Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

MartinCeceras
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la MartinCeceras » 19 feb 2012, 23:19

paolomontero je napisao/la:
MartinCeceras je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Biće zanimljivo pratiti Juventus u narednoj sezoni kad bude igrao na tri fronta ovako im je dosta lahko samo se baziraju na ligu dok se kroz Kup odmaraju ključni igrači, npr Milan i dalje dobro stoji što se tiče lige i CL iako ima velik broj povrijeđenih igrača.
Milan odlicno stoji **** klub gdje trener i igraci imaju isto godina..
lave moj moras priznati da igraju dobro sada i da su u naletu,a ta ekipa da ima tih sto godina kao sto ti kazes ne bi razbila arsenal.

thiago silva,antonini,nocerino,aquilani,boateng,robinho,ibra,cassano,pato,emanuelson,niko od njih nema preko 30 god

od starijih su tu abiati (ako se moze reci da je star),nesta,gatusso i ambrosini

molim malo realnosti
zaboravio si seedorfa, a od ovih tvojih extra igraca aquilani,pato,cassano ko sad igra u prvoj postavi a sta bih trebalo reci za Man.Unt kad tom istom Arsenalu strpaju 8 komada

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 19 feb 2012, 23:20

Oxygen je napisao/la:
Juventina je napisao/la:Et' samo da znate,ja sam Bianconera prisvojila :P :D :D
Prenosim vam,pozdrave od njeg! :)
Upucava ti se preko PP,namazan je do bola. :lol: :lol:

@montero,Gouano je dobar imao je nekih grešaka,ali je dao 2 gola na turniru mislim,Pol Garcia ne igra za primaveru jer je 95 godište,a drugi igra.

citao sam za pola da je strasan potencijal,ko zna hoce li sta biti od njega

@martin
milan je igracki jaci od nas,to i budala vidi,samo nas vadi conte i duh,i to sto ne igramo ligu prvaka,to nas moze izvuci,da na kraju dodjemo do cilja,a to je titula
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

MartinCeceras
Kontakt:

Post Postao/la MartinCeceras » 19 feb 2012, 23:25

paolomontero je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:
Juventina je napisao/la:Et' samo da znate,ja sam Bianconera prisvojila :P :D :D
Prenosim vam,pozdrave od njeg! :)
Upucava ti se preko PP,namazan je do bola. :lol: :lol:

@montero,Gouano je dobar imao je nekih grešaka,ali je dao 2 gola na turniru mislim,Pol Garcia ne igra za primaveru jer je 95 godište,a drugi igra.

citao sam za pola da je strasan potencijal,ko zna hoce li sta biti od njega

@martin
milan je igracki jaci od nas,to i budala vidi,samo nas vadi conte i duh,i to sto ne igramo ligu prvaka,to nas moze izvuci,da na kraju dodjemo do cilja,a to je titula
Ma znam ja to sve al mi ide na zivce kad god mi pobjedimo kazu vama je lahko ne igrate Ligu prvaka,pa nisu je ni oni igrali 2 mjeseca pa sta su napravili,..

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 19 feb 2012, 23:27

@martin
jednostavno se boje,i oni su ovoga svega svjesni,kup su ispusili,a idu palermu koji jak kod kuce kao beton :D :D :D sljedece godine idemo bar u polufinale CL,jedva cekam da nas gledam utorkom i srijedom

na blic sportu:

U drugom meču večeri, remi bez golova na "Friuliju". Bez Tota Di Natalea Udineze nije ni izbliza tako opasan, malo pravih prilika, Fernandez, Floro Flores i Bareto su imali najbolje za "Zebrete", na drugoj strani samo je jednom Pinilja ugrozio Handanovića.

Na kraju, posle 24. kola je jasno, za titulu će se boriti Milan i Juventus koji su se odlepili u odnosu na konkurente.
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 19 feb 2012, 23:39

Svoju odličnu partiju Andrea Pirlo je krunisao još jednom asistencijom u 81. minutu, strelac je bio Kvaljarela.

boze kako srbi pisu kvaljarela,koji uzas :lol:
Ti seguiremo anche noi

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 feb 2012, 08:52

U oko mi dirajte ali cobru @Bianconerca ne :mrgreen:
Šta ovo čitam Boateng obnovio povredu zadnje lože. Hoće li moći nastupiti protiv nas... :?: ... Dobro bi došao njegov izostanak.
Allegri je svjestan da je pred njim jedna od najvećih utakmica ove sezone. Pobjeda bi usporila i opteretila direktnog rivala a poraz bi teško pao u trenutku kada se sezona lomi.
Conteu također nije lako, ima ekipu koja je realno ograničena po nekim karakteristikama, izvlači iz nje ono najbolje već 7-8 mjeseci sa dosta uspjeha, borbom i zalaganjem nadoknađuje potreban kvalitet koji pojedinci, istini za volju, ne posjeduju.
Primarni cilj je ispunjen, sekundarni ''potajni'' cilj je realan i opipljiv. Navijačima su porasli apetiti ali mislim da su isti najviše porasli Conteu.
Možete zamisliti šta bi to značilo za njega - prva sezona na užarenoj klupi i Scudetto... Snovi jesu ali uz dosta rada i malo sreće nisu nedostižni.

