FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 avg 2009, 14:03

Smanjite euforiju, imali ste lakše utakmice na strani i pomoć sudije u BL i Gradačcu.
Dragon Town

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 30 avg 2009, 14:06

zmaj_Bosne je napisao/la:Smanjite euforiju, imali ste lakše utakmice na strani i pomoć sudije u BL i Gradačcu.
e momak ajd nemoj pisati na ovoj temi vise ziv bio.vidim da nemas pametno nista za reci.
Treci put castimo

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 30 avg 2009, 14:06

ljudi ovo se samo kod nas moze da ljudi poslije 5 kola vec vide evropu hehehehheh a jos 25 kola ima sad mozete samo rec ove godine necemo ispast nista drugo a za evropu ima jos puno borbe

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 30 avg 2009, 14:28

zmaj_Bosne je napisao/la:Smanjite euforiju, imali ste lakše utakmice na strani i pomoć sudije u BL i Gradačcu.
Nije tvoje da nekome govoris da li da smanji euforiju! Ovo o navodnoj pomoci sudija mozes prosipati djecurliji a ne na mjestu na kom se prica o nasem velikanu!
Covjece, ti i takvi kao ti bi trebali da ustanu i naklone se cim cuju ili vide ime naseg kluba. Nadam se da to radis svaki put kada svratis na ovu temu. ;)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 avg 2009, 14:48

Simpatizer je napisao/la:
Nije tvoje da nekome govoris da li da smanji euforiju! Ovo o navodnoj pomoci sudija mozes prosipati djecurliji a ne na mjestu na kom se prica o nasem velikanu!
Covjece, ti i takvi kao ti bi trebali da ustanu i naklone se cim cuju ili vide ime naseg kluba. Nadam se da to radis svaki put kada svratis na ovu temu. ;)
Vec sam vodio sa nekim polemiku oko tih "velikana".
Ja cijenim i postujem vasu tradiciju i uspjehe sto ste ih imali, ali doslo je drugo vrijeme i sad tu bas nije sve u tradiciji. Sad se svodi sve na novce i organizaciju, jedno ako tog nemas, nemas ni uspjeha. Zasad ste visoko na tabeli ali ne zahvaljuci ovom sto sam naveo;)
Dragon Town

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 30 avg 2009, 18:49

dino-92 je napisao/la:ma jok neznam skoro nista o njemu.
nego selekor u-19 repke zoran bubalo je izjavio u san-u da igra za siroki. a znam da su neki mladi reprezentativci presli u borac prije sezone.
sad se vidi koji strucnjaci vode nase repke.

http://www.san.ba/index.php?id=8085
ma pusti Bubala,vidis da ne zna ni gdje mu igrači igraju :roll:
it's football day

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 avg 2009, 19:11

O pa to si ti zmaje, izvini nisam te primjetio, duboki naklon kad pričaš o Borcu, a vidjećeš kako će nam sudije pomoći kada budete u B.L. Prošlo prvenstvo u 32 minutu 4-0, ajd zdavo..
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 31 avg 2009, 08:09

Simpatizer je napisao/la::D Ja sam prezadovoljan! Ovakav skor sa ovom mladjarijom u ekipi nisam mogao ni sanjati. Bilibija, zlatna ljevico! 8-)
A jeli on u rodu sa Bilbijom s kraja 80 - pocetka 90 godina?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 31 avg 2009, 08:27

Sin mu je. Milorad radi kao trener juniora i bilo je price kako tata gura sina, priznajem da sam i ja sam mislio isto. :D
Tati svaka cast jer je izbacio nekoliko igraca zajedno sa Nemanjom koji su nam sada u prvom timu. Rezultati su vidljivi.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 31 avg 2009, 10:23

Evo da napišem koju o tome kako sam ja vidio ovo što se desilo u gradačcu.
Sinoć sam pogledao izvještaje sa utakmice i BHT1 i na RTRS koja je imala svoju kameru na pomenutoj utakmici, koja je bila na suprotnoj tribini od one gdje se nalazila kamera BHT1 te se iz tog ugla puno bolje vidilo sve ono što se desilo tamo tj ono što je prikazano...
Znači činjenica je da smo u prvom poluvremenu podbacili i to se spominje u oba izvještaja, ali u drugom smo bili puno bolji i mislim da je neriješeno zaista realan rezultat, jer kako ste vidjeli zvijezda je pogodila stativu, dok je kajkut na drugoj strani propustio dvije stopostotne šanse za pobjedu ali... još ga nije krenulo u ovoj sezoni, a možda proradi već protiv zrinjskog...
Suđenje, ja stvarno nemam pojma zašto se žale na suđenje, na snimku RTRS se jasno vidi da je Bilbija fauliran od strane odbrambenog igrača koji ga je rukom oborio na zemlju, ali je nevjerovatno da sudija za taj prekršaj nije dosudio penal jer se to dešavalo najmanje dva metra unutar šesnaesterca domaćina, ali eto to je on izvukao vani, smiješno.
zatim sjajan slobodnjak , ta zona već postaje "ZONA BILBIJA" pošto sam ga gledao dok je igrao za omladinske selekcije Borca pa mogu reći da je pravi majstor.

Trener domaćina onom izjavom koju je dao ni sam nije znao šta je htjeo da kaže, pa to stvarno neću da komentarišem jer je smiješno, tip je puko ko zvečka.

Sad još da nekog pitam ako zna da mi odgovori, imam informaciju da bi nam trebao doći jedan napadač, neznam o kome je riječ, uglavnom momak je iz Amerike i tu je već neko vrijeme, trenira sa ekipom...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 31 avg 2009, 10:56

ljubojevic mora na operaciju nece ga biti 3 do 4 sedmice :(
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 31 avg 2009, 11:00

Ja sam bio prosle sedmice na treningu i radi je sa ekipom, osjećao je bol a nadao se da će igrati već u gradačcu, ejebiga :(
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 31 avg 2009, 11:06

VB 1987 je napisao/la:Ja sam bio prosle sedmice na treningu i radi je sa ekipom, osjećao je bol a nadao se da će igrati već u gradačcu, ejebiga :(
u gradaccu se vidjelo kolko fali ekipi.dobar je igrac iskusan.ali ako smo mogli siroki bez njega uzeti mozemo i zrinjski ;)
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 31 avg 2009, 11:08

Ma on nije dobar, on je najbolji igrač premijer lige u ovom trenutku, ali mogu momci i bez njega, samo neznam kakva je situacija sa kartonima?
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 31 avg 2009, 11:19

VB 1987 je napisao/la:Ma on nije dobar, on je najbolji igrač premijer lige u ovom trenutku, ali mogu momci i bez njega, samo neznam kakva je situacija sa kartonima?
znam da po 2 zuta imaju sakan djoric i bilbija
Treci put castimo

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 31 avg 2009, 13:08

VB 1987 je napisao/la:Evo da napišem koju o tome kako sam ja vidio ovo što se desilo u gradačcu.
Sinoć sam pogledao izvještaje sa utakmice i BHT1 i na RTRS koja je imala svoju kameru na pomenutoj utakmici, koja je bila na suprotnoj tribini od one gdje se nalazila kamera BHT1 te se iz tog ugla puno bolje vidilo sve ono što se desilo tamo tj ono što je prikazano...
Znači činjenica je da smo u prvom poluvremenu podbacili i to se spominje u oba izvještaja, ali u drugom smo bili puno bolji i mislim da je neriješeno zaista realan rezultat, jer kako ste vidjeli zvijezda je pogodila stativu, dok je kajkut na drugoj strani propustio dvije stopostotne šanse za pobjedu ali... još ga nije krenulo u ovoj sezoni, a možda proradi već protiv zrinjskog...
Suđenje, ja stvarno nemam pojma zašto se žale na suđenje, na snimku RTRS se jasno vidi da je Bilbija fauliran od strane odbrambenog igrača koji ga je rukom oborio na zemlju, ali je nevjerovatno da sudija za taj prekršaj nije dosudio penal jer se to dešavalo najmanje dva metra unutar šesnaesterca domaćina, ali eto to je on izvukao vani, smiješno.
zatim sjajan slobodnjak , ta zona već postaje "ZONA BILBIJA" pošto sam ga gledao dok je igrao za omladinske selekcije Borca pa mogu reći da je pravi majstor.

Trener domaćina onom izjavom koju je dao ni sam nije znao šta je htjeo da kaže, pa to stvarno neću da komentarišem jer je smiješno, tip je puko ko zvečka.

Sad još da nekog pitam ako zna da mi odgovori, imam informaciju da bi nam trebao doći jedan napadač, neznam o kome je riječ, uglavnom momak je iz Amerike i tu je već neko vrijeme, trenira sa ekipom...
Divno, zar ne?

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 31 avg 2009, 16:11

VB 1987 je napisao/la:Evo da napišem koju o tome kako sam ja vidio ovo što se desilo u gradačcu.

kakav amerikanac?
TREĆI PUT ČASTIMO

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 01 sep 2009, 08:16

Borac ugodno izneneadjenje ove sezone. Mislim da igraju vrlo lijep nogomet, imaju dobre navijace i da grad velicine kao sto je BL definitivno zasluzuje ovakav klub a ne onaj Borac od prije nekoliko godina koji je bio "elevator" ekipa.
Stojnic je solidan trener koji se uzdao u mlade igrace, dakle jedna vrlo "jeftina" al vrlo perspektivna ekipa. Mislim da bi i mnogi drugi klubovi mogli nauciti od ovoga, umjesto dovodjenja propalih igraca iz Brazila, Argentine, Hrvatske i Srbije.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 sep 2009, 08:28

Evo vidim da i nova uprava polako počinje da preuzima klub...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 01 sep 2009, 08:47

Valjda ce uspjeti da srede stadion.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.