Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Padovan, svaka čast ovim momcima 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
due zero... Ovaj de Silvestro prejak igrac... Padovan je dao gol al' kako je Silvestro momacki razvio kontru...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Smijesna ova Romska djeca
Ne znam imena igraca, al koliko sam uspio pohvatat na ovom streamu, Padovan i Beltrame strasni igraci 

<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ovom pobjedom Juventus ce se izjednaciti sa milanom i fiorentinom po broju osvojeni tiula
zasluzeno vodstvo, potpuna kontrola nad objektivno slabijim protivnikom.Svijetla buducnost je pred ovim momcima, iskreno se nadam nekoj novoj zvijezdiu u prvom timu
Forza Juve!

zasluzeno vodstvo, potpuna kontrola nad objektivno slabijim protivnikom.Svijetla buducnost je pred ovim momcima, iskreno se nadam nekoj novoj zvijezdiu u prvom timu

Forza Juve!
Zavrseno prvo poluvrijeme 2:0, šteta za ovu priliku Padovana, lopta oskoči na kad je trebao da je samo posalje u praznu mrežu. Ova ekipa Rome je očajna ja sam milio da su oni jači, jer dobro stoje u onoj 3 grupi, naši poveli i lagano sad na kontre tako i treba i privesti ovu utakmicu kraju, jer to Baroni i inače forsira.
Treba ovdje dati još jedna gol i osigurati pobjedu, jer ovako smo protiv Fiorentine u prvenstvu vodili 2:0 i na kraju završilo 2:2. Padovan , Beltrame i Di Silvestri jedni od bolji.
Treba ovdje dati još jedna gol i osigurati pobjedu, jer ovako smo protiv Fiorentine u prvenstvu vodili 2:0 i na kraju završilo 2:2. Padovan , Beltrame i Di Silvestri jedni od bolji.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
http://www.balkansport.info/channel-5/9 ... t-5-a.html
Evo vam odlicna slika samo se tu registrujete i pratite...
Evo vam odlicna slika samo se tu registrujete i pratite...
A.C.A.B
kad ste toliko znali da ste jaci i da je roma taraba sto niste iskoristili kvotu od 2,8-3,0 koliko je bilo na juventus 

nema potpisa
- SoloJuve26
- Kontakt:
Pa jesmo, sad cekamo da se zavrsi tekma da postanemo milioneriAdmir_Sa je napisao/la:kad ste toliko znali da ste jaci i da je roma taraba sto niste iskoristili kvotu od 2,8-3,0 koliko je bilo na juventus

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
super, samo postavite listice da vam se mi obicni smrtnici divimoSoloJuve26 je napisao/la:Pa jesmo, sad cekamo da se zavrsi tekma da postanemo milioneriAdmir_Sa je napisao/la:kad ste toliko znali da ste jaci i da je roma taraba sto niste iskoristili kvotu od 2,8-3,0 koliko je bilo na juventus
nema potpisa
Ko kaze da nismo...Admir_Sa je napisao/la:kad ste toliko znali da ste jaci i da je roma taraba sto niste iskoristili kvotu od 2,8-3,0 koliko je bilo na juventus
Uglavnom ste tarabe, da je teren malo bolji dosad bi gubili 3:0 jer ono sto je Padovan promasio je za facepalma...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Roma u drugom puno bolja, zbog toga sam i pisao da se ne ponovi Fiorentina, ali evo Rasima Boya
.

