slaviji ponistili go sto se tice igre zasad bolja igra zeljehilmo je napisao/la:dajte jos inf vi koji gledate prenos
ja na poslu nemam TV pa pretim preko ss.ba
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
0-1 igra se 33 minut
Zeljo puno bolje igra ali ne moze se samo sa 1 napadacem lazarom.
Zeljo puno bolje igra ali ne moze se samo sa 1 napadacem lazarom.
-
- Kontakt:
Slavija pogodila precku nekoliko minuta kasnije Svraka promasio sa 20 metara.
Odlicna igra Zelje napadaju od prvog minuta i smetaju pri svakom napadu Slavije, ako ovako nastave i ubaci jos jednog napadaca da pojaca napad na njihovu zadnju liniju oni ce se jos vise povuci i tu nam je sansa da se zabije i jos jedan gol i sredi ovo gostovanje.
Slaba igra i jednih i drugih.
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
-
- Kontakt:
Zeljo dobro stoji na terenu ali fali taj napad fali nama Mesanovic ali ja se nadam da cemo uspjeti do kraja da ili zadrzimo ovaj rezultat ili da rijesimo utakmicu prije kraja.Uz onakvu podrsku kakvu ima zeljo u lukavici rezultat nebi trebao izostati
.

Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
poveli u 2 minuti ubacaj bio na prvu stativu serdarevic lijepo petom prebacio na drugu stativu gdje se nasao cocalic...slaviji ponisten go iz ofsajda...sehic odlcian u prvom poluvremenu imao jedno izletanje koje nas je moglo kostati al na svu srecu pogodise precku...zeljoo dobro stoji na terenu kad se uzme lopta ide se u kontru (nema nabijanja i slanja lopti na pamet)...imao je jednu priliku serdarevic sa nekih 30-35 metara jako sutirao al pravo u golmana....sve u svemu zadovoljan prvim poluvremenom!!!hilmo je napisao/la:dajte jos inf vi koji gledate prenos
ja na poslu nemam TV pa pretim preko ss.ba
samo sto bekric nije kako treba, nema ga nidje izgubio nekoliko lopti na sredini!!!
-
- Kontakt:
Ovako...igramo dosta pokretljivo, vidi se da su igraci spremni
...ono sto me veseli su ova mnoga uklizavanja...ipak, treba malo vise koncentracije u ovim "kontrama"...par puta smo mogli do kraja...samo...igraci slavije ne mogu trcati s nama...nadam se da ce ovaj rezultat bit i na kraju...culum 

bezze je ovo srbija srbija samo se tako i cuju manijaci standardo bez nacinalizma svaka cast sokolovi sramite se željo izdrži 

ma zeljo predobro igra nastaveli ovako dace jos jedan gol jer slavija mora napasti jesu rastrcani ko da su englezi svi do jednog igraci slavije nesto se kurce al slabo to rade
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
- alan ford 26
- Kontakt:
i nek smo primili gol, kad neznaju zabiti ono, zasluzili smo da fasujemo, i sto je najgore zijanicemo
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
-
- Kontakt:
sto ste se ku**** ,...... slavija izjednacila..... 

-
- Kontakt:
golman vam je kriv za gol!
šta si ti smiješ ba ko se k... igramo borimo se a ti i tvoj velež jednu godinu se neborite za opstanak i odma se... ugledajte se na zrinjski kompleksaši 

vidiš napoli kralju neće pa neće ibro zeznu da je bar 1 1 završit 

Kako izgleda citav prvi tim od Zeljeznicara?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ugledacemo se na njih samo u jednoj stvari, bice 5:1 za nas kad budemo igrali protiv vasharinjo je napisao/la:šta si ti smiješ ba ko se k... igramo borimo se a ti i tvoj velež jednu godinu se neborite za opstanak i odma se... ugledajte se na zrinjski kompleksaši

- alan ford 26
- Kontakt:
ma **** te 1:1 kad smo bolji i kad smo morali zabiti makar jos jedan, a ti mostarac idi u neku stvar, **** s teme.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.