Mislim,nisam primjećivao da ga nema,nekako mi nije nedostajao,dok ga nisam sinoć vidio,legendaNimla_RZ je napisao/la:Čuj nisi primjećivao, pa Yaya Toure je najbolji igrač Citya! Realno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Mislim,nisam primjećivao da ga nema,nekako mi nije nedostajao,dok ga nisam sinoć vidio,legendaNimla_RZ je napisao/la:Čuj nisi primjećivao, pa Yaya Toure je najbolji igrač Citya! Realno.
Buffon umjesto Llorisa i to je to. Hart je najbolji golman Premiershipa, to je sasvim sigurno i u top 5 golmana na svijetu.dzonvejn je napisao/la:casillas, neuer i lloris su bolji od njega u ovom trenutku.
SamoZeljo je napisao/la:Tevez se izvinuo svima! Prema nekim engleskim medijima vec trenira po nekom posebnom programu i bice spreman da igra za nekih 7 dana.
Ta se vijest sinoć objavila na službenoj klupskoj stranici : http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... nt-conduct" onclick="window.open(this.href);return false;Carlos Tevez has today apologised to all concerned for his recent conduct.
The striker returned to the football club last Tuesday, following a three month absence from duties, without permission.
Carlos said, “I wish to apologise sincerely and unreservedly to everybody I have let down and to whom my actions over the last few months have caused offence. My wish is to concentrate on playing football for Manchester City Football Club.”
Carlos has also withdrawn his appeal against the Club’s finding of gross misconduct which was due to be heard by a Premier League panel in the coming days.
He has since begun a training program designed to return him to optimum fitness.
a što tebe to tako jako smeta?bparena je napisao/la:Ovo smece od covjeka ponovo u MCity-u. Opet pohlepa, skrtost, svojeglavost i sva sra.a sto taj budalas donosi sa sobom. Niko ga nece pa se vratio. fuuuujjjj
Meni je baš drago što je se vratio,ipak je dobar igrač.Što se tiče karaktera,to je,stvarno je fuuj.Ali eto,šta hoćeš,bolje ga imat,nego ne imat,jer će njegova hladnokrvnost dobro doći u igri.A i ako nastavi igrati,mogli bi mu dignuti cijenu,pa ga na kraj sezone dobro prodati i kupiti nekog mlađeg,boljeg,napadačkog igrača (vjerojatno ste skontali,ciljam na Edena Hazardabparena je napisao/la:Ovo smece od covjeka ponovo u MCity-u. Opet pohlepa, skrtost, svojeglavost i sva sra.a sto taj budalas donosi sa sobom. Niko ga nece pa se vratio. fuuuujjjj
Napadac im uopšte nije potreban, ne znam kako nemaju nikog normalnog u MC da to skontaCautinho je napisao/la:Meni je baš drago što je se vratio,ipak je dobar igrač.Što se tiče karaktera,to je,stvarno je fuuj.Ali eto,šta hoćeš,bolje ga imat,nego ne imat,jer će njegova hladnokrvnost dobro doći u igri.A i ako nastavi igrati,mogli bi mu dignuti cijenu,pa ga na kraj sezone dobro prodati i kupiti nekog mlađeg,boljeg,napadačkog igrača (vjerojatno ste skontali,ciljam na Edena Hazardabparena je napisao/la:Ovo smece od covjeka ponovo u MCity-u. Opet pohlepa, skrtost, svojeglavost i sva sra.a sto taj budalas donosi sa sobom. Niko ga nece pa se vratio. fuuuujjjj)
A zašto misliš da Hazard nebi igrao u početnom sastavu?Ako ga kupe za 30-40 mil. zar misliš da će sijediti na klupi? Ja ne mislim,za takvog igrača se uvijek mora naći mijesta.A i sam Mancini stalno rotira momčad,jer to znači da svako dobije svoju priliku.Dobro zasada,dosta o transferima do ljeta.Neki vide Teveza kao nešto što će uništiti klub,a ja mislim da će mu pomoći.Rekao sam ,a i opet cu reć: Njega treba malo staviti da igra,da mu se do ljeta poveća cijena,onda ga lijepo prodat za dobre pare,za vrijednost koju je imao prije nego što je dobio suspenziju.Corinthias je htio 40 mil...Ako mu neka ponuda dodje do 30-35 mil,to će bit extra.A što se tiče igrača , zaista neznam šta bi ikoga dovodili,kad smo zaista puni na svim pozicijama.A što se tiče Hazarda,on je samo moja želja,nije nikakva nužda za kupovanjem.Wisey je napisao/la:Tevez će uništiti sve što su dosad mukotrpno gradili. A na Hazarda zaboravite, on je reko da ide u klubove gdje će odmah igrati u početnom sastavu, cilja na timove ispod samog vrha tabele.
Imaju i Milnera...Ali Hazard bi odmah zauzeo tu poziciju.Još me živcira kad Mancini igra sa dva defenzivna vezna.Jest da imamo super defenzivne vezne(de Jong,Barry,Yaya...),ali bez jednog bi imali veću mogućnost u napadu.Moje mišljenjeJohny je napisao/la:Hazard bi igrao automatski kada bi se prikljucio City-u.Zasto ?
Zato sto City sem' Johnsona nema drugog krila(Silva to jeste ali samo na papiru i grafici)