Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
hajmo nantes samo zabij go ...
Kad na rezultatima pise da servira jedan ustvari je drugi, neka vas to ne zbunjuje, gledam mec 

Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Nikad nemojte igrati teniski par ako su oba iz iste zemlje, a Metz je sigura manje golova
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- Emir ZENICA
- Kontakt:
e pa ne mogu vjerovat koji kreten aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
E **** ga Benfica
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
a **** ti nant neznam kad sam goru utakmicu pogledao
-
- Kontakt:
cekao benficu 2cu evo sad upalio ne mogu da vjerujem da su ovako losi nisu prilike napravili u 2. poluvremenu ...
Ja ih cekam samo gol da daju al dabogda lose stoje,malo sansi stvaraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja veceg peha sto se tice kladionice od tebe nisam vidioAdmir_Sa je napisao/la:

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
ja otkako se kladim ovakvu seriju pehova nisam zaredao, pa ovo je u zadnjih 7 dana 5-6 listic gdje padam na jednom za preko 100 maraka dobitka. a gledaj ti kako torino zabija u 90min, a nant nece sto mi vamo treba na glavnom, a tu ak prodju 2 nba para bice jos ovakvih listica 

nema potpisa
Danas sam oko podne uplatio na wwin preko banke i još mi nije leglo na račun. Ima li neko iskustva sa uplatom preko banke, koliko je čekao dok mu nisu uplatili? 

I meni se to desava cijeli ovaj mjesec uvujek padnem na jednom paruAdmir_Sa je napisao/la:ja otkako se kladim ovakvu seriju pehova nisam zaredao, pa ovo je u zadnjih 7 dana 5-6 listic gdje padam na jednom za preko 100 maraka dobitka. a gledaj ti kako torino zabija u 90min, a nant nece sto mi vamo treba na glavnom, a tu ak prodju 2 nba para bice jos ovakvih listica

-
- Kontakt:
sutra do podne ce biti na racunuWilly je napisao/la:Danas sam oko podne uplatio na wwin preko banke i još mi nije leglo na račun. Ima li neko iskustva sa uplatom preko banke, koliko je čekao dok mu nisu uplatili?

-
- Kontakt:
najmilije ferreru pu majmune 50 maraka na njega odigrao i izgubi ...
tacno koji bolid,slucajno naleti na stream i jos se gore nanervira,da je ruke i noge ostavio kuci,bolje bi prosao.... koja levatina hljebe :S :S :S
Hvala, nadam se da si u pravu.MartinCeceras je napisao/la:sutra do podne ce biti na racunuWilly je napisao/la:Danas sam oko podne uplatio na wwin preko banke i još mi nije leglo na račun. Ima li neko iskustva sa uplatom preko banke, koliko je čekao dok mu nisu uplatili?

- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahahahahahhhh
Car si majke mi !
Car si majke mi !
Volim te Celik ! ! !
kada sam sifru prepisao na papir i sastavljam drugi listic reko umjesto love trebao sam parkera, manja granica a i u formi je, jos na gostovanju protiv dobrog tima igraju...i tacno mi mrsko bi mjenjat sve, et ti sad
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.