Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo se po prvi put vraća na stadion gdje je prvi put osvojio Ligu prvaka sa Manchesterom.

Sretno zmajevi!!
[youtube][/youtube]
Ima, vodonoša.ANTIFA ! je napisao/la:Ima li Zidane sada ikakvu funkciju u Realu![]()
Direktor je nečega, čega - neznam

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sastavi za veceras

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To su nagadjanja..rio_Ferdy88 je napisao/la:Sastavi za veceras![]()
Mou prema nekim natpisima na Marci planira igrati sa nesto tvrdjim veznim redom tj da ce priliku dobiti Khedira i Concentrao uz Xabija..
[youtube][/youtube]
I ja imam osjećaj da će Mourinho početi sa 3 defanzivna vezna, čisto radi predostrožnosti prve utakmice, nešto kao s Lyonom prošle godine. Kako išla utakmica, vjerujem da će Real ubaciti u veću brzinu i doći s pobjedom nazad.
Nego zna li itko prenosi li ijedna naša tv kuća utakmicu?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Cautinho
- Kontakt:
Vidim,Kaka se pravo poboljsao,odkad je bio promasaj Reala,postao je jedan od boljih igraca ove sezone.Bas mi je drago zbog njega,neka tako nastavi. 

Keep walking.
http://liveonsat.com/LJ_foot_uefa_CL.php" onclick="window.open(this.href);return false;Toxicity je napisao/la:I ja imam osjećaj da će Mourinho početi sa 3 defanzivna vezna, čisto radi predostrožnosti prve utakmice, nešto kao s Lyonom prošle godine. Kako išla utakmica, vjerujem da će Real ubaciti u veću brzinu i doći s pobjedom nazad.
Imas tu sve kanale koji prenose utakmicu, samo ne znam hocel ti biti od pomoci

Don't hate what you don't understand.
- Bernabéu
- Kontakt:
Da li mi gledamo isti RMA?Cautinho je napisao/la:Vidim,Kaka se pravo poboljsao,odkad je bio promasaj Reala,postao je jedan od boljih igraca ove sezone.Bas mi je drago zbog njega,neka tako nastavi.

Ricardo i ove sezone igra "ispod" prosjeka igara iz ACM gdje je bio odličan igrač. Ipak doveden je u RMA za veliku sumu novca, te bi trebao još mnogo bolje utakmice pružat'. Mišljenja sam kako je Callejon trenutno bolji.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Kablovska je u mene tako da neće biti od pomoći, ali hvala svakakoxaviesta je napisao/la:http://liveonsat.com/LJ_foot_uefa_CL.php
Imas tu sve kanale koji prenose utakmicu, samo ne znam hocel ti biti od pomoci

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Ricardo i ove sezone igra "ispod" prosjeka igara iz ACM gdje je bio odličan igrač. Ipak doveden je u RMA za veliku sumu novca, te bi trebao još mnogo bolje utakmice pružat'. Mišljenja sam kako je Callejon trenutno bolji.[/quote]
Jos pored toga dodat i nenormalne probleme sa povredama,i tek onda bi se slozio s tobom
ono realno jebga 
Jos pored toga dodat i nenormalne probleme sa povredama,i tek onda bi se slozio s tobom

prognoza za veceras 0:2
-
- Kontakt:
Večeras sigurno igra Coentrao zajedno sa Xabi Alonsom
jer jedne prilike, Mou reče na press konferenciji da je jedino siguran za prvu postavu onaj igrač kojeg povede sa sobom na pressicu
tako da...
večeras neće srljati, ako šta uđe dobro je, ako ne ima revanš
jer ovo je svim igračima neobično da igraju na minusu
jer jedne prilike, Mou reče na press konferenciji da je jedino siguran za prvu postavu onaj igrač kojeg povede sa sobom na pressicu
tako da...
večeras neće srljati, ako šta uđe dobro je, ako ne ima revanš
jer ovo je svim igračima neobično da igraju na minusu

Nadam se vecerasnjoj pobjedi Real-a 

- anonymousHD
- Kontakt:
Kaka ove sezone odličan, kroz šta je sve prošao, dobro još uvek igra. Kaka je u Milanu bio mlad momak, sad je već stariji, sad igra iskusno, lagano, to će nam pomoć da skroz skinemo Barcu sa trona. 

Evo vecerasnje postave
Real Madrid's starting lineup: Casillas, Pepe, Ramos, Arbeloa, Khedira, Cristiano , Benzema, Özil, Xabi, Coentrão & Callejón.

Real Madrid's starting lineup: Casillas, Pepe, Ramos, Arbeloa, Khedira, Cristiano , Benzema, Özil, Xabi, Coentrão & Callejón.
Zanimljivost.Ovo ce biti 8 gostovanje u Moskvi za Real Madrid od prethodnih 7 Real ima jednu pobjedu 2 remija i 4 poraza.Naravno ovo ne mora nis da znaci ali je zanimljivo.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.