Brojka odlicna, pravi bosnjacki tigrovi. Ovaj bod vas drzi u samom vrhu tabele, nadam se da cemo mi i vi zajedno izaci u evropu. Pokazali ste seljacinama kako se igra fudbal, stata sto sehic pogrijesi. 8-)
Kao da si me pitao sta da napises :!: :mrgreen:

Isto k'o u Gradaccu,stvarali sanse ali nema ko da zabije,bod zasluzili a mogli smo i vise,samo lagano stvara se nesto VELIKO,samo strpljenja :!: Bore se k'o lavovi,sa nama na tribini bili Dino Muharemovic I Nermin Jamak :!:

I na kraju hvala ti boze sto navijam za Ljože :arrow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 avg 2009, 20:07

Mi smo trebali kod 0-1 zabiti još jedan kad je Bekrić predriblao 3 igraca i izašao sam pred golmana ali levat glumi Ibrahimovića nešto potkopava loptu i promaši cist zicer...da smo tad zabili bila bi gotova prica.
Sudija celavo džubre šiljio citavo vrijeme za njih...lik je prvom poluvremenu šakom opalio Ćuluma pred sudijom ovaj ništa :twisted: :evil: ...Regoje fata za vrat linijskog i hoce da ga davi glavni opet ništa :oops: :evil: :twisted:
Onaj njihov gol je 100% Šehićeva krivica,taj momak nas ukopava iz kola u kolo svojim glupostima (inace je extra branio u prvom poluvremenu,svaki centaršut je pokupio ali ga na kraju momacki usrao :evil: :cry: )
Po meni ,najgori pojedinac Serdarević - taj ne može potrcati kako treba,preloš igrac....Stanić ušao umjesto Bešlije i ništa - nidje veze igra,lik nejac prava isto ko da je na infuzijama....krivo mi je :evil: jer smo mogli glat uzeti 3 boda,ali yebi ga sad :x
Na kraju "junacka" srpska policija par momaka koji su malo zaostali za kolonom poceli da pendrekaju po leđima :x :x banda nacionalisticka :twisted:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 30 avg 2009, 20:07

Popović je katastrofa,a mladi Čolić je odličan ! :)
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 avg 2009, 20:07

Zeljo je trebao pobjediti,ali i ovako je dobro! Sudjenje lose,Regoje je trebao 5 puta dobiti crveni karton,covjek se bije sa sudijom a ovaj nista!..
Bucan i Sehic su tarabe,najlosije dio ekipe! Hoce li taj Supic potpisati,tek tada se moze ocekivati borba za prve 3 pozicije,ovako sa Sehicem to je nemoguce! covjek ima predispozicije za baleta,a za golmana nikako! Bucana vec sutra otjerati iz ekipe!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 30 avg 2009, 20:15

Ma mozemo biti zadovoljni ovim djelom sezone igrali smo 5 utakmica od toga 2 kuci protiv najbolji ekipa i isli na 3 teska gostovanja.Treci smo sa ovakvom igrom i sa Alenom mozemo dobit Travnika.Vidi se da je iz tekme u tekmu sve bolje i bolje.Mislim da mozemo barem biti treci i uz laksi raspored i kako je najavljeno na polusezoni 3 dobra igraca to je realnost.Puno se toga uradilo za kratko vrijeme i vise od ocekivanog.Manijaci odlicni!Bice ZELJO opet SAMPION!
AMAR OSIM!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2009, 20:20

Cestitke Zeljeznicaru na osvojenom bodu i na odlicnom navijanju i na odlicnoj popunjenosti jer posle Crvene Zvezde oni su jedina grupa koja je skoro popunila juznu tribinu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 30 avg 2009, 20:26

bistrikboy je napisao/la:
r0djeni je napisao/la:Bravo, i bod nije los. Brojka odlicna, pravi bosnjacki tigrovi. Ovaj bod vas drzi u samom vrhu tabele, nadam se da cemo mi i vi zajedno izaci u evropu. Pokazali ste seljacinama kako se igra fudbal, stata sto sehic pogrijesi. 8-)
Kao da si me pitao sta da napises :!: :mrgreen:

Isto k'o u Gradaccu,stvarali sanse ali nema ko da zabije,bod zasluzili a mogli smo i vise,samo lagano stvara se nesto VELIKO,samo strpljenja :!: Bore se k'o lavovi,sa nama na tribini bili Dino Muharemovic I Nermin Jamak :!:

I na kraju hvala ti boze sto navijam za Ljože :arrow:
Ma samo polako, dobri ste 3 gostovanja 4 boda, a uz to veoma teski protivnici. samo izdrzite do polusezone dok vam stignu nova pojacanja i evropa negine. :D

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 30 avg 2009, 20:28

Legendo punili smo je vec jednom
AMAR OSIM!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 30 avg 2009, 20:31

Da i ja nesto kazem,steta sto ej kisa padala bilo bi vise raje!Prije utakmice nisam ocekivao nista,ali sad mi je krivo sto nismo dobili,jer mogli smo.Po meni,coca,culum i mali colic dobri,svraka se odlicno snasao ne poziciji zadnjeg veznog,ovo me podsjeca na amarov potez sa bukijem,serdarevic daleko najslabiji.Navijanje-ok,ali moze bolje!
AMAR OSIM!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2009, 20:38

csh je napisao/la:Legendo punili smo je vec jednom
Evu tekmu nisam bio.

p.s Koji je igrac prebacio petom loptu do Coce kod gola?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 avg 2009, 20:39

ukratko,ljut sam što nismo uzeli sva 3 boda :evil: :twisted: :x ...Šehića treba poslati malo na klupu jer ne ide ovako više,svaku tekmu napravi kiks,ali baš svaku...Serdarević i Stanić katastrofa (ne samo danas vec i prije) dakle,noga podhitno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.