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Dosta opasnije roma drugi dio, par sansi su promasli...
edit: JUVENTUS CAMPIONE TORNEO VIAREGGIO CUP!!!!!
pozdrav za @bianca
edit: JUVENTUS CAMPIONE TORNEO VIAREGGIO CUP!!!!!
pozdrav za @bianca

Zadnja izmjena: BigBen, dana/u 20 feb 2012, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je
, ipak na kraju pobjeda!
U drugom Roma je proigrala (prije svega jer se Baroni kao obično odlučio za odbranu i kontre) i imali su nekoliko odlični prilika , ali isto tako i Juve, ali kad se sve sabere zaslužena pobjeda Juventusa. Beltrame sigurno igrač utakmice, Chipsa je odličan, samo što mu sudija svaki kontakt svirao kao faul, jednostavno momak prejak
.
Svaka čast momcima i da ovako i ligu osvoje

U drugom Roma je proigrala (prije svega jer se Baroni kao obično odlučio za odbranu i kontre) i imali su nekoliko odlični prilika , ali isto tako i Juve, ali kad se sve sabere zaslužena pobjeda Juventusa. Beltrame sigurno igrač utakmice, Chipsa je odličan, samo što mu sudija svaki kontakt svirao kao faul, jednostavno momak prejak

Svaka čast momcima i da ovako i ligu osvoje

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlPrincipino
- Kontakt:
svaka čast momcima...gledao sam samo prvo poluvrijeme...i ono što sam gledao bilo je par igrača koji su jako dobri...volio bih da bude nešto od njih a ne da završe negdje u pm...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Kako je lijep osjećaj doći kući i prvo što pročitaš je da je Juve osvojio Viarregio po osmi put!
Padovan i Beltrame će imati karijere ABD,Baroni kao i obično mnogo taktizira i ima čudne izmjene,bez Bouya počeo....
Kako je Appelt odigrao?
Padovan i Beltrame će imati karijere ABD,Baroni kao i obično mnogo taktizira i ima čudne izmjene,bez Bouya počeo....
Kako je Appelt odigrao?
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Buffon
Licht Barzagli Chiello Caceres
Pirlo Marcha Vidal
Fabio Vucko
Matri
Moja želja je vidjeti ovakav sastav barem jednom u sezoni. Mislim da ne postoji ekipa u Italiji kojoj ne bi zabili barem jedan go .
Buffon
Barzagli Bonucci Chiellini
Licht De Ceglie(Esti)
Pirlo Vidal Marchisio
Matri(Fabio) Vucko
Ovo je neki trenutno najjaci sastav za Milan . Ja bih bio zadovoljan i sa bodom, jer bi uz pobjedu u zaostaloj utakmici ostali na vrhu .
Licht Barzagli Chiello Caceres
Pirlo Marcha Vidal
Fabio Vucko
Matri
Moja želja je vidjeti ovakav sastav barem jednom u sezoni. Mislim da ne postoji ekipa u Italiji kojoj ne bi zabili barem jedan go .
Buffon
Barzagli Bonucci Chiellini
Licht De Ceglie(Esti)
Pirlo Vidal Marchisio
Matri(Fabio) Vucko
Ovo je neki trenutno najjaci sastav za Milan . Ja bih bio zadovoljan i sa bodom, jer bi uz pobjedu u zaostaloj utakmici ostali na vrhu .
Zadnja izmjena: dzenan01, dana/u 20 feb 2012, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
cestitke nasim juventinima na osvojenom kupu ovo je treci put da gledam ove mlade momke i imamo potencijala apsolutno i sigurno 3-4 igraca u buducnosti ce biti nosioci prve ekipe
a sto se tice Appelt momak me odusevio svojim znanjem tj razmisljanjem o igri jednostavno plijeni potezima i mislim da ce on biti nas playmaker buducnosti je vec sad pokazuje izvrsnu tehniku pasove a najbitnije igra glavom
stvarno me odusevio momak koliko ima godina Appelt
a sto se tice Appelt momak me odusevio svojim znanjem tj razmisljanjem o igri jednostavno plijeni potezima i mislim da ce on biti nas playmaker buducnosti je vec sad pokazuje izvrsnu tehniku pasove a najbitnije igra glavom

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- sarajlija89
- Kontakt:
Cestitke Primaveri, ali to smo vec navikli od njih...
Sad da nas i prvi tim obraduje aBd protiv Milana...pa bar remijem...samo da ne izgubimo...
Sad da nas i prvi tim obraduje aBd protiv Milana...pa bar remijem...samo da ne izgubimo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.