FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 20 feb 2012, 19:16

slika

Otvarac za flase i jos nesto - sta je ovo drugo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 20 feb 2012, 19:31

Elegant je napisao/la:slika

To drugo je predmet koji služi da bi se otvarač za flaše mogao nasloniti na isti...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 20 feb 2012, 19:38

Ne, oba su otvarača za boce, ovaj plavi ''vadi čepove'', samo se spusti na na grlo boce i povuče i na neki čudan način čep se odvoji od boce. Super stvarčica.

Sviđa li vam se ovi proizvodi što su dosad završeni?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 feb 2012, 19:44

ipetm je napisao/la:
Elegant je napisao/la:slika

To drugo je predmet koji služi da bi se otvarač za flaše mogao nasloniti na isti...
jel to samo na slici il i inace on sluzi za isto ?
Za zivot cijeli!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 20 feb 2012, 19:47

Ne, ne, fakat mu je to funkcija. Imam isti kod kuće.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 feb 2012, 19:50

:lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 feb 2012, 19:51

Najgori moguci stav jeste da se unaprijed upise Dupla kruna. Pomisliti da je bitka unaprijed dobijena je smijesna stvar.

Zeljo jeste kvalitetniji od konkurenata, ali jaci i kvalitetniji ne pobjedjuju uvijek, pogotovo u ovoj ligi, gdje su tereni i uslovi igranja pojedinih utakmica jako teski, regularnost i sudjenje kako-kad, a da ne pricam o sreci kao sastavnom dijelu ove igre te citav niz drugih stvari.

Mislim da je uredu staviti kao cilj osvajanje jednog od dva trofeja, ali kao imperativ staviti duplu krunu je jako smijesno i nepromisljeno, mislim da je toga svjestan Amr , sigurno ce i sam ukazati na ovo sto sam rekao, ali u svom stilu, da je razlika izmedju Zelje i ostalih jako mala.

Ozbiljnim zalaganjem i angazmanom svih igraca dupla je sasvim moguca, ali kao sto rekoh rad, trud i ozbiljnost jedini recept do DuPLe !

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 20 feb 2012, 19:55

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 feb 2012, 20:10

Hoomer je napisao/la:
THC je napisao/la:Da ne iznosim informacije, kuha se oko stadiona opasno... nikad bliže nije bilo samo to da napomenem !
Gledam jucer "Sarajevsku hroniku" na TVSA i prica oko stadiona, definitivno je usvojena ideja da se stadion gradi po projektu iz 1970. (cijeli stadion kao sjeverna tribina), zatim kako je opština Novo Sarajevo vec izdvojila znatan dio novčanih sredstava koje su vec spremne za ulaganje, ceka se jos kanton Sarajevo da izdvoji svoj dio kao ministarstvo kulture i sporta FBIH, nikad blize i nikad ozbiljnije se nije radilo i pričalo oko izgradnje zapadne tribine :D abd vec sa krajem polusezone ako sve bude islo kako treba moglo bi se poceti sa rusenjem cijelog zapada i izgradnja novog :D
Ja sam davno govorio da je najrealnije graditi tribinu po tribinu,a ne razmisljati o novom stadionu kojeg ce nam neko izgraditi(pricalo se o projektu vrijednom 75 miliona eura) a mi tom nekom zauzvrat dati pomocni teren stadiona Grbavica! to je bilo u startu blesavo,idiotski,nemoguce! a ovo sad je vec puno ozbiljnije,izgradnjom zapadne tribine(koja bi se spojila sa sjeverom) mogli bi igrati evropske utakmice na nasem stadionu,znatno bi se povecao kapacitet stadiona,izgradile nove svlacionice i ostale neophodne prostorije,vip loze,novinarske kabine itd.. to ce po nekim procjenama kostati izmedju 3 i 4 miliona KM! onda graditi istok,pa na krjau jug,uglavnom za par godina bi mogli imati za Balkanske prilike super moderan stadion,po kojem bi Zeljo bio prepoznatljiv,ne samo u okvirima BIH... konacno se i oko toga nesto konkretno desava!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 feb 2012, 20:10

