FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 20 feb 2012, 14:31

Realno, Šogun neće ni morati skidati ovu jaknu za vrijeme utakmice. Na Grbavici gosti neće ni pogledati na naš gol.. :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 feb 2012, 14:35

Meni je samo žao što su nam tereni u nekoj stvari, koliko bi bilo lijepo gledati ovu ekipu na idealnom travnjaku.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 feb 2012, 14:36

spielführer_21 je napisao/la:Realno, Šogun neće ni morati skidati ovu jaknu za vrijeme utakmice. Na Grbavici gosti neće ni pogledati na naš gol.. :mrgreen:
Ali zato na kraju ove sezone obavezno golmana trazit, ipak je Guso u godinama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 20 feb 2012, 14:43

Strasan tim imamo jedan od najjacih poslijeratnih timova u nasoj nam BIH!poruka ostalim klubovima:MORATCETE SE NAVIC NA NASU DOMINACIJU! :D

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 feb 2012, 14:45

Ma samo polako momci.Nego gdje je nama nas veliki igrac Savara jel tacnu kod Amara u Tuborgu zaduzio,a vidim poceo se i sklanjat krov na zapadu al u qrcu.Jel danas ona press konferencija ?
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 20 feb 2012, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 feb 2012, 14:46

Koliki vam je trebao pripasti procenat od prodaje Stilica iz Lecha??
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 feb 2012, 14:46

Sarajlijc@ je napisao/la:Koliki vam je trebao pripasti procenat od prodaje Stilica iz Lecha??
0
DRUG NEBI TI PUNCA

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 feb 2012, 14:48

bagrcavi je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Koliki vam je trebao pripasti procenat od prodaje Stilica iz Lecha??
0
Nije te pito koliki ce nego koliko je trebao.Poveliko ja mislim oko desetak posto.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 20 feb 2012, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 feb 2012, 14:48

Elegant je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Realno, Šogun neće ni morati skidati ovu jaknu za vrijeme utakmice. Na Grbavici gosti neće ni pogledati na naš gol.. :mrgreen:
Ali zato na kraju ove sezone obavezno golmana trazit, ipak je Guso u godinama.
Bukvic...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 feb 2012, 14:52

Grbavica moj zivot je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
0
Nije te pito koliki ce nego koliko je trebao.Poveliko ja mislim oko desetak posto.
kako god dobićemo nulu ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 20 feb 2012, 14:52

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma samo polako momci.Nego gdje je nama nas veliki igrac Savara jel tacnu kod Amara u Tuborgu zaduzio,a vidim poceo se i sklanjat krov na zapadu al u qrcu.Jel danas ona press konferencija ?
Poznajući Amara,Savić se ne smije vratiti,boji se.A press konferencija je u srijedu...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 feb 2012, 15:10

Mora se priznati da imate odlicnu ekipu,i da ste sigurno glavni konkurent za dupli krunu..
Amar je to sve odlicno poslozio,jos vam je samo falio jedan igrac ,a to je Bekric da rasteretite malo Zebu..nezz al s ovim timom vam ni neki evropski izleti nece biti kao ovi dosad sigurno..hocu da kazem da sa ovim timom koji ce se jos vise uigrati nisu daleko ni grupne faze..uglavnom drago mi je kada vidim kako bilo koji nas klub napreduje i ide stepenicu vise u odnosu na ostale,pa se mozda i mi ostali malo vise potrudimo..jos samo da Grbavicu opremite a bice i to i sve je pet kod vas.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 feb 2012, 15:15

mma_hz je napisao/la:Mora se priznati da imate odlicnu ekipu,i da ste sigurno glavni konkurent za dupli krunu..
Amar je to sve odlicno poslozio,jos vam je samo falio jedan igrac ,a to je Bekric da rasteretite malo Zebu..nezz al s ovim timom vam ni neki evropski izleti nece biti kao ovi dosad sigurno..hocu da kazem da sa ovim timom koji ce se jos vise uigrati nisu daleko ni grupne faze..uglavnom drago mi je kada vidim kako bilo koji nas klub napreduje i ide stepenicu vise u odnosu na ostale,pa se mozda i mi ostali malo vise potrudimo..jos samo da Grbavicu opremite a bice i to i sve je pet kod vas.. ;)
dal je moguće :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
drago mi je da tako misliš :D
DRUG NEBI TI PUNCA

