Pozdrav

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Otis'o u Banglades zbog privatnih obaveza, nema valjda u hotelu konekcije.paolomontero je napisao/la:sto ovo nema @Bianca sta je sa njim.fabio je strasan,morate se sloziti sa tim
Ottišao u posjetu rodbini u Banoviće. Ali vraća se za par dana .paolomontero je napisao/la:sto ovo nema @Bianca sta je sa njim.fabio je strasan,morate se sloziti sa tim
samo je nestao,sta li mu se desiloSoni je napisao/la:Otis'o u Banglades zbog privatnih obaveza.paolomontero je napisao/la:sto ovo nema @Bianca sta je sa njim.fabio je strasan,morate se sloziti sa tim
IlPrincipe je napisao/la:-raspalu![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Milan odlicno stoji **** klub gdje trener i igraci imaju isto godina..Saurman je napisao/la:Biće zanimljivo pratiti Juventus u narednoj sezoni kad bude igrao na tri fronta ovako im je dosta lahko samo se baziraju na ligu dok se kroz Kup odmaraju ključni igrači, npr Milan i dalje dobro stoji što se tiče lige i CL iako ima velik broj povrijeđenih igrača.
lave moj moras priznati da igraju dobro sada i da su u naletu,a ta ekipa da ima tih sto godina kao sto ti kazes ne bi razbila arsenal.MartinCeceras je napisao/la:Milan odlicno stoji **** klub gdje trener i igraci imaju isto godina..Saurman je napisao/la:Biće zanimljivo pratiti Juventus u narednoj sezoni kad bude igrao na tri fronta ovako im je dosta lahko samo se baziraju na ligu dok se kroz Kup odmaraju ključni igrači, npr Milan i dalje dobro stoji što se tiče lige i CL iako ima velik broj povrijeđenih igrača.
Oxygen je napisao/la:Soni,isto sam pomislio kao i ti,sada bi Bianco došao sav sretan jer su Udinese i Lazio kiksali.![]()
![]()
Sutra primavera igra finale u 3h,sudi Bergonzi(ne sjećamo ga se po dobrom,valjda neće i mlade zakinuti).roma je možda blagi favorit jer igraju dugo zajedno,a par momaka iz prvog tima igra za njih.
Mi se oslanjamo na Bouya,Appelta,Padovana,Liviera,odbrana nam nije baš najjače oružje pa ćemo vidjeti.
Što se tiče milana,neugodno će biti ako izgubimo jer onda idemo na -4,te ćemo morati pobijediti Bolognu da uhvatimo priključak,a oni su užasno neugodan protivnik.
Naravno,ne mislim o porazu,ali naravno sve je moguće,baš me zanima šta Conte sprema.
Upucava ti se preko PP,namazan je do bola.Juventina je napisao/la:Et' samo da znate,ja sam Bianconera prisvojila![]()
![]()
![]()
Prenosim vam,pozdrave od njeg!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.