FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Avanes
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avanes » 20 feb 2012, 22:16

Aldine kakva je kupovina bila, kahm bizerna? Nesto izmedju mizernog i bizarnog :lol: legendo
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 feb 2012, 22:19

ma vala ovo samo hostapleraj,da prodaju trulo povrce,ima da odem odma i nakupujem svega,samo zato sto je to nas zeljo i nas fan shop
boli me briga,za kvalitet i cjene,niti sam kompleksas,niti patim od marki

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 feb 2012, 22:21

Kakav god da je, ovo je korak naprijed. Ne može odmah biti odlično, kvalitetno... Dajte malo realnosti, dugo smo čekali fan shop, sad kad se treba otvoriti, sad nam smeta nijansa boje ili ko zna šta. Samo naprijed, čestitke svim uposlenicima koji su učestvovali u organizaciji ovog fan shopa i hvala im što su ispunili želju svim navijačima Želje. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 20 feb 2012, 22:24

Mah. Već se piše i priča "protiv" fan šopa ali na drugim mjestima. Ima tu još mnogo priče. GONG će uzeti dobru proviziju na robu sa naljepnicom faktički. Uzmeš čašu, pepeljaru, pljosku, staviš naljepnicu, prodaš koliko prodaš ono što ne prodaš, skineš naljepnicu i bog te veselio, idemo dalje. Ovo do sada je prilično loše osim onih podmetača za dupe :mrgreen:

Realno, nikakav kvalitet a neće biti jeftino a ne ide Želji sve nego dobar dio ide GONG-u ;)

Uglavnom, kao što se i očekivalo, loše.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 feb 2012, 22:24

Nije ovo kritika na dizajn, na kvalitet materijala, na odabir proizvoda...ovo je kritika na GRB, koji nam je svetinja, da bude uradjen onako, to je sramota...nema tu, ovaj grb mi se svidja, ovaj ne svidja...grb je jedan i on se ne mijenja...lafo se hvalimo kako cemo imati zasticen grb, a ne znamo ga ni "odstampat"....
Zujo nam obecavao fan shop tri godine i sada kad treba biti otvoren, trebamo se diviti losim stvarima. Ne mogu da vjerujem da mozete razmisljati na ovaj nacin: "ma haj yebo to kako nam grb izgleda, bitno je da imamo fan shop"...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 feb 2012, 22:27

Nije bitna nijansa boje???? Koliko je firmi propalo jer su fulili pri stampi za Coca-Colu nijansu crvene za 2%??
I zasto odmah ne krenuti kvalitetno, to je ko kad onaj za autoput kaze tek se stelimo pa je malo losiji autoput. Dakle negdje kod Maglaja ce biti dobar. Kvalitet je sve i samo kvalitet moze proci. Neka misli ko sta hoce, ali ja sam po prirodi takav da mrzim fuserenje, a ovo je ocit egzempler.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 feb 2012, 22:32

Firma koja pravi ove proizvode, odakle je?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 20 feb 2012, 22:33

Plava kineska/turska čaša, naljepnica i prodaja. To je nešto čemu treba da se divim ? Niđe veze. Manijaci su odradili deset puta kvalitetnije čaše koje su se pjeskarile i koje će ostati za cijeli život, realno, vrlo loše odrađeno što se tiče fan šopa, očekivano, kao što napisah.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 feb 2012, 22:38

Pa dobro i vi previse za pocetak ocekujete, nije ni kod nas sve bajno bilo ali polako to dolazi na svoje. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 feb 2012, 22:40

Samo sere.te bezveze pogotovo ovaj seyo. On nešto oko grba priča, a ima sigurno minum jedan šal koji nosi na utakmice da grb nije takav. Samo da valjate gluposti i pljujete po nekom. Sad Žujo ne valja, najlakše sjesti kući i sr.ati, a kad trbea da se pomogne klubu, čisti snijeg obih pametnjakoviča nema ...
Potpis!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 feb 2012, 22:42

Samo cekam kada ce neko poceti sa pricom da tjeramo amara...

