Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Cautinho
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2012, 10:27

Nimla_RZ je napisao/la:Čuj nisi primjećivao, pa Yaya Toure je najbolji igrač Citya! Realno.
Mislim,nisam primjećivao da ga nema,nekako mi nije nedostajao,dok ga nisam sinoć vidio,legenda :D :D :D
Keep walking.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 18 feb 2012, 15:05

City i United u borbi za mladog igraca Derby Countyja Will Hughesa.Nadam se da se ovaj 17-godisnjak odluci za City.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ughes.html
Takodje Guidetti koji je na posudbi u Feyenordu igra odlicno te bi se na ljeto trebao vratiti u Manchester te ukljuciti u borbu za prvi tim.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 20 feb 2012, 17:06

Mozda nije najbolji u svijetu ali u top 5 sigurno.Koga zanima nek pogleda video.
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... f0AfyCfuCQ
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 feb 2012, 17:19

Jedina njegova greska je mozda to sto izbija. Imam osjecaj da cesto izbija lopte koje mozda i moze uhvatiti. Mozda ja grijesim, mozda to bas tako i treba jer da pokusa uhvatiti a ne uhvati?! :mrgreen:
Bilo kako bilo, on jeste jedan od najboljih. U Engleskoj definitivno najbolji golman.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 20 feb 2012, 17:32

casillas, neuer i lloris su bolji od njega u ovom trenutku.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 feb 2012, 18:41

dzonvejn je napisao/la:casillas, neuer i lloris su bolji od njega u ovom trenutku.
Buffon umjesto Llorisa i to je to. Hart je najbolji golman Premiershipa, to je sasvim sigurno i u top 5 golmana na svijetu.
Iker, Gigi, Neuer, Hart, Lloris. Ovako bih ja poredao. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 20 feb 2012, 19:06

lloris je po meni bolji od harta. lloris igra za lyon koji je puno lošiji tim od citya, ali brani maestralno. da, zaboravio sam gigija, jednog od najvećih ikad. :oops:
od mlađih marc-andre tre stegen iz monchengladbacha, courtois iz atletica prednjače.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 feb 2012, 19:08

Naravno,u prvih 5 je sigurno,al u Europi.Imaju oni golmani iz Brazila i Japana,ima jedan u SAD-u,koji su zvijeri.Imao sam prliku gledati proslog ljeta,jednu utakmicu iz Japana,sta je jedan golman branio,nemoguce je.Ali dobro,sto se tice naseg,pravog Europskog nogometa,Hart je vrhunski golman,strasan je.Ja bih ih svrrstao vako:
Casillas,Neuer,Hart,Buffon,Lorris, a ima i onaj Tre-Stengen iz Borrusie,on je isto u vrhu :D
Keep walking.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 feb 2012, 04:28

Tevez se izvinuo svima! Prema nekim engleskim medijima vec trenira po nekom posebnom programu i bice spreman da igra za nekih 7 dana.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 feb 2012, 09:23

SamoZeljo je napisao/la:Tevez se izvinuo svima! Prema nekim engleskim medijima vec trenira po nekom posebnom programu i bice spreman da igra za nekih 7 dana.
Carlos Tevez has today apologised to all concerned for his recent conduct.

The striker returned to the football club last Tuesday, following a three month absence from duties, without permission.

Carlos said, “I wish to apologise sincerely and unreservedly to everybody I have let down and to whom my actions over the last few months have caused offence. My wish is to concentrate on playing football for Manchester City Football Club.”

Carlos has also withdrawn his appeal against the Club’s finding of gross misconduct which was due to be heard by a Premier League panel in the coming days.

He has since begun a training program designed to return him to optimum fitness.
Ta se vijest sinoć objavila na službenoj klupskoj stranici : http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... nt-conduct" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 feb 2012, 11:22

