Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Neka ide glumiti novog Zolu, nemam ništa protiv. Nedavno se pokazao sa onim ''koljenom''. Sretno jajaro.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trener Juventusa, Antonio Conte dao je intervju za SkySport nakon pobjede protiv Catanie na domaćem terenu 3-1.
Bilo je nekih promjena u sastavu.
"Igrali smo u srijedu navečer i igrači su imali samo 48 sati da bi se oporavili. Neke izmjene su bile nužne, dok neke poput Quagliarelle u prvoj ekipi i novo pridošlih igrača su bile da bi se neki igrači odmorili."
Početak utakmice **** šokantan, po prvi puta ste na domaćem stadionu gubili.
"Da, niti jednom prije današnje utakmice nismo doma prvi primili gol no to se moralo dogoditi prije ili kasnije. Pokazali smo veliku zrelost i suočili se negativnom rezultatu te smo brzo izjednačili. Česitam svojim igračima."
Sada imate cijeli tjedan da se pripremite za sljedeću utakmicu. Pirlo je već rekao da bi htio da Ibra igra, a vi?
"Odluka se još uvijek čeka. Mi smo smireni i kako god bilo za nas se praktički ništa ne mijenja. Protiv Milana sa Ibrom ili bez njega mi ćemo ući u tu utakmicu sa jednakim stavom, a to je da odmah krenemo sa svojom igrom."
Storari je nezgodno proslavio treći gol, ozljedivši Pepea i Quagliarellu.
"Ako se počnemo sami ozlijeđivati moglo bi biti nezgodno", sa osmijehom na licu je rekao Conte.
"Kako god, sretan sam što su žestoko proslavljali taj gol."
Što ste pričali sa Lo Monacom prije utakmice?
"Čestitao sam mu na dosadašnjim rezultatima i iskazao veliko poštovanje prema njemu."
Kup pobjeda protiv Milana će biti problem ili motiv više u subotu?
"To je pozitivna stvar za uzvrat u 3. mjesecu. Znamo da je uvijek teško protiv Milana..."
Bilo je nekih promjena u sastavu.
"Igrali smo u srijedu navečer i igrači su imali samo 48 sati da bi se oporavili. Neke izmjene su bile nužne, dok neke poput Quagliarelle u prvoj ekipi i novo pridošlih igrača su bile da bi se neki igrači odmorili."
Početak utakmice **** šokantan, po prvi puta ste na domaćem stadionu gubili.
"Da, niti jednom prije današnje utakmice nismo doma prvi primili gol no to se moralo dogoditi prije ili kasnije. Pokazali smo veliku zrelost i suočili se negativnom rezultatu te smo brzo izjednačili. Česitam svojim igračima."
Sada imate cijeli tjedan da se pripremite za sljedeću utakmicu. Pirlo je već rekao da bi htio da Ibra igra, a vi?
"Odluka se još uvijek čeka. Mi smo smireni i kako god bilo za nas se praktički ništa ne mijenja. Protiv Milana sa Ibrom ili bez njega mi ćemo ući u tu utakmicu sa jednakim stavom, a to je da odmah krenemo sa svojom igrom."
Storari je nezgodno proslavio treći gol, ozljedivši Pepea i Quagliarellu.
"Ako se počnemo sami ozlijeđivati moglo bi biti nezgodno", sa osmijehom na licu je rekao Conte.
"Kako god, sretan sam što su žestoko proslavljali taj gol."
Što ste pričali sa Lo Monacom prije utakmice?
"Čestitao sam mu na dosadašnjim rezultatima i iskazao veliko poštovanje prema njemu."
Kup pobjeda protiv Milana će biti problem ili motiv više u subotu?
"To je pozitivna stvar za uzvrat u 3. mjesecu. Znamo da je uvijek teško protiv Milana..."
+1ramiral je napisao/la:Neka ide glumiti novog Zolu, nemam ništa protiv. Nedavno se pokazao sa onim ''koljenom''. Sretno jajaro.
Hocemo li danas imati sreća da gledamo Primaveru ili će ponovo onaj Rai Sport biti otključan na netu samo za Talijane

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sad gledam, nema nijedan stream... a to za RAI ne znam...juventus 0244 je napisao/la:+1ramiral je napisao/la:Neka ide glumiti novog Zolu, nemam ništa protiv. Nedavno se pokazao sa onim ''koljenom''. Sretno jajaro.
Hocemo li danas imati sreća da gledamo Primaveru ili će ponovo onaj Rai Sport biti otključan na netu samo za Talijane, da ne prenosi neki drugi kanal?
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Znam da vam teško pada...
Nadamo se da će malci odigrati ok i borbeno