Zajebancije u fan shopu (kad napise neko fun shop raznio bih ga s "pusku tandzaru" iste sekunde :mrgreen: ) su mrak, jedino bi pljoska, kao sto je raja vec pisala, trebala biti veca, za nas sklone porocima. :)
Svaka cast momcima koji su radili na tome. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 20 feb 2012, 20:13

Dobro bi bilo da se i ovi koji barataju photoshopom a često su na forumu, uključe u kreiranje ponude, naprave neku sličicu, osmisliti proizvod i poslati na [email protected].

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 feb 2012, 20:16

bosnas_ je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:
THC je napisao/la:Da ne iznosim informacije, kuha se oko stadiona opasno... nikad bliže nije bilo samo to da napomenem !
Gledam jucer "Sarajevsku hroniku" na TVSA i prica oko stadiona, definitivno je usvojena ideja da se stadion gradi po projektu iz 1970. (cijeli stadion kao sjeverna tribina), zatim kako je opština Novo Sarajevo vec izdvojila znatan dio novčanih sredstava koje su vec spremne za ulaganje, ceka se jos kanton Sarajevo da izdvoji svoj dio kao ministarstvo kulture i sporta FBIH, nikad blize i nikad ozbiljnije se nije radilo i pričalo oko izgradnje zapadne tribine :D abd vec sa krajem polusezone ako sve bude islo kako treba moglo bi se poceti sa rusenjem cijelog zapada i izgradnja novog :D
Ja sam davno govorio da je najrealnije graditi tribinu po tribinu,a ne razmisljati o novom stadionu kojeg ce nam neko izgraditi(pricalo se o projektu vrijednom 75 miliona eura) a mi tom nekom zauzvrat dati pomocni teren stadiona Grbavica! to je bilo u startu blesavo,idiotski,nemoguce! a ovo sad je vec puno ozbiljnije,izgradnjom zapadne tribine(koja bi se spojila sa sjeverom) mogli bi igrati evropske utakmice na nasem stadionu,znatno bi se povecao kapacitet stadiona,izgradile nove svlacionice i ostale neophodne prostorije,vip loze,novinarske kabine itd.. to ce po nekim procjenama kostati izmedju 3 i 4 miliona KM! onda graditi istok,pa na krjau jug,uglavnom za par godina bi mogli imati za Balkanske prilike super moderan stadion,po kojem bi Zeljo bio prepoznatljiv,ne samo u okvirima BIH... konacno se i oko toga nesto konkretno desava!
Daj Boze da sve protekne u najboljem redu, da se konacno sve ovo ostvari.

Vrijeme je !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 feb 2012, 20:58

ChWilla je napisao/la:za neke realnije maštarije o grupnoj fazi treba NAJMANJE još tri igrača kvalitete zebe i bekrića. znači da isključimo neku ludu sreću na žrijebu, nego ono zasluženo da se plasiramo.

uvijek je moguće da nam se posreći, ama baš svake godine ima neko jadan i među nosiocima trećeg pretkola LŠ. al' to je igra staklenih kuglica na kojoj i nismo baš dobro prošli zadnje dvije godine.