Ostalo je još mnogo da se odigra. Biće teško, jako teško, Milan je dobar, prejak, mi imamo težak raspored... gostovanja Genoi, Fiorentini, Palermu, Bologni... :!: ... kući Lazio, Romu, Inter... :!: ..
Jasno je kao dan šta Conte pokušava čestim rotiranjem igrača : odmoriti ekipu, većinu ih dovesti u takmičarski ritam, povezati ih i pokazati im kristalno čisto kakve su mu namjere - pružiti većini prilku da se dokaže i da svoj doprinos, te ih ''sprijateljiti'' da se svi osjećaju kao važan dio velikog projekta.
Scudeta br 30
aBd :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 feb 2012, 09:27

adointer je napisao/la:pa i jest ga gurnuo :? Conte se isto zalio neki dan zbog sudjenja
udarila Novara u glavu, Trabzon izaziva halucinacije, shvatam te.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 20 feb 2012, 10:36

Samo hrabro do titule !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 feb 2012, 13:03

Evo malo statistike:

Ukupno je odigrano 76 utakmica u Milanu između Milana i Juventusa. Od toga je Milan dobio 26, 32 su neriješena, a Juventus ima 18 pobjeda. Gol razlika je 110:91 u korist domaćih. U zadnjih 10 utakmica u Milanu domaćin je slavio triput, odigrano je 5 remija, a dvaput je dobio Juventus, gol razlika je 14:10 u korist Milana.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 20 feb 2012, 13:07

ramiral je napisao/la:Evo malo statistike:

Ukupno je odigrano 76 utakmica u Milanu između Milana i Juventusa. Od toga je Milan dobio 26, 32 su neriješena, a Juventus ima 18 pobjeda. Gol razlika je 110:91 u korist domaćih. U zadnjih 10 utakmica u Milanu domaćin je slavio triput, odigrano je 5 remija, a dvaput je dobio Juventus, gol razlika je 14:10 u korist Milana.
Pa i nije toliko Milan dominantan na domacem stadionu... U subotu znaci jos smo im blize po tim pobjedama...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 20 feb 2012, 13:09

Imalo itko ziv na ovoj temi, svi u nekim poslovima!! :D Otiso @bianco na odmor odmah sve zamrlo, niko nista nece da diskutuje :D

Citam da Deschamp zove Alex u Marseile nakon zavrsetka ugovora sa Juventusom. Izvrstan gest bivseg kolege u periodu najboljih rezulatata Juventusa. BIce se tesko naviknuti da Alex nije vise sastavni dio ove ekipe, vec pocinjem da zalim... :roll:

Juventus: 100 odsto italijanski
Možda se u tom podatku krije tajna ogromne i u inostranstvu teško shvatljive popularnosti kluba sa severa Italije. Ili, pak, u činjenici da je jedinstven u svetu po tome što je bar jednom u istoriji osvojio svaki dostupan trofej?

Bilo kako bilo, u svlačionici Juventus Arene priča se italijanski jezik i trener Antonio Konte strogo insistira da tako i ostane. Nezvanično, to je jedan od najvećih razloga zbog kojih je Miloš Krasić skrajnut sa terena i sa klupe, uz njegove definitivno loše igre.

Mladi trener rekao je posle meča da je neke igrače ubacio u igru prinudno, kako bi "trgao" ekipu posle dva remija i pripremio je za derbi sezone u narednom kolu, protiv šampiona - Milana.

"Potrebni su mi svi igrači koje imam, tako i oni koji do sad nisu mnogo igrali. Padoin, Kvaljarela i Borijelo dobili su priliku protiv Katanije, sledeći put će to biti neko drugi....", rekao je Konte.

Ako vas interesuje da li su pobedili pročitajte IZVEŠTAJ sa te utakmice. Ako ne, dovoljno će vam biti da znate da je Andrea Pirlo 146 puta dodirnuo loptu, pa nagađajte.