Ovo smece od covjeka ponovo u MCity-u. Opet pohlepa, skrtost, svojeglavost i sva sra.a sto taj budalas donosi sa sobom. Niko ga nece pa se vratio. fuuuujjjj
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 22 feb 2012, 13:45

bparena je napisao/la:Ovo smece od covjeka ponovo u MCity-u. Opet pohlepa, skrtost, svojeglavost i sva sra.a sto taj budalas donosi sa sobom. Niko ga nece pa se vratio. fuuuujjjj
a što tebe to tako jako smeta? :lol:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 feb 2012, 13:45

bparena je napisao/la:Ovo smece od covjeka ponovo u MCity-u. Opet pohlepa, skrtost, svojeglavost i sva sra.a sto taj budalas donosi sa sobom. Niko ga nece pa se vratio. fuuuujjjj
Meni je baš drago što je se vratio,ipak je dobar igrač.Što se tiče karaktera,to je,stvarno je fuuj.Ali eto,šta hoćeš,bolje ga imat,nego ne imat,jer će njegova hladnokrvnost dobro doći u igri.A i ako nastavi igrati,mogli bi mu dignuti cijenu,pa ga na kraj sezone dobro prodati i kupiti nekog mlađeg,boljeg,napadačkog igrača (vjerojatno ste skontali,ciljam na Edena Hazarda :mrgreen: )
Keep walking.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 22 feb 2012, 13:47

Cautinho je napisao/la:
Meni je baš drago što je se vratio,ipak je dobar igrač.Što se tiče karaktera,to je,stvarno je fuuj.Ali eto,šta hoćeš,bolje ga imat,nego ne imat,jer će njegova hladnokrvnost dobro doći u igri.A i ako nastavi igrati,mogli bi mu dignuti cijenu,pa ga na kraj sezone dobro prodati i kupiti nekog mlađeg,boljeg,napadačkog igrača (vjerojatno ste skontali,ciljam na Edena Hazarda :mrgreen: )
Napadac im uopšte nije potreban, ne znam kako nemaju nikog normalnog u MC da to skonta

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 feb 2012, 13:58

Ma znam da im nije potreban,ali u igri nemaju nekog bezobraznika,hladnokrvnika,čovijeka koji će uzet loptu i opucat.Znamo kako M.C. igra,prave se ko Barca,kruže oko šesnaesterca,rade previše poteza,i zato u zadnje vrijeme ne igraju kao na početku.Zato mi je i drago što je Tevez došao,on će uzet loptu i zakucat će je,bez puno dodavanja,poteza,proigravanja i onda nula na kraju.Možda se nekome neće svidjeti moje mišljenje ali šta mu ja mogu. :roll:
Keep walking.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 22 feb 2012, 14:09

Tevez će uništiti sve što su dosad mukotrpno gradili. A na Hazarda zaboravite, on je reko da ide u klubove gdje će odmah igrati u početnom sastavu, cilja na timove ispod samog vrha tabele. ;)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 feb 2012, 14:33

Wisey je napisao/la:Tevez će uništiti sve što su dosad mukotrpno gradili. A na Hazarda zaboravite, on je reko da ide u klubove gdje će odmah igrati u početnom sastavu, cilja na timove ispod samog vrha tabele. ;)
A zašto misliš da Hazard nebi igrao u početnom sastavu?Ako ga kupe za 30-40 mil. zar misliš da će sijediti na klupi? Ja ne mislim,za takvog igrača se uvijek mora naći mijesta.A i sam Mancini stalno rotira momčad,jer to znači da svako dobije svoju priliku.Dobro zasada,dosta o transferima do ljeta.Neki vide Teveza kao nešto što će uništiti klub,a ja mislim da će mu pomoći.Rekao sam ,a i opet cu reć: Njega treba malo staviti da igra,da mu se do ljeta poveća cijena,onda ga lijepo prodat za dobre pare,za vrijednost koju je imao prije nego što je dobio suspenziju.Corinthias je htio 40 mil...Ako mu neka ponuda dodje do 30-35 mil,to će bit extra.A što se tiče igrača , zaista neznam šta bi ikoga dovodili,kad smo zaista puni na svim pozicijama.A što se tiče Hazarda,on je samo moja želja,nije nikakva nužda za kupovanjem. ;)
Keep walking.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 feb 2012, 14:48

Hazard bi igrao automatski kada bi se prikljucio City-u.Zasto ?

Zato sto City sem' Johnsona nema drugog krila(Silva to jeste ali samo na papiru i grafici)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 feb 2012, 14:55

Johny je napisao/la:Hazard bi igrao automatski kada bi se prikljucio City-u.Zasto ?

Zato sto City sem' Johnsona nema drugog krila(Silva to jeste ali samo na papiru i grafici)
Imaju i Milnera...Ali Hazard bi odmah zauzeo tu poziciju.Još me živcira kad Mancini igra sa dva defenzivna vezna.Jest da imamo super defenzivne vezne(de Jong,Barry,Yaya...),ali bez jednog bi imali veću mogućnost u napadu.Moje mišljenje :D
Keep walking.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 4 gosta.