ja lično bih bio zadovoljan da prođemo jedno kolo i izbjegnemo katastrofu u sljedećem :mrgreen: i da bude konačno gostovanje na evropskom tlu, i to :mrgreen:
znas sta je tuga najveca...i da Amar napravi ekipu za grupne faze europa lige, ko ce organizovati tekmu ovdje za grupnu fazu (znam u kakvim je hajduk bio problemima i koliko je bilo posla oko toga, a organizovaniji 1000 puta od nas)??? da nece mozda ljudi kapaciteta kao buki i dzelo, koji nisu u stanju Zeljin grb staviti na proizvode, da ne govorimo o rusenju krova tribine.
Svrsava se na proizvode iz fan shopa, a pogledaj nam grba, osnovne stvari yebote. Seremo na pijacare, a oni barem stave grb kako treba. Ne proizvodi fan shop cuturicu, nego stavlja stavlja teget/crn grb...ne proizvodi laser, nego stavlja zeleni grb na njega...da ne pominjem radio-aktivnu spa kupku...
Ovo je isto kao da za Sadikovica govorite kako je igracina zbog lijepog dresa....tuga yebena!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 feb 2012, 21:03

Da Spa kupka je realno kao iz nekog kineskog shopa... to mi se ne svidja nimalo

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 20 feb 2012, 21:36

Hrdjavu K... svaka dlaka smeta, pa i vama
polako ljudi ovo je pocetak valjda ce bit bolje.
Sjetite se gdje smo bili prije godinu dvije sad se bar ide prema naprijed.
Je da bi mi svi voljeli na brzinu, al pogledajte gdje zivimo okrenite se oko sebe sve je ovo super - mada uvjek moze bollje.
Razumijem ove klince al stariju raju ne kuzim slicno je bilo i prije 10-tak godina pa smo pozurivali i srali po svemu
sve nam bilo malo, pa se sve urusilo preko noci. Sjecam se mercedes arene pa regionalne lige sta vec sve ne i onda evo nas opet ista prica samo 10-15 godina poslije .
Polako ljudi sabura izace ovo na dobro bar se nadam samo bez pozurivanja i korak po korak.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 feb 2012, 21:44

Ako ne bude dresa,sorca,trenerke,majice,proljetne jakne,zimske jakne,sala,zastave,kisobrana,kape,dukserice,olovaka,blokica,kalendara i sl. ne trebaju ni otvarati,yebala ih i kupka i daska za rezanje koji ce nam to **** uopste,ali eto vidjecemo na sta ce ovo izaci mada ja nisam optimista
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 feb 2012, 22:08

bistrikboy je napisao/la:Ako ne bude dresa,sorca,trenerke,majice,proljetne jakne,zimske jakne,sala,zastave,kisobrana,kape,dukserice,olovaka,blokica,kalendara i sl. ne trebaju ni otvarati,yebala ih i kupka i daska za rezanje koji ce nam to **** uopste,ali eto vidjecemo na sta ce ovo izaci mada ja nisam optimista
Treba biti malo realan i vidjeti da su se prodavali dresovi i majice pa da je kupovina bila bizerna. Zato što cijene od 80 - 100KM je skupa za naše uslove i raja nemaju para da kupe. Tako je slučaj i s fan shopom, tu će se nalaziti stvari koje su pristupačne za raju i svako će moći nesšto kupiti i roba će ići. Dok trenerke , dresovi i ostali mislim da ne bi tako išli ako bi cijene bile od 100KM i više. I ja bih volio trenerku imati i kupiti, ali ...
Potpis!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 feb 2012, 22:09

Kako ste nezahvalni :o do prije dva mjeseca ste govorili samo da je fan shop pa sta god da bude a sad evo ga i ima zanimljivih stvarcica, sto raznovrsnija ponuda to bolje i nevalja vam. CESTITAM :!:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 feb 2012, 22:10

Ma cim sam ja vidio da ce Gong ko biva biti oficijelni distributer, sve mi je bilo jasno, tako da se sad manje vise kiselo smijem. Sto kaze Seyo grb haman crn, jos samo fali da stave grb na kojem pise nogometni klub i to bi bilo to.
Jedno je srati po svemu, a drugo je kritikovati (valjda)
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 20 feb 2012, 22:14

Sad svima nesto ne pase a niko se nije javljao dok Seyo napisao svoj post :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, MrkiMedo, NazorUso i 49 gostiju.