Nadamo se da će malci odigrati ok i borbeno

Dosta nas je i pisalo da je to vjerovatno glavni razlog sto Krasa i Elia ne igraju. Malo mi je to bezveze, pa moze valjda pustiti 2-3 strana igracaBigBen je napisao/la:Imalo itko ziv na ovoj temi, svi u nekim poslovima!!Otiso @bianco na odmor odmah sve zamrlo, niko nista nece da diskutuje
![]()
Citam da Deschamp zove Alex u Marseile nakon zavrsetka ugovora sa Juventusom. Izvrstan gest bivseg kolege u periodu najboljih rezulatata Juventusa. BIce se tesko naviknuti da Alex nije vise sastavni dio ove ekipe, vec pocinjem da zalim...![]()
Juventus: 100 odsto italijanskiMožda se u tom podatku krije tajna ogromne i u inostranstvu teško shvatljive popularnosti kluba sa severa Italije. Ili, pak, u činjenici da je jedinstven u svetu po tome što je bar jednom u istoriji osvojio svaki dostupan trofej?
Bilo kako bilo, u svlačionici Juventus Arene priča se italijanski jezik i trener Antonio Konte strogo insistira da tako i ostane. Nezvanično, to je jedan od najvećih razloga zbog kojih je Miloš Krasić skrajnut sa terena i sa klupe, uz njegove definitivno loše igre.
Mladi trener rekao je posle meča da je neke igrače ubacio u igru prinudno, kako bi "trgao" ekipu posle dva remija i pripremio je za derbi sezone u narednom kolu, protiv šampiona - Milana.
"Potrebni su mi svi igrači koje imam, tako i oni koji do sad nisu mnogo igrali. Padoin, Kvaljarela i Borijelo dobili su priliku protiv Katanije, sledeći put će to biti neko drugi....", rekao je Konte.
Ako vas interesuje da li su pobedili pročitajte IZVEŠTAJ sa te utakmice. Ako ne, dovoljno će vam biti da znate da je Andrea Pirlo 146 puta dodirnuo loptu, pa nagađajte.
Oslanjanje na isključivo domaće fudbalere retkost je u današnjem fudbalu. Opšte su poznati primeri iz engleske Premijer lige ili iz Lige šampiona, gde smo prošle nedelje imali priliku da vidimo apsurdnu situaciju, kada je u duelu ruskog Zenita i portugalske Benfike na terenu do poslednjeg minuta bio samo jedan Portugalac, i to Bruno Alveš, štoper ruskog šampiona.

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Sad pročita da bi mogao biti ovdje
, pa nadam se...
http://www.calcion.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da hoće, evo uključio se ovaj neki i priča sa mjesta gdje će se igrati utakmica

Izgleda da hoće, evo uključio se ovaj neki i priča sa mjesta gdje će se igrati utakmica

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
LAv zivota mi... Bice ovdje prenos... Jer tamo citam u chatu stalno spominju bambina sto odmah aludira na djecu... A Primavera su djeca...juventus 0244 je napisao/la:Sad pročita da bi mogao biti ovdje, pa nadam se...
Ako ste na facebooku imate grupu Juventus Streaming i tu uvijek bude u vezi prijenosa utakmica Juventusa imaju oni svoje linkove, a i ostala raja postavlja.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Igra li Bouy? Zna li iko?
Ona golčina mi još ne izlazi iz glave, kako je pljusnu
Ona golčina mi još ne izlazi iz glave, kako je pljusnu

Nema RasimaFinal starting 11: Branescu; Untersee, Gouano, Rubin, Belfasti; Appelt, Chibsah; Spinazzola, Beltrame, De Silvestro; Padovan.

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ima tekma na ovom tvom...
Jedan za raju, jedan za sebe i jedan za @Bianconercajuventus 0244 je napisao/la:Nema RasimaFinal starting 11: Branescu; Untersee, Gouano, Rubin, Belfasti; Appelt, Chibsah; Spinazzola, Beltrame, De Silvestro; Padovan.do prve, ali nadam se da će ući i zabiti jedan za raju sa foruma
.

Branescu mi se čini kao odličan goldžija a Appelt polako postaje stub igre.
Znam gledamArogantni je napisao/la:Ima tekma na ovom tvom...

FORZA JUVE!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Uno zero... Ova Roma je truba samo je zdrijeb pommazio...
Kakva kontra i gol Beltramea, ovi stari trebaju očiti od djece kako se kontre trče
.

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Einz zu nul ... kad god svom starom ovo spomenem (zagriženi Bayernovac
) odmah kaže : ''Ma oni tvoji žabari samo tako i pobjeđuju''
Idemo dalje momkovi...
FORZA @BIANCONERAC
FORZA JUVE!

Idemo dalje momkovi...
FORZA @BIANCONERAC
FORZA JUVE!
- SoloJuve26
- Kontakt:
MIlan pokusava na svaki nacin da se Pirlo kazni za ovo..
[youtube][/youtube]
... Tako da neigra u subotu.. Al ko zna, poznavajuci Berlusconia moze on to lako srediti..
[youtube][/youtube]
... Tako da neigra u subotu.. Al ko zna, poznavajuci Berlusconia moze on to lako srediti..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovaj Chibsah i likom i djelom lici na Sissokoa, ne ovog naseg sa foruma... Samo udara...
A onaj dr. crni u odbrani isti Zebina...
Uglavnom drago mi je sto makar crnci igraju za razliku od 1. tima...
A to za Milan, sta ce jadovi... Samo sebi kopaju vecu rupu kad ih sahranimo u subotu sa ovim glupostima......
A onaj dr. crni u odbrani isti Zebina...
Uglavnom drago mi je sto makar crnci igraju za razliku od 1. tima...
A to za Milan, sta ce jadovi... Samo sebi kopaju vecu rupu kad ih sahranimo u subotu sa ovim glupostima......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.