I ja imam nešto.Da ti dadnem LeBrona bi bilo previše mainstreamBIHfan je napisao/la:LBJ MVP ok brate, spremaj neki dobar avatar, meni je vec nesto palo na pamet.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I ja imam nešto.Da ti dadnem LeBrona bi bilo previše mainstreamBIHfan je napisao/la:LBJ MVP ok brate, spremaj neki dobar avatar, meni je vec nesto palo na pamet.
Ili u prijevodu, Shumpert pobjedjuje.rio_Ferdy88 je napisao/la:a pobjednika ce odluciti SMSom
definitivnoDonnie Darko je napisao/la:Ili u prijevodu, Shumpert pobjedjuje.rio_Ferdy88 je napisao/la:a pobjednika ce odluciti SMSom
LBJ MVP je napisao/la:Imam osjećaj da će Love izdominirat u tricama
ma kakav love, bice bolji samo od johnsona i chalmersaLBJ MVP je napisao/la:Imam osjećaj da će Love izdominirat u tricama
Biće zanimljivije trice od zakucavanja to je sigurnoKK_Bosna je napisao/la:ma kakav love, bice bolji samo od johnsona i chalmersaLBJ MVP je napisao/la:Imam osjećaj da će Love izdominirat u tricama
morrow ili anderson uzimaju trojke
ja cu gledati zakucavanja samo zbog budingeraLBJ MVP je napisao/la:Biće zanimljivije trice od zakucavanja to je sigurnoKK_Bosna je napisao/la:ma kakav love, bice bolji samo od johnsona i chalmersaLBJ MVP je napisao/la:Imam osjećaj da će Love izdominirat u tricama
morrow ili anderson uzimaju trojke
don_burza je napisao/la:http://espn.go.com/nba/story/_/id/75952 ... -left-knee
heboe sta je ovaj Bogu zgrijesio pa ga ovo snadje
Zalosno sveg mi
don_burza je napisao/la:Al je strahota kad skontas da cojk u tim godinama treba da strahuje za buducnost kretanja . Kolica ili noge
Chase can flyja cu gledati zakucavanja samo zbog budingera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.