Oslanjanje na isključivo domaće fudbalere retkost je u današnjem fudbalu. Opšte su poznati primeri iz engleske Premijer lige ili iz Lige šampiona, gde smo prošle nedelje imali priliku da vidimo apsurdnu situaciju, kada je u duelu ruskog Zenita i portugalske Benfike na terenu do poslednjeg minuta bio samo jedan Portugalac, i to Bruno Alveš, štoper ruskog šampiona.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 20 feb 2012, 13:11

a kad kazu Kvaljarela ja bih povratio
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 feb 2012, 13:18

Kad su nas maznuli na našem prošli put (Gattuso dao gol - vrhunski vic :o ), nisam mogao ostati od svoje braće i prijatelja koji navijaju za rossonere...
Nadam se da će biti obratno ovaj put. ;)
Vraćaju se Licht i Vidal. Za brigu mi je Marchisio, u zadnjih par tekmi nije n nivou, ''bježi'' od lopte, sakriva se, ne odrađuje posao do kraja, da li je strah od nove povrede, rovitost, bolovi koje osjeća ili šta već - konstatacija je da nije u pravoj formi.
Za Pirla neko mora trčati baš me zanima kako će to Conte složiti.

Buffon

Licht Barzagli Bonucci Chiellini

Pepe Pirlo Vidal Marchisio Vučinić

Matri

Zadnja linija će biti 99% ovakva, ne voli Conte puno mijenjati ekipu koja dobro igra, Barza i Chiello dobro nadopunjuju Bonuccija i ispravljaju njegove pogreške.
Pepe je rovit tek se vratio zbog povrede, možda bude trojica u vezi Vidal Pirlo Marchisio a istureni zajedno u napad možda Giancalankaho desno... sa Matrijem i Vučkom

Buffon

Licht Barzagli Bonucci Chiellini

Vidal Pirlo Marchisio

Giacherinni Matri Vučinić

Sve ovo ''možda'' jer ne bi bilo iznenađenje da počne i Quagliarela mjesto nekog od napadača.

Ima nas @Big Ben... @Bianconerac nadgleda, tu je sve je ok... :mrgreen:
Ja bih mogao preuzeti njegovu zahtjevnu ulogu i zadatak 8-)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 feb 2012, 13:24

a možda se bude igralo i 3-5-2..Estia je odmarao vjerovatno zato što bi ga mogao korisiti u ovoj utakmic...

Volio bih da Quagliarella ponovo krene od prve zajedno sa Vučinićem...Q je pokretljivi od Matrija..jest malo sebičan ali dosta je pokretljiv..Vidal mora igrati..Marchisio u formaciji 3-5-2 se gubi..u 4-3-3 igra puno bolje...Lict mora igrati..zbog toga nije ni igrao protiv Catanie....
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 feb 2012, 13:30

IlPrincipino je napisao/la:a možda se bude igralo i 3-5-2..Estia je odmarao vjerovatno zato što bi ga mogao korisiti u ovoj utakmic...

Volio bih da Quagliarella ponovo krene od prve zajedno sa Vučinićem...Q je pokretljivi od Matrija..jest malo sebičan ali dosta je pokretljiv..Vidal mora igrati..Marchisio u formaciji 3-5-2 se gubi..u 4-3-3 igra puno bolje...Lict mora igrati..zbog toga nije ni igrao protiv Catanie....
Onda :

Buffon

Barzagli Bonucci Chiellini

Licht Pirlo Vidal Marchisio Estigarribbia

Quagliarela Vučinić

ovako nešto @IlPrincipino?

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 feb 2012, 13:44

to je to..neće nam dati gola do sutra u toj formaciju...a Vučko je rapoloženiji u velikim utakmicama...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 feb 2012, 13:46

Ništa daj mi e-mail od Contea pa da mu napišem i prenesm pozdrave od tigra, bianconerca i ekipe ;) :mrgreen:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 feb 2012, 13:49

ček da vidim gdje sam ga spremio...jooooj..e ne mogu sad da ga nadjem dopisujem se sa Marottom... :mrgreen:

vjerujem da i Conte slično razmišlja i da će sastav biti isti koji sam ja zamislio ili će biti par promjena... ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 feb 2012, 13:52

[email protected]
:mrgreen:

Sve uredu ali garant ovoga drugog naziva nema kod njega na treninzima.
Kaže šef da mu je drago vidjeti kako igrači proslavljaju golove... Idući put nek' Storarija sveže za klupu :lol:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 feb 2012, 13:55

:mrgreen:

Agent Sebastiana Giovinca izjavio da Gio traži odredjene tehničke garancije od trenera i od kluba..nije vezano za igračev status već za njegovu sportsku budućnost...ako Juventus to ne bude u stanju priuštiti mu kaže da neće biti problem naći mu klub..kaže da je on Abramovič doveo bi ga u Chelsea...tamo bi postao novi Zola...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: J1897 i 18 gostiju.