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 20 feb 2012, 15:20

mma_hz je napisao/la:Mora se priznati da imate odlicnu ekipu,i da ste sigurno glavni konkurent za dupli krunu..
Za grupnu fazu treba dobar golman ( Gušo je ipak u godinama, a Bukvić i nije tako iskusan), bar jedan odličan stoper (tipa Kerla, ali da nije pakaš), jedan kvalitetan veznjak na Svrakinoj poziciji (ili da Zolotić sazrije), da Smajić uđe u formu, da Adilović ne ispadne iz forme i da se ćelo iz UEFE razboli kad bude izvlačenje. Naravno opet je potrebno i mnogo sreće.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 feb 2012, 15:22

Za grupnu fazu potrebno je jos puno para i puno vise srece.
svoj ti pos'o !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 feb 2012, 15:24

bagrcavi je napisao/la:
dal je moguće :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
drago mi je da tako misliš :D
a brate,pisem objektivno sto i mislim,uostalom kao sto sam i uvijek pisao na vasoj temi..
naravno da je potrebno i para i srece itd itd,al gledajuci ovako neutralno sa strane kako se odvija situaciju u vasem klubu ,sigurno je da se ide da se pokusa osvariti sto bolji rezultat i u evropi,a ne samo ono radi reda..jer sta god mi mislila do sada je bilo kod svakoga ono..izadzi u evropu,sto manje se obrukaj i uzmi koju paru..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 feb 2012, 15:30

Zeljo je jak mozda i najjaci u ligi, ali za grupnu fazu trebaju 2x bolji igraci.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 20 feb 2012, 16:04

buraz skoro je nemoguce da dodjemo do bilo kakve grupne faze, a o ligi sampiona to jos dugo godina mozemo samo mastati.

da bismo bili "sigurni" u grupnu fazu lige evrope, nas koeficijent treba biti oko 8-10. sa tim koeficijentom bismo bili nosioci u trecem pretkolu lige sampiona, a i onda valja pobjediti taj dvomec. tek tada bismo kao eventualni gubitnici u play off-u LP mogli uci u grupnu fazu LE. dakle samo kada bi bili nosioci u trecem pretkolu LP.

recimo austrija je bila nosioc ove godine u trecem pretkolu, a imala je najnizi koeficijent, nesto iznad 8.
postoji sansa ali to bi bila zesca nafaka, da u trecem pretkolu izvucemo nekoga ko ima velike probleme u ekipi, bilo igracke, finansijske ili neke druge. npr. serif je najbolji primjer toga.. u normalnim uslovima poderali bi nas ko siroce napolitanku.

a govoriti da mozemo doci do grupne faze pobjedjujuci sve protivnike je vise nego smijesno mada bi volio najvise na svijetu da grijesim ali tako je
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 20 feb 2012, 16:09

Kakva grupna faza.....smijesno je pricati o tome. Kvalitet ekipe nije ni upola kakav treba za grupnu fazu Uefa lige. Nemojte se zavaravati. To vidi svako ko se razumije u nogomet da Zeljo,kao ni jedan nas klub , nije ni priblizno kvalitetom za grupu Uefa lige.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 feb 2012, 16:10

Sarajlijc@ je napisao/la:Zeljo je jak mozda i najjaci u ligi, ali za grupnu fazu trebaju 2x bolji igraci.

Ovo je realnost, i što prije i mi navijači to prihvatimo bit će nam bolje. Realno, mi smo se za naše standarde izdigli na jedan viši nivo, posjeta na tribinama, redovne plate, sponzori, rezultati, pripreme... sve je to veoma dobro posloženo. S druge strane prokopamo li malo ispod površine, vidjet ćemo da je za većinu dobrih stvari, u i oko kluba zaslužan Amar Osim, i na tome mu veliko hvala. Ipak, na evropskoj sceni je teško parirati klubovima sa par puta većim budžetom, sa iskustvom igranja u Evropi...Tu nije dovoljan samo Osim na klupi. Vidjeli smo također u sezonama iza nas da se za iskorak u Evropi dosta stvari mora poklopiti. Sreća je u svemu tome najvažniji faktor, a do sad mi sreće nismo imali...
Toliko o Evropi, grupnoj fazi...sve je to još dosta daleko, ali nije nedostižno u nekim širim okvirima. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B i 36 gostiju.