Zamalo da osim melema za oci,golmanu ne bude zavoj za glavuClaus je napisao/la:Da, Ibiševićev kung-fu gol je bio melem za oči. Aktrobatski potezi su mu oduvijek bili jača strana.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zamalo da osim melema za oci,golmanu ne bude zavoj za glavuClaus je napisao/la:Da, Ibiševićev kung-fu gol je bio melem za oči. Aktrobatski potezi su mu oduvijek bili jača strana.
u 17:30Mouse je napisao/la:U koliko je utakmica ??
do sada sve sanse sto su imali Vedo im je napravioPrincipatus je napisao/la:Ovaj transfer godi Vedi, djeluje mi vise razigran, dobiva duele, sigurniji.
Nazalost Stuttgart gubi, ali utakmica nije losa.
Nemoj da blatis drogu! Ona je Maradoni cuda cinilaPrincipatus je napisao/la:Defenziva Stuttgarta danas kao drogirana.
Ko rece ono: Eh ako je kokain droga, onda sam ja narkoman.AÐ_Official je napisao/la:Nemoj da blatis drogu! Ona je Maradoni cuda cinilaPrincipatus je napisao/la:Defenziva Stuttgarta danas kao drogirana.![]()
akoo jos nisi nasao stream ja uvijek gledam na LSHunter uvijek imaju dobre streamovePrincipatus je napisao/la:Meni ni jedan stream ne radi. Kod vas?
Da Vedo danas sam sebi mora asistirati.
Ko rece ono: Eh ako je kokain droga, onda sam ja narkoman.AÐ_Official je napisao/la:Nemoj da blatis drogu! Ona je Maradoni cuda cinilaPrincipatus je napisao/la:Defenziva Stuttgarta danas kao drogirana.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], hurem, izdzezveubrazil, kakarut, riki46 i 26 gostiju.