Otvarac za flase i jos nesto - sta je ovo drugo ?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To drugo je predmet koji služi da bi se otvarač za flaše mogao nasloniti na isti...Elegant je napisao/la:
jel to samo na slici il i inace on sluzi za isto ?ipetm je napisao/la:To drugo je predmet koji služi da bi se otvarač za flaše mogao nasloniti na isti...Elegant je napisao/la:
Ja sam davno govorio da je najrealnije graditi tribinu po tribinu,a ne razmisljati o novom stadionu kojeg ce nam neko izgraditi(pricalo se o projektu vrijednom 75 miliona eura) a mi tom nekom zauzvrat dati pomocni teren stadiona Grbavica! to je bilo u startu blesavo,idiotski,nemoguce! a ovo sad je vec puno ozbiljnije,izgradnjom zapadne tribine(koja bi se spojila sa sjeverom) mogli bi igrati evropske utakmice na nasem stadionu,znatno bi se povecao kapacitet stadiona,izgradile nove svlacionice i ostale neophodne prostorije,vip loze,novinarske kabine itd.. to ce po nekim procjenama kostati izmedju 3 i 4 miliona KM! onda graditi istok,pa na krjau jug,uglavnom za par godina bi mogli imati za Balkanske prilike super moderan stadion,po kojem bi Zeljo bio prepoznatljiv,ne samo u okvirima BIH... konacno se i oko toga nesto konkretno desava!Hoomer je napisao/la:Gledam jucer "Sarajevsku hroniku" na TVSA i prica oko stadiona, definitivno je usvojena ideja da se stadion gradi po projektu iz 1970. (cijeli stadion kao sjeverna tribina), zatim kako je opština Novo Sarajevo vec izdvojila znatan dio novčanih sredstava koje su vec spremne za ulaganje, ceka se jos kanton Sarajevo da izdvoji svoj dio kao ministarstvo kulture i sporta FBIH, nikad blize i nikad ozbiljnije se nije radilo i pričalo oko izgradnje zapadne tribineTHC je napisao/la:Da ne iznosim informacije, kuha se oko stadiona opasno... nikad bliže nije bilo samo to da napomenem !abd vec sa krajem polusezone ako sve bude islo kako treba moglo bi se poceti sa rusenjem cijelog zapada i izgradnja novog
Daj Boze da sve protekne u najboljem redu, da se konacno sve ovo ostvari.bosnas_ je napisao/la:Ja sam davno govorio da je najrealnije graditi tribinu po tribinu,a ne razmisljati o novom stadionu kojeg ce nam neko izgraditi(pricalo se o projektu vrijednom 75 miliona eura) a mi tom nekom zauzvrat dati pomocni teren stadiona Grbavica! to je bilo u startu blesavo,idiotski,nemoguce! a ovo sad je vec puno ozbiljnije,izgradnjom zapadne tribine(koja bi se spojila sa sjeverom) mogli bi igrati evropske utakmice na nasem stadionu,znatno bi se povecao kapacitet stadiona,izgradile nove svlacionice i ostale neophodne prostorije,vip loze,novinarske kabine itd.. to ce po nekim procjenama kostati izmedju 3 i 4 miliona KM! onda graditi istok,pa na krjau jug,uglavnom za par godina bi mogli imati za Balkanske prilike super moderan stadion,po kojem bi Zeljo bio prepoznatljiv,ne samo u okvirima BIH... konacno se i oko toga nesto konkretno desava!Hoomer je napisao/la:Gledam jucer "Sarajevsku hroniku" na TVSA i prica oko stadiona, definitivno je usvojena ideja da se stadion gradi po projektu iz 1970. (cijeli stadion kao sjeverna tribina), zatim kako je opština Novo Sarajevo vec izdvojila znatan dio novčanih sredstava koje su vec spremne za ulaganje, ceka se jos kanton Sarajevo da izdvoji svoj dio kao ministarstvo kulture i sporta FBIH, nikad blize i nikad ozbiljnije se nije radilo i pričalo oko izgradnje zapadne tribineTHC je napisao/la:Da ne iznosim informacije, kuha se oko stadiona opasno... nikad bliže nije bilo samo to da napomenem !abd vec sa krajem polusezone ako sve bude islo kako treba moglo bi se poceti sa rusenjem cijelog zapada i izgradnja novog
znas sta je tuga najveca...i da Amar napravi ekipu za grupne faze europa lige, ko ce organizovati tekmu ovdje za grupnu fazu (znam u kakvim je hajduk bio problemima i koliko je bilo posla oko toga, a organizovaniji 1000 puta od nas)??? da nece mozda ljudi kapaciteta kao buki i dzelo, koji nisu u stanju Zeljin grb staviti na proizvode, da ne govorimo o rusenju krova tribine.ChWilla je napisao/la:za neke realnije maštarije o grupnoj fazi treba NAJMANJE još tri igrača kvalitete zebe i bekrića. znači da isključimo neku ludu sreću na žrijebu, nego ono zasluženo da se plasiramo.
uvijek je moguće da nam se posreći, ama baš svake godine ima neko jadan i među nosiocima trećeg pretkola LŠ. al' to je igra staklenih kuglica na kojoj i nismo baš dobro prošli zadnje dvije godine.
ja lično bih bio zadovoljan da prođemo jedno kolo i izbjegnemo katastrofu u sljedećemi da bude konačno gostovanje na evropskom tlu, i to
Treba biti malo realan i vidjeti da su se prodavali dresovi i majice pa da je kupovina bila bizerna. Zato što cijene od 80 - 100KM je skupa za naše uslove i raja nemaju para da kupe. Tako je slučaj i s fan shopom, tu će se nalaziti stvari koje su pristupačne za raju i svako će moći nesšto kupiti i roba će ići. Dok trenerke , dresovi i ostali mislim da ne bi tako išli ako bi cijene bile od 100KM i više. I ja bih volio trenerku imati i kupiti, ali ...bistrikboy je napisao/la:Ako ne bude dresa,sorca,trenerke,majice,proljetne jakne,zimske jakne,sala,zastave,kisobrana,kape,dukserice,olovaka,blokica,kalendara i sl. ne trebaju ni otvarati,yebala ih i kupka i daska za rezanje koji ce nam to **** uopste,ali eto vidjecemo na sta ce ovo izaci mada ja nisam optimista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.