ma ja bi naletio al bolestan sam ne mogu jest sta hocu ne mogu pit samo mi klađenje ostaloharry_90 je napisao/la:Kasnije kad dodjem iz grada,odo na pivoonavrati do city pubaa naces me najljepsi medju njima i ima pivu od mene

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma ja bi naletio al bolestan sam ne mogu jest sta hocu ne mogu pit samo mi klađenje ostaloharry_90 je napisao/la:Kasnije kad dodjem iz grada,odo na pivoonavrati do city pubaa naces me najljepsi medju njima i ima pivu od mene
eto ko što rekoh zajebah se papogrešan prelaz odigrahnanek je napisao/la:Po obicaju Ku*** tj.turci opet stele prelaze kao i juce
Neki su ovo u naslovu teme bukvalno shvatiliKladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Heller je napisao/la:Koj oto skino
ako fakat jesi, svaka čast, ali šta da si pao? 1500+ KM bi otišlo u nepovrat..doe78 je napisao/la:Heller je napisao/la:Koj oto skino
taj sto je postavio
anonimni je napisao/la:ako fakat jesi, svaka čast, ali šta da si pao? 1500+ KM bi otišlo u nepovrat..doe78 je napisao/la:Heller je napisao/la:Koj oto skino
taj sto je postavio
evo ga 2/1 i Levante igra ja odigro kec sad na ploluvremenu na wwinu kvota oko 6 al nisam stavio 0,10 xdDevil je napisao/la:Ja sam vise i prestao brojiti koliko me puta Levante zaredom naguzio.Mislim da je ovo cetvrti.![]()
Heller je napisao/la:evo ga 2/1 i Levante igra ja odigro dvojku sad na ploluvremenu na wwinu kvota oko 6 al nisam stavio 0,10 xdDevil je napisao/la:Ja sam vise i prestao brojiti koliko me puta Levante zaredom naguzio.Mislim da je ovo cetvrti.![]()
doe78 je napisao/la:Heller je napisao/la:evo ga 2/1 i Levante igra ja odigro dvojku sad na ploluvremenu na wwinu kvota oko 6 al nisam stavio 0,10 xdDevil je napisao/la:Ja sam vise i prestao brojiti koliko me puta Levante zaredom naguzio.Mislim da je ovo cetvrti.![]()
ja mislim da levante prodaje utakmice uzadnje vrijeme..
malo sam nacuo da su u krizi sa novcem..
dobro, s ovom gore rečenicom se slažem, a sad znam da nisi u minusu, pa dobio si petnaestak hiljada KM... bravo još jednom, potroši te pare u nešto pametnije od kladionicedoe78 je napisao/la:****,no risk,no fun![]()
![]()
cesto dobijem,ali i izgubim,ali nisam u minusu..
anonimni je napisao/la:dobro, s ovom gore rečenicom se slažem, a sad znam da nisi u minusu, pa dobio si petnaestak hiljada KM... bravo još jednom, potroši te pare u nešto pametnije od kladionicedoe78 je napisao/la:****,no risk,no fun![]()
![]()
cesto dobijem,ali i izgubim,ali nisam u minusu..
anonimni je napisao/la:nema veze, bolje i to nego da si vratio pare onako kako si ih dobio.. dosta pisanja, naljutit će se ostali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.