E cuj bizernog...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 feb 2012, 22:50

Seyo_TM je napisao/la:Samo cekam kada ce neko poceti sa pricom da tjeramo amara...

E cuj bizernog...
Važno je da si ti pametnjakovič kao. Čuj grb nije dobar. Tastatura je majka svašta trpi ..
Potpis!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 feb 2012, 22:52

Aldinn ima minum jednu bizernu rijec ili izjavu po postu. :lol:

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 20 feb 2012, 23:02

Seyo je u pravu za boju grba,to bi bilo kao da BMW umjesto bijele boje na znaku stavi bez i sl :roll: Samo sad je raja krenulo da trazi mane u svemu ne valja kvaliteta,kako nema trenerki i sl a jos shop nije ni otvoren.

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 20 feb 2012, 23:04

samo ove čaše nemojte kupovat pravit ce ih ovaj moj komsija , meni i burazu za rodjendan donosio oprale se jednom u masini za sudje i posle nidje grba nidje nista :lol:
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 20 feb 2012, 23:10

zuka_TM je napisao/la:Seyo je u pravu za boju grba,to bi bilo kao da BMW umjesto bijele boje na znaku stavi bez i sl :roll: Samo sad je raja krenulo da trazi mane u svemu ne valja kvaliteta,kako nema trenerki i sl a jos shop nije ni otvoren.
BMW ima znak u vise boja i varijanti uglavnom su to nijanse izmedju crne i plave ;)
slika evo jedna od crnih-srebrenih varijanti :D
sto se tice grba na stvarima meni licno ne smetaju odstupanja ukoliko se radi o nijansama , pa klubovi iz engleske mjenjaju boje grba na dresu a mi s*remo sto je sad nesto malo svijetlije ili tamnije ma dajte .. :roll:
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 20 feb 2012, 23:15

Vi baš ne kontate da je ovo što su do sada pokazali u rangu pijačarske robe slabijeg kvaliteta pri čemu Želji NE IDE sav prihod nego Gong MASNO naplaćuje proviziju.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 feb 2012, 23:18

Inkognito je napisao/la:Vi baš ne kontate da je ovo što su do sada pokazali u rangu pijačarske robe slabijeg kvaliteta pri čemu Želji NE IDE sav prihod nego Gong MASNO naplaćuje proviziju.
nisam bas upucen oko ovog ali sve jedno mislim da otvaraju samo eto da se ko nesto radi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 20 feb 2012, 23:19

Aldinn1 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Samo cekam kada ce neko poceti sa pricom da tjeramo amara...

E cuj bizernog...
Važno je da si ti pametnjakovič kao. Čuj grb nije dobar. Tastatura je majka svašta trpi ..
Udri da GlaFom,
Aldinn1 je napisao/la: Treba biti malo realan i vidjeti da su se prodavali dresovi i majice pa da je kupovina bila bizerna.
:mrgreen:

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 feb 2012, 23:21

Meni je to najgore fakat sto kaze sejo oko grba.Nije bitan kvalitet kakvo god da bude vjeruj te mi kupit cu ga.Ali opet igrat se sa svetim bojama tako stvarno nema smisla.Haj ponekad i shvatam zbog estetike zbog ovog i onog,al mozeli se barem ostat plavi grb na stvarima koje nisu plave boje.Ovaj bjeli mi i ne smeta.Ali crni,zeleni nakav stvarno mi ne ulazi u glavu.Ja se nadam da ce tekstil biti bolji.Nadam se bar nekoj majici sa dobrom stampom,grafika kolko mi se cini nije lose uradjena.Da hoce biti majica sa onim fazonom na supermen Ž kupio bi sve varijante stvarno.A sto se dresova tice on se ne kupuje svaki dan kupis sebi dres voljenog kluba da ga imas za citav zivot.Pa ako je tebi zao potrosit 90-100 KM onda idi na pijacu i plati ona sinteticga g*vna po 40 KM i uzivaj u njemu.Ja mislim da GONG ima 100 % samo Želji placa prostorije ili se dijeli 70-30.Naravno Zelji ova manja cifra.
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, pinki i 11